תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מירנדה לייט 3. אני מקבל הודעות שההודעות שלי לא התקבלו כשאני שולח הודעות לבעלי ICQ6 (למרות שהוא כן מקבל). למישהו יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא אפקטים שאפשר להוסיף לתוכנה? ראיתי פעם קישור להורדה של אפקט איזשהו מהמאק, אבל חוץ מהאפקט הזה לא מצאתי יותר כלום. חיפוש בגוגל מוצא לי רק קישורים להורדה של התוכנה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה. לא מזמן התוכנה(גרסה10.03) עשתה בעיות אז הורדתי אותה והתקנתי מחדש. ומאז אני לא מצליח להדפיס מסמכים בתוכנה(הכוונה היא לשלוח נגיד מסמך של וורד דרך הפקס) לא משנה באיזה דרך(print או attachment) - הוא מראה כאילו הוא מדפיס (ע"י dialog box) אבל שום דבר לא מופיע בתוכנה. ניסיתי כל מה שכתוב באתר של symantec אבל לא עזר(מחקתי TEMP, מחקתי והתקנתי מחדש, שמתי את הקובץ ההוא ב system32' וכו) גם כשאני מדפיס עמוד ניסיון הוא אומר שההדפסה נכשלה. אני על סף יאוש אנא עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
אני הורדתי office 2007 ואחרי שאני כותב מה שאני רוצה אני מעביר את הקובץ למחשב אחר ומשם מדפיס... עכשיו במחשב האחר יש רק office 2003 והוא לא קורא את הקובץ של הoffice 2007 יש משהו שאפר לעשות כדי שיקרא אותו? =] תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מנסה לערוך קבצי וידאו בתוכנת Vegas ושמתי לב למשהו מוזר. הוא לא נותן לי לערוך קבצי AVI. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לסנכרן את ה-Outlook שלי בבית- עם ה-Outlook שלי בעבודה, באמצעות האינטרנט, האם מישהו מכיר תוכנה שכזאת? ועדיף משהו שנוסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים של 320 גיגה ורק הראשון משומש וכולל 200 גיגה אז רציתי שהשני תמיד יעשה גיבוי לראשון אז יש תוכנה טובה?
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
100 התוכנות החינמיות הטובות ביותר http://www.pcworld.com/article/id,130045-page,1-c,software/article.html התוכנות החינמיות הזוכות במקום הראשון הן : אנטי וירוס - avast ניקוי רוגלות - Ad-Aware SE Personal אימייל : gmail שיתוף קבצים : AllPeers מסרים מיידים : מסנג'ר ניהול\חיפוש קבצים - Google Desktop וידאו - vlcplayer תמונות - Google Picasa נגן מוסיקה - winamp עריכת אודיו - Audacity ניקוי רג'יסטרי - Winner: TweakNow RegCleaner Standard זיהוי חומרה - Belarc Advisor שירות מקוון גיבוי - Mozy אופיס שירות מקוון - zoho מסכימים עם הדירוג שלהם ? ( רק תוכנות חינמיות...)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת כבדה והרבה פעמים שומעים קיטועים תודה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה שזה קורה בגלל שחברים שלי עברו לICQ 6, אבל דיברתי עם אחד שיש לו עדיין את 5 וזה לא מציג עברית צריך עזרה :s05:
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש תוכנה שמגנה על דיסקים מפני צריבה? כדי שלא שלא יוכלו לצרוב אותו?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני כרגע משתמש ב אווטלוק של חלונות והוא נחמד כזה אבל לא יותר יש אולי משהו יותר רציני עם לוח שנה וכ'ו מנהל משימות משהו בסגנון הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי שהתקנתי CCC 7.4 אין לי תצוגה של הסרט ב-BSplayer (גרסה 2.15) אלא רק מסך שחור אבל יש סאונד. ב-WMP הסרט מתנגן כמו שצריך וכמו כן ניסיתי כמה קבצים שונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שמעו חברים אאטלוק מותק של תוכנה, אבל עד שמתחילים להשתמש בה. שים לב! מטרה: לייבא (בעזרת POP) את תוכן ה GMAIL אל אאוטלוק תוך שמירה על הLABLE...אני חוזר...ייבוא עם מידע ה LABLE (כדי שעדיין החומר יהיה ממוין ל"כמו תיקיות" לפי נושאים). אמצעים: 1. התוכנה היחידה למען השם בשם GOutlook (לאתר התוכנה http://goutlook.sourceforge.net/). זו מעין תוכנה שבתכלס מוסיפה סרגל לאוטלוק שבו יש את ה LABLES אשר יובאו מGMAIL. 2. תוכנת OUTLOOK 2003 בעברית (שימו לב אני מדגיש בעברית כי משהו בלב אומר לי שאולי התוסף לא יודע להתחבר לממשק העברי..אולי) דרך: *מפעיל את ההתקנה של GOutlook ואומר שדורש .NET FRAMEWORK 1.1.432 ...אז אני מתקין את 2 כמו טיפש כי חושב שזה כאילו מתקדם יותר. ועדיין מבקש 1.1432 .…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
איפה נשמרים כל האיקונים של נגיד רושמים שלום אז יש ICON של שלום במקום כי אני רוצה להתקין מחדש את המחשב וולעביר את כל התקיה של זה או קובץ מה שזה לא היה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
משהו יודע מה זה אומר ?! ואיך להעיף את זה ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה לשינוי פורמט, למשל מסירטון וידאו עם קול>לפורמט mp3. אני רוצה רק שישמעו את הקול של הסירטון ולא שאני יראה קטע וידאו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן אתמול ניסיתי להתקין את FIFA 07 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שהוא לא יכול מכיוון שצריך ש-DirectX 9.0c יהיה מותקן חשבתי שזו בעיה בהתקנה (למרות שהתקנתי מאותו דיסק בעבר) היום התקנתי את דום 3 ובסוף ההתקנה הוא שאל אותי אם להתקין את DirectX 9.0b כי אם לא אני לא אוכל להפעיל חשבתי שזה לא מזהה באמת אם יש לי גירסא מעודכנת של DirectX אז אמרתי לו לא עכשיו אני מפעיל את המשחק וכלום לא קורה.. כאילו בדקתי ביישומים הוא עולה ולוקח זיכרון אבל אני לא יכול להכנס אליו ולא כלום עכשיו הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את DirectX האחרון ושאני מנסה להתקין הוא אומר לי שיש כבר את הגרסא הזאת או יותר מתקדמת מה יכל לקרות? לא התקנתי שום תוכנה או שום דבר שיכול לגרום לזה וניסיתי כבר לעשות הפעלה מחדש עריכה: עכ…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מצלמה 3COM לא יודע של איזה חברה סגולה כזאת עכשיו עבד לי תמיד במחשב הישן ועכשיו שאני בא מתקין את הדרייבר במחשב החדש (יש אותו במפרט שלי) אז המחשב נתקע לי ורק ריסט אפשר ליעשות מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מקבל שגיעת 9999.171 באמצע ההתקנה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? וכן אני יודע לא שווה נורטון אבל עדיין תעזרו. בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://img401.imageshack.us/img401/1334/15021492149715121493151ih9.jpg צריך את השם של הקליינט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. התקנתי windows מהתחלה, והתקנתי את חבילת המקודדים ffdshow. אני מצליח לראות הכל, חוץ מקבצי WMV. ניסיתי להוריד כל מיני מקודדים כמו Xvid ו-DivX ושום דבר לא עוזר. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני דואג שהסרט יהיה באיכות גבוהה יותר? עכשיו נראה שהתמונות קצת מטושטשות והכתב לא ברור מספיק.. התמונות במקור מאוד איכותיות ובפוטושופ רואים ברור.. מיועד להצגה על מסך בעל רזולוציה גבוהה. האם יש דרך להתאים את הסרט לרזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
Microsoft spent millions of dollars advertising its next generation OS 'Windows Vista' in China, in fact the IT juggernaut threw up the biggest Vista Ad on the 421 meter high Jin Mao tower in Shanghai China. However after 2 weeks (Jan 19 to Feb 2) from launch Microsoft managed to sell a mere 244 copies of Windows Vista. Software piracy is rampant in the middle kingdom and a pirated version of Vista sells for a mere $1 on the streets. The following numbers are quoted by Windows Vista chief distributor in Bejing. http://www.newlaunches.com/archives/only_244_copies_of_genuine_windows_vista_sold_in_china.php
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-