עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני בדיוק רוצה לפרמט אתה מחשב שלי שבו יש את הלוח אם: Intel D845PEBT2 כדי שיהיה אפשר לפרמט את הלוח אם הזה צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט : Serial ATA RAID. שבלעדיו הדיסק של ווינדוס לא מזהה את הHD. טוב אני ממשיך והוא שואל אותי אם אני רוצה Raid \ NonRaid. עשיתי Non והוא מתחיל לחשוב והוא רושם לי: File si3112.sys cause an unexpected error(4096) at line 2108 in d:\xpsp1\base\boot\setup\oemdisk.c.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by nirrabi,

אני צריך ת'דרייבר לALi PCI M2559 Bus Master IDE Controller ושיהיה גרסה 5.2 תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  3. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by ניר.,

http://img339.imageshack.us/my.php?image=61839667dy1.png מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה הנ"ל אומרת וכיצד ניתן לתקן אותה?

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  5. אני רוצה לפרמט והדיסק של הלוח אם נאבדו לי, איזה דרייברים היו שם אני זוכר רק של הקול אולי soundmax, יש עוד משהו חיוני שאי אפשר לפרמט בלעדיו על הדיסק הזה? ואם כן מאיפה ניתן להשיג אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  6. איך אני מסדר שהשומר מסך לא יופיע באמצע הסרט איך לתת לוינדוס לדעת שפועל סרט הבעיה ב ויסטה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by GAI2003,

שלום חברים. לאחרונה אני מדריך בפרוייקט פר"ח, אני מטפל בילד נפלא בעל פיגור שמאוד אוהב מחשבים. לצערי הילדון מתקשה מאוד עם כל תנועת העכבר והמקלדת, שמעתי שישנה תוכנה שאתה מקליט בה פקודות קול וכאשר הפקודה נקלטת דרך המיקרופון אז היישום נפתח. לדוגמא: מתי שהוא יגיד אינטרנט את האקספלורר יפתח... או איסיקיו ואז זה יפתח... השאלה היא האם קיימת באמת תוכנה כזאת והיכן ניתן למצוא כזאת ? אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על תוכנה עברו שתהיה חינמית כי לא אני ובטח שלא הוריו יכולים לרכוש אחת כזאת. אנא עזרו ל לעזור לילד קצת מוגבל להנות מהחיים כי המחשב זה כל עולמו. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. כן אני יודע שהבקשה שלי מוזרה, אני בטוח שיש כזה דבר. פשוט בארץ אנשים מחפשים תירגום לעברית מאנגלית או שפות פופולריות יותר. כרגע השפה הכי חשובה לי לתרגום היא טורקית לאנגלית, או טורקית לעברית. מי שימצא יקבל פרס ישראל

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  9. Started by ndv,

פעם היו לי המקודדים של K-LITE ואז ניגנתי את הטריילר של GTA4 והיה כהה מדי וחשוך אז התקנתי את חבילת המקודדים CCCP שאכן עזרה והבהירה את הסרט ובאמת לא היו שום בעיות. אתמול ראיתי סרט והכל היה סבבה כרגיל, והיום אני בא לראות סרט והמצב עוד פעם חזר להיות איך שהוא- סרטים כהים וחשוכים. ישר מחקתי את הCCCP והתקנתי שוב אבל לא עזר, הורדתי VLC גם אותו הדבר (למרות שהוא משתמש בקודקים משלו), מחקתי כל קודק שהיה לי על המחשב ולאחר הפעלה מחדש הפעלתי את הטריילר של GTA4 ועדיין רואים ככה (למרות שאין שום קודק על המחשב). מה שהכי ממוזר פה, הנגן היחיד שמנגן את הסרט בהיר וטוב זה מדיה פלייר קלאסיק (זה שבא עם הCCCP). מה עושים ? נ.ב. שכחתי לציין ששום דבר לא הותקן מאתמול אז שום תוכנה אחרת לא קשורה לזה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  10. Started by fish123,

אני מחפש תוכנות לכיווץ וידאו... ניסיתי לכווץ וידאו אבל לא הצלחתי... אני רוצה לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ב30MB זה מאוד דחוף בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  11. הבעיה היא מוזרה.. היא בעצם רק משפיעה על התקני הקול במחשב ואין לי צלילים במחשב.. הייתה לי את הבעיה בעבר...ושחזור מערכת עזר לי לפתור אותה.. עכשיו אין לי אפשרות לשחזור מערכת..ואני לא יודע מה לעשות. תמונות- http://www.img-il.com/file.php?file=2juyn5lmnjft.jpg http://www.img-il.com/file.php?file=nyzmjjm2okmg.jpg

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by ovadia,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה בהעברה מאנגלית לעברית למשל באינטרנט אני לא יכול לכתוב עברית(עכשיו אני כותב ממחשב אחר)יכול להיות שזה משהו במקלדת או משהו בהגדרות ששהתנו מאיזו שהיא סיבה. הכתיבה בעברית לא פעילה גם בתוכנות כמו ווינאמפ אם אני רוצה לחפש שיר בעברית אין לי אפשרות כי זה רק אנגלית נותן לי(ה סמן גם לא משתנה שאני לוחץ אלט+שיפט זה נשאר אנגלית) בכל אופן אם מישהו נתקל בבעיה דומנה או שיכול לתת לי הצעה לפתור את הבעיה אני מבקש את עזרתו תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  13. Started by shuy,

אני מחפש תוכנה שלוקחת עשרות/מאות/אלפי קיבצי MP3 ומוחקת כל זכר ל-ID3 מהם בבת-אחת, יש כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום אנשים, מה התכנה לדעתכם הכי מומלצת לתחזוקת מחשב? אני עובד על ויסטה ובזמנו ב XP עבדתי עם ה SYSTEM MECHANIC 7 רק שהוא עשה לי קצת בעיות אבל באמת היה משהו מיוחד... יש משהו מומלץ יותר? או להתחיל שוב איתו? חשוב תמיכה מלאה בויסטה...

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  15. אני כעיקרון השתמשתי עד עכשיו בתוכנה Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007 שזה גם אנטי ווירוס + אנטי ספאם +סינון דואר זבל... הבעיה שהתוכנה הזאת מציקה מדיי וגם מאוד כבדה אבל מה שכן בסינון דואר זבל היא שפיצית ביותר אבל מבחינה של כל השאר היא בכלל לא בשיא בכל מקרה.... אני צריך המלצה של תוכנה של סינון דואר זבל... שלא תהיה מסובכת מדיי.... אז מי שמכיר... אני ישמח לשמוע... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  16. אם אני מצריף ככה את התמונה לחתימה אז היא לא זזה. נדמה לי שצריך ליצור איזה TEMPLATE. מישהו ידע ??

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by alex125,

שלום רב למי יש מדריך בעברית של AutoCAD 2008

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. חבר שלי המליץ לי על המוד הזה, אני אישית לא מאמין במודים ובכל השטויות האלה תמיד אמרתי שה-emule project הכי טוב. אבל האמת היא שכל קובץ שהתחלנו להוריד ביחד, הוא התחיל להוריד לפני, המהירות היתה יותר גבוהה וסיים כמובן הרבה יותר מהר ממני את ההורדה. חשוב לציין ששנינו באותו הסרבר, אותה ספקית, ולי יש חבילת גלישה כמעט כפולה משלו, ככה שמבחינת יכולות אצלי היה אמור לרדת יותר מהר... בכל אופן חזרה לנושא, האם המוד הזה מוכר? מישהו כבר ניסה? האם הוא באמת כזה טוב? האם הוא בכלל בטוח?! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by mr_x,

בעיה חמורה באימיול כאשר האימיול פתוח הרבה זמן הוא פשוט נתקע ואני לא מצליח לסגור אותו כאשר אני מנסה לפתוח יישומים אחרים אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי את ההרשאה המתאימה לבצע את הפעולה (למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב) אני חייב לאתחל מחדש את המחשב בכדי לקבל שליטה. אני משתמש בפייראוול של זון אלראם אינטרנט סקיוריטי .והרצתי תוכנות אנטי ספייוואר ואנטי וירוס ולא נמצא דבר . אני פשוט לא יודע מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by most,

שלום לכולם שמעתי על תוכנת הגיבוי הנ"ל ואני שואל: נגיד שפירמטתי והתקנתי את ה WIN על קשיח של נגיד 4 ג'יגה התקנה חלקה ללא תוכנות , דרייברים וכו' האם אני יכול להשתמש בתוכנה הנ"ל כדי ליצור BOOTABLE CD שישמש אותי במקום לפרמט מהדיסק של הווינדוס להעלות ישר את ה WIN על כל דיסק קשיח שארצה (אפילו חדש ריק) ?? אם כן האם כשאעלה את ה WIN נגיד לקשיח של 80 ג'יג'ה הוא יצור פרטישן של 4 ג'יגה כמו הדיסק שעליו התקנתי במקור את ה WIN ? אני מודה מאוד למשיבים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Oranili,

אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

אני רוצה רק להקטין את הרזולוצייה של התמונה, לא לחתוך אותה ולא שום דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אני רוצה שיהיה שרת פנימי כמו iis אבל שיפעל דרך דיסק און די כדי שאוכל להשתמש בו בכמה מחשבים.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. יש לי מחשב פה של בן אדם ששכח את הסיסמא שלו, אז אני צריך לאפס לו את הסיסמאת אדמיין (כי אין לי מה לעשות עם היוזר המוגבל). איפה עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  25. יש לי בעבודה מצלמת אינטרנט שאין לי מושג איזה דרייבר מתאים לה, הדיסק שלה אבד והדבר היחידי שכתוב עליה זה PLEOMAX. יש למישהו מושג איך ניתן לדעת איזה דגם היא? או מאיפה אפשר להוריד דרייבר?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים