עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iyehuda,

יש לי לוח D845HV עם כרטיס קול ONBOARD נכנסתי לאתר של אינטל ואני לא מצליח להוריד את הדריור מדוע http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by IlanF,

עכשיו גם כאן אין עברית רק התקנה מחדש פותרת את זה... אבל כל פעם שאני מכבה אותו, הוא איכשהו "מאבד" את היכולת להציג עברית... אני לא מתכוון להתקין מחדש את ICQ כל פעם שאני רוצה להתחבר, אז יש דרך לפתור את זה? ד"א ההודעה הקודמת, שהICQ לא עולה, זה אצל חבר... הוא ביקש שאני ישאל כאן במקומו... אין לו משתמש כאן...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. התקנתי היום את הגרסה הכי חדשה של התוכנה... וזה בא ביחד עם פיירוול מעצבן כזה...אני התקנתי אנטי-וירוס במטרה שיהיה רק אנטי-וירוס ולא פיירוול ביחד.. אשמח אם תגידו לי איך לבטל את הפיירוול..! :]

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by dannygnh,

התקנתי במחשב תוכנות שונות {אופיס, אנטי וירוס ,וכו"} הבעיה שלי היא: שאין לי כרגע את הדיסקים של ההתקנה {setup}. שאלתי היא: האם ניתן לגבות את התוכנות המותקנות ולפרוס או לשחזר אותם במקרה של תקלה ללא הדיסקים {setup}?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמגבה את ה-HDD בסיגנון NORTON GHOST 10? אני רוצה לגבות מחשב (שרץ עליו WINDOWS XP), אני מחפש תוכנה שמגבה גם ברמת ה-PARTITION. שאני אוכל להכניס BOOT CD/DVD ואוכל לשחזר הכל מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. שלום חברים יש לי תמונה רגילה של נוף ואני רוצה לצרף לתמונה אנימציות שהתמונה היא בקובץ IMAGE והאנימציות זה GIF ניסיתי כמה אשפריות ולא הצלחתי אומם זה נגרר לתמונה אבל האנימציות לא זזות איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  8. איך אני יוצר אנימציות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. מחקתי את כל הססמאות השמורות בפיירפוקס, איך משחזרים אותם? ??? עריכה... שחזרתי אותם עם FEBE.. (שכחתי שהתקנתי אותו בכלל )

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. ,תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by refaels2006,

האם הגרסה הרשמית היא הכי טובה ?.. מהן ההגדרות המתאימות ל 2.5 מגה במחשב XP PRO SP2 //128RAM ? האם אפשר לבטל רשימות תור ?.. האם אפשר להעביר את הקרדיטים שלי מבלי לאבד שום דבר מהאימיול הישן ?...

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי Microsoft Office Outlook 2007 ויש לי בעיה של הצגת תמונות למשל מייל שאני מקבל עם חתימה של קובץ GIF שזזה אז אצלי היא קפואה ולא זזה וגם אם אני מקבל מייל עם דף אינטרנט אז התמונות לא מופיעות שם אלא רק ריבוע בלי כלום.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by Green,

שלום לכולם קניתי עכשיו DVD למחשב. רציתי לדעת אם עדיין כמו פעם ה"אזור" של הDVD נתקע אחרי כמה שימושים ואם כן מה עושים בשביל שזה לא יקרה? דבר שני רציתי לדעת מה הנגן הכי טוב לצפיה בDVD או שפשוט עדיף להשתמש בWMP11 או בBSplayer שאני כבר משתמש בו לצפיה בסרטים על המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by Astrix-D,

אני צריך דרייבר ללוח אם CUV4X-C. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים. אני מחפש תוכנת גיבוי יעילה וטובה . בעיקר לגיבוי של מסמכים (word ,excel וכו' וכו' .. ) תוכנה עם אופציה לגבות ישירות לצורב , ולא רק לדיסק מקומי , אבל בשיטה שניתן יהיה לקרוא את הקבצים מהדיסק גם ללא התוכנה , כלומר כמו העתקה של DATA רגילה ... תודה !

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  16. ה Windows DVD Maker של Vista עושה עבודה פשוט מדהימה בנושא. יש לה תפריטים עם אנימציות והכל נראה מדהים. הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את ה Chapters ואם אני מכניס יותר מוידאו אחד אז כל אחד מהם הוא Chapter בפני עצמו במקום לראות את כל הקטעים. בכל מקרה אני מחפש תוכנה מקצועית שתאפשר לי לצרוב DVD משפחתיים אבל עדיין שיהיו להם תפריטים מרשימים.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. נכון כשלוחצים על הדסקטופ קליק ימני יוצא חלון כזה עם אפשרויות.. אז הייתי רוצה תוכנה שתכין כאלה חלונות.. שנגיד אני אלחץ על הגלגלת ויצא לי תפריט כזה עם טאבים והכל כמו שאני מגדיר.. הבנתם? תודה =] מקווה שיש כזה עריכה: תראו.. ניראה לי זה לינוסק ושתבינו את העיקרון... http://img376.imageshack.us/img376/5879/screenshot2007041305594sa6.png רואים בתמונה יש דבר כזה שנקרא fluxbox .. אז כזה בערך שכשאני אלחץ על כפתור כשלהו שאני אגדיר יפתח כזה.. יש? =][br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 13:37:58 אין תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. התקנתי ופשוט לא מצאתי איזשהו תפריט בחירה יש למישהו פתרון ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by omri_ro,

בEMULE זה קל, מתקינים VLC מגדירים בCLIENT וגמרנו. איך עושים את זה בUTORRENT?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  20. ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?

• 14 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by IlanF,

יש לי אימולטורים לPSX וגם לPS2 ואני רוצה לדעת איך אני יכול להשתמש בקודים של GAME SHARK... האימולטורים שיש לי זה: ePSXe, PCSX2 קיים איזשהו אימולור לגיים שארק או שאפשר דרך איזשהו אימולטור של PSX/PS2 להשתמש בקודים האלה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258244.0 לא נראה לי שיש את האופצייה הזאת ב-PowerDirector 3.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by שרוני :],

הורדתי, אבל כשאני מפעילה קובץ כלשהו זה כותב לי: http://img99.imageshack.us/img99/8684/untitleddl7.jpg מה עושים?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by alex125,

שלום חברים תעזרו לי אך אני הופך מVISIO לAUTOCAD ולמי יש מדריך לAUTOCAD???

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by slimshady21,

התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים