תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס קול של 7.1 שהיה מותקן עד עכשיו במחשב הישן והיום העברתי את הכרטיס למחשב החדש. חיברתי אותו למקום והתקנתי את הדרייברים מהדיסק אבל משו מה הוא עדיין לא פועל. מצורפת תמונת מסך שעליה אני אסביר: העיגול האדום זה איפה שאמורים לבחור את התקן הקול. בחרתי הוא רושם שהוא פועל והוא מוגדר כזמין אך משןם מה לא עובד. העיגול הכחול למטה משמאל זה הסמל של העוצמה וזה מה שהוא מראה לי למרות שזה לא על מושתק וכאשר לוחצים על לחצן ימני ובוחרים ב "פתח מערבל עוצמה" מה שמתקבל זה העיגול הסגול. אשמח מאוד מאוד אם מישהו יעזור לי! תודה רבה ושבוע טוב, יוני.
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חג שמח! יש לי כרטיס טלוויזיה של DLINK בחיבור USB דגם (T210), עד המעבר למחשב החדש, הוא עבד מצוין עם TV PLUS 3.0. עכשיו משום מה, הוא פשוט מסרב לעבוד במערכת החדשה. בדקתי אותו על TV PLUS 4.0 ושם הוא הציג לי תמונה מזעזעת. בקיצור, יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
כבר שבועיים שמופיעה לי השגיאה הזאת ולא מאפשרת לי להתחבר, הסרתי אותו והתקנתי מחדש וכלום לא השתנה. מה הפתרון ?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
^^^^ ניסיתי עם כל הקודקים שאני מכיר FF HAALI CCCP K-LITE VLC MPC פשוט כלום. נאדה. אבל מה, אחרי שניסיתי עם WMP 9, הסרט עבד אבל אי אפשר להעביר קדימה לנקודה שאני רוצה מפני שאז יש אותו מסך שממנו הסרט הפסיק ואז נוצר מצב שאני לא יכול להעביר קדימה ואחורה, לשבת כמו טמבל ולא יכול לגעת בכלום. למישהו יש הצעה? פתרון? כל דבר התקבל בברכה, swg
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מישהו יכול לשים פה לינק לנוד32 המלא להורדה בלי קראק או משהו המלא המלא תחזירו תשובה.
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוכש ניסיון בתוכנה רציתי לשאול מספר שאלות ... אני מגדיר לעצמי את genre המוזיקה ...בגלל שלפעמים הוא טועה ומערבב לי דברים קשורים ואני עושה את זה ידני אחד אחד אפשר לקבוע לרשימה שלמה את ה genre ? כי זה ממש עבודה . ועוד שאלה קטנה עם הוא קבע לי שזה יהיה באלבום כל שהוא וזה בדיוק אותו אלבום רק רשום בונוס והוא עושה לי את זה באלבום נפרד אך אפשר להגיד לי שיצרף את השירים באלבום אחר שקיים כבר ? ועוד שאלה קצרה העם שינוי קובץ לה acc כי יש לי אפשרות כזו משפרת את איכות השמיעה ? או עושה משהו מועיל
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש אפשרות שתוכנה תגבה את כל ההתקנות שיש במחשב? זאת אומרת משחקים,תוכנות... כדי שלא אצטרך להתקין אותם עוד פעם... רק את ההתקנות לא מערכת הפעלה, לא שום דבר אחר... זה די דחוף... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש פה ואני אשמח לעזרתכם. בעייתי היא כדלקמן: נכנס אליי סוס טרויאני (ת'אמת- באשמתי, לחצתי "אוקיי" על איזה הורדה בלי לשים לב). הוירוס הזה כל הזמן פותח לי אתר שנקרא spylocked.com ומנסה לאנוס אותי להוריד כביכול תוכנה שתפטור לי את הבעיה. בנוסף הוא התקין לי איזשהו toolbar שקורא לעצמו security toolbar 7.1, ובשורת המשימות יש לי אייקון אזהרה מהבהב שכשלוחצים עליו הוא ישר פותח לי את האתר אינטרנט spylocked. ניסיתי להוריד את הרכיבים המותקנים דרך "add or remove programs" של ווינדוס- אבל כל פעם שלחצתי remove, קפץ חלון שמחייב לעשות reboot לפני המחיקה, וחוזר חלילה. ה-AVG antivirus לא הוריד לי את הוירוס. בבקשה תעזרו לי- אני עובד עצות!!!
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטים באינטרנט לא משנה באיזה אתר,בהתחלה הוא נפתח למלא ואז נסגר בחצי. יש לי K LITE CODEC PACK כשהיה לי WMP 10 לא הייתה לי בעיה כזו. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי במקודדים של k lite ו מגה קודק. אבל זה נותן לי בחלק מהקבצים שגיאה ולא מפעיל אותם. יש למישהו מקודדים טובים שמפעילים את כל סוגי הקבצים? בלי בעיות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטיווירוס ואני רואה שהוא ממש מעפן אבל ממש יש לי ספיוור שכל הזמן פותח לי חלונות (DISKCLEANER) ונורטון רק משמיד את התוכנה שמושרצת ולא משריצה אז כל פעם מחדש הוא מתריע לי וזה לא מועיל לא יודע אם זה עוזר אבל אחד מהחלונות שנפתחים הם http://www.drivecleaner.com/.freeware/?p=38&a=0&j=0&pp=0&w=0&ex=0&ap=0&hv=10&ed=2&mpt=1179848359&aid=nm_ik_wav_r5&lid=&affid=nm_67308_62c058e205e111dc8969003048895bfc_2cf289ee+5584ce4c9dba4ecaaa3750d6f8402076 וגם עדכתי את נורטון ולא, זה לא עוזר למישהו יש עצה או אנטויווירוס טוב? נ.ב ניסיתי SPYBOT וזה עזר לאותה פעם אז איך שעשיתי REBOOT זה חזר...
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה לי פעם תוסף לפיירפוקס, שאיתו הייתי יכול להוריד כל תמונה, סרטון או דבר אחר שמופיע לי באותו העמוד, רק ששכחתי מה השם שלו. מישהו יודע על איזה תוסף אני מדבר ויכול להזכיר? לבנתיים, אני עובר על כל 120 העמודים שיש בסטיקי, אבל אני אסיים לקרוא אותם בטח מחר, חשבתי לקבל עד אז תשובה מהירה יותר :-X. עריכה: במחשבה שנייה, היתי צריך לשאול בסטיקי אם אפשר, תעבירו את ההודעה לשם עריכה 2: מצאתי https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לינק עם הכפתור הימני של העכבר כדי לפתוח TAB חדש הוא מקפיץ אותי לתחילת העמוד (אם הלינק באמצע העמוד כמובן...). אין לי מושג למה זה קרה או איך משנים את זה...
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה או דרך לראות ערוץ עשר או חמש דרך אתרים,תוכנה או איטרנט?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
החלטתי בשעה טובה להתקין NOD32 2.70. יש לי כמה שאלות: 1) מה זה כל הכלים שיש לו? אפשר פירוט? 2) יש סיכוי שאחד מהכלים משפיע על הורדה מהאינטרנט? 3) האם הוא נחשב לאנטי-וירוס הכי טוב? 4) יש טיפים לשימוש בו? תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
שתי הורדות באימיול נעצרו בלי שעצרתי אותם ב"מצב ההורדה" רשום בהורדה "שגיאה" כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר, אני לא יכול לבחור באפשרויות "השהה" ו"המשך" אין לי מושג למה זה קרה, ואיך אני מסדר את זה צירפתי תמונה, תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חיפשתי דפדפן חדש כי יש לי איזה באג בפיירפוקס ורציתי לנסות משהו חדש ותשעמו האופרה הזה דפדפן משהו משהו... הקיצר מישהו משתמש בזה ורוצה לתת לי המלצות או משהו?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אהלן התקנתי לא מזמן עדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי (ATI RADEON 9600XT) ומאז אני לא מצליח לראות סרטים. המסך של נגן הסרטים שחור אבל את הסאונד של הסרט אני כ ןשומע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שאלווםםםם ..... יש לי בעייה לראות סרטונים במחשב , רק מה שמוזר שהבעיה לא חלה על כל האתרים , היא חלה על כל האתרים חוץ מYOUTUBE כל האתרים הישראליים אי אפשר לראות כלום :pissed: כמו נענע walla msn שום דבר לא עובד לי שמה תודה רבהההההההההה אם אתם רוצים שאני אפרט עוד תגיד מה ואשמח תודה רבה 2
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
חיפשתי המון באינטרנט, ולא מצאתי. אני מחפש תמונה של שמיים, ושהעננים הם בעצם כתב. למשל, שכתוב i love you או Love או משהו כזה...... קיים אולי פונט כזה? או שמישהו יודע לעשות את זה בפוטושופ בקלות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך בה וידאו, למשל - להוסיף לוידאו שיהיה עליו למשך כל הזמן משהו רשום למשל כתובת של אתר.. או שאני אוכל לחתוך קטעים מהוידאו, מהאמצע גם.. או שאני אוכל לרשום מדי פעם משהו בוידאו.. אני גם מחפש תוכנה לעריכת DVD, למשל יש לי דיסק של חתונה ואני רוצה לערוך לשים רק קטעים ממנו, ושיהיו כאלה אפקטים של מעבר.. אם אפשר שמות אני אשמח, תודה.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שעם למשל אני יסרוק דף שרשמתי בו בכתב יד רגיל,בעברית,אנגלית..ואז אחרי שאני יסרוק אותו אני יוכל להעביר אותו לכתב ממוחשב,רגיל.. האם יש תוכנות שעשות דבר כזה? אם אפשר בבקשה שמות של התוכנה,או אולי הסבר איך אפשר לעשות זאת בלי תוכנה(דרך הורד או משהו דומה..) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-