עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חיברתי את המחשב לטלוויזיה ורואים שחור לבן אני צריך להחליף ל-NTSC ואי אפשר ללחוץ http://img254.imageshack.us/img254/7942/tvtoolrs7.jpg

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  3. אני רוצה להדפיס משהו ושיבינו מה כתוב (או תמונה) רק אם יסתכלו במראה.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by eins,

שלום קניתי מחשב חדש, בלי כרטיס מסך, הכרטיס מסך של אינטל הוא על הלוח. כאשר אני מכניס דיסק או DOK שיש בו קבצי ויאדיו, לפני שאני מספיק לעלות להפעיל את הקובץ בווינדוס ישר אני מקבל הודעת שגיאה של exploer.exe בפירוט מופיע הקובץ XVID.DLL ו גם לפעמים הודעת שגיאה של הקובץ drwtsn32.exe. עכשיו הורדתי קודק של XVID, התקנתי SP2 הורדתי IE7 דרייבים של הכרטיס מסך.. שום דבר לא עוזר מישהו אולי מכיר את הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by Nurit2005,

שוב נתקלתי בבעיה לאחר שהמחשב של נמחק משהו יכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by IlanF,

איך אני יכול לייבא את הPODCASTS שהייתי רשום אליהם למחשב חדש?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. ויש לי צורב דיודי אחד :yelclap: הא ושהדיסק שנצרב יעבוד בדודי

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  8. Started by kobibo,

מה זאת הגירסה R5 ומה אם בכלל יש לגירסה DVDRIP ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. כל פעם שאני מנסה להריץ קובץ exe אז זה פותח לי את זה בווינדוס מדיה פלייר...|: אפילו ישומים של לוח הבקרה אני לא יכול לפתוח, כי הם exe.. בבקשה עזרה, אולי יש איזו תוכנה שמריצה exe, או אולי דרך לעשות ברירת מחדל לפתיחת הקבצים...בבקשה עזרה. אני מתחיל להתייאש.. :'(

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by hagaym,

האם ניתן לפני פירמוט לצרוב את תיקיית הדרייברים ולהשתמש בה להתקנת הדרייברים אחרי הפירמוט?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by cupidil,

יש לי כמה קבצי AVI שבקושי שומעים אותם. רק כשמגבירים מאוד שומעים טוב. מישהו מכיר תכנה שמאפשרת לשנות ולהגביר את העוצמה בקובץ עצמו? תודה!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשמור סירטונים מאתרים ? למשל הסירטונים שב-YNET או בערוץ הספורט... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by ironman405,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by boaz_aha,

רכשתי כונן גיבוי חצוני 250 גיגה של wd, הוא מגיע עם תכנת גיבוי טובה (סנכרון של כל הקבצים שהשתנו בלחיצת כפתור), אבל...בגרסה לחודש, לקנות עולה 40$, מכירים תכנת גיבוי טובה בחינם או בפחות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. כי ניסיתי ותמיד נותן ERROR ב-83% (הבעייה כבר 21 יום)

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  16. איך גרומים לאורף השיר ב LIBRARY להראות נורמלי עם דקות ושניות במקום מילישניות עם המון אפסים אחרי הספרות? לדוגמה במקום 3500000000000 3:50 או משהו כזה . . . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by בני סלע,

שלום לכולם. אתמול החלטתי לעזוב את האימיול שלי ולעבור ל µTorrent ,הכל הלך טוב ויפה....כל כך טוב ויפה שאפילו האינטרנט לא ניתקע ואני לא מרגיש שום האטה כשµTorrent עובד ברקע .התחלתי להוריד 2 קבצים שיורדים לחבר שלי במהירות גבוהה ולשתינו יש 1.5MB...חשבתי לתת לו קצת זמן,אחרי שעתיים בדקתי מה המצב-המהירות לא עולה מעל 40kb התחלתי לחפש מדרכים בכל מקום אפשרי אבל שום דבר לא שינה את המהירות לטובה...בדקתי פה בפורום ואפילו ביקשתי עזרה מכמה אנשים בפרטי אבל שום דבר. התוכנה בקושי מורידה....וזה לא בגלל שה TORRENT לא טוב....אצל חבר שלי זה טס. העלתי פה תמונות של ההגדרות שלי....בבקשה בבקשה!תעזרו לי,מצדי שהתוכנה תיתפוס את כל הפס ותעמיס על המחשב רק שתזוז מהר יותר. אם זה חשוב אז אני ב 012 ומתחב…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by snaidis,

רציתי לשאול איך אני מגבה את ההגדרות ב uTorrent, במקרה שאני אמחק אותו או יעשה פירמוט וארצה להתקין מחדש שאני אוכל להחזיר את ההגדרות לקדמותן. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

אני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ואין לי מושג למה, אבל כשהפייפוקס פתוח, הרבה פעמים קורה שהוא נתקע, אני בודק במנהל המשימות ואני רואה שהפיירפוקס לוקח מה CPU 90-100% יכול להיות שזה בגלל שהמחשב ישן? (זה לא המחשב שלי..) מפרט: פנטיום 4 1.5GHZ 512RAM 40HD עובד על XP תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  20. שלום אנשים, אני מחפש דרך להעביר קבצים באמצעות תקיה שלמה שהמכילה קבצים ך שאוכל להעביר את כל התקיה ולא כל קובץ בנפרג. ניסיתי במסנג'ר ך הצד השני אינו תומך בכך. במייל לא עובד (OUTLOOK האם קיימת דרך פשוטה להעביר תקיות המכילות קבצים רבים? שני הצדדים אני והצד השני משתמשים בXP PRO ניסיתי גם להשתלט על המחשב השני ולהעביר אך זה לא אפשרות COPY PAST לא מאופשרת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. אני רוצה להשתלט מרחוק על מחשב בחדר אחר. Terminal Services זה די נחמד, ואני משתמש בו במשרד. אפשר להפעיל אותו גם ברשת הביתית שלי? יש אופציות אחרות?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by shahar07,

אני מקבל הודעה על עדכון Realtek Semiconductor Corp. - Networking - Realtek RTL8187 Wireless 802.11g 54Mbps USB 2.0 Network Adapter לאחר הניסיון לעדכן אני מקבל את ההודעה הבאה: update were not installed code: 80070436

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  23. תמיד יש איזה תוכנה או משהו. תודה. :-*

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by IMT,

החלטתי שמספיק לתת לבלגאן לחגוג, ולהתחיל לסדר את אוסף השירים על המחשב. הורדתי תוכנה בשם Mp3tag שהיא ממש טובה, חוץ מחיסרון אחד - היא לא תומכת בעברית כשמחפשים את שמות השירים ב FreeDB. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה טובה שתומכת בעברית.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. אני זקוק להמלצה לתוכנה שתאפשר סידור תמונות קיימות. אני מתלבט בין פיקסה לאדובי אלבום. יש תוכנות יותר מוצלחות בתחום הזה? יהי נחמד אם תהיה תמיכה בעברית תודה!

• 7 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים