תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי דיסק מוגן, ויש לו המון שריטות אני רוצה לגבות אותו מפני שאני חושב שאוטוטו הוא לא יקרא, הנרו לא מוכן לצרוב אותו כי הוא מוגן, מה הפתרון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אחרי שפרצו אלי כשהיה לי נורטון 2002 מעודכן (וחוקי לשם שינוי), החלטתי לנסות איזה אנטי וירוס אחר. אני זוכר שהיה פעם השוואה בין כמה סוגים של אנטי וירוסים, והאנטי וירוס של פאנדה הצטיין שם, מה דעתכם אליו? יש לכם הצעות לאיזה משהו אחר? your thankful gamX (אני משועמם )
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לראות סרטים בmp4. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר וכמו כן אני רוצה להקטין את הקובץ. אם למשהו יש מושג שייתן לי קישור לתוכנה כזאת והסבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא הכי חדשה, 1.7 אני רוצה להגדיר, שברגע שכל מה שיורד כרגע בתוכנה, יסתיים, המחשב יכבה. יש כזה דבר שם? או תוכנה אחרת שתעשה את זה ברגע שזה יסתיים להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי נייד LG E500 הוא הגיע עם ויסטה רציתי XP אז התקנתי עליו עכשיו יש דיסק מצורף של דרייברים LG INTELLIGENT UPDATE שמתברר שהוא תומך רק ב ויסטה אז סבבה הורדתי קובץ RAR מהאתר שלהם עם התוכנה הזו ותאמת ל XP אבל משום מה בתוכנה עצמה לאחר שהיא מתקינה את עצמה חסום לי האופציה של להתקין את הדרייברים כלומר אני רואה אותם הצבע בהיר ניסיתי לצרוב את זה בדיסק לבד וניסיתי לאחר פתיחה רגילה ישירות וכלום מה לעשות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך תמונה שיש לי על המחשב לתמונה תלת-מימדית.. יעני להפריד את הצבעים הכחולים ואדומים כדי שאם אסתכל עליהם עם משקפיים לתלת מימד (כמו באיימקס)אני אראה תמונה תלת מימדית... יש אפשרות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין GOOGLE TOOLBAR ולא מצליח איך מסדרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי מחשב חדש לעבודה עם Windows XP. אחרי שהעברתי את כל המידע מהמחשב הישן, ראיתי שאחת התוכנות בהן אני משתמש, שהיא תוכנה לניהול משרד מבוססת דוס, מראה את המסכים לא בעברית אלא בג'יבריש. הבעיה הזאת לא היתה קיימת במחשב עם Windows 98. התוכנה הזאת קריטית לעסק. יש אפשרות לסדר את העברית?
-
- 6 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
תגידו מה זה ה R הזאת שמופיעה ליד מהירות ההורדה שם למטה? מאז מהירות ההורדה היא על הפנים,מקסימום 20-30 ומהירות ההעלאה גם השתבשה..
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני עושה סקר איזה דפדפדן הוא המהיר והנוח ביותר לדעתכם כיום. אשמח אם תגיבו ותתנסו סיבה למה.. לא רק להצביע סתם.. אם יש לכם עוד דפדפנים שלא הוספתי בסקר אז תגידו.. הצבעתכם חשובה, תודה דניאל.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מצליח להתחבר ל ICQ כמו שצריך לפעמים מתחבר והכל עובד סבבבה לכמה שעות ואז שוב מתנתק ורוב הפעמים בכלל לא מתחבר... ניסיתי גם מירנדה, ניסיתי לשנות פורטים פתחתי את הפורט 5190 בנתב...ביטלתי פיירוול ליתר בטחון...כלום פשוט לא עוזר...אני משתגע מרוב עצבים!!! בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ושום דבר לא ממש עזר. ניסיתי עם הMEDIA ENCODER וזה לא ממש עבד. ניסיתי עם XILISOFT אבל התוכנה הזאת ממירה את הקובץ שהוא כבר במצב וידאו - וזה לא טוב. הורדתי סרטון מיוטיוב ואני פשוט רוצה להפוך את הסרטון לAVI בלי חותמת ענקית של התוכנה על הוידאו.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מתקין את הדרייבר הוא כותב לי eror YOU HAVE PREVIOUSLY INSTALLED DRIVERS WITHOUT REBOOTING למרות שכל הדרייברים מחוקים איך אני אמור להתגבר על הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני מתקן את המחשב של ההורים שלי, ועשיתי לו פורמט והכול. כל פעם שאני עושה reset למחשב, הוא חוזר לרזולוציה 600*800, לא משנה איזה רזולוציה אני שם לו. אני רושם כמה פרמטרים שאולי רלוונטיים: כרטיס מסך: geforce FX 5200 עם driver של microsoft מסך: LG flatron 775 (עם המחשב שלי המסך לא עושה בעיות). מע' הפעלה: winXP SP2 עם כל העדכונים, כולל עדכוני חומרה. תעזרו בבקשה! אני צריך עוד כמה שעות להחזיר להם את המחשב...
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה הזאת היא מביאה לי את השגיאה הבאה. '>http://www.2send.us/"] האם מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לעשות חקר קטן... כמובן שאין לי זמן להיות 24 שעות מול המחשב... אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות לי צילם מסך בכל חצי שעה או שעה ולשמור לי אותה.... אני מקווה מאוד בשבילי שיש תוכנה כזאת תודה מראש על העזרה! ואני מקווה שהבנתם אותי.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שמונה תעבורה עבור חיבור רשת מסוים, למשל Local Area Connection.. מעדיף שיהיה חינמי תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שפשוט יגן על המחשב מפני מכל הזבל הזה שהמצא ברשת ומאט את המחשב שזקוק לפירמוט כל חודש והכי חשוב לא כבד תודה ..
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי בעיה בהפעלת VNC Viewer. כשאני מנסה להתחבר עם IP או HOST אני מקבל הודעת שגיאה : ReadExact: Socket error while reading ההודעה הזו מופיעה אחרי 10-15 שניות (עד אז יש מסך שחור). אני משתמש ב XP עם פיירוול מובנה ומאחורי ראוטר. יש למישהו רעיון \ פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צריך עזרה ב startup של המחשב... יש לי את התוכנה של לוגיטק ה setpoint עכשיו הורדתי אותה מההפעלה של המחשב ב msconfig וזה ירד לי מהרשימה שםם איך אני יכול להוסיף חזרה שזה ירוץ לי ישר איך שמחשב נדלק
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
לא יודע לאיפה זה קשור יותר לתיכנות או לפה בכל מקרה אם טעיתי אודה מאוד אם תעבירו את הנושא. לשאלה: יש לי אובייקט תלת מימדי נניח קוביה. יש לה 8 קודקודים, לכל קוד קוד יש נקודות ציון (coordinates) משלו. כיוון שהאובקייט הוא תלת מימדי לכן לכל קוד קוד יש גם עומק שהיצוג שלו הוא על ידי ציר ה z. בקצרה יש לי קוביה בעלת 8 קודקודים שלכל אחד מהם יש נקודת x y ו z. לצערי (או למזלי) אני לא יכול לצייר את ציר ה z על המסך כי המסך הוא משטח דו מימדי לכן אני נאלץ להישתמש בהיטל (projection) של ציר ה z על צירים x ו y על מנת לייצג אובייקט תלת מימדי על משטח דו מימדי. עכשיו הבעיה היא שאין לי מושג איך אני מטיל את ציר ה z על צירים x ו y. יש לציין שאין ברצוני להישתמש ב isometric projection. אם אפשר אולי…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה ממש המקום אבל אין מקום אחר שאני יכול להכניס את זה אני מחפש אתרים שנרשמים ורואים פירסומות ומקבלים כסף שלחו לי כמה שיותר מי שמכיר ו תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה וכשלחצתי על לחצן הצריבה הוא היה פשוט בצבע אפור וכותב שאין זיהוי של צורב...המוזר הוא שבמחשב שלי ובכלל שכל פעם שאני משתמש בצורב הוא פועל מצוין ומזוהה במחשב...[lite on dvd] HELP ME PLZZZ
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מתנצל אם זה לא המקום,פשוט לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה. אני מחפש את השומר מסך הזה http://www.idsa.org/idea/idea2004/b285.htm חיפשתי בכל מקום באינטרנט,כולל כמובן האתר של LENOVO ופשוט לא מצאתי.במחשב עצמו (בתיקייה של התוספות) יש לי שומר מסך אחר של THINKPAD. אני אשמח אם תעזרו לי,תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-