עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iakovl,

במקרה שלי אני מריץ על ה SanDisk Cruzer Micro 1G שלי (יוחלף כנראה בTitanium 4G) את התוכנות הבאות PSTART - מערכת הרצה (התוכנה הנחמדה שמאפשרת שימוש נוח בתוכנות מהDOK) הרבה יותר נוח מהU3 וה portableapps (שגם מותקנים) בגלל השימוש במבנה תקיות שזמין מהTRAY. RootkitRevealer - מגלה Root Kit של Sysinternals (כרגע בבעלות מיקרוסופט) ClamWin Portable - אנטי וירוס חינמי וקטן (נוח לנשיאה) Eraser Portable - מחיקה מאובטחת, באמת מוחק דברים מבלי לתת אופציה לשחזור (ברמה העקרונית) McAfee Stinger - עוד "אנטי וירוס" קטן וותיק לש Mcafee Evil Player - נגן אנורקטי של מוזיקה שתומך בכל פורמט קיים Media Player Classic - הנגן המוכר לכולם VLC Portable - גרסה ניידת של נגן הVLC Gspot - זיהוי…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  2. ההורים שלי צילמו את ההופעה של הלהקה שלי במצלמה הביתית, ואני רוצה להעלות ליוטיוב או לאתרי הורדות כדי שחברים יראו גם, אבל הסרטון שוקל יותר מדי-275 מגה והוא רק 8+- דקות. יש לי מספר בקשות: 1. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכיווץ הקובץ חוץ מווינראר כי היא לא מצליחה לכווץ הרבה. אני לא יודע מה לעשות, לשנות פורמט? דחיסה אחרת? בבקשה תמליצו לי. 2. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לחתוך קובץ סרט לשני חלקים או יותר? תודה רבה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  3. Started by בזיק,

כמצוין לעיל, בתפריט הadd ones אני מקבל רק theme אחד. אני חושב שזה הסטנדרטי של השוא"ש. זה למרות שהשוא"ש אצלי פועל עם theme אחר, והעידכונים דוקא מראים themes אחרים. יש הסבר למישהו?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by alia,

שלום לכולם אני מעוניין להעביר hd בין 2 מחשבים עם ציפסים שונים קראתי באחד הנעוצים שצריך לבטל דרייברים ide+agp אני לא מוצא את הדרייבר של agp יש לי אקספי בעברית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. הי חברה, יש לי בעיה באקפלורר כל פעם שאני פותח את הדפדפן אני מקבל האת ההודעה של דוח שגיאות וזה סוגר לי את הדפדפן. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ושוב הבעיה חוזרת :-\. מה אני יכול לעשות?! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. Started by nnfyrbsnss,

יש לי בעיה מוזרה בEmule הוא לא מצליח להתחבר לא לקדמליה ולא לשרת הפורטים פתוחים הכל מוגדר טוב הקטע הוא שלפני הפרמוט עם אותה חומת אש אותו אנטי וירוס הכל אותו הדבר בדיוק האימיול התחבר עם High ID והוריד על 300 אני מבין בכל הקטע של הפורטים החומת אש וכולי הכל פתוח יש כאן איזה משהו דפוק ניסיתי למחוק ולהתקין ותבינו זה לא שיש Low ID פשוט מאוד הוא מנסה להתחבר שעות ולא קורה כלום! תודה רבה לעוזרים! אה והמערכת הפעלה Windows Vista Home Premium 64bit לא ידעתי אם לשים פה או בפורום Windows כי זו עזרה עם התוכנה ואין בעיות תאימות עם הוינדוס והאימיול

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by mz155,

יש לי בעיה בהורדות בדפדפן.. יותר נכון שזו גם בעיה בFF ולא רק בIE... הבעיה היא שכשאני מנסה להוריד קבצים גדולים מFTP שנמצא על HTTP.. כאילו כמו האתר esnips.com.. ששמה ההורדות נמצאות בדף HTTP אבל מורדות דרך FTP... הוא רושם לי שהתקשורת עם הסרוור התנתקה... מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך.. מקווה לעזרה.. תודה Mz155

8. Started by roshman32,

אני מתכוון איך לעשות את הלוגו כמו באתר הזה : http://lazertekk.com/?page=build לשים תמונה ובתוך קוביות ? תודה רבה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תגידו, קרה לכם פעם שכשסגרתם את האינטרנט פתאום מלאא חלונות נפתחו לכם בלי לעצור? זה קורה לי מלא בזמן האחרון (יכול להיות שזה רק ב-HWZONE?). אני לא יודע אם זה וירוס או SPYWARE, אני מריץ עכשיו סריקות (NOD32 ו AD-AWARE), אבל בכל מקרה מישהו נתקל בזה פעם? או שזאת בעיה באתר? אחרי זה גם לפעמים המחשב שלי נתקע ולמשל עכשיו עזבתי את המחשב אחרי שסגרתי את האינטרנט, וכשחזרתי אליו היו מלא חלונות פתוחים ואפילו ה-TASK MANAGER ושום דבר במחשב לא פעל (נראה לי נגמר לו הזיכרון). אחרי זה סגרתי את האקספלורר, וכשפתחתי אותו ראיתי שהוא טוען ב-100% את המעבד והוא לא מציג את הדברים, וכל המחשב נתקע. פתרונות?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. Started by WarMachine,

שלום אנשים ,אני די מתחיל בפוטושופ ועוד לא בקיא ברזי התוכנה, אמנם כל העת בודק מדריכים וסרטונים שמראים איך לעבוד איתה אבל עדין לא מצליח כל כך ליישם בצורה יעילה. בכל מקרה אני צריך עזרה קטנה בתוכנה, אני רוצה להכין תבנית של טקסט(לשם העניין: "האירוע של עדי ולירון") ועליו כל פעם תודבק תמונה אחרת כדי שהוא יישלח להדפסה, די הסתבכתי עם כל השכבות בתוכנה ורציתי לדעת אם יש דרך קלה,פשוטה ובעיקר מהירה לעשות את זה.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by t0mEsh,

אהלן אנשים, אני משתמש כבר המון זמן בתוכנה הזאת (הגירסה הכי חדשה נכון לרגע זה) - כי מה לעשות היא באמת יודעת לעשות את העבודה. בעיה אחת שיש לי איתה מהיום הראשון, היא עם השפה של הממשק. יש לי ווינדוס XP בעברית, וכשהתוכנה מותקנת אצלי (לא משנה איזו גירסא) היא יוצרת איזשהו שילוב בכל בתפריטים וההודעות בין אנגלית לכתיבה מימין לשמאל ולעברית. מה שקורה בסוף זה שהשימוש השוטף בתוכנה מתאפשר, והיא מבצעת את תפקידה (זאת הסיבה שאני עדיין משתמש בה למרות הבעיה). אבל כל הדיווחים, הניתוחים, ההודעות ואפילו רוב התפריטים לא ברורים ואפילו חסרים. הכוונה שלא כל הטקסט נכנס בחלון התוכנה, וזה שנכנס עולה אחד על השני. בסופו של דבר מתקבל סוג של ג'יבריש חלקי! פניתי עם הבעיה הזאת מספר פעמים לחברה שפיתחה את הת…

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  12. Started by alonpartuk,

אני מעוניין להעביר מיילים מ-outlook exprees ( office 2000) ב -98 ל 2003 outlook בXP ניסיתי דרך יצוא ייבוא אבל הoutlook 2000 יוצר קובץ שה03 לא מכיר ,האם יש נתיב כלשהו שה -outlook שומר את המיילים שאני פשוט יכול לעשות העתק הדבק או שיש איזו שהיא דרך אחת..

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by slimshady21,

שלום. פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב ופתחתי פורטים בראוטר אבל כשאני עושה בדיקה באימיול הוא עדיין רושם לי שהפורטים סגורים, ויש לי low id. תעזרו לי בקשה אני משתגע! אין לי מושג מה זה יכול להיות לעזאזל, גם ביטלתי לגמרי את הפיירוול של וינדוס, ושום דבר לא עוזר.....

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. הכוונה היא להפעיל סרט וידאו באינטרנט ובאמצעות התוכנה להקליט רק את הסאונד ממנו ובעצם להפוך את זה לקובץ MP3 .. תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by nathan14,

שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  16. שלום, יש לי חבר שמתעסק המון בעיצוב גרפי ובעל כישרון רב בתחום. הוא מעוניין להתחיל ללמוד ולהתמקצע בתחום אבל הוא לא יודע עדיין היכן ניתן ללמוד עיצוב גרפי בצורה מקצועית אשר תהיה שווה משהו היות ואין היום תואר אקדמי בעיצוב גרפי בארץ ותעודות הכשרה לא תמיד שוות משהו לבסוף בשוק. הוא נתקל במכללה הזו שמעניקה תעודה לאחר לימודים של שנה בעלות של כ12K , השאלה היא האם התעודה שלהם שווה משהו ? מישהו שמע עליהם ? והאם שווה בכלל ללמוד שם או במקום אחר שאתם ממליצים עליו ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  17. Started by netanel38121,

רציתי לדעת בבקשה איך אני עושה שיראו את הטמפרטורות בתוכנה EVEREST על המסך ה LCD של ה G5 אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח ראיתי פה מישהו בפורום שעשה את זה אבל אני לא זוכר מי זה. תודה נתי

18. אני מחפש תוכנה שאני יוכל להעלות אותה בboot עם דיסק או עם הusb שתתמוך בntfs כמו דוס רק שדוס לא תומך בntfs תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. שלום רב, יש לי את התוכנה Dap 8 ולחבר שלי יש את אות התוכנה, כל קובץ שאני מוריד כמו קובץ מ"נענע" אין אפשרות להמשיך את ההורדה והתוכנה מתחילה מהתחלה, לעומת זאת אצל חבר שלי שיש גם את התוכנה היא מורידה וממשיכה את אותו קובץ אם הוא רוצה. יש לחבר מחשב נייד עם ראוטר ולי יש מחשב נייח עם ראוטר, הסרתי והתקנתי את התוכנה עשרות פעמים. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by e_dor,

שלום לכולם וערב טוב התקנתי אצל חבר שלי את המערכת החדשה שלו (שבמקרה אנחנו קנינו לו ליום הולדת ;D) והיא עובדת אחלה, מדובר על X-530 של לוג'יטק. העניין הוא שגם עם המערכת וגם באינטרנט אין זכר לדרייברים, כמה שלא חיפשתי! אז טכנית הכל עובד, אבל חשבתי שאולי יכול להיות נחמד לשלוט קצת יותר בעניינים בעזרת דרייברים רציניים. פספסתי משהו? בכל זאת יש דרך להשיג דרייברים רציניים? או שפשוט אין סיבה? תודה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by e_dor,

שלום לכולם, יש לי בעיה קלה בתוכנת הווינראר שלי. כאשר אני רוצה לשנות שם קובץ (או תיקיה לצורך העניין) בתוך התוכנה, שורת העריכה מתחרפנת ונשארת במצב של עריכה גם אחרי שסיימתי לערוך, מה שמונע ממני להמשיך את השימוש בקובץ. לאחר מכן, גם כשעשיתי אנטר והחלטתי לצאת מהקובץ ולהכנס מחדש (פתרון זמני כמובן - הייתי מעדיף לא לפעול ככה כל פעם) קיבלתי שגיאה וכשנכנסתי מחדש לקובץ, השינויים לא חלו על התיקיות והקבצים. מה שכן, בעיה עתיקה ואני מכיר אותה... פשוט נמאס לי עכשיו ואני מחפש פתרון תודה!! לילה טוב

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם הנגן פלאש בדפדפן- ברגע שיש אתר שמתמש בפלאש או איזה נגן פלאש שיש באינטרנט,אז אני לא מצליח ללחוץ על הכפתורים באותו נגן או באתר עצמו שהוא בפלאש(אני לוחץ על אחד הכפתורים ושום דבר לא קורה) יש לי נגן פלאש Adobe flash player 9 ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לדוגמה סתם באתר פלאש הזה: http://www.opticana.co.il/collection אז שאני לוחץ על אחד השמות למעטה שום דבר לא קורה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  23. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  24. לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by garnett,

שלום window.open אני מנסה לפתוח דף חדש בעזרת פונקציה .אך לא הצלחתי להפעיל פונקציה בג'וואה סקריפט בקוד של הכפתור כתוב כך on (release) { getURL("javascript:newwin()"); } HTMLוזה מה שכתוב ב <html> <head> <SCRIPT language="JavaScript"> function newwin() { window.open('myPage.html','newPage','width=640,height=640,toolbar=no'); } </SCRIPT> </head> <body> <!--url's used in the movie--> <a href="javascript:newwin()"></a> <!--text used in the movie--> <!-- saved from url=(0013)about:internet --> <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwav…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים