תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם רשיון לתוכנת איחוי PerfectDisk מוגבל לשנה , או קבוע ?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קובץ דיסק עם נרו, אבל אני לא מצליח אפילו להגיע לחלון של הבחירה בפעולה הזאת. נרו נתקע איך שאני מדליק את הSTART-SMART. ניסיתי להפעיל את BURNING ROM, אבל גם הוא נתקע אחרי שאני מכבה אותו דרך מנהל משימות אני מקבל הודעת שלח אל תשלח: עריכה ניסיתי לצרוב עם אלכוהול 120 (גרסת הטריאל האחרונה והמעודכנת ביותר), אבל גם כאן, לא צורב!!! :bash: הוא נתקע על 0% ואחרי כמה שניות נותן לי הודעה שהוא לא הצליח לצרוב לוג של אלכוהול מצורף למטה עריכה 2 הבעיה של נרו נפתרה אחרי מחיקה של VMWARE, הבעיה של אלכוהול עדיין קיימת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ניסיתי לעבוד עם BSPLAYER, אבל הוא "מתנגש" עם ממשק ה AERO. רציתי לשאול על תוכנה טובה לניגון וידאו + כתוביות?
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח גיבוי שסגרתי בGHSOT. בדד''כ זה היה עובד לי. ניסיתי לפני כ שנה בערך. הכנסתי את הדיסקט GHOST שיצרו לי ועשיתי ריסט, הדיסקט פועל בDOS, אבל הדיסקט לא מגיב והמחשב חושב שעה בדוס . איך אני יוצר דיסקט GHOST חדש שיפעל בGHOST? או איך אפשר דרך אחרת לפתוח את הגיבוי? התוכנה עצמה לא מופיעה לי במחשב. אבל הגיבוי כן וזה אמור לעבוד.
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני לא מצליח ליצור דיסקט GHOST , איך אני מפעיל את GHOST בדוס בלי דיסקט או דיסק? ואם אי אפשר אז יש מישהו שיכול לעזור לי ליצור דיסקט GGHOST?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת באמצעות אילו תוכנות ניתן לצפות בקבצי mkv.* ? תודה, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש כיום עוד תוכנות כמו ונטרילו וטים ספיק? אפילו שם יעזור! תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
עד לפני כשבוע שיתפתי והורדתי קבצים באופן שוטף וחלק אבל מה שקורה בשבוע האחרון בכלל לא ברור , התוכנה של שיתוף הקבצים וזה קורה רק עם TORRENT אחרי כמה שניות הוא נסגר על דעת עצמו בלי שגיאה בלי כלום פשוט נעלם מהסטארטאפ עזרה !!!! אני משתגע כבר !!! יש לי מחשב חדש , מערכת הפעלה XP SP2 הכי מעודכן מאתר מיקרוסופט (ואולי זו הבעיה כל העידכונים של מיקרוסופט) תודה לכולם .....
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין קספרסקי אינטרנט סקיוריטי... יש לי 2 אפשרויות : קספרסקי איטרנט סקיוריטי 6 שעושה גם עידכונים כל פעם וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 7 שלא עושה עידכונים... מה להתקין ?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מהתוכנה המובנת בVISTA אני מחפש משהו אחר, יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום , היום מישהו שלח לי הודעה ורשם לי שים את הקוד הזה: "na_?ay±ma ??בח±?ב±?ב§?a?ב?±O?ב±?ב§±?בr?? ? ב+N? בLב?ב" בהודעה אישית ואז המסנג'ר התנתק ולא נכנס לי יותר מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג את העידכון הכי חדש לדירקטאיקס9 (חוץ מאתר של מייקרוסופט) תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנייד של LG אני לא מצליח להתקין 4 דברים מתוך כל ההתקנות שיש בדיסק התקנה בLG אפשר להתקין דרך האינטרנט או דרך הדיסק התקנה שלהם באוטומט או ידני באוטומט הוא התקין לי הכל כהלכה חוץ מכמה דברים: windows vista hotfix--kb929909 kb928253 kb929685 אין לי מושג מה זה ההתקנות האלה אבל זה נראה לי נחוץ חוץ מזה יש עוד דרייבר שמסרב לי: synaptics touchpad driver-version 9.1.11.0 ארבעת הדרייברים האלה שולחים לי שגיאה: windows update does not apply to your system או winzip self-extractor zip damaged:file c:\program files\lg_swupdate\update\070410224130_d_tpad\syntpres.dll:bad crc 4e10908(should be 1c6dfa2d) possible cause:file transfer error אם מישהו יודע איך פורים את הבע…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אחר תוכנה להמרת וידאו אני בעיקר צריך המרה מכל פורמט לVOB (DVD) אבל נחמד אם זה יהיה כמו win avi convertor שזה ממיר הרבה פורמטים (עד כאן פשוט מאוד אפילו יש לי אחת) אבל,, שמנצלת 64bit ושני ליבות מעבד (C2D E6600) עם המפרט שמימין אני צריך רק שם מפה אני כבר אסתדר תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
האם יש הבדל באכויות הן של הווידיאו והן של האודיו בתוכנות השונות ?? לדוגמא DIVX MV2 WINAMP MP וכו?? או שהדבר היחידי שקובע הוא הקודקים?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה? מספיק לי 720P.. אבל יש תוכנה שיכולה להעלות רזולוציה ולשמור על החדות?
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני לוחץ על כיבוי מחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שהתוכנית נסגרת או אינה מגיבה ccApp מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי חברים, עם המפרט שלי, אני מנגן סרטי HD ללא בעיה ב MEDIAPLAYER, אבל המעפן לא תומך ב AC3 ואני מאבד את חווית הסראונד. שאני מנגן סרטים בנגן ה GOM הממכר, הסאונד עובד מצוין, אבל שם הסרטים מקרטעים. יש למישהו המלצה לנגן שמנגן סרטי HD טוב וגם שומר על איכות השמע? לפרוטוקול, הורדתי את מטרושקה וכו'. אשמח גם אם אתם מכירים פאץ' שגורם ל MEDIA PLAYER כן להכיר ב AC3 (לפצל אותו כמו שצריך לסראונד).
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. היה לי בעבר את התוכנה אבל איבדתי אותה ואני מחפש להורדה מהאינטרנט. חוקי לגמרי, יש לי את הג'וק שמתחבר מאחור... רכשתי את זה בעבר ואני יודע שיש אפשרות להתשר לחברה שמוכרת את זה בארץ והם שולחים את זה בדיסק בדואר אז אם מישהו אולי יודע איזה חברה מוכרת את זה בארץ זה מאוד יעזור. שנית כל, הפלאג שרכשתי הגיע עם גירסא 8.5 של התוכנה - האם זה יעבוד על גירסאות אחרות מתקדמות יותר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חלה אצלי בעיה מוזרה. באנימציות פלאש, מסוג פלאש 5 ופלאש 6, אין סאונד האנימציה מוצגת במלואה כמו שצריך, רק ללא הסאונד. ניסיתי להשתיק ולבטל השתקה של הכרטיס קול ולשחק שם עם הווליומים השונים וזה לא עזר. ניסיתי להתקין Flash MX 6.0 ולא עזר ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקינה שנית - לא עזר. עצות ופתרונות יתקבלו בברכה :-[ תודה.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התקנתי את בבילון 6 והאפליקציה עובדת אבל אין אפשרות להקליק על מילה עם קליק ימיני + ctrl, כלום לא קורה. צריך להכניס את המילה לתוכנה ידנית. מישהו נתקל בזה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי ל OUTPUT לפלאגין של זה הפעלתי שם הכל וזה לא עובד גם כשהשיר נגמר וגם שאני מעביר שיר באמצע שיר אחר אולי מישהו יכול להביא לי מדריך מדוייק איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מערכת רמקולים 5.1, רציתי לדעת אם אני צריך לעשות משהוא בתוכנות כמו WINAMP BSPLAYER (וכל תוכנות השמע והוידיאו) כדי שהן יעבדו לפי הרמקולים? (זה גם כולל משחקים שזה לא ממש קשור לפה אבל בכל מקרה אני מזכיר את זה) דבר נוסף: הורדתי "פלאגין" ל WINAMP שניקרא ASIO_output_Plugin צריך לבחור בו איזה דרייבר. כשאני לוחץ על הרשימה לא מופיעה לי שום דרייבר, מה עושים כדי שהוא יופיעה?
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי...אז לפני יומיים שמו לי כונן חדש בשם F. אז עכשיו יש לי 2 כוננים - C - נמצא בו כל התוכן של המחשב שלי וF - ריק. אני רוצה להעביר את כל התוכן מC לF, והבנתי שצריך תוכנה של GHOST או משהו כזה, ואני לא מבין בזה כלום, אז אני אשמח לקבל עזרה על התוכנה, או לפחות את שם התוכנה ומקום להוריד אותה.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-