עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gal663,

שלום לכולם! שידרגתי למחשב נייד חדש! ברצוני לרכוש תוכנת אבטחה מלאה וכמובן שתהיה הכדאית ביותר. (internet Security) אבל אני לא מבין בנושא אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה כזאת. חשוב לציין שהמחשב הולך להיות מחובר הרבה לרשתות אלחוטיות. וגם תוכנה כמה שפחות תהיה "כבדה" על המחשב הנייד. מאוד מודה לכם גל

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  3. מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. שלום מה דעתכם על ההתקן אבטחה החדש הזה? האם הוא עושה את העבודה ? האם הוא עדיף על פני תוכנות? http://www.yoggie.com/

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  5. אז ככה, אני הייתי רוצה לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה ביחד אבל אני לא יכול בגלל כשאני מנמיך את הווליום של הכרטיס טלוויזיה אז זה מנמיך בכללי את הווליום של כל דבר, למה זה ככה? מה אני צריך לעשות כדי שהווליום ישלוט רק בווליום של התוכנה של הכרטיס? תודה.

6. מאחר ותמונות ררזולוציות כאלו קשה למצוא חשבתי לערוך תמונה לרזולוציה הזו ... העינייין הוא שאני לא רוצה שיהיו איזה שהם עיוותים האם אני יכול לעשות זאת דרך פוטושופ ? ואיך ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר איזה תוכנה צריך לכתוב ולעשות טקסט אש יש איזה מדריך ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי, יש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב שאני לא מצליח להסיר אפשר המלצה לתוכנה שתוכל למצוא לי אותו ? אלו התוכנות שעשיתי איתם כבר סריקות: kaspersky internet security 6 nod32 spyware doctor ad aware spyeraser spybot אני יודע שיש את התוכנות spy sweeper , zone alarmאבל הם לא תומכות במערכת הפעלה שלי (xp 64 bit) יש גם את התוכנה hijack this אבל היא מוצאת הרבה דברים ואני לא יודע איזה למחוק אם מישהו פה מבין בה ויכול לעזור תגידו לי אני יכול להעלות את הרשימה של הדברים שהיא מוצאת תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Shlompy,

למי שלא שמע ולא ראה, לפני שבוע בערך יצאה גרסא אונליין לסריקת וירוסים של NOD32, סתם, למי שזה מעניין אותו: http://www.eset.com/onlinescan/ לדעתי כדאי להוסיף את זה ל סטיקי: טיפים ותוכנות מומלצות , בסריקת וירוסים ורוגלות אונליין. סריקה נעימה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. 1) ניסיתי למצוא תרגום שיתאים לגירסה של הסרט, אבל לא הצלחתי. כשאני צופה בסרט בעזרת VLC אז יש שם הפשרות לשלוט בכתוביות. האם יש גם הפשרות כזאת גם כשאני רוצה לעשות התמע של הכתוביות בתוך הסרט , להגדיר מראש שיהיה דילאיי או להפך שהכתוביות יתחילו יותר מוקדם על מנת לתאם את הסרט והכתוביות. 2) כמה זמן אמור לכחת תהליך ההתמעה של סרט אחד באורך 90 דקות +/-?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by מאור247,

רציתי לדעת האם יש תוכנה לזיהוי קבצים פגומים עוד לפני שפותחים אותם....(לא קבצים עם וירוס או רוגלות)אלא פגומים מבחינת הקובץ .?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  12. אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שבא אתה יכול לבנות מעיין עיתון כזה שאתה רושם מה שאתם רוצה ובחור גודל כותרת וכו' ואז זה יוצא כאילו זה נראה כמו עיתון ??? אם יש אז בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור להורדה שלה ..?! (:

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  14. Started by STi,

שלום,מישהו מכיר איזו תוכנה שיודעת ליצור דיסק עם גיבוי אוטומטי של קבצים או אולי תיקייה בלחיצת כפתור, שפשוט מכניסים דיסק לצורב,לוחצים התוכנה שמוגדרת לגבות קבצים מסויימים,ואז היא תצרוב את זה אוטומטית לדיסק,זה למשרד בעסק..

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  17. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שאחד הכלים נעלם פשוט. אני לא יודע איך קוראים לו אבל הוא היה מופיע האופן אוטומטי ברגע שהייתי גורר תמונה לתמונה אחרת. הוא היה מאפשר לי לשנות את גודל התמונה ע"י גרירה (כמו בטקסטים בWord) ואת זוויות התמונה. מדובר על PhotoShop CS2 איך מחזירים אותו? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by boss,

אני לא מצאתי קובץ זהו כל זמן הודעות אזהרה מעצבן אותי..בבקשה עזרה לי... [attachment deleted by admin]

19. Started by wooper,

היי איך אני מפסיק את זה שמידי כמה דקות יש refresh של הדף למשל אני גולש בפורום של ynet וכל כמה דקות firefox עושה רענון ואז אני שוב צריך לפתוח את השורה שהייתי בה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by sigma,

האם הרשיון בתוכנות NOD32 ו Kasparsky מוגבל לשנה בלבד ? האם בתום שנה תוכנות הנ"ל מפסיקות לקבל עדכונים ולא יעילות יותר ?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  21. Started by sigma,

אילו הגדרות עדיפות באופציית איחוי אוטומטי ? האם עדיף איחוי שבועי או יומי ? " " " מקבילי או טורי ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. יש לי גרסא חדשה שלו בשני המחשבים(2007) ובגלל שמחשב אחד מחובר ברשת אז הוא גולש באינטרנט דרך המודם של המחשב השני, מה שאומר שמקאפי לא נותן לו להתעדכן כי הוא בעצמו חוסם את הרשת! ואז אין למחשב שרוצה להתעדכן אינטרנט בגלל שמקאפי חסם אותו. מה זה הטימטום הזה???

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  23. אני אתחיל את הסיפור מהתחלה: יש לי מצלמה מלפני שנתיים בערך ועכשיו חזרתי מטיול. חיברתי את המצלמה למחשב בעזרת כבל FIREWIRE, ושמתי את הקלטת DV בתוכה. עשיתי CAPTURE לוידאו שבקלטת בעזרת התוכנה (PINNACLE STUDIO PLUS) ויצא קובץ DV של 12 ג'יגה. (בקלטת היו 60 דקות בפורמט SP). עכשיו הוספתי קצת אפקטים וכותרות לסרט שלי, ועברתי לשלב הקידוד לפורמט קטן יותר (DIVX). בגלל שיש לי טלוויזית LCD בסלון המחוברת ל-DVD PIONEER 393, אני רוצה להפוך את הסרט שיש לי לסרט בפורמט רחב, כדי שאני אראה בצורה טובה בסלון. האם זה אפשרי? (אם כן, איך עושים את זה?) כל ניסיונתי (רזלוציות שונות וקידודים שונים) נכשלו-זאת אומרת הסרט לא הוצג בפורמט רחב בטלוויזיה. לכן אני מבקש עזרה מכם איך לקודד ב-PINNACLE STUDIO P…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איך אני יכול לגלות אם מישהו פרץ לי למחשב? שמעתי שיש פקודה שנקראת "netstat" (בRUN) מה צריך לבדוק שם בשביל לראות אם מישהו פרץ לי למחשב? (עוקב אחרי האתרים שאני גולש בהם וכו..) תודה

• 7 תגובות
    • 11.5k צפיות
  25. Started by night-fire,

למחוק

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים