תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של intel בשם rocklake משום מה הכרטיס רשת פנימי לא עובד לפי דעתי חסר דריבר איפה אני יכול להוריד אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עזרה במציאת דרייבר לראוטר smc7404BRA מערכת הפעלה vista.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה מאוורר מדובר. איך אני יודע את מספר הסיבוביבם שלו, איך אני מגביר את המהירות שלו ובודק אם זה יותר טוב (או מחליש - להחליש את הרעש). איך אני יודע אם הטמפ' שבמחשב דרך התוכנה לא חמה מידי. והאם כדאי להתעסק במהירות שלהם? או שזהיכול לשרוף לי את הלוח? http://img178.imageshack.us/my.php?image=fabhx5.jpg
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
התחלתי לבנות מודל של בית בית קרקע עם חצר וחנייה קטנה אשמח אם תתנו לי הצעות הערות איך להמשיך בעיצוב , בטקסטורות וכו' כמו כן אני אשמח אם תתנו לי בערך את ההצעה להגדרות הכי טובות לרנדר של האובייקט לדו מימד אני עובד על מאיה 8.5 , אני חדש על התוכנה , עובד כשיוצא לי (סופי שבוע אני בצבא ) . בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
I listen, i installed windows xp gladiator sp3 . now, i did the things in the Regional and Language Options, i did the V's and i still cant choose hebrew to be my secondry type option. what can i do now?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זו תוכנת אנטי וירוס חינמית..והחלטתי שאני רוצה שהיא לא תפעל לי עם עליית המחשב. באופן מוזר (לדעתי) אין את התהליך של כשנכנסים לתהליכים ב-msconfig... בתוכנה עצמה גם אין אפשרות לבטל את העניין... מישהו מכיר דרך אחרת? אני מפספס פה משהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התקנתי OUTLOOK והוא התחבר ל חשבון GMAIL שלי, ועשיתי כו כמה פעמים RECEIVE, אבל הוא לא מוריד הוגעות ישנות
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני פרמטתי את המחשב וההסטוריה של הICQ נמחקה...יש דרך עם תוכנה לשחזר?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ההודעה הזאת עולה לי http://img517.imageshack.us/img517/9608/httrackbf4.jpg אולי התוכנה לא מוגדרת טוב ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות, איך אני עושה שהברירת מחדל בדפדפן יהיה FIREFOX ולא EXPLORER? ו2 י שלי בעיות ב ENCODING בTHUNDEBIRD והמיילים בעברית כל הזמן משתבשים והופכים לסימני שאלה, איזה ENCODING צריך בשבילם?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מכירים את המצב הזה שמישהו נותן לכם לינק למשל לראפיד ויש שם מלא קבצי ראר שצריך להוריד? אז אני מחפש שטיטב כלשהי או תוכנה לשאני אוכל להוריד את כל הקבצים האלו בלי כל פעם ללחוץ על אחד אחר ... זקוק לתוכנה שתוריד הכל עד הסוף בקיצור.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני אוכל לעשות איתה סירטון מתוך משחק בזמן שאני משחק ואחר כך לערוך אותו ראיתי שהרבה מדברים על SNAGIT האם היא מומלצת או שיש תוכנה אחרת או בכלל שאני צריך כמה תוכנות? אני פשוט רוצה לעשות כמה סירטונים ולחבר אותם עם מוזיקה ואפקטים אם אפשר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו לעשות או שזה אבוד ? ואני לא מצליח לעשות דרך "שחכתי סיסמה"...
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אני מחפש את ה NOKIA THEME STUDIO אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה SYMBAIN יש לי... כאילו אני יודע שזה 60 אבל איזו גרסה, פיצ'ר פאק 1 ? ואם אפשר בבקשה לינק להורדה מאתר נוקייה. המכשיר שלי הוא נוקיה 6680 - פירמוור אחרון. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה ואיחוד ופיצול קליפים סרטונים סרטים וכו' ותוכנה אם יש כזאת מקצועים שאני יוכל לאחד ולפצל סרטים שהם נגיד AC3 וכו' אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה שמות
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חברה, חאיזה סרבר אתם מתחברים באמיול? אני מתחבר ל EDONKEY 1 2 3, יש שם הכי הרבה דברים אבל רוב תוצאות החיפוש הם באיטלקית ספרדית וצרפתית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שאני לא מצליח לראות וידיאו לא באתרים ולא במדיה פלייר אחרי שאני מפעיל משחק! יש לי את כל העידכונים ממיקרוסופט ואת הדרייברים הכי מעודכנים מNVIDIA - כרטיס מסך 8800 LEADTEK 640 MB אשמח לשמוע טיפים לעזרה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
הוינדוס מדיה פלייר שלי נדפק. אני משתמש בBSPLAYER לצפייה בסרטים. ובוינדוס מדיה פלייר לצפייה בסירטונים מכל הסוגים וכאלה שהBSPLAYER לא מצליח לפתוח. אני זקוק לתוכנה פשוטה וקלה לא כבדה, לא חייב שיהיו בה אפשרויות מתקדמות או הכנסת כתוביות כי זה כבר יש לי בBSPLAYER, שיכולה לנגן סרטי וידיאו מכמה שיותר סוגים שתחליף לי את הוינדוס מדיה פלייר... אז מה דעתכם מה הכי כדאי? האם windows media player classic יכול להיות טוב בשבילי?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את כונן C ותוך כדי מחקתי גיבויים של הפלאפון של אחותי שתוקן אתמול ונמחק ממנו כל המידע והוא ממש חשוב לה. אני יודע שאפשרי בהחלט למצוא את אותם קבצים אבודים אך אני לא מכיר תכנה לכך. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי בעיה שיניתי לרזולוציה , גדולה יותר מהמסך עכשיו הוא אומר לי NOT SUPORTIV בקיצור איך משנים רזולוציה אם אין לי מסך? ניסיתי SAFE MODE וזה פועל , אבל כשאני משנה רזולוציה זה חוזר בריסט
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט אקספלורר 7 כאשר אני עושה חיפוש בגוגל לא משנה על איזו מילה, כל תוצאה שאני לוחץ עליה במקום להגיע אליה זה מביא אותי לאתר חיפוש כלשהו או אתר סקס. ניסיתי להריץ סריקות עם ADAWARE מעודכן וזה לא עזר, התקלה קוראת אך ורק באתר של גוגל. קישורים באתרים אחרים עובדים תקין. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש עם התוכנה xoftspy והיא גילתה לי כמה רגולות\וירוסים.... אבל בגלל המיקום שלהם (בתיקיית windows) אני מפחד למחוק אותם ורציתי לדעת מה לעשות: האם למחוק אותם או לא?, איזה רגולות למחוק ואיזה לא וכו'.... אז הנה התמונה של מה שהתוכנה גילתה לי (שימו לב לשם הרגולה, לסיכון שלה, והכי חשוב למיקום שלה) תודה
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי בעיה באמיול .. אני פותח אותו והוא מתחיל להוריד ואחרי כמה דקות הוא נתקע ולא מוריד לא כלום לא מגיב ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות "סיים תהליך" יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-