תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא יודע כמה ממכם עדיין נוהגים לקנות תוכנה פה ושם... אם מישהו רוצה לקנות את בבילון כדאי שלפחות יעשה את זה בזול. כנסו לקישור הבא: https://buy.babylon.com/index.php?template_id=9〈=8&trid=NL50PPR50807HE&voucher=MV50MB5&WT.mc_id=NL_4408&nocbid=1 בשורה האדומה למעלה, לחצו על המילה "לרכוש". העמוד שעולה מציג את המחירים הרגילים של התוכנה, אבל שימו לב שבתחתית הטבלה המחיר יורד ב-50 אחוז! כדי להפוך את הקניה ליותר זולה אפילו, שנו את המטבע (בתיבה למעלה) לפסו מקסיקני, מה שמוריד את המחיר בעוד כמה אחוזים. המחיר הסופי יוצא: מנוי לשנה - 64 שקל במקום 149 שקל! מנוי לתמיד לגרסה 6 בלבד - 106 שקל במקום 299 שקל!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני נכנס למיול, הוא מתחבר תוך שניות באמת ממש מהיר הכל רץ.. ואז כשאני מזין מילה כלשהי לחיפוש כל דבר, אפילו הנפוץ ביותר שום דבר לא עולה EMPTY ! מה יכול להיות העניין ? THNX
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם קובץ הגונפיגורציה של הFireFox ועליתי על משהו: תכנסו לFireFox וכתבו בכתובת about:config לחיצה ימנית ותצרו ערך בוליאני חדש, בערך תרשמו browser.sessionstore.onclose ותגדירו לו ערך true בשורת החיפוש בדף תרשמו browser.startup.page ותשנו את הערך שלו ל3. יש לציין שזה שומר את הטאבים לחלון FF האחרון שיסגר כיוון שFF רץ בProccess יחיד כל החלונות שייכים לאותו session ולכן סגירה של חלון שלם ללא סגירת session שווה ערך לסגירת טאבים פשוט.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי כונן במחשב של 200 גיגה והוספץתי עוד כונן של 250 גיגה. הכונן מזוהה במחשב ומופיע במנהל ההתקנים. יצרתי בכונן החדש 4 מחיצות עם פרטישן מג'יק. יום אחר כך רציתי לאחד את אחת המחיצות עם אחרת והתחילו הבעיות... ניסיתי לאחד המחשב עשה ריסטראט ואחרי שכביכול הוא איחד את המחיצות הוא רשם לי שהייתה שגיאה בפעולה. לחרדתי ראיתי שהמחיצה שניסיתי לאחד נמצאת בסטטוס UNKNOWN בפרטישן מג'יק. ניסיתי למחוק את כל המחיצות וכל פעם אני מקבל שגיאה. איך אני מתחיל מחדש??? אני רוצה שהכונן יהיה מחיצה אחת כמו חדש ואני לא מצליח.... אני לא רואה כבר את הכונים של ההרד דיסק החדש ב"מחשב שלי". אני כן רואה אותו במנהל ההתקנים. כלומר המחשב מזהה את ההרד דיסק זו לא בעיה בחיבורים. אודה לכם על כל …
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
למה צריך רישיון ל-Antivir הזה? אם מישהו יודע לפתור את הבעיה שייעזור.... ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פרמט את המחשב ונדפק לו הדיסק של הלוח אם שלו ואין לו שום דרייבר שמשתייך ללוח אם (סאונד , רשת) שם הלוח הוא : GA-8IPE1000 אני יודה למי שיביא לי את הדרייברים של הלוח אם הזה כדי שאני יוכל לעזור לו.... תודה!
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת שדרוג לעברית לתוכנת הפוטושופ כך שיהיה גם ניתן לכתוב בעברית בקבצים שאני עורך ומעצב.. מאיפה משיגים את השדרוג הנ"ל? כיצד מתקינים את השדרוג לתוכנה שכבר מותקנת? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בפתרון הבעיה...
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על נגן סרטים למחשב? עם הBSPLAYER הסתבכתי הוא לא נותן לי AC3 ואני רואה רק תמונה שחורה לעומת זאת ה MV2 PLAYER סבבה אבל מלא באגים, קורס כל שנייה נתקע פשוט מעצבן, יש לי ויסטה אז משהו שיתאים לה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מנסה לתרגם איזה סרט ישן וצריך תוכנה טובה לעבודה עם כתוביות יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד איזה 2 סרטונים מYoutTube ולגזור חלק מהסאונד שלהם. אבל אין לי מושג איך אפשר בכלל להוריד סרטונים או לשמור אותם במחשב ולערוך אותם כך שאני אוכל להפריד את הסאונד ולערוך אותו (לגזור מה שאני רוצה). מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חברה אני חייב את הדריור של המקלדת שליטה הזו אני כבר מיואש.. REVEL-mkb02 תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן אינטרנט אקספלורר 7, ועכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק יש צליל "צטק" משהו כזה. איך מבטלים אותו? הוא שיגע אותי
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האיסקיו לא פועל לי אני מנסה להתחבר הוא שעה על מפעיל או שאם הוא מתחבר אז כל הרשימה שלי לא מחוברת וזה לא יכול להיות אני לא יכול לשלוח הודעה זה רושם לי שליחה נכשלה יש איזה דרך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי תוכנה שאחרי ההתקנה דורשת הפעלת קובץ key. בעיקרון אני יודע שהקובץ אמור להפתח על ידי הregistry editor כשאני מקליק על הקובץ ובוחר פתיחה באמצעות regedit, המחשב לא מזהה את קובץ בתור קובץ reg ולא מאפשר את סיום ההתקנה. איך ניתן בכל זאת להפעיל את הקובץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה XP sp2 חוקי . שדרגתי ל - WMP 11 . כאשר נסיתי לצרוב דיסק שירים התוכנה ביצעה את כל תהליך ההמרות וההכנות לגבי כל השירים. לאחר מכן החל לבצע כתיבה לדיסק לשיר הראשון. מיד לאחר מכן ביצע "finalizing disk" על השיר הראשון. לאחר מכן .....ממתין עד 100% צריבה ו- "complete" מופיע על השיר הראשון בלבד. ראה תמונה מצורפת. בעצם הדיסק נהרס ולא מוקלט עליו שום שיר. ביצעתי את כל האמור בהודעת שגיאה: אף הורדתי את מהירות הצריבה ל"slow" המערכות במחשב לדעתי תקינות בגלל שאני מצליח לצרוב עם Nero 7. תודה על הסיוע. אריה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
למה כל פעם שאני מנסה לשלוח אס אמ אס באיסיקיו אני מקבל הודעה של , u must reactivate your account? וזה מבקש את הפלאפון שלי כדי שאני אקבל קוד הפעלה זה עולה כסף ?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. הכתבה ב-HWzone 2. האתר הרשמי - ooVoo.com רציתי לשמוע חוויות שלכם מהתוכנה, ביקורות, וכל מידע אחר. אני עדיין לא הורדתי, אני הולך לעשות את זה היום. וזה נשמע כמו הדבר הגדול הבא (זוכרים את Skype). וזה גם ישראלי. ד"א, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הוידיאו של אירוע ההשקה, עם כל הדמו שעשו שם עם המנכ"ל וכולי? enjoy.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר את זה זה מבקש דריבר ותוכנה מה שו כזה היה לי מקודם וזה עבד בגלל שהיה ליאת הדיסק והיה צריך להתקין דריבר ותוכנה עכשיו עבדתי את הדיסק מה אני עושה אולי אפשר להוריד את זה מאינטרנט? את ה DRIVERS ויש לי VISTA עם זה קשור!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה משגע - כל תוצאות החיפוש בגוגל התגלו כאכזבות וגם באתר של אינטל לא מצאתי כלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להפוך מסמכים שיצרתי בWORD תחת האפשרות פריסת אינטנרט למסמכי PDF , הבעיה שאותם מסמכים לאחר ההמרה מוצגים בצורה לא תקינה (התמונות זזות הצידה , הטקסט ללא ממוקם טוב ) . איך אני יכול להמיר את הקבצים לתצוגת הדפסה תקינה . כי רק כך אוכל להפוך את הקבצים לקבצי PDF תקינים . האם יש איזה אפשרות בWORD שאני משנה ואז תצוגת ההדפסה תהיה תקינה ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חזרתי לא מזמן מחו"ל ואני רוצה לפתח את התמונות הכי טובות, הבעיה שיש המון... אם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לדפדף בתמונות במסך מלא ועל ידי הקשת כפתור להכניס את התמונה לתקייה אחרת או משהו בסגנון אשמח אם תשתפו... בתודה מראש, יניב.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חברה התקנתי אתכל הדריורים של הלוח חסם רק pci device ואני לא יודע מזה אני מנסה להתקין מהדיסק של הלוח ועדיין זה לא נעלם הסימן שאלה ובגלל זה לא מצליח להתקיןאת הקול תראו תמונה:
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשנות את האייקונים כך שכל קבצי המוזיקה יהיו עם ICON של WINAMP וכל הוידאו עם אייקון של MV2PLAYER. ניסיתי לשנות באקספלורר -> אפשרות תיקיה -> סוגי קבצים -> מתקדם (על הסיומת המתאימה), אבל אם שיניתי את האייקון של AVI לאייקון של MV2PLAYER, משתנים כל האיקונים של הוידאו והסאונד לאייקון הזה. אם אחרי זה שיניתי את MP3 לאיייקון של WINAMP, כל הסאונד והוידאו השתנו ל WINAMP. איך אני משנה רק אייקון אחד ולא הכל? תודה, מושיקו
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-