תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המסנג'ר 8 לייב המחורבן הזה עושה בלי סוף בעיות, ונשבר לי ממנו! איך אני יכול לעזעזאל לחזור לגירסה 7.5? מישהו יודע?? זה אפשרי? מבלי שאח''כ הוא יכריח אותי לעדכן ל8 אחרת זה לא רוצה לעבוד! אולי יצא איזה פאצ' משהו?? אוף איזה עצבים@!#$!~@#!~ תודה.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה כשאני מוריש קבצים באימיול הוא נותן לי תמיד עד 35 תוצאות ולא יותר פעם תמיד היה נותן לי 300 תוצאות בכל הרצה. עזרה ??
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ולאחרונה אני לא יכול לגלוש דרך האינטרנט אקספלורר השגיאה שהוא רושם זה: "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" והאינרנט מחובר....כרגע אני גולש עם FF אבל אני צריך גם את הIE...מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנת recovery עם אפשרות לחיפוש בתוכה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום! אפשר תוכנה ששמרה קבצי וידאו לקובץ מסוג AVI ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, נוד 32 החליט שבא לו למחוק לי קבצים מהתיקייה Windows ו-System32... חלק הוא מחק גם בלי לשאול אותי. אז שיחזרתי את הקבצים ומחקתי את נוד32. התקנתי אנטי וירוס ZoneAlarm והייתה אותה בעיה! מחק לי קבצים! בסוף ניסיתי את קאספרסקי... והוא מחק לי מלא קבצים ונאצלתי לתקן את הווינדוס עם דיסק. אז מה עכשיו? יש לי קאספרסקי מותקן אבל אני לא מפעיל אותו. המחשב שלי צולע ואיטי מאוד, והרבה תוכנות ואפשרויות של הווינדוס [כמו נואוט פאד, מנהל משימות, הגדרות אינטרנט וכל מיני כאלה] לא עובדים לי. מישהו יודע אם זה וירוס או משהו? או איך לסדר את זה? כי אנטי וירוס לא יעזור לי כרגע.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחדד כמה שאפשר את התמונה בGOOGLE EARTH זה סתם מקום מבודד ולא חשוב שאני קורא לו בית אבל אני רוצה לנסות לחדד את הרזולוציה של התמונה כמה שאפשר איך עושים את זה? תודה...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן יש דרך לוודא האם הוירוס קיים אצלי במחשב או לא? ובכלל, על איזה תוכנות אתם ממליצים להסרת וירוסים\רוגלות? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שמתי לב למשל אם אני רושם \\ ואחרי זה משהו אז זה נהיה בכחול כמו מעין קישור אבל לא יודע איך להכניס שם כתובת. מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
^^ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי את ה-Zoom player כבר הרבה זמן, ובשבוע האחרון כשאני רואה סרטים אני לא שומע את הדיבורים. אני שומע את הכל חוץ מהדיבורים, וב-Media player אני כן שומע את הדיבורים, לא שיניתי כלום מבחינת מקודדים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
כל ה-bookmark וההגדרות נמחקו לי... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס המחשב שואל אותי אם אני רוצה להיכנס למרות ה- Non Secured Items, ואני מאשר, ולאחר מכן הוא לא נותן לי להיכנס ו- Gmail רושם לי הודעה שזה בגלל שלא מאופשר לי ה- Cookies, אני גולש ב- IE7 הכי חדש מע' ההפעלה Win Xp מעודכנת לחודש אוגוסט... מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חזרתי מטיול ויש לי 1000 תמונות שאני רוצה לתקן חלק נכבד מהם. מה שאני מחפש זו תוכנה שיכולה לערוך תמונות אחת אחרי השנייה ואחרי שסיימתי עם כל השיפוצים לשמור את זה. בפוטושופ אני יודע שצריך לעבוד אחד-אחד וכל פעם לשמור.. או שאני בעצם לא יודע וזה כן אפשרי? הפעולות שאני צריך לעשות הן בעיקר Brightness/Contrast, Sharpening, Levels. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בתוכנות הפוטושופ הישנים יותר, כדי לחדד את התמונה צריך ללחוץ על זה - image->sharpen->unsharp mask עכשיו התקנתי את הפוטושופ cs3 החדש, ואני לא מוצא את האפשרות - חידוד התמונה, מישהו יודע איפה האופציה הזאת נמצאת?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לפעמים אני מגלה שהנורה של הדיסק מהבהבת באופן חשוד ואני דואג שאולי זאת פעילות לא רצויה של תוכנה כלשהיא או וירוס שהאנטי וירוס שלי לא זיהה או חדירה של האקרים . אני מעוניין לשמוע מכם מהם התוכנות המומלצות (רצוי החינמיות) שיכולות לנטר באופן מיידי את הפעילות בדיסק ולהצביע ולהתריע בזמן אמת על התוכנה או הגורם שמבצע את פעילות הגישה לדיסק הקשיח ולהגביל או לעצור את התוכנה באופן אוטומטי במקרה של חשד לפעילות הרסנית הערה : אני מתכוון לתוכנה משלימה לאנטי וירוס ולא במקומו.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חברים שלום אני משתמש בגירסה 0.47 של תוכנת האימיול ומשום מה התוכנה לא מתחברת לשרת הנט שרת הנט שלי מופיע בפונקציה מכובכת סגורה היות ואני רוצה להפעיל את שרת הנט שלי אני לא מצליח והתוכנה נותנת את הערה הבאה : לא יכול לטעון תבנית לא יכול לפתוח את emule.templ מצורפת תמונה להמחשה מה עושים חברים איך אפשר לטפל בדבר הזה עזרתיכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
מדובר על הוירוס ששולח לך קובץ זיפ או ראר אני לא זוכר, וכתוב Wanta see my new picture before i post e ומשפטים דומים יש איזה משהו שיכול למחוק מחשב שכבר נגוע? תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
פתחתי משהו חדש ב TAB חדש ואני ממשיך עם החלון הנוכחי עדיין. ואז כשאני בא לגלול מטה זה לא עובד. אני צריך ללחוץ על משהו בתוך החלון ורק אז הגלילה עובדת. ממש מוזר. זה כאילו שהממשק עובד לTAB החדש ובגלל זה הוא לא גולל לי את העמוד הנוכחי.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
שמעתי שstyle xp תופסת הרבה משאבים והיא לא הכי טובה.. יש איזה תוכנה טובה במקום?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מסוג Memory Stick Duo Pro של Sony, אם זה משנה. מדובר בתמונות שחלק נמחקו בטעות מהמצלמה וחלק נמחקו לאחר פרמוט... תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-