תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי מחשב כבן 10 חודשים מחברת Lenovo ושמו N100 דגם 3000. בחיים פירמטתי הרבה מחשבים נייחים. עליי לדעת האם הפירמוט במשחב נייד מתבצע באותה צורה: הגדרת הבוט לקלוט קודם את הכונן, להכניס דיסק XP ולהתחיל להתקין. במחשב אצלי יש תוכנות שהגיעו עם המחשב (שהגיע עם מערכת XP) כגון תוכנת האנטי וירוס שקיבלתי במתנה בקנייה וכמו כן התוכנה של קורא טביעות האצבע של המחשב. וגם תוכנה שנקראת Lenovo Care. מחכה לתשובה בתודה הוספה: אם אני אקנה ויסטה, ואבחר בשדרוג מ XP לויסטה במקום התקנה חדשה, כל התוכנות והקבצים יישארו?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://www.downloadsquad.com/2007/10/04/microsoft-download-ie7-without-wga-validation/ חחחחחחחח כנראה הם ממש נואשים אני נשאר עם FF בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! יש לי בתיקייה של אימיול הרבה קבצי זבל שאין לי מושג איך להיפטר מהם. אני מתכוון שבתיקייה של אימיול יש יותר מאלף קבצים בנפח כולל של כ-110GB. אבל, בסטטיסטיקות כתוב שאני מוריד כרגע קבצים בנפח כולל של כ-60GB בלבד (כמה עשרות קבצים שיורדים במהירות כוללת של כ-160KB/s). בנוסף לכך, יש לי ברשימת המתנה כמה מאות קבצים נוספים במצב המתנה (הם התווספו לרשימה במצב Paused, והאימיול אף פעם לא ניסה להתחיל להוריד אותם). השאלה שלי היא לאן נעלמו 50GB. האם יש דרך לזהות את כל הקבצים בתיקייה של אימיול שהם בבחינת קבצים אבודים שאימיול איבד את הקשר אליהם, ולמחוק אותם?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם קיים PLAYER שיכול להקרין את הכתוביות בחלק התחתון של המסך (בשוליים השחורים)? כלומר שעדיין אני אשאר עם שני קבצים(תלוי בסרט) של הסרט ושל הכתוביות. את השיטה הישנה של הטמעת הכתוביות והתעסקות מיותרת עם VIRTUAL DUB זה גם אני מכיר...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1.יש לי באג במחשב שהסמל של המחשב שלי נגיד,הוא בסמל של האינטרנט וכל מיני כאלה,איך אני משנה. עשיתי שינוי סמל,זה ממש בהרבה דברים במחשב,מה לעשות כדיי לתקן? 2.אני ואבא שלי מנסים לשלוח לחבר את כל התמונות. עכשיוו באימייל של Walla צריך להעביר תמונה תמונה,יש דרך לעשות את זה יותר מהר בכך שנעביר את כל התמונות ביחד במכה אחת ולא לפתוח תמונה ולוהסיף וככה 50 תמונות? 3.איך מכניסים לסטאטוס ב-ICQ קישורים? אני לא מצליח להדביק שם קישור. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עיצוב של לוגו לאתר שלי הגודל הוא 85*315 פיקסלים. לא צריך משהו ממש מיוחד וגם זה לא יהיה קשה. זה בקשה והתמורה היא תודה אני יודע שזה לא הרבה אני מקווה שמישהו מוכן לעשות לי. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן את ה-directx ?? יש לי את הגרסא 9 ואני רוצה 10.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
לפני שהוינדווס עולה, אני מקבל הודעה משהו בסגנון BOOTMGR not found ועליי להפעיל מחדש את המחשב. רק כשאני מכניס את הדיסק של הוינדווס הוינדווס מצליח לעלות. מה שעוד יותר מוזר, כשאני עושה BOOT לדיסק של הוויסטה והולך לאזור של FIX PROBLEMS רשום לי שהוינדווס מותקן במחיצה D בזמן שמחיצה אחרת נקראת C אבל שבווינדווס עצמו, זה הפוך.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
-
לא קראתי את חדשות השבוע , מה נסגר עם האימיול בסוף ? השרתים שלה חזרו לעבוד או שעדיין זה בתהליך ?
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת חדשה משולבת ללא פקס ואני מעוניין בפיתרון תוכנתי טוב (שיפצה על חיסרון הפקס המדפסת) תודה על עזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום אני יצרתי בפיקסה סרט avi מצילומים אבל לא ניתן להוסיף audio לסרט יש לכם המלצות לתוכנה שמוסיפה audio ל- avi ? כמו כן האם אתם מכירים תוכנה שמשרשרת מספר סרטונים לסרט אחד ? ניסיתי את power point שהיה ממש לא נוח וניסיתי את windows movie maker שכל הזמן נופל באמצע העריכה. תודה מראש. עינת
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי פירמטתי לאחותי את המחשב בחוכמתה נזכרה שכל מה שקיבלה עם המחשב זרקה כי ה"טכנאי אמר לה"... קיצר אין סאונד במחשב.... ב-device manager מופיע זה (בסימן שאלה): Multimedia Auido Controller חשוב לציין שהמסך יש בו גם רמקולים ואני מנסה להפעיל אותם ללא הצלחה והוא מדגם View Sonic VG712s. אני לא חושב שזה קשור למה שמופיע בדוייס מנג'ר כי כשאחותי קיבלה את המסך היא רק חיברה בלי להתקין (לטענתה) וזה עבד. אם זה משהו שקשור למחשב עצמו ולא למסך.... איך אני בודק דגם? כי חיפשתי ולא מצאתי :-\ תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש: מעבד כפול ליבה של AMD 4400+, 2GB RAM וכרטיס מסך x1950, מערכת הפעלה XP pro sp2. אלו עיקרי המפרט. המחשב עובד בצורה מעולה ואני מבסוט עליו, משחקים כמו HL2, Hitman bloodmoney, NWN2 רצים חלק עם האפשרויות הכי גבוהות הבעיה היא במשחקים יותר חלשים. לדוגמא במשחק GTA: san andreas אני נתקל בבעיה מוזרה. כשאני נכנס לבתים פתאום הכל רץ מהר מאוד (השעון של המשחק, האנימציות) ואי אפשר לתפקד. חשוב לציין שלפעמים הבעיה הזאת נעלמת ופתאום היא חוזרת. עוד חשוב לציין שGTA הוא לא המשחק היחיד שזה קורא בו, זה קורה גם בworms 3d וכנראה בכל משחק יחסית חלש שאני אתקין. הידע שלי במחשבים יחסית נרחב ואני לא מצליח להבין את הבעיה הזאת, אשמח אם תעזרו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
*** הדיון מיועד אך ורק למבינים בעיצוב! *** אממ, טוב, אז ככה... אמא שלי רוצה לעשות איזה מודעה בעיתון לרהיטים מראטן שהיא מייבאת והיא יודעת שאני מבין "המון" בעיצוב, אבל אני לא ממש מבין בזה באמת... או שכן, אבל בכל אופן, כל יצירה או בית בסימס שאני אצור אף פעם לא ימצא חן בעיני, אפילו כשאחרים אוהבים את זה... ואין לי מושג למה. טוב אני כבר מת לישון ואין לי כוח לחפור. =/ אוקיי, ניסיתי לעצב מודעה לשליש עמוד בעיתון "השקמה" (13X30 ס"מ), אבל אני לא יודע אם יצא טוב... בבקשה מכם, מי שמבין בעיצוב בבקשה שיעשה טובה לאנושות ויעצב לי מודעה. אמא שלי כבר רודפת אחריי ימים ואני כל הזמן מספר לה סיפורים, ואם אני אראה לה את המודעה שעשיתי אז היא בטח לא תתלהב. מי שרוצה לראות ת'מודעה - עשיתי 2 ליתר בטח…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, משום מה הדיסק של הלוח אם לא עובד לי בוינדווס הזה. האם יש דרייברים כלשהם הקשורים ללוח אם שאני צריך להתקין חוץ משל הכרטיס קול? האם זה משהו אצלי או שהפונטים בוויסטה נראים שונה? איך אני מבטל את כל האזהרות המעצבנות הללו? בשביל להעביר קובץ מסכן אני צריך לאשר איזה פעמיים שלוש.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להעביר סרטונים שנמצאים על DVD לפורמט FLV. ראיתי תוכנות שממירות AVI ל-FLV אבל לא משהו שיעביר ישירות מ-DVD ל-FLV. יש למישהו רעיון ? איזה תוכנה מומלצת להמרת DVD ל-AVI ? ובמה להשתמש כדי להמיר ל-FLV ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
טוב, חזרתי לפני כמה ימים מארה"ב ואיתי מחשב חדש: desktop hp pavilion m8100n אני לא זוכר אם קיבלתי דיסק של הלוח אם, או אם איבדתי אותו אבל העובדה הגמורה היא שפשוט אין לי אותו. את המחשב קיבלתי עם מערכת הפעלה ויסטה, והחלטתי לפרמט אותו ולעבור ל XP הישן והטוב. מה שלא צפיתי זה שה XP לא ימצא ולא יתקין את הדרייברים לכרטיס רשת שלי (ethernet 10/100) , כלומר, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט! חיפשתי דרייברים לכרטיס רשת ולא מצאתי, אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאד מאד מאד מאד! הנה קישור למפרט של המחשב: http://computers.pricegrabber.com/desktop/m/39569266/details/ דרך אגב, אין לי מושג איזה לוח אם יש שם, אם זה קשור בכלל... תודה, עידו.
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אם יש לי אופיס 2003 ואני רוצה שהוא יעבוד לי באופיס ישן יותר איך אני עושה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה קשה שהמחשב שלי פתאום החל לקרטע אתמול (חמש דקות אחי הקטן- 20 יושב עליו והוא כבר מת ממש כמו הרכב שלנו) (הכוונה שלי בקרטוע היא לא לאיטיות (המחשב רץ כרגיל אלא שכל מספר דקות ובצורה מאוד בולטת המצביע נתקע הסאונד קופץ על השנייה האחרונה שוב ושוב למשך מספר שניות ואז המחשב שוב מתפקד באופן חלק). אין עומס על המעבד יש מלא זכרון פנוי שום דבר לא התחמם. ועדיין כל דקה המחשב נתקע ככה. לא הורדתי שום תוכנה חדשה או דרייבר שונה ויש עדיין מלא מקום פנוי בדיסק הקשיח. האם מדובר בבעיית חומרה או וירוס? האם יש פתרון חוץ מפרמוט (בדקתי גם תוכנות ריגול ותהליכים שרצים ברקע אבל שום דבר לא חשוד). בדקתי גם וירוסים ולא נמצא כלום! אי אפשר לעבוד כך על המחשב אז אני מבקש שתעזרו לי ובלי הערות…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
זהו! אין לי כח לספאם!! לא אכפת לי המהירות לא איכפת לי הסירבול רוצה ללכת על הפיתרון ההוא > שמעבירים את המיילים לגוגל\GMAIL ובחזרה לאחר סינון הספאמים צריך מדריך צעד אחר צעד....? מי עוזר לי PPLLEEAASSS ?
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני לא מצליח להדביק כתוביות במקום בגלל שאני צריך להפוך את הסרט מvbr לcbr ואני לא מצליח מישהו פה יכול לעזור לי ככה שהמטרה הסופית היא להדביק כתוביווווווווווווווות [br]פורסם בתאריך: 3.10.2007 בשעה 15:46:55 ועוד משהו... ניסיתי לפי מדריך לשמור את האודיו של הסרט כקובץ wav ואז לחבר אותו ולשמור אבל זה שומר לי את הקובץ כקובץ ששוקל המון (איזה 12 ג'יגה ויותר)
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני רוצה לצרובב סרט של 3 חלקים לדיסק dvd ושזה יעבוד בdvd רגיל יש לי נרו 6 איך עושים את הצריבה הזאת? ואם אפשר לענות על זה כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-