עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lipact,

יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  2. שלום בניתי סרט ברוסית על אקדח ויש הוד כאלו בדרך אז למען הציבור הישראלי האם אני יחול להוסיף תרגום לסרט על ידי איזה תוכנה הים כן מה היא לינק לסרט

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by itaic,

שלום לכולם. כשאני מנסה לפתוח חלון נוסף/לשונית נוספת באקספלורר אני מקבל את זה: למישהו יש מושג מה זה ואיך אפשר לפתור את זה אני לא מצליח לפתוח שום חלון נוסף/לשונית נוספת תודה [attachment deleted by admin]

4. Started by dor_20,

שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ על תוכנה נגד ספאמים? העדפה לתוכנה חינמית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by hichcock,

אוקיי אז ככה: הייתה לנו במחשב תוכנה מפגרת שלפני כמה שבועות הסרתי אותה, אבל כל פעם שמפעילים את המחשב מופיעה הודעה (בתמונה) שהקובץ לא נמצא והתוכנה נאלצת להיסגר - למרות שהסרנו אותה ב-add or remove files. שכחתי את השם של התוכנה, הריבוע הקטן למטה זה הסמל של התוכנה, אולי מישהו יזהה... הקובץ שהוא אומר שהוא לא מוצא - הרצתי עליו חיפוש ובאמת אין כזה במחשב וחיפשתי כל איזכור לתוכנה - ואין. ניסיתי לסדר את זה בכל דרך שעולה לי בראש.... באמת שאין לי מושג.... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  6. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 13.8k צפיות
  7. אני רוצה שיוצג בא מידע לגבי טמפ'/שעון או אקולייזר, עכשיו אני מחפש תוכנה למטרה הזאת יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by ac1240,

לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מקווה שזה בסדר יש לי סרט(קובץ AVI) והתמונה בפנים הפוכה איך אני הופך אותה שוב ?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום לכולם, האם אקסל יכול לצייר פונקציה לדוגמא 1 -- X וY<AX+B וכו' וכו' והאם האקסל יודע לצייר צורות גיאומטריות על פני נתונים?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by magimag,

אהלן, לא מזמן התקנתי google toolbar (גרסה 3.0.20070525W) עבור הfirefox שלי (גרסה 2.0.0.7) ומאז אני לא מצליח להסיר אותו. קודם כל הוא לא מופיע בadd remove programs וכשאני עושה לו הסרה דרך ה-firefox הוא מתקין עצמו מחדש לאחר הפעלה של firefox מחדש. ניסיתי כבר הכל, מלמחוק את קבצי extensions.rdf extensions.cache, extensions.ini, ועד להסרה של ה-firefox והתקנתו מחדש. שום דבר לא עזר. אולי עוד מישהוא נתקל בבעייה הזאת ויש לו פתרון ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eli01,

אני לא הבנתי משהו בקשר לתוכנה הזו שעושים גיבוי לדיסק איך אפשר לעשות גיבוי אם אין מקום בשאר המחיצות בבקשה\ עזרה למבינים

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  12. אהלן. כאשר אני פותח מספר טאבים(לפעמים ארבעה ולפעמים עשרה ומעלה) אז פתאום אני חווה באג כשאת תסמיניו אפרט להלן: 1: שורת ה MENU BAR נעלמת בטאבים החדשים ולמרות שהיא מסומנת ב-V אין אפשרות לראותה. 2: מקש ימני בעכבר לא עובד. 3: ALT+CTRL+DEL לא עובד או לחילופין מציג TASK MANAGER ללא נתונים(רק חלון אפור עם כפתורים). ההרגשה היא שחלק מרכיבי מערכת ההפעלה פשוט קופאים. מערכת: SP2 XP, FIREWALL של WINDOWS, אנטי-וירוס- AVG 7.5 (עשיתי סריקה מלאה ולא נמצא דבר). אנטי ספייור- SPYBOT(שנסרק מספר פעמים השבוע ולא נמצא שום דבר(אפילו לא אחד). האנטים מעודכנים וגם ה WINDOWS. כל ה ADDONS לא של MS ב DISABLED ב IE (ואני לא משתמש באף TOOLBAR). אנא עזרו לי לחשוב מהיכן הבעיה המוזרה הזאת. נ.ב- גם לפני שקני…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by interseptor,

שלום, רציתי לדעת איך ובאיזה תוכנה אני יכול להגדיל כתוביות... הבעיה שנתקלתי בה היא שכאשר אני צורב קובץ צפייה מסויים ועל אותו הדיסק שם קובץ כתוביות (SRT) וכמובן משנה את השמות שלהם ככה שיהיה להם שם זהה אני נתקל בכך שהDVD מציג את הכתוביות ממש בקטן ובכתב לא ברור.. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. הוידאו מפסיק כמה שניות לאחר הפעלתו.. שמתי לב שזה קורה לקבצים שה-data rate שלהם גבוה -יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני מסדר את הבעיה? ועוד משהו- קובץ וידאו שהסאונד שלו לא עובד (ac3) איך מסדרים את זה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by koby_the_1,

יש לי כרטיס VIVO של GFORCE 6600 איזו תוכנה אני צריך כדי להציג את הממיר הדיגיטלי במחשב??? לא תוכנת עריכה... אני מחפש רק תוכנה לצפיה...!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. שלום, אז ככה, אתמול נתקע לי המחשב ונתתי לו הארד ריסט ומאז התחילו הצרות. המחשב לא הסכים לעלות בצורה רגילה, ז"א בכל פעם שהווינדוס טוען את העצמו וחושב, המחשב מבצע לעצמו ריסט. זה דבר אחד. היום החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי מחשבים שיבדוק לי את הבעיה כי זה חזר על עצמו מספר פעמים לפני כמה חודשים טובים. מסתבר שיש לי כמה בד סקטורים על הארד דיסק (שאגב מדובר בסאטא 80 ג'יגה) וככל הנראה הייתה קריסה של הארד דיסק ומערכת ההפעלה לא הצליחה לעלות. או קיי, קיבלתי את זה בהבנה והבנתי שזה קורה ואין מה לעשות ונקנה חדש. קניתי היום הארד דיסק חדש 160 ג'יגה של סאטא גם כן (אני חושב שזה אפילו סאטא 2 אבל לא משנה) ואמרתי אני אחבר במקביל את הארד דיסק הבעייתי על מנת להעתיק משם את כל החומר שנצבר לי מזה זמן ר…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  17. לפעמים בכלל לא. איפה נעלמו השרתים וכל הבלגן? יש כאלה שרתים מוזרים בקושי מתחבר אליהם ובקושי מוריד. אבל כשזה מגיע לשלב של החיפוש הוא לא מוצא כלום, רק כל מיני קבצים מזוייפים. ?

18. שלום רציתי לדעת האם ניתן להריץ קבצי ISO מ dos דרך emulator כמו daemon tools תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי את ההגה FORMULA GP של לוג'יטק וכשאני מתקין את התוכנה בויסטה היא בהמשך איפה שמגדירים את ההגה היא כותבת שיש שגיאה... וב XP זה עבד!! מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by kkffiirr,

כמו בסרטי הריגול למיניהם או XFILES, רצוי עם הסאונד המתאים, לשימוש בתוכנת פרמייר או אפטר אפקטס. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 7k צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום אבא שלי ביצע 3 פרוייקטים שונים של עריכת ווידאו בעזרת התוכנה adobe premiere elements 2, כל קטע של כ20 דקות. כעת הוא מעוניין לאחד את כולם לדיסק DVD אחד. התוכנה מאפשרת אופציית AUTHOR אך לכל פרוייקט בנפרד, האם מישהו מכיר פונקציה, גירסא או משהו בסגנון שמאפשר לאחד 3 פרוייקטים לאחד? (לא ע"י הדבקת פסי טיימליין ולא ע"י המרה לקבצים מוגמרים)

22. Started by TaMiRn2,

אני רוצה להפעיל vertical sync יש לי ATI tool tray אין לי מושג איך עושים את זה אבל הבנתי שאפשר גם דרך הווינדוס נ.ב יש לי ווינדו אקס פי 64 ביט תודה...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. אני מתכוון שאם אני מוסיף לי איזשהו מקום ומוסיף איזה הסבר עם או בלי תמונה אז איך מישהו שמוריד את התוכנה יראה את מה שאני רשמתי ? כי אני רואה שאנשים הוסיפו כל מיני אתרים אז השאלה שלי היא האם זה מתעדכן אוטומטי דרך הסרבר של Google Earth ?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי WIN XP וכאשר אני מפעיל את המחשב אז ליפני עליית הWINDOWS כתוב לי ככה: invalid boot.ini file booting from c:/windows וזה אחרי הטבלה של הנתונים שיש לי במחשב. מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה כי אני חושב שקודם זה לא היה .. תודה

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  25. בוקר טוב לכולם. אני מנסה להשמיש עבור חברה ענתיקת סלרון שהתייבשה הרבה זמן. לאחר מאמץ וניקוי רציני הצלחתי להעלות אותה והתברר שיש עליה WIN ME. כעת: 1. לכל מאמץ קטנטן (פתיחת אקספלורר,לא הדפדפן .למשל) המעבד מתחיל לעשות קולות של מתאמץ והעננים שברקע (מישהו זוכר?) משנים את צורתם למין אבסטרקט יפה אבל שמראה שיש לנו פה בעיה. 2. שקלתי לעשות לו איחוד דיסק אבל אני לא יודעת עד כמה הוא יעמוד במאמץ.. 3. אולי כדאי לפרמט ולהתקין מחדש? ואם כן, נראה לי שעדיף 98 שיהיה יותר קל... באשר ל- 98 - מישהו בכלל זוכר איך מעלים את התוכנה הזו? 1. יש לי את הדיסק המקורי + דיסקט הפעלה שפעם קיבלתי עם הפאקרד בל הישן שלי. האם זה אמור לעבוד? 2. יש לי גם 98 לא של פאקד בל. האם דיסק ההפעלה של פאקד בל יפעיל גם אותו…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים