תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה לא מובנת עם תוכנת הדוא"ל Outlook Express. הבעיה היא עם אנשי הקשר. חלק מאנשי הקשר ( המחולקים לקבוצות ), מסומנים בכחול ( האייקון המופיע לצד השם ) ולא בלבן כמו מרבית אנשי הקשר. אותם אנשי קשר בכחול, מופיעים בתוך הקבוצות שלהם, אולם לחיצה על המאפיינים לא מובילה לאפשרות עריכה ( חסום ) ואם מסתכלים על הרשימה הכוללת של כל אנשי הקשר, הם לא מופיעים שם, כאילו לא נמצאים כלל ברשימת אשי הקשר שלי. ניסיתי למחוק אותם ולכניס שוב לאותה קבוצה והם שוב בכחול, ניסיתי למחוק ולהכניס לקבוצה אחרת, והם הפכו ללבן. אוסיף רק שאת הכתובות לא אני הכנסתי אישית, ולכן ייתכן שלא הוכנסו כראוי. אני עובד בדרך כלל עם Web Mail ולא לגמרי מתמצא בכל הקשר ל - Outlook Express, לפחות לא מעבר לבסיס. מישהו …
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי אלבומים ב-flac וב-ape,האלבומים הם טראק אחד גדול,האבלבומים הועתקו מהדיסק המקורי והומרו לפורמטים שציינתי דרך eac ולאחר מכן הועלו לרשת,יש לי קובץ cue ואני רוצה לחלץ מהקובץ הגדול שכל שיר יהיה בנפרד בפורמט ape או flac ולא בקובץ גדול,משום מה אני לא מצליח לעשות את זה דרך cue splitter,שאני משתמש בתוכנה אני רק מקבל עוד 2 -3 קבצי cue קטנים של כמה ק"ב,איך אני יכול לעשות שיהיה לא טראקים נפרדים ב-flac\ape ולא טראק אחד גדול???
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך עושים? אם איזה תוכנה? גרסא מומלצת? תהליך הביצוע? עברתי קצת על הפורום בחיפוש ולא מצאתי ממש תשובה לשאלה שלי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר אחד לסיראליים אחד והוא קבע את עצמו לדף הבית בלי לשאול ולא נתן לי לשנות את דף הבית.. עשיתי איפוס ועדיין לא עובד.. זה רק שינה לאתר של מיקרוסופט.. תמונה: תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג Lenovo 3000 n100 המחשב כולל בתוכו כרטיס WI-FI בתקן g. לפני מספר ימים קרתה תקלה ונמחקה התוכנה intel proset \wireless . וכעת "נעלם" כרטיס הרשת מן רשימת מנהל ההתקנים וכשניסיתי להתקין את התוכנה מחדש התוכנה כותבת לי שלא נמצא כרטיס רשת אלחוטי במחשב... האם יכול להיות שכרטיס הרשת שלי "נעלם"? מה לעשות? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מישהו רוצה לעזור לי ולהכין לי איזה לוגו קטן לבלוג שלי? (בחתימה) לא צריך משהו מקצועי, פשוט שיתאים לTHEME של העמוד. פשוט לי אין בכלל ראש לעיצוב ודברים כאלה, אז אם יש מישהו שבא לו לעזור, ככה בקטנה, סתם לוגו קטן, אני אודה לו מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
האנטיוירוס גם מודיע לי שהם trojans אז אני ממש רוצה להיפטר מהם
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם אני צריך לתת לבדיקה לרוץ על 100%? זה כמה שעות... האם צריך לשנות את ההגדרות עם מקש C? לאיזה הגדרות צריך? איך בכלל ניתן לפענח את הקוד של התקלה במקרה ויש? האם ניתן לעשות PRINT SCREEN בתוכנה הזו כדי שאוכל להראות לאנשים אחרים את התקלה שנפלה(במקרה ויש...) תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד עם wm5 , מחפש תוכנה כגון בבילון שתתרגם בצורה טובה אנגלית לעברית ושתעבוד טוב עם wm5. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע פרופילים לעכבר שלי (Logitech MX1000) לכול משחק, שיהיה אפשר להגדיר binding בנפרד לכול משחק וכ'ו. התקנתי Setpoint 4.00 ולא מצאתי את האופציה להצמיד פרופיל לכול EXE (מה גם שהוא דיי כבד יחסית לגרייברים) יש איזה תוכנה אלטרנטיבית?
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני לא יכול להאזין לדיסקים מקוריים במחשב, שיש בהם "בונוסים" (מצגת שעולה כשמכניסים תדיסק למחשב, עם תמונות וקליפים...). גם כשאני נכנס לכונן של הדיסק, אני רואה את הקבצים של המצגת והקליפים אבל לא את הקבצים של השירים. קניתי דיסקים מקוריים ואין לי בידיוק איך לשמוע אותם אין לי מערכת סטריאו (מי שומע במערכת היום? יש תמחשב..) וכרגע אני שומע בדיסקמן שחיברתי לרמקולים ~_~ לא שומעים משהו. יש תוכנה שמאפשרת לשמוע מהדיסק? אני לא רוצה להעביר את השירים (ripping).
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על הקיצור דרך של הסטים הוא נכנס אליו אחרי הרבה זמן והסטים לא יציב וקורס במצבים מסוימים(אני מדבר על כמה דקות טובות) מה אני צריך לעשות למחוק ולהתקין אותו שוב יעזור? עריכה: ניסיתי להתקין מחדש ועדין לא השתנה כלום!
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך driver ללוח אם של אינטל גרסה 865p אני צריך driver ל- sound + lan תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי פה בפורום סגרו מס' לא קטן של שרתים וכתוצאה מכך לי לפחות קצב ההורדה ירד משמעותית וישנן הורדות שפשוט תקועות. יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
היי אנשים, היום התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה XP. הכל הלך קשורה.. אך בעיה מוזרה אחת, יש לי את הלוח Msi K8Neo Platinium עובד עם nForce 4 Ultra הורדתי את הדרייבר : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql הוא מתקין לי את הכרטיס רשת.. האינטרנט עובד.. נראה בסדר. אבל משום מה הוא לא מתקין לי : Ethernet Controller Mulitimedia audio controller RAID Controller הם עדיין עם הסימן קריאה הצהוב ב Device Manager. ניסיתי להתקין אותם כל אחד בנפרד.. לא ממש עזר. ניסיתי אפילו להתקין את כל ה XP מחדש (היה לי זמן היתי באמצע סרט : ) וזה גם לא עזר. אז מה הבעיה? הדרייבר לא מתאים? (הוא התקין לי את כרטיס הרשת) עצות? *אין לי את הדיסק המקורי.. אני לא מוצא אותו. *יש לי את המעבד AMD At…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה שלינקים שאני לוחץ יפתחו בTAB אחר ולא יקפוץ לי חלון, איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
1) יש אפשרות לקבל התראת מייל או באמצעות משהו אחר כשמישהו שולח לי הודעה? אולי הסרגל שלהם יכול לספק את זה? (יש את התוכנה של ג'ימייל נוטיפייר שמודיעה כשמתקבל מייל וחשבתי שיש משהו דומה לאייסי. זה יהיה מאוד שימושי) 2) ניסיתי לחפש בהיסטוריה של ICQ חודש פברואר אבל זה לא הופיע למרות שזה מוגדר כן לשמור. מופיע לי משום רק מחודש מרץ. אבל אני צריך לחפש משהו מחודש פבר'. מה אעשה? אני יודע שיש אמצעים לגלות את ההיסטוריה כי הרי כך המשטרה עושה כל הזמן. כך עושים לעברייני מין שרוצים לראות עם מי התכתבו וכך עשו לנאצים שתפסו לא מזמן
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אהלן. לאחותי יש חשבון מוגבל (כשחצי מחשב בערך חסום) במחשב, ועכשיו התקנתי לה FF ב"מסמכים שלי" (איפה שכן יש לה גישה...). הבעייה מתחילה כשאני מנסה לפתוח אותו: הוא כותב לי שהFF כבר פתוח ואני צריך לסגור אותו לפני שאני פותח חלון חדש (או משהו כזה...) אני בדקתי בtask manager אם הFF עובד כפי שהוא טוען, ואיזה פלא- הוא בכול זאת לא פתח את עצמו בלי שידעתי... בנוסף הIE ימח שמו עובד בסדר... בקיצור, איך לעזאזל אני יכול לפתוח את הFF בחשבון המוגבל, ומה יכול לגרום לבעייה? תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני צריך דרייבר לכרטיס קול זה הדגם של הכרטיס קול שלי C-Media CMI9739A/9761 @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller וזה הדגם של הלוח האם ASRock P4i45GV אני אשמח אם מישהו ימצא לי דרייבר שמתאים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני אל יודע לאן ממש זה שייך.. יש לי בעיה שאני מפעיל סרט במחשב אז הסרט יכול לפעול ואז לאחר 5 דקות המסך יהיה שחור וישמעו עדיין את הסרט כל פעולה אחרת במחשב עובדת רק שרואים סרט אז לאחר 5 דקות שרואים טוב זה קורה.. מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני דברים: 1. לסנכרן את פיירפוקס בכמה מחשבים. ניסיתי כמה כאלה מהאתר של פייפוקס כמו foxmark ו box net אבל זה עלה לי בספאם ל gmail וב"שתילה" של כל מיני מועדפים ב bookmarks שלי. 2. לסנכרן בין פיירפוקס ל IE תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך driver של הלוח אם בשביל הכרטיס רשת שלו? האם מישהו יודע איפה ניתן להוריד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-