עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bm1125,

הורדתי all seeing eye ואחרי שהורדתי לחצתי Install ויקבלתי את השגיאה הזאת: Can't write file. Disk full ? הדיסק - לא מלא! אולי זה בגלל שיש לי ויסטה ? תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. יש לי סרט בפורמט MKV,בנסיונות להריצו עם התוכנות: BSPLAYER, MV2PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC, MEDIA PLAYER 11 נתקלתי בשגיאה ממיקרוסופט של ''דוח שגיאות'' (עם ה"תשלח אל תשלח"....) כאשר רק עם VLC PLAYER הצלחתי להריץ את הסרט בצורה טובה מאוד רק עם בעיה של כתוביות שמסודרות לא טוב ניסיתי המון גרסאות של כתוביות והבעיה מופיע בעוד הרבה סרטים אחרים הינה דוגמא לבעיה: למישהו יש פתרון לבעיה ? (לסדר את הVLC שיוכל לקוא כתוביות/למצוא נגן MKV עם שמריץ כתוביות בעברית)

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Clicker7,

חברה עזרה דחוף איך אני מחזיר את הURL BAR ?! למה שאני עושה COTUMIZE ... יש לי "LOCATION" זה מראה לי את הURL BAR אבל יש שמה שתיים אחד אם הכתובות שאני כותב שם והוא לא עושה כלום רק רענן ואחד קטן כזה בצד ימין שלו שאי אפשר להגדיל שמשם צריך לעבור לכתובת... וחוץ מזה יש אפשרות להפוך את הBAR של גוגל לכך שאם אני יכתוב שם כתובת הוא יעבור עליה במקום לחפש אותה בגוגל ? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by SheZiF,

שלום בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעלות לאט אז בדקתי ושמתי לב שהדרייברים של הכרטיס קול דורשים הרבה תוכניות בזמן ההפעלה רציתי לברר אילו מבין התוכניות הבאות של Creative אני יכול להסיר מהרשימה? בתודה,

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  5. שלום, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת קווית ו- 2 מחשבים ניידים שמחוברים ברשת אלחוטית. במחשב האלחוטי ישנו חומר מאוד חשוב חומר של עבודה שמתעדכן מדיי יום כשעובדים על המחשב בעבודה. חשבתי לקחת מחשב אחד רגיל שהוא בעצם לא יהיה בשימוש מלבד זה שהוא יהיה מחובר ברשת שלו ואני אשתמש בכונן שלו בתור גיבוי ברשת לכל שאר המחשבים. וכל מספר ימים אעשה גיבוי משאר המחשבים למחשב הזה שמחובר לרשת. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שיודעת לעשות גיבוי אוטומטי ולשנות את כל התיקיות הקיימות? כלומר נניח ושניתי ספריה במחשב הנייד ומחקתי קבצים ושהיא תדע לעשות את הגיבוי הזה ולהוריד את הספריות והקבצים שמחקתי גם מהמחשב שעליו אני מגבה את הדברים? 2. האם התוכנה יודעת לעשות גיבוי אוטומטי כל כמה ימים או מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by smalery,

שלום כולם, כנראה שהתקנתי עדכון אבטחה יותר מדי כי לא שיניתי שם הגדרה בWINXP או בIE (גירסה 7) אבל כמעט כל אתר שאני נכנס אליו שדורש כניסה של משתמש - GMAIL,WALLA,הבנק,האוניברסיטה כתוב כך: "שגיאת אישור: הניווט נחסם" כתוב שישנה בעיה באישור האבטחה של האתר, והIE הנחמד ממליץ לי לסגור את הדף או להמשיך (אבל זה לא מומלץ) כנראה שאותו "אפקט" השפיע לי גם על הGNOTIFIER כי הוא כותב לי - The server's certificate is invalid. נכנסתי להגדרות הIE והחזרתי אותן לברירת מחדל, ונאדה. לא עוזר. מישהו יודע איך לתקן זאת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by snop,

שלום ! יש לי אקספלורר 6, ווינדוס XP. ברגע שאני לוחץ על הדפדפן הוא נפתח רגיל אבל שאני לוחץ לפתוח אתר כלשהו ולא משנה איזה הוא לא מציג ורושם "לא ניתן לאתר..." הרצתי אנטי-רוגלות וזה מצא דברים ומחק אותם אבל עדיין זה לא טיפל... מה אני אעשה ?

• 10 תגובות
    • 614 צפיות
  8. בדיסק קשיח כמובן. יש אפשרות כזאת? :

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  9. למי שלא יודע למה אני מתכוון זה כאילו שאני אראה בתלת מימד עם משקפיים..

10. שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .

11. Started by AdamS,

למישהו כאן יש המלצה לתוכנה טובה להמרת קבצי wma ל-mp3? אדם

12. אחרי שעזבתי את הפיירוול של סיגייט, והשתמשתי בכמה לנסיון אישי, מצאתי שהפיירוול של מקאפי הוא הכי נורמלי וגורם להכי פחות תיסכול. הבעיה היחידה איתו, שהוא ממשיך להעלות הודעה על ווירוס או מתקפת ווירוסים כל כמה דקות, ואני לא יודע מה לעשות לגבייה. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל, הבנתי שמדובר בווירוס ברמת סיכון נמוכה, אבל לא מוצא דרך להיפטר ממנו! יש לי אנטי ווירוס של NOD32, ופיירוול Mcafee Desktop Firewall 8.5. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  13. כשאני מפעיל סרטים אני רואה סוג של בהירות... איך אני מסדר את זה? מישהו אולי יודע?

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  14. Started by pergola,

אני תמיד משתמש בbsplayer וmv2player אבל יש משהו שאני יכול לפתוח רק במדיה פלייר.. אז איך אפשר לשים כתוביות במדייה פלייר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SpLiNtEr,

בוקר טוב לכולם, יש לי קובץ טקסט שאני רוצה או לנעול,שאחרים לא יוכלו לפתוח אותו, או שאף אחד לא יצליח לקרוא אותו. תודה לכל העוזרים.... בתודה,

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by IlanF,

התקנתי את התוכנה והדבר הזה מתעדכן כבר מהבוקר ונתקע ב30%. במקרה והוא עובר את ה30, הוא מתאפס בחזרה ל0 עכשיו הוא תקוע לי על 0... אין דרך להפעיל את התוכנה בלי לעדכן? או שיש משהו שיגרום לה להתעדכן מהר יותר?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by cleric,

שלום, יש לי בעיה עם הצגת קבצי wmv בתוכנה, יש קפיצות בוידאו ובסאונד. זה קורה עם כמה קבצים שונים, ומה שמוזר הוא שבWMP ובכל תוכנה אחרת שניסיתי (BSPLAY, KPLAYER) הם מתנגנים בסדר גמור, רק בsubtitle workshop הם קופצים ... אין לי ברירה אלא להשתמש בתוכנה הזאת, ואין לי ברירה אלא להשתמש בwmv (ככה אני מקבל אותם, והמרה של כל קובץ כזה לavi לוקחת כמעט שעה ...) דברים שכבר ניסיתי: הסרה והתקנה מחדש של k-lite codec pack הסרה של k-lite codec pack והתקנה של cccp הסרה של cccp והתקנה מחדש הסרה של media player 10 וחזרה ל 9 (אין אפשרות להסיר לגמרי ...) התקנה מחדש של media player 10 מספר פעמים ... אני כבר נואש, יש למישהו רעיון? :-\ :-\ * נ.ב - ניסיתי להרשם לפורום של התוכנה כדי שאוכל לשאול שם, אב…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני יודע על כל ההודעות בפורום שקיימות כבר מזמן על האימיול מאז שהשרתים של דונקי נפלו וכבר קראתי בפורום הזה על כל הבעיות הקיימות של אימיול אבל לי יש בעיה אחרת באי מיול שלי אני מוריד שרתים בסדר ויש לי רשימה ארוכה ואחרי שאני מתעקש על שרת SOUGTUBE משהו כזה ,בסופו של דבר הוא מתחבר ובלילה הוא עובר לשרת אחר חוץ מזה, מציאת קבצים בזמינות גבוהה יש ואני מצליח למצוא פתאום הוא מוריד על מהירות 220 ופתאום הוא יורד ל20 קילו לשנייה אני יודע שאי מיול כבר עבר זמנו וזה היה רק עניין של זמן אבל עדיין קראתי מיליון מדריכים ואני מסדר את ההגדרות לפי מהירות הגלישה שלי בהתאמה אישית ועוד מיליון הגדרות ועובדה שלפעמים הוא מקבל קריזה ומוריד במהירות 200-250 למישהו יש מדריך על אימיול 2008,?מדריך…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by tal-s,

השתלט על מחשבי איזה ספי בשם הזה הוא מתקין כביכול עליו "תוכנות" אנטי ריגול שהם בעצם כאלה. אני נואש שום דבר לא מוחק זאת לא NOD לא ADWARE יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש לי את התוכנה O&O Defrag ומשעתי שהיא עובדת כאשר המחשב לא בפעולה(כששומר המסך פועל) רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את זה? תודה מראש

21. Started by xTz,

שלום לכולם אני זוכר שבזמנו [לפני 4 שנים ככה] הייתה תוכנה בשם GordianKnot או משהו בסגנון, שאיתה היה אפשר לקחת DVD מבלוקבסטר למשל, ולהמיר אותו לDVDRip באיכות טובה. כיום אני לא מצליח למצוא את התוכנה, ובכל מקרה היא עבדה רק עם DivX. אני מחפש להמיר עם XviD. מישהו יודע איפה אפשר למצוא תוכנה כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. שאני מדליק את המחשב המחשב מראה לי את התמונה הזאת עם הad-watch: '>http://www.2send.us/"] ולא משנה אם אני לוחץ block או accept המחשב לא מגיב לשום דבר...אם לוחצים על המחשב שלי הוא מראה אומר שהוא לא קיים וכך הוא עושה על כל הדבר אחר... בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזאת אני יודה לא מאוד!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by ido2309,

שלום, ברשותי מחשב שנרכש ב-"באג" אך הגיע ללא דיסק ווינדוס מקורי, אלא הווינדוס כבר מותקן במחשב. השאלה היא,כיצד ניתן לפרמט את המחשב ולהשתמש בווינדוס המקורי שלי להתקנה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by SheZiF,

שלום, מבין גירסאות הפוטושופ, מהי הגיסרא הכי מעודכנת שתומכת בפונטים עבריים? לא משנה לי הכתיבה ההפוכה. זתומרת שבשיל לרשום "שלום" אז בפועל אני אצטרך לרשום "םולש" בתודה,

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by arik100,

איך להוסיר תוספות נבחרות!! מהדפדפן?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים