תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
משום מה, פתאום פראפס החליט שהוא לא מקליט צלילים. הוא מקליט אותם בווליום כל כך נמוך שאי אפשר לשמוע בלי להגביר את הווליום למקסימום. הבעיה בגרסה של הפראפס? או שבכלל זה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הבעיה חוזרת על עצמה, יש תוכנות שכשאני מפעיל אותן זה ישר רושם לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד. למה? כי הן לא תומכות בוויסטה? יש אפשרות לעקוף את זה?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מה מידת האפקטיביות של תוכנות מסוג זה בגלישה באינטרנט ? תוכנות Modem Tweak : Ashampoo Internet Accelerator MInternet Optimizer Network Modem Speed תוכנות Network Tweak : TCP/IP Optimizer XP TCP/IP Repair TZ Connection Booster Wizard
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כנראה WORM כלשהו שמפיץ את עצמו אחר כך לכל הרשימה. האם תוכנות האנטיוירוס (כגון NOD32) מעודכנות לגביו וסריקה פשוטה תמחק את הוירוס, או שיש נוהל יותר אמין להסרה שלו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזו? אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כן, אני יודע שטחנו את הנושא וכן, עשיתי חיפוש אבל בכל זאת - יש לי מחשב נייד (T43) שלא ממש מסתדר עם 720P (MKV), ראיתי שהומלץ פה על התקנת COREAVC וזה אכן שיפר את ההצגה של הסרט אבל עדיין זה מוצג לאט ויש בעיה עם הסינכרון של הקול והתמונה, יש עוד דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
משום מה בכל הסרטים שאני מדביק להם כתוביות (מאותו סוג ועם אותו שם) הכתוביות מופיעות לי בג'יבריש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי פיפא 2008 ואני רוצה לצרוב את קובץ ה- iso (זה מה שבדרך כלל עושים לא??) אז בקיצור אני לא מוצא את קובץ ה iso . איך אפשר למצוא את הקובץ?? ,תודה מראש זה תמונה שכל מה שהוריד לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הורדתי all seeing eye ואחרי שהורדתי לחצתי Install ויקבלתי את השגיאה הזאת: Can't write file. Disk full ? הדיסק - לא מלא! אולי זה בגלל שיש לי ויסטה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל 2003. כאשר אני משנה צבע גופן באחד התאים התוכנה קורסת. כל עוד אני לא משנה צבע גופן אין בעייה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי פתאום הICQ הפסיק לפעול,ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר ניסיתי ICQ 6 ולא עזר גם כן כשאני מכניס את הסיסמא הוא כאילו מתחבר אבל יוצא לDESKTOP האם לעוד אנשים זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום כולם, כנראה שהתקנתי עדכון אבטחה יותר מדי כי לא שיניתי שם הגדרה בWINXP או בIE (גירסה 7) אבל כמעט כל אתר שאני נכנס אליו שדורש כניסה של משתמש - GMAIL,WALLA,הבנק,האוניברסיטה כתוב כך: "שגיאת אישור: הניווט נחסם" כתוב שישנה בעיה באישור האבטחה של האתר, והIE הנחמד ממליץ לי לסגור את הדף או להמשיך (אבל זה לא מומלץ) כנראה שאותו "אפקט" השפיע לי גם על הGNOTIFIER כי הוא כותב לי - The server's certificate is invalid. נכנסתי להגדרות הIE והחזרתי אותן לברירת מחדל, ונאדה. לא עוזר. מישהו יודע איך לתקן זאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ MDB ואני רוצה תוכנה כמה שיותר פשוטה שאני אוכל לקרוא ולהסתכל בו תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט MKV,בנסיונות להריצו עם התוכנות: BSPLAYER, MV2PLAYER, MEDIA PLAYER CLASSIC, MEDIA PLAYER 11 נתקלתי בשגיאה ממיקרוסופט של ''דוח שגיאות'' (עם ה"תשלח אל תשלח"....) כאשר רק עם VLC PLAYER הצלחתי להריץ את הסרט בצורה טובה מאוד רק עם בעיה של כתוביות שמסודרות לא טוב ניסיתי המון גרסאות של כתוביות והבעיה מופיע בעוד הרבה סרטים אחרים הינה דוגמא לבעיה: למישהו יש פתרון לבעיה ? (לסדר את הVLC שיוכל לקוא כתוביות/למצוא נגן MKV עם שמריץ כתוביות בעברית)
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי קיבלתי אימייל מאוד חשוב וכמו שהמזל שלי תמיד עובד הוא היה כמובן בגיבריש ! נסיתי: לשנות קידוד לכל סוג של עיברית. זה לא עובד נסיתי שלנות קידוד ליוניקוד. זה לא עובד נסיתי להוריד באפשרויות אינטרנט>מתקדם את הV ליד אפשר הרחבות של דפדפן צד 3. זה לא עובד כל הקידודים בשפות מותקנים וכך תמיכה בשפות שכותבים מימין לשמאל. אין לי את הtoolbar של google. מה אפשר לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאימול מופיעה לי ההודעה הבאה: לא נמצאו כניסות רשימת שרתים בקובץ adresses.dat אנא הדבק לקובץ זה כתובת רשימת שרתים תקינה על מנת לעדכן אוטומטית את רשימת השרתים. מה זה ולמה זה מופיע? הערה: שמתי רשימת שרתים חדשה במקום זו שהיית אז אולי זה קשור.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בצמחייה במאיה אבל היא לא מתרנדרת בMENTAL RAY ורק בMAYA SOFTWARE ואני רוצה במנטל ריי... איך עושים את זה? אם אפשר בכלל.. ואם לא איפה אני יכול למצוא תוכן למאיה שעובד בMENTAL RAY.... תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והדבר הזה מתעדכן כבר מהבוקר ונתקע ב30%. במקרה והוא עובר את ה30, הוא מתאפס בחזרה ל0 עכשיו הוא תקוע לי על 0... אין דרך להפעיל את התוכנה בלי לעדכן? או שיש משהו שיגרום לה להתעדכן מהר יותר?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-