תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לראות סתם סדרה שהורדתי (קובץ avi) ומה שאני רואה זה שהכל חשוך כזה למה זה? איך אני יכול לסדר את זה? לפני שבוע זה עבד.. ניסיתי להתקין כודקים מחדש אבל זה לא הצליח לתקן את זה משום מה..
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנה שבודקת את הCD-ROM איך אני יודע מה הרמה שלו ואם הוא נהרס תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד (בלי סידי לצערי) עם ויסטה, עובד בינתיים סביר (קצת איטי למרות שהמחשב מאוד מתקדם ) בכל מקרה, לאחר שהתקנתי הכל, דרייברים וכו', אני מעוניין לעשות גיבוי של המערכת הפעלה עם כל התוכנות והכל. אני מכיר רק את Norton Ghost, אך רציתי לקבל המלצה או דעה על תוכנות שאיתן כדאי לעשות את זה. אני כנראה אעביר את זה לDisk On Key או אחבר סידי חיצוני. תודה מראש, גיא
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, מזה תקופה ארוכה, איני מצליח להוריד מה-utorrent במהירות העולה על 18kb/s (לא משנה איזה סוג של קובץ ומספר המקורות). בעבר תמיד הייתי מצליח להוריד במהירויות גבוהות בהרבה (עד פי 10 מהמהירות שציינתי). אני משתמש ב-XP עם SP2 ובפיירוול שלו, וגולש בחיבור של 1.5 מגה בייט לשנייה. מישהו נתקל בבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אשמח לקבל תשובות. עמרי.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8500GT עם ווינדוס vista sp1. בעיקרון עבדתי עם גירסה ישנה יותר של הדרייבר של nvidia והכל עבד כמו שצריך! אבל השבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר של nvidia - ForceWare 163.69. הגדרתי את הטלוויזיה אבל התמונה שאני רואה בטלוויזיה יותר קטנה מגודל המסך של הטלוויזיה! לפני שפירמטתי הייתי רואה על כל המסך (אני לא זוכר איך הגדרתי את זה ככה..) ועכשיו לא מצאתי שום אפשרות להגדיל את התמונה! יש מישו שיכול לעזור לי בבקשה?? תודה..
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את Registry Mechanic הוא כותב לי הודעת שגיאה כזאת מה עושים? יש לכם אולי עוד תוכנות מומלצות לניקוי הרגיסטרי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפיית סירטונים דרך האינטרנט.. זה מציג את הסירטון בצע ירוק..זה ככה בכל הסירטונים באינטרנט. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי על המחשב שלי VS 8. לא מזמן הסרתי אותו אבל כנראה לא בצורה נכונה ואני עדין מקבל עידכונים דרך Windows Update בשבילו ואני ראה תחנות שהותקנו ממנו בהוספה וסרה(ואין לי אפשרות להסיר אותם) רציתי לדעת אם יש איזה CLENER או דרך כול שהיא להיפתר לגמרה מכול השאריות שלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש למישהו את התוכנה הזאת והוא יודע איך להגדיר את הפיירוול הזה בשביל שלא יעשה מזהה נמוך? עריכה:זה בסדר,הסתדרתי בכך שביטלתי כלל שחוסם TCP/UDP ..עכשיו יש לי מזהה גבוה,אבל זה מסוכן שביטלתי את הכלל הזה? וד"א, אפשר להפעיל את חומת האש של XP בשילוב עם הקומודו?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים המחשב נייד HP Pavilion dv6413EJ חדש http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=he&cc=il&dlc=he&os=228&product=3545135〈=he& פירמטתי את ויסטה ועכשיו אני בה להתקין XP מערכת ההתקנה של XP טוענת שהדיסק קשיח אינו נמצא משמע היא זקוקה לדרייבר לבקר SATA כדי לזהות אותו אז אני עושה F6 בתחילת ההתקנה של XP אבל אין פלופי במחשב נייד כדי לתת או לפחות לנסות לתת לו דרייבר של ציפסט 945 של הנייד נראה לי שאני מפספס פה משהו ואני אשמח לשמוע ממי שיש לו כבר ניסיון עם הדגם הזה בנוסף אין לי תדיסק התקנה ודרייברים של HP זה קצת דחוף אשמח מאוד אם תעזרו לי כמה שאפשר טוב בסוף זה היה הגדרה של ה SATA היה צריך לבטל NATIVE MODE בביוס המעפן הזה משום מה במבט …
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 7 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE FLASH משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק.. אבל נכנסו לחברה שלי לאיי סי קיו ושינו לה תססמא, עכשיו היא רוצה להיכנס אל האי סי קיו ולא יכולה... האימייל שהיא רשמה לאי סי קיו ישן ולא עובד עם הססמא, ואני לא יודע איך אפשר לגלות תססמא, מי יכול לעזור לי פה ? אני באמת הייתי רוצה לעזור לה ולא יודע איך... אני בינתיים רק שואל אנשים כי לא יודע איך... אשמח לקבל קצת עזרה בתודה גידי
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מavipreview שעושה את אותו הדבר? (מראה סרטים שעוד לא ירדו במלואם באמיול ) כי יש לי ויסטה ולavipreview יש מלא באגים בויסטה, על 90 אחוז מהסרטים הוא אומר לי שאין קודק מתאים (למרות שיש כי לאחר שהם יורדים הם כן פועלים) או שהוא פשוט נתקע
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
א.הורדתי סרט dvd (חוקי כמובן)בדרך כלל שאני מוריד אז הסרט יורד בקובץ image שאותו אני מנגן בנגן של המחשב,הפעם ירדה לי תיקייה בשם video_ts שבא יש מלא קבצים שמתחילים ב-vts ואחריהם מספר כלשהוא או ifo,איך אני יכול לאחד את הכל לקובץ Image שאותו אני יוכל לנגן במחשב ? ב.יש לי הופעה חוקית של dvd שהורדתי,במקור ההופעה היא 16 ג'יגה שמחולקים על 2 דיסקים(כנראה דיסקים עם שכבה כפולה שמכילים 9 ג'יגה)מי שהעלה אותה לרשת פיצל את זה ל-4 דיסקים במקום 2,האם ניתן לערוך את ההופעה שתיהיה כמו המקור(16 ג'יגה מחולקים על שני דיסקים)???
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי בעיה מוזרה במשחק... כשאני ניכנס למשחק וזה מציג לי את התפריט, אני יכול להזיז את העכבר אבל אני לא יכול ללחוץ על פריטים בתפריט. המקלדת עובדת בסדר גמור, איתה אני יכול ללחוץ על פריטים. ובמשחק עצמו העכבר בכלל לא זז, אני יכול להזיז את השחקן רק באמצעות המקלדת. בשאר המשחקים העכבר עובד מצויין. קצת עזרה.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאימול מופיעה לי ההודעה הבאה: לא נמצאו כניסות רשימת שרתים בקובץ adresses.dat אנא הדבק לקובץ זה כתובת רשימת שרתים תקינה על מנת לעדכן אוטומטית את רשימת השרתים. מה זה ולמה זה מופיע? הערה: שמתי רשימת שרתים חדשה במקום זו שהיית אז אולי זה קשור.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב ומאז שהחזרתי הכל כולל את המועדפים שלי לפי הסדר אז המועדפים נעלמים כאילו אלה שאני לא משתמש וזה מעצבן ואני לא מבין איך לשנות את ההגדרות שרשום לי לשנות.. כי סימנתי באפשרויות "אפשר תפריט מועדפים מותאם אישית" והורדתי את הסימון מ"סגור תיקיות שלא בשימוש"... איך מחזירים את זה.. זה פשוט מעיק... כי אם נגיד אני לוחץ על כל המועדפים הם מופיעים ואז אחרי כמה זמן שוב נעלמים.. הנה תמונה שתבינו תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
חברה בתור משתמש HW ובעלים של נגן הD2 אני חושב שמגיע לנו לקבל סמל משלנו כי אני שם לב שהיחס כוחות שלנו עולה וגדל בפורום יותר ויותר אנשים רוכשים את הD2 ונהנים ממנו
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום! יש לי TOOLBAR מעצבן של הIE7 ואני רוצה להוריד אותו הנה תמונה : תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
<p>טוב אז הנה לינק לסיקור של התוכנה <a href="http://www.lhnet.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29584&archive=&ttitle=%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8_%D7%97%D7%99%D7%A5_/_BufferZone" rel="external nofollow">http://www.lhnet.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29584&archive=&ttitle=אזור_חיץ_/_BufferZone</a></p><p>אחרי שקראתי את הסיקור אני חושב שזו אחת התוכנות!</p><p>ועוד פיתוח ישראלי?... נשמע ממש טוב,</p><p>תקראו תורידו ותנו חוות דעת</p><p>אני מוריד.</p>
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חיפשתי בוגול ולא מצאתי מה שרציתי (( אז באתי לכאן!!:)) קיצר, אתם מכירים את זה שהאקספלורר עושה לפעמים "לא ניתן להציג דף זה בלה בלה..." אז אני צריך תוכנה, שמתי שזה יקרה תעשה רענון פעם אחת.. אוטומטי מתי שיש את הדף הזה... אני גם צריך תוכנה שאם עולה לי הודעה באקספלורר של אישורביטול כזאת, שזה אוטומטי ילחץ אישור... זה הכל!!! שתי תוכנות פשוטות... זה כל מה שאני צריך!!! אם יש את שתי התכונות האלה בתוכנה אחת אז גם טוב!!! תודה!!! מי שמוצא לי מלך!!!! תודה!!!!! :)
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בדמו של UT3, במשחק DIRT ובעוד משחק (לא זוכר) שמתי לב בטסק מנג'ר שחוץ מהמשחק יש rundll32 שתופס המון מקום מהCPU. זה rundll32 נוסף לrundll32 שכבר רץ תמיד. אחרי שאני מסיים לשחק הוא ממשיך לפעול- בד"כ הוא תופס לי חצי מהCPU אפילו שאני לא עושה כלום. אם אני סוגר אותו אז הוא פשוט חוזר לפעול לפעמים מיידית. מה זה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-