עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IG,

בוקר טוב. לפני כשבועיים ניתקתי את הפלופי מהכבל מידע והחשמל- הוא לא הייה בשימוש כבר לפחות שנתיים אז לא הייה טעם להשאיר אותו (במיוחד עם המוד שלי והספק המעפן...) מאז, כל פעם כשאני מכבה את המחשב קופצת לי הודעת שגיעה שהווינדוס לא מצליח לסגור או לזהות את הפלופי (או משהו כזה...) אני הסרתי אותו ממנהל ההתקנים אבל עדיין הוא מזהה ומתקין את עצמו אוטומטית (למרות שהוא לא מחובר!) הגעתי למסקנה שאם זה לא חיבור בטלפאטייה שהתפתח בין הכונן והלוח אם שלי (ומרוב שהם זקנים, מבחינת אבולוציייה זה, זה אפשרות ריאלית), זה צריכה להיות בעייה בתוכנה כלשהי... תעזרו בבקשה מזל"ט לאדי על השביתה ושנת הלימודים החדשה (אחרונה, לא?)

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

איזה דפדפן אינטרנט הכי קל ותופס מעט מהראם? כנ"ל לאנטי וירוס אם אפשר גם...

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. ב"ה שלום חברים המחשב נייד HP Pavilion dv6413EJ חדש http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=he&cc=il&dlc=he&os=228&product=3545135〈=he& פירמטתי את ויסטה ועכשיו אני בה להתקין XP מערכת ההתקנה של XP טוענת שהדיסק קשיח אינו נמצא משמע היא זקוקה לדרייבר לבקר SATA כדי לזהות אותו אז אני עושה F6 בתחילת ההתקנה של XP אבל אין פלופי במחשב נייד כדי לתת או לפחות לנסות לתת לו דרייבר של ציפסט 945 של הנייד נראה לי שאני מפספס פה משהו ואני אשמח לשמוע ממי שיש לו כבר ניסיון עם הדגם הזה בנוסף אין לי תדיסק התקנה ודרייברים של HP זה קצת דחוף אשמח מאוד אם תעזרו לי כמה שאפשר טוב בסוף זה היה הגדרה של ה SATA היה צריך לבטל NATIVE MODE בביוס המעפן הזה משום מה במבט …

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by guyw,

היי, יש לי מחשב נייד (בלי סידי לצערי) עם ויסטה, עובד בינתיים סביר (קצת איטי למרות שהמחשב מאוד מתקדם ) בכל מקרה, לאחר שהתקנתי הכל, דרייברים וכו', אני מעוניין לעשות גיבוי של המערכת הפעלה עם כל התוכנות והכל. אני מכיר רק את Norton Ghost, אך רציתי לקבל המלצה או דעה על תוכנות שאיתן כדאי לעשות את זה. אני כנראה אעביר את זה לDisk On Key או אחבר סידי חיצוני. תודה מראש, גיא

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by ben060,

כשאני מנסה להפעיל את Registry Mechanic הוא כותב לי הודעת שגיאה כזאת מה עושים? יש לכם אולי עוד תוכנות מומלצות לניקוי הרגיסטרי? [attachment deleted by admin]

6. Started by 8800ultra,

היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.

7. Started by ori-silver,

א.הורדתי סרט dvd (חוקי כמובן)בדרך כלל שאני מוריד אז הסרט יורד בקובץ image שאותו אני מנגן בנגן של המחשב,הפעם ירדה לי תיקייה בשם video_ts שבא יש מלא קבצים שמתחילים ב-vts ואחריהם מספר כלשהוא או ifo,איך אני יכול לאחד את הכל לקובץ Image שאותו אני יוכל לנגן במחשב ? ב.יש לי הופעה חוקית של dvd שהורדתי,במקור ההופעה היא 16 ג'יגה שמחולקים על 2 דיסקים(כנראה דיסקים עם שכבה כפולה שמכילים 9 ג'יגה)מי שהעלה אותה לרשת פיצל את זה ל-4 דיסקים במקום 2,האם ניתן לערוך את ההופעה שתיהיה כמו המקור(16 ג'יגה מחולקים על שני דיסקים)???

8. עשיתי חיפוש וראיתי שאתם די לא בטוחים אם תוכנות שנקנות בכסף אכן מצדיקות את עצמן אבל ממש מפריע לי שאני לא רואה את מצב של האיחוי כשאני מפעיל אותו מישהו מכיר תוכנה שעובדת בויסטה?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by iyehuda,

איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות

10. Started by shibie,

שלום חברה, יש לי בעיה מוזרה במשחק... כשאני ניכנס למשחק וזה מציג לי את התפריט, אני יכול להזיז את העכבר אבל אני לא יכול ללחוץ על פריטים בתפריט. המקלדת עובדת בסדר גמור, איתה אני יכול ללחוץ על פריטים. ובמשחק עצמו העכבר בכלל לא זז, אני יכול להזיז את השחקן רק באמצעות המקלדת. בשאר המשחקים העכבר עובד מצויין. קצת עזרה.. תודה..

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. שלום! יש לי TOOLBAR מעצבן של הIE7 ואני רוצה להוריד אותו הנה תמונה : תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  13. חיפשתי בוגול ולא מצאתי מה שרציתי (( אז באתי לכאן!!:)) קיצר, אתם מכירים את זה שהאקספלורר עושה לפעמים "לא ניתן להציג דף זה בלה בלה..." אז אני צריך תוכנה, שמתי שזה יקרה תעשה רענון פעם אחת.. אוטומטי מתי שיש את הדף הזה... אני גם צריך תוכנה שאם עולה לי הודעה באקספלורר של אישורביטול כזאת, שזה אוטומטי ילחץ אישור... זה הכל!!! שתי תוכנות פשוטות... זה כל מה שאני צריך!!! אם יש את שתי התכונות האלה בתוכנה אחת אז גם טוב!!! תודה!!! מי שמוצא לי מלך!!!! תודה!!!!! :)

14. Started by refaels2006,

מתקבלת ההודעה הבאה בעת ניסיון להתקין את VMware Player . יש לציין שהרצתי על המחשב הזה בעבר Vmware Server GSX , וגם את תוכנת ה לקוח והסרתי את כולן . אולי שכחתי מאחורה כמה קבצים ? בכל מקרה סרקתי ברישום , סרקתי את התקייות ושום דבר . אפילו הורדתי את הכלי Windows Install Clean Up כי חשבתי שזו בעייה בחבילה עצמה , וגם שם אף אחד מהפריטים לא נמצא . [attachment deleted by admin]

15. אני צריך קוד סיריל ל פוטושופ ופלש(10) cs3 ומהר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 7 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE FLASH משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. בדמו של UT3, במשחק DIRT ובעוד משחק (לא זוכר) שמתי לב בטסק מנג'ר שחוץ מהמשחק יש rundll32 שתופס המון מקום מהCPU. זה rundll32 נוסף לrundll32 שכבר רץ תמיד. אחרי שאני מסיים לשחק הוא ממשיך לפעול- בד"כ הוא תופס לי חצי מהCPU אפילו שאני לא עושה כלום. אם אני סוגר אותו אז הוא פשוט חוזר לפעול לפעמים מיידית. מה זה בכלל?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Xaar,

לאחר שאני מוריד, נכנס להתקנה, מסכים לתנאי התקנון ולוחץ Next, זאת הבעיה שקופצת לי:

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  19. אם למשל יש לי 30 קבצים ללא סיומת ואני רוצה שכולם יהיו FLV. במקום לעבור אחד אחד חשבתי אולי יש דרך קלה יותר

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by arik100,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. שלום רב! אני מעוניין לדעת כיצד אני משנה את כיוון האפקטים של הטקסט שהוא מופיע באפטר אפקט. כל האפקטים מותאים לאנגלית ולהכן האותיות והטקסט נכנס משמאל לימין, מה שכן אני רוצה שהוא יכנס מימין למשאל, כיצד אנ עושה זאת בדרך הפושטה ביותר ? האם יש פלאגאין או תוכנת צד שלישי שמהווה תמיכה בעברית ? האם יש פאקים של אפקטים לטקסט עברי שניתן להשתמש או להוריד בחינם אשמח לעזרה, טיפים וכל הקשור בנושא תודה מראש ויום נעים

• 10 תגובות
    • 10.3k צפיות
  22. AVI או די וי די על אותו מסך בו זמנית הכוונה להראות במסך את מה שהיה מול מה שקורה היום תודה רבה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by snop,

שלום. פירמטתי את המחשב ומאז שהחזרתי הכל כולל את המועדפים שלי לפי הסדר אז המועדפים נעלמים כאילו אלה שאני לא משתמש וזה מעצבן ואני לא מבין איך לשנות את ההגדרות שרשום לי לשנות.. כי סימנתי באפשרויות "אפשר תפריט מועדפים מותאם אישית" והורדתי את הסימון מ"סגור תיקיות שלא בשימוש"... איך מחזירים את זה.. זה פשוט מעיק... כי אם נגיד אני לוחץ על כל המועדפים הם מופיעים ואז אחרי כמה זמן שוב נעלמים.. הנה תמונה שתבינו תודה על העזרה...

24. לא יודע איך בדיוק.. אבל נכנסו לחברה שלי לאיי סי קיו ושינו לה תססמא, עכשיו היא רוצה להיכנס אל האי סי קיו ולא יכולה... האימייל שהיא רשמה לאי סי קיו ישן ולא עובד עם הססמא, ואני לא יודע איך אפשר לגלות תססמא, מי יכול לעזור לי פה ? אני באמת הייתי רוצה לעזור לה ולא יודע איך... אני בינתיים רק שואל אנשים כי לא יודע איך... אשמח לקבל קצת עזרה בתודה גידי

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by orninyo,

מישהו מכיר תוכנה אחרת חוץ מavipreview שעושה את אותו הדבר? (מראה סרטים שעוד לא ירדו במלואם באמיול ) כי יש לי ויסטה ולavipreview יש מלא באגים בויסטה, על 90 אחוז מהסרטים הוא אומר לי שאין קודק מתאים (למרות שיש כי לאחר שהם יורדים הם כן פועלים) או שהוא פשוט נתקע

• 8 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.