תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
כל דבר, אם אני עכשיו בדפדפן ושומע מוזיקה בסטרימינג וכו, שהתוכנה תעשה לזה הקלטה כאילו זה מיקרופון. אגב, ניסיתי קומבינה ממש מפגרת של ג'ימפור היציאה בכרטיס קול לכניסה בכרטיס קול, בעיקרון זה עבד אבל מכוון שזה אונבורד מעאפן זה גם הקליט רעשי רקע שממש לא מתאימים לי... תודה רבה (:
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב שלי (XP PRO) הגרסה חדשה יותר מהגרסה הקודמת שהייתה לי. נתקלתי בשתי בעיות :האחת, המערכת לא מוצאת AUDIO DEVICE . לא משנה מה עשיתי וניסיתי פשוט אין. (כרטיס קול מובנה בלוח אם). ולכן אין שום קול במערכת . דבר שני בעיה בתצוגה. כאשר אני גורר דבר מסויים, או כאשר אני בדף אינטרנט גולל את הדף, הכל זז בפריימים ובאיטיות . :s05: האם יש קשר לזה שזו גרסה חדשה של XP ?? וגם ה-אקספלורר הוא 2007?? בבקשה עזרתכם הדחופה. :'(
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קיבלתי והתקנתי מחשב חדש והתקנתי עליו WINXP SP2. הכל עובד טוב ויפה מלבד הסאונד שמתעקש לא לעבוד. בדיסק ההתקנה של לוח האם (gigabyte GA-M52S-S3P) יש שני דרייברים שקשורים לסאונד - אחד Microsoft UAA Bus Driver for for High Definition Audio (עדכון KB888111) שמצליח להיות מותקן. השני והבעייתי הוא Realtek High Definition Audio Driver R1.72 (גרסא 5.10.0.5499). אני מפעיל את ההתקנה ולקראת סופה אני מקבל הודעה Install Realtek HD Audio Driver Faliure. ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מדיסק נוסף שקיבלתי עם המחשב - לא עובד. ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאינטרנט ולהתקין - לא עובד. דיברתי עם החברה ממני קניתי את המחשב (סקייפיסי) ושם הטכנאי אמר לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וזה אמור לעבוד. עשיתי - …
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רב כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר של המדפסת All in one officejet 6110 אני מקבל את ההודעה הבאה מה עושים ?? :'( :'( אשמח אם תעזרו לי כל טוב ושבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקי, יש לי 2 בעיות, אחת שאני לא לגמרי בטוח אם היא קשורה לפה או לתמיכה טכנית, אז בבקשה תפנו אותי לאן שצריך. 1. יש לי מחשב חדש, התקנתי את הדרייברים של העכבר [G5], הגדרתי שהכפתור בצד (זה שבדרך כלל הולך דף אחורה) יפעל כלחצן אמצעי (ככה הגדרתי אותו מאז שיש לי אותו.). עכשיו, זה פועל יופי, הבעיה היא שחוץ מלחצן אמצעי, הוא עדיין עושה את הפעולות שהוא עשה קודם (AKA, לעבור דף אחורה). הדרייבר מעודכן, וזה אף פעם לא קרה קודם. מה עושים? 2. אני לא בטוח שזה קשור לפה, אבל יש לי הארד-דיסק 320GB של סמסונג, והוא מזהה שיש בו רק 130 ג'יגה במקום ה320 (בביוס לא כתוב כלום, בהתקנה של ווינדוס זיהה 130 ג'יגה לא משנה כמה ניסיונות לתקן נעשו, ועכשיו בPartitionMagic גם מראה 130 ג'יגה). התקנתי את הדרייברים…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
בתוכנה Easy Video Splitter שכחתי איך לפצל סרט ל2 חלקים אבל לא באותו המשקל אבל אשמח לדעת גם על אותו משקל למשל לפצל סרט ששווה 900 MB ולחלק ל2 ששווה 450 פעם ידעתי איך להשתמש, ובגלל שלא השתמשתי הרבה זמן, אז שכחתי איך עושים שוב. אשמח אם תעזרו לי להזכר איך עושים .. תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנה שבודקת את הCD-ROM איך אני יודע מה הרמה שלו ואם הוא נהרס תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה רק באתר של תפוז עם האנטיוירוס שלי. במידה ואני גולש בפורום X בתפוז שאני מחובר למשתמש שלי אז אחרי שאני פותח 2-3 הודעות בשרשורים או תמונה (שמצורפת להודעה) אז האתר קופא לי.. מה זאת אומרת - אני יכול לפתוח את כל ההודעות שבעמוד אבל לא לראות את התמונות בגדול ואני לא יכול לדפדף באתר של תפוז וגם אם אני עושה רענן זה לא עולה.. אני צריך לסגור את הדפדפן ואז להיכנס שוב לפורום ואז אני יכול להגיב או לעשות מה שרציתי.. ובדקתי את העניין וברגע שאני לא מחובר למשתמש שלי אני גולש בלי בעיה ואני יכול לפתוח את כל ההודעות ואת כל התמונות בגדול ולדפדף בתפוז בלי בעיה. למה אני בטוח שזה קשור למשתמש וקספרסקי - כי פעם הייתי מחובר עם המשתמש שלי והפסקתי את האנטיוירוס וגלשתי מצויין וברגע שה…
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8500GT עם ווינדוס vista sp1. בעיקרון עבדתי עם גירסה ישנה יותר של הדרייבר של nvidia והכל עבד כמו שצריך! אבל השבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר של nvidia - ForceWare 163.69. הגדרתי את הטלוויזיה אבל התמונה שאני רואה בטלוויזיה יותר קטנה מגודל המסך של הטלוויזיה! לפני שפירמטתי הייתי רואה על כל המסך (אני לא זוכר איך הגדרתי את זה ככה..) ועכשיו לא מצאתי שום אפשרות להגדיל את התמונה! יש מישו שיכול לעזור לי בבקשה?? תודה..
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי לכולם אני מריצה אקספלורר 7 על XP HOME. עזבו את זה שיש בעיה חמורה עם הוונדוס (שאני מבינה שזה לא הפורום המתאים לדב) האקספלורר מש עושה לי צרות. אם אני פותחת יותר מידי חלונות (לפימם מספיק חלון 1 ו- 4 לשוניות) לפעמים מאפשר לי יותר הוא עושה צרות. נתחיל מזה שרוב זמן העבודה על מספק משימות (כנראה) שהמעבד מתחמם מאוד ומאוורר עושה הרבה רעש. בזמן העבודה לפעמי לוקח לדפים הרבה זמן לעלות ו שלא עולים כלל. מצד שני לפעמים עולים בסדר (מעולה זה לא) פתאום הרעש גדל ואז או החלון הספציפי מפסיק להגיב והכל נסגר גם לכך יכולות להיות מספר ורסיות לפעמים נתקע ואני צריכה לסגור בעמי ואחרי הרבהמאבקים לפעמים פשוט מודיע שיש בעיה ולאחר אישור סוגר הכל לרוב סוגר את כל החלונות. במקרים נדירים משאיר אחד פתוח. …
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
או המחשב או הוינדוס, עדיף כמה שיותר פשוטה תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתתנתק מהאינטרנט אחרי זמן מסוים ומיד אחרי זה תתחבר.... מצב לתוכנה כזאת? או לחילופין שתחליף פרוקסי כל שעה....
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לראות סתם סדרה שהורדתי (קובץ avi) ומה שאני רואה זה שהכל חשוך כזה למה זה? איך אני יכול לסדר את זה? לפני שבוע זה עבד.. ניסיתי להתקין כודקים מחדש אבל זה לא הצליח לתקן את זה משום מה..
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, מזה תקופה ארוכה, איני מצליח להוריד מה-utorrent במהירות העולה על 18kb/s (לא משנה איזה סוג של קובץ ומספר המקורות). בעבר תמיד הייתי מצליח להוריד במהירויות גבוהות בהרבה (עד פי 10 מהמהירות שציינתי). אני משתמש ב-XP עם SP2 ובפיירוול שלו, וגולש בחיבור של 1.5 מגה בייט לשנייה. מישהו נתקל בבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אשמח לקבל תשובות. עמרי.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי קורס די הרבה, בעיקר בזמן הרצת World of Warcraft. לפעמים רק המשחק קורס ומשאיר הודעת שגיאה ולפעמים אני מקבל מסך כחול ומתחיל איתחול אוטומטי. איך אני יכול לברר איפה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפיית סירטונים דרך האינטרנט.. זה מציג את הסירטון בצע ירוק..זה ככה בכל הסירטונים באינטרנט. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי רק לעריכת וידאו (חובבני-חצי מקצועי) החלטתי על מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 320 גיגה זכרון 4 גיגה ואני מתלבטת לגבי כרטיס מסך חלק אומרים לי שלעריכת וידאו לא חשוב הכרטיס מסך וחלק אומרים שכדאי כרטיס יעודי לעריכת וידאו ושלפינקל יש משהו כזה. אשמח אם תבהירו לי מה נכון ואם אתם יודעים משהו על הכרטיס של פינקל תודה רבה אמא של שגיא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכיר את התוכנה כבר שנתיים בערך ואני לא מתקדם איתה לשום מקום לכן אני רוצה לקנות ספר טוב שיעזור לי לעבור מהשלב של הבסיס לשלב יותר מתקדם.. אני מכיר את MAYA פחות או יותר ולכן אני כבר יודע איך לעבוד איתה בצורה טובה (-). אני מזמין מאמזון כך שאם יש לכם המלצות השמח לשמוע.. דרך אגב מה אתם אומרים על זה? http://www.amazon.com/Introducing-Maya-3D-Beginners-%2BCD/dp/0470051353/ref=sr_1_5/103-9843162-3923846?ie=UTF8&s=books&qid=1192784368&sr=1-5 עריכה: האמת אולי אני יקנה את הספר הזה: http://www.amazon.com/Art-Maya-Introduction-Computer-Graphics/dp/1894893824/ref=pd_sim_b_shvl_img_6/103-9843162-3923846 הוא נראה לי מתאים ביותר מבחינת הדרישות שלי... מה אתם אומרים הוא…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר תמונות בפוטושופ, אבל בלי שהאכת תרד להן מישו יכול להסביר לי איך? יש לי פוטושופ CS2 אם זה משנה..
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלי כלום (מערכת הפעלה וכו') רציתי לדעת איזה תוכנות בסיסיות (שמות של תוכונות) כדאי שיהיו לי במחשב בנוסף מה דעתכם על האנטי וירוס ZONE ALARM ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום התקנתי על המחשב שלי VS 8. לא מזמן הסרתי אותו אבל כנראה לא בצורה נכונה ואני עדין מקבל עידכונים דרך Windows Update בשבילו ואני ראה תחנות שהותקנו ממנו בהוספה וסרה(ואין לי אפשרות להסיר אותם) רציתי לדעת אם יש איזה CLENER או דרך כול שהיא להיפתר לגמרה מכול השאריות שלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בוקר טוב. לפני כשבועיים ניתקתי את הפלופי מהכבל מידע והחשמל- הוא לא הייה בשימוש כבר לפחות שנתיים אז לא הייה טעם להשאיר אותו (במיוחד עם המוד שלי והספק המעפן...) מאז, כל פעם כשאני מכבה את המחשב קופצת לי הודעת שגיעה שהווינדוס לא מצליח לסגור או לזהות את הפלופי (או משהו כזה...) אני הסרתי אותו ממנהל ההתקנים אבל עדיין הוא מזהה ומתקין את עצמו אוטומטית (למרות שהוא לא מחובר!) הגעתי למסקנה שאם זה לא חיבור בטלפאטייה שהתפתח בין הכונן והלוח אם שלי (ומרוב שהם זקנים, מבחינת אבולוציייה זה, זה אפשרות ריאלית), זה צריכה להיות בעייה בתוכנה כלשהי... תעזרו בבקשה מזל"ט לאדי על השביתה ושנת הלימודים החדשה (אחרונה, לא?)
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-