עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש אפשרות כזאת שאם יש מחשב ברשת (במקרה הזה אני ועוד אחד) אז לעשות אותו ככה שכל מי שמתקשר עליו הוא מוסיף אותו לשיחת ועידה ? אם כן אז אפשר מדריך תוכנה או משו ?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by ellell,

אם אפשר לעזור לאתר מדריך לתוכנה Processguard אנטי טרוינית .. תודה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  3. שלום חברה. אני צריך תוכנה שמנטרת טמפרטורות (לפחות) וכל מידע נוסף יהיה תוספת טובה. התוכנה צריכה לתת לי איתות במחשב המרכזי כאשר מחשב ספציפי מתחמם או נכבה וכו. הרשת היא רשת סגורה בתוך עסק, והתוכנה תותקן על כל מחשב והמידע צריך לזרום על מחשב המרכזי

4. Started by Anonymous1,

שלום, כיצד ניתן לבטל אתחול מתחקליטור? תודה.

5. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אי אפשר לשלוח מיילים ב firefox במייל של וואלה. האם ניתן לסדר זאת?

6. שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה הזו כי לא ידעתי איפה לשים את זה.. אני רוצה להעביר את כל המייל הישן שלי מ gmail למייל החדש, איך אני עושה את זה? אני מעוניין להעביר את כל המייל הנכנס והיוצא למייל אחר, תודה.

7. יש לי אנטי וירוס KASPERKSY 6 וכל פעם שאני פותח אותו הוא מראה לי שהוא סורק...אין פעם אחת שפתחתי אותו ולא ראיתי אותו סורק.. צרפתי תמונה איך לעזא** אני מבטל את האופציה שתסרוק באופן אוטומאטי תודה לעוזרים מראש !!! [attachment deleted by admin]

8. Started by meirtz4,

אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כראוי. רק מה.. ב - DEVICE MANAGER רשום לי שאין לי PCI DEVICE מותקן... ובהתאם לזאת אין לי סאונד... אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה אני אודה לו מקרב לב....

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by ofcourse,

היי אני מנסה להעביר מפי3 לנגן שלי.. וכל האלבומים הם ביגבריש .. הייתי מעוניין להמלצה על תוכנה שבא בקלות אני אוכל ללחוץ על ספריה ולשנות לכל השירים שם את האלבום לאנגלית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by 3d7,

שלום! יש לי בעיה לפעמים לצפות בסרטוני פלאש אונליין. יכול להיות שזה בגלל האימיול ששותה את הרוחב פס, אבל כשהאימיול סגור הצפייה בפלאש נתקעת לפעמים באמצע. מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לתת לה כתובת של אתר, והיא תוריד למחשב את קבצי הפלאש שנמצאים באותו דף לצפייה אופליין? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Sha1haR,

אני מתקין ת'מדפסת וזה עושה לי בעיה חוקיות מה כבר לא עשיתי לא עוזר חייב עזרה מה עושים . http://rotter.name/User_files/nor/471aa8b62b09567d.jpg תודה

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום. לא מזמן התקנתי Firefox במחשב שלי. אני מאוד אוהב את הדפדפן הזה, אבל יש לי בעיה איתו. הבעיה היא שהוא לא שומר את הססמאות ושמות משתמש באתרים שדורשים Login (כמו האתר הזה למשל). איך פותרים את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. אני רוצה לדעת האם אני צריך קודק מיוחד בשביל לראות סרטים בHD??....דרך המדיה פלייר והמדיה סנטר? הסיומת של הסרטים הם MKV וTS..ויש גם אחד שהוא AVI... ומה מבחינת הציוד?..צריך איזה משהו מיוחד?

14. Started by gromeck,

אני צריך תוכה שיכולה לצרוב סרטי DVD מקוריים.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  15. הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by dddd01,

שלום, אני מעוניין בהמלצות לתוכנת defrag טובה לXP . תודה.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  17. כרגע אני משתמש ב-UltraEdit המהולל, אך יש לו מגבלה מאוד מציקה: כשאני מדי פעם רוצה לכתוב כמה שורות בעברית מעורבת עם אנגלית (באותה שורה), אז היישור הכפוי לצד שמאל הורס את סדר המילים. כרגע לצורך הזה אני עובד עם Notepad או Word 2003, אך אני מחפש משהו בין לבין, ולא גועלי כמו WordPad... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by IlanF,

מה לעזעזל הולך פה? הפיירפוקס החליט להתעדכן ואחרי הפעלה מחדש שלו הוא עדיין רושם לי שצריך להפעיל אותו מחדש בשביל שהתוספים יפעלו. עכשיו אני תקוע בלי תוספים והתוסף היחיד ששמתי לב שעובד זה גוגל טולבאר. :s05: מישהו ניתקל במשהו כזה? מישהו יודע מה לעשות? עריכה.. לא חשוב, הבעיה נפתרה. איכשהו התוספים חזרו לפעול אחרי מחיקה של כמה קבצים (ראיתי בפורומים של MOZILLA), אבל חלק מהם נמחקו. מזל שFEBE שומר אותם בתיקיה נפרדת ככה שאפשר להתקין אותם גם אם הוא לא מותקן (גם הוא נמחק) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by ofeky1,

משום מה הכונן שלי לא קורא תדיסק תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by meirtz4,

אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כולל הדיסקים עם הדריברים שקיבלתי מסיבה כזו או אחרת אני לא מצליח להפעיל סאונד במחשב. הWMP לדוגמא אומר לי ככה: no audio hardware is available שאין לי מושג מה זה אומר... יש לי בעיה של דריבר? אם כן אז מאיפה אני משיג ואם לא אז מה לעשות אשמח מאוד לקבל עזרה....

21. Started by d1v,

כאשר אני מסיים להוריד את ההתקנה של פלאש גט זה עושה לי שגיעה. flashget220c.exe is not a valid Win 32 application. מה אני אמור לעשות ? עובד לי רק ה flash get Classic משום מה...

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  22. Started by Posford,

אשמח לשמוע הצעות על תוכנת Firewall. עד היום הייתי עם Kerio Personal Firewall. איזו תוכנות מומלצת יש?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  23. מה אתם אומרים על Perfect Disk?? ואיזה עוד תוכנות מומלצות לתחזוקה טובה של המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by noise,

היי לכולם, אני מנסה כבר שעה וחצי לזהות איזה פונט מופיע באיזה שהיא תמונה... ולא מצליח האם יש מישהו שיכול לעזור?מצורף קובץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

תודה

• 0 תגובות
    • 426 צפיות

דיונים חדשים בפורומים