עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by UrielZ,

שלום, שמי אוריאל ואני חדש פה בפורום. אני עוסק בפוטושופ כתחביב ואציתי לשתף אותכם בכמה מהעיצובים שלי. אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי אנטי וירוס קספרקסקי גירסה 7 ואני הרבה פעמים מקבל הודעה כזו: c:\...explorer.exe cannot establish connection with the server. please check your internet connection setting. if you have firewall check that the application avp.exe is allowded internet access." או יוטורנט במקום אקספלורר. יש לי פיירוול של SP2 והוא מאשר את שניהם. כל פעם אחרי כזו הודעה, אני צריך להתנתק או לאתחל כי אי אפשר לגלוש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by danm,

שלום קיבלתי את ה8800GTS וחיברתי אותו עם DVI והמתאם המתאים לטלויזיה (למקום היחידי שהוא יכול להתחבר) אני לא מצליח שהמחשב יזהה את הטלויזיה אין לי מושג למה (הדרייברים מעודכנים של הכרטיס מסך)

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  4. ז"א תוכנה שתוכל לחתוך קטעים מהשיר.. תודה

5. Started by h_yoav,

איזה קודק צריך בשביל להפעיל אותו? ואיזה תוכנה גם מפעילה mkv? ומעבד T7100 1 גיגה זכרון וכרטיס מסך של אינטל X3100 יכולים להפעיל סרט HD?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  7. Started by bm1125,

אני כבר דיי הרבה זמן מחפש מברשת כזאת של נייר מרובע (כאילו ריבוע כזה) מקופל בצד בחלק העליון. יש כזה דבר או שאני צריך ליצור בעצמי ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by reyrey_200,

שלום יש לי בעיה באאוטלוק,אני לא יודע איך זה קרה אבל אני לא מצליח לשלוח אימיילים,צילמתי את המסך הנה התמונה עם השגיאה:

9. Started by Elad_m,

שלום האם יש אפשרות שאני יכול לגרום לדפדפן שלי או לכל דפדפן אחר שירענן את עצמו אוטומטית כל 10 שניות?? תודה מראש!!!

10. Started by Little SAVAGE,

שלום, יש לי קבוץ pdf רב עמודים, ואני מעוניין לפצל אותו למספר קבצים (למשל, את החצי הראשון להפוך לקובץ נפרד, וכן את החצי השני). מישהו יודע איך עושים את זה? אשמח לתשובות. עמרי.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  11. Started by asaf556,

איזה תוכנת תחזוקה טובה יותר לויסטה tuneup 2007 או vista manager אשמח לתשובה מהירה תודה

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  12. Started by מאור247,

יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...

13. Started by RS4,

יש חלקים בדפים שה-FIREFOX לא פותח לי אותם והייתי מצליח לפתוח אותפ רק ב-EXPLORER 7 עכשיו הם לא עובדים לי לא בזה ולא בזה למה...?

14. Started by Born2Kill,

שלום, אני צריך תוכנה לבדיקת פינג, שהיא תהייה קלה לתפעול ולא מסובכת רק לשם בדיקה אם הפינג בסדר גמור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום! ראיתי שיש כמה סוגים של winrar ורציתי לדעת מה ההיתרונות והחסרונות העיקריות של כל אחת, ואיזה אחד מהם עושה את פעולת החילוץ וההוספה הכי מהר ? טוב הסוגים שראיתי זה אלו : WinRAR WinRAR Extreme Edition WinRAR Corporate Edition WinRAR Crystal 2007

16. Started by asaf556,

אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asaf556,

דאבל לנעול

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

כאשר אני מתחבר ל Hab כלשהו לאחר כמה שניות אני מתנתק מה Hab, מה עשויה להיות הסיבה לכך? יש לציין שזה מתרחש גם בחיבור פסיבי . תודה.

19. או תוכנות, כמובן כמה שיותר, יותר טוב. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  20. הם הורסים רכיבי ליבה במערכת ההפעלה. ונירו היא לזמן שאול. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  21. בבקשה..

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. איפה צוואר הבקבוק, הכרטיס מסך המובנה שיש לי, בהכרח לא יעיל בשביל האוטוקאד? יש דבר כזה, תוכנה שיכולה למדוד את עוצמת המחשב הנוכחי ולאתר לי את צוואר הבקבוק עבור יישום ספציפי כמו אוטוקאד? EVEREST Corporate Edition Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater i946GZ System Memory 2GB Display: Video Adapter Intel® 946GZ Express Chipset Family (128 MB) 3D Accelerator Intel GMA 3000 http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm [br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 13:49:54 חבר'ה מבקש …

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by lmlm,

אני משתמש קבוע של FF2 ומרוצה מאוד בעיקר בגלל התוספות והמהירות. עכשיו,ראיתי שאפל שיחררה גם Safari שלה לווינדוס, ולפי האתר שלהם הוא אמור להיות הרבה יותר טוב גם מ FF 2. השאלה שלי: שווה מעבר? יש משהו בSafari שנותן יתרון על FF2 שכדאי לנסות אותו? תודה ;D נ.ב מתי יוצא FF3?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by HumanFly,

היי... אני מעוניין להכנס לנושא הקוד וריציתי לדעת איפה יש מדריכי וידאיו או מדריכים בעברית ללימוד CSS משלב עיצוב האתר בפוטושופ, חיתוך וקידוד CSS... כדי שאוכל לנתב ת'אתר ל ASP.... אשמח לעזרה או אם יש תוכנה מיוחדת שעושה חיתוכים לפי ההגדרות שלך ויוצרת לך CSS איכותי... כי ה CSS שPS יוצר לא משהו ודיי מסורבל... אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים