תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי לפטופ חדש של HP Dv6620ej ויש עליו Vista. אני רוצה למחוק את הויסטה הארורה הזאת ולהתקין XP. אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של XP ומתחיל בתהליך ההתקנה יש הודעה שאי אפשר להתקין כי ווינדוס לא מצאה כונן דיסק קשיח. אני מאמין שזה בגלל הכונן SATA, איך אני יכול להוסיף לו את הדרייבר, (אין לי כונן דיסקטים בלפטופ). בנוסף גם נכנסתי לאתר של HP והדרייברים ללפטופ שלי הם רק לויסטה איך אני יכול למצוא את כל הדרייברים שיתאימו לXP?? HP החארות אומרים שהם לא מספקים תמיכה לXP על הלפטופ הזה.. בבקשה תעזרו אני בצרות...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול במחשב ואני מנסה לגרום לVNCPLAYER להשתמש בשני (לא זה שמוגדר בDEFAULT של המערכת). יש למישהו מושג איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אם על המחשב שלי מותקן קי-לוגר. מותר לי להתשמש במידע שהוא תיעד כאשר מישהו אחר השתמש במחשב שלי? איפה ההגבלות נגמרות, הרי אם מישהו השתמש במחשב שלי ועכשיו אני יודע את הסיסמא שלו? יש למישהו קצת רקע חוקי על העניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אתמול נתקלתי בבעייה במערכת שלי, אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לבעייה הזאת אבל אני זוכר שהיא קרתה בדיוק אחרי שסיימתי לקודד סרט בפורמט WMV עם TMPGEnc (בדיוק לאחר שיצאתי מהתוכנה). הסרת התוכנה לא עזרה. אני נתקל ב-2 הודעות בו זמנית, הודעת שגיאה של RUNDLL32 "התכנית ביצעה פעולה ועלייה להיסגר" והודעת שגיאה של ווינדוס אקספלורר אותו סיפור, לא משנה כמה פעמים אני סוגר את ההודעות ועושה RESTART ההודעות ממשיכות להופיע, הבעייה הכי גדולה היא עם ההודעה של ווינדוס אקספלורר, ברגע שאני סוגר אותה היא חוזרת אחרי 4 שניות בדיוק וברגע שהיא מופיעה אי אפשר לעשות כלום במחשב ומאז אתמול אני מבצע פעולות בהפרשים של 4 שניות :s05: ניסיתי אתחול למערכת, ניסיתי להיכנס למצב בטוח וגם שם הייתה איזשהי…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני עובד עם אימיול 0.48a ולא משנה עם איזה שרת אני מתחבר, תמיד, ועל כל חיפוש, חוזרות לי רק 34 תוצאות. למישהו יש רעיון? אגב, האימיול מורשה ב-firewall של ה-XP. תודות.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. כשאני כותב כתובת (או מילה מסוימת) בלי סיומת או www, אני מופנה משום מה למנוע החיפוש נטקס/netex. רציתי לדעת איך אפשר לשנות את זה לגוגל או כל מנוע חיפוש אחר, אבל בלי למשל להתקין את סרגל כלים של מנוע חיפוש מסויים (את של גוגל למשל). 2. מכירים את הסמל הקטן הזה, חץ לבן קטן שמוטבע משמאל לאייקונים בדסקטופ, ואומר שהאייקון הוא קיצור דרך. אז החצים הקטנים האלה נעלמו לי, יש אפשרות להחזיר אותם? אפשרות איפשהו ב-windows? * אני מודע לאפשרות של שינוי המסל דרך מאפיינים, שאין בה שום דרך לשנות את החצון הקטן. ** אני לא מתכוון להחזיר את הסמלים האלה בכלל, כי זה לא אסתטי, אבל אני מעוניין לדעת אם קיימת האפשרות. תודה, ויום נעים.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
העכבר עבד בסדר גמור בXP אבל אחרי שעברתי לVISTA הייתי צריך להתקין דרייברים חדשים וכעת אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר בתוכנה את שתי הכפתורים הנוספים(אלה שנמצאים ליד כפתורי הווליום אחד מהם מודיע על מיילים), כדי שיפעילו תוכנות\קיצורי דרך שאני רוצה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לצרוב LAYER שני על דיסק ואחכ לראות את הסרט בDVD (בסלון)?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הכתובת של הבלוג שלי: http://www.captioned-pics.blogspot.com/ אשמח לקבל ביקורת גם על העיצוב בכולל של הבלוג תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מחשב חדש מחובר באמצעות חייגן ללא ראוטר מנסה להפעיל את האמיול והוא מראה רק 4 שרתים וכאשר הוא מנסה להתחבר הוא לא מצליח רושם DEAD SERVER למרות שבפועל השרתים תקינים גם לאחר עדכון רשימת השרתים אין הצלחה בהתחברות יש לציין שהפיירוול פתוח הפורטים פתוחים וגם הוחלפו מספר פעמיים על מנת לבדוק בעיה בהם בדקתי באמצעות האמיול האם יש בעיה כלשהי בפורטים והכל היה תקין כולם פתוחים ניסיתי להוריד גירסה נוספת ושוב אותה הבעיה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות כונן IDE בPRO, ולא בPRO ADVANCED? כי משום מה כשאני מפעיל PRO ADVANCED בפעם הראשונה זה נתקע לי בINTIALIZING DRIVER ... ומדובר על הגרסה העדכנית, 4.10
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שמעתי שזה אפשרי אפילו שהכרטיס שלי מנבידיה.... משום מה אצלי זה לא פועל לא נותן לי לעשות בדיקת ארטיפקטים ולא כלום...אני מפספס משהו?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הגעתי ל"מקום" הנכון אבל בכל זאת: יש לי בעיה שמציקה לי במחשב, כל חצי דקה בערך אני שומע צליל של העכבר - הצליל שיש כשלוחצים על לינק. (למה לעזאזל זה קורה אני לא לוחץ על שום לינק! LOL ) רציתי לדעת אם מיישהו נוסף נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס קובץ (מספר סריאלי) לתוך קובץ האימג' ואז לצרוב אותו מישהו יכול לומר לי אם איזה תוכנה אני עושה את זה
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני נוגע בIE... אבל אם כבר מעדכנים את הווינדוס פעם בשלוש שנים, אז כבר מעדכנים הכל אז הגעתי לעדכון האחרון, IE7. אני לא משתמש בIE אבל לפעמים נכנס אליו כשFF וIETAB לא עוזרים. כדאי לעדכן? יש לו יתרונות מול IE6 (הפשוט והקל )? לא מדבר על טאבים ושטויות כאלה, אלא יתרונות ממשיים. (מהירות, קלות שימוש...) מצד אחד, לא בא לי לעדכן את הIE הישן. אבל מצד שני, אני לא רוצה שההודעות שיש עדכונים ישגעו אותי כל חמש דקות...
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לילה טוב כולם דבר ראשון דבר שני אני מנסה ללא הצלחה למצוא תוכנה טובה ששומרת על איכות התמונה והוידאו של הסרט וממירה אותו לאייפוד ... ניסיתי את videora ועוד איזה 5 תוכנות ...אני לא ינקוט בשמם רק עם יהיה צורך בכך... בכל אופן הקובץ המקורי ( avi הסרט שאני מנסה להמיר ) , באיכות גובהה ושאני ממיר אותו האיכות שלו יורדת אני מחבר את האייפוד לטלויזיה וזה בלתי נסבל ...וגם עם בתוכנות שממירות אני שם הכל על הכי גבוה ... רק התוכנה videora שמרה על איכות הסרט אבל עושה באגים בסרט עצמו פתאום הוא בהיר מהרגיל באמצע הסרט כל מיני שטיות כאלה ...למישהו יש המלצה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה... לפני שנים קניתי את הדיסק LIQUID TENSION 2 בזמנו העברתי אותו ל FLAC. הדיסק שרוט היום בצורה מטורפת אז אני רוצה לצרוב חזרה את הקבצים שיש לי על המחשב... אפשר איכשהו עם נרו? אני מחפש ולא מוצא... אם אי אפשר, יש תכנה טובה אחרת?? תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי IE 7 ווינדווס ויסטה אולטימייט... וכשאני נגיד נמצא באתר מסוים ויש לי כפתור הדפסה לדוגמה דף חשבון של בנק או משהו כזה אז כשאני לוחץ על ההדפסה בדף האינטרנט ולא בסרגל כלים למעלה אז האינטרנט אקספלורר נתקע והשגיאה היא זאת: APPCRASH. אם אני נגיד מדפיס באופיס או משהו אחר הכל עובד כמו שצריך!! זה דחוף!! מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
משהו יודע איך אפשר לשחזר מועדפים של firefox אין לי גיבוי אבל יש לי את כל תיקיות ההתקנה האם יש קובץ שניתן להעביר כדי לשחזר אותם?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי בעייה כל פעם שהוא נכנס למסנג'ר הוא עושה לו התוכנה ניתקלה בבעיה ועליה להיסג'ר ולפעמים גם באנטרנט ניסיתי לימחוק את המסן אבל לא עוזר.. עם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה עם אפשר להעביר את זה לפורום המתאים אני חושב שזה המתאים כי זה בעייה בתוכנה אבל בכל זאת תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לפתוח נוסחה חדשה מופיעה לי שגיאה שרשום בה: שהקובץ עם הסיומת .csproj לא מותקן על המחשב ניסתי למחוק את התוכנה כדי להתקין מחדש אח"כ אבל התוכנה לא יכולה להימחק... 2) מותקן לי על המחשב שתי תוכנות אופיס אחת ENTERPRISE ואחת PROFESSIONAL אני מנסה למחוק את גרסת הפורפשיונל אבל זה אומר לי שחסרים לי קבצים ומסרב למחוק... תודה רבה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בדקתי תוספות כאלה שונות ותמיד באיזה שהוא שיר אני שומע רעשים כזה מגיע לצלילם מסויימים, לפי דעתכם איזה תוספת הכי טובה? אני גם מחפש תוספת נחמדה שלפי דעתכם הכי נוחה כדי שתציג לי את שם השיר כל התחלת שיר בתחתית המסך מעל השעון,אני מדגיש הכי נוחה?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-