עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שמעתי שזה אפשרי אפילו שהכרטיס שלי מנבידיה.... משום מה אצלי זה לא פועל לא נותן לי לעשות בדיקת ארטיפקטים ולא כלום...אני מפספס משהו?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by meni99,

אני רוצה להכניס קובץ (מספר סריאלי) לתוך קובץ האימג' ואז לצרוב אותו מישהו יכול לומר לי אם איזה תוכנה אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום, האם יכול להיות שסרט יופעל ב DVD, אבל יתקע בגלל שצריך להמיר אותו לקבצי DVD?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי IE 7 ווינדווס ויסטה אולטימייט... וכשאני נגיד נמצא באתר מסוים ויש לי כפתור הדפסה לדוגמה דף חשבון של בנק או משהו כזה אז כשאני לוחץ על ההדפסה בדף האינטרנט ולא בסרגל כלים למעלה אז האינטרנט אקספלורר נתקע והשגיאה היא זאת: APPCRASH. אם אני נגיד מדפיס באופיס או משהו אחר הכל עובד כמו שצריך!! זה דחוף!! מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. שלום לפני כשבוע המחשב שלי חזר מפירמוט, (אצל טכנאי רציני) התקנתי מחדש משחק שעד הפירמוט עבד מעולה. (GTA San Andreas אם זה משנה) פתאום הכל עובד ממש לאט, נאלצתי להוריד את כל הגדרות הגרפיקה לנמוך ביותר ועדיין המשחק עובד לאט. (לפני זה הכל עבד על ההגדרות הגבוהות ביותר) ניסיתי על עוד כמה משחקים שהיו לי וגם הם לפתע בקושי עובדים. כרטיס המסך radeon 9550, הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI עם הcatalyst control center. דיירקט X גם כן מעודכן בהתאם לדרישות המשחק. השאלה שלי היא מה קרה לפתע? ואיך מחזירים את הביצועים האבודים? זה ממש נראה כאילו שאני עובד עם כרטיס מסך משנת 95. אגב אין שום בעיות חומרה במחשב עד כמה שידוע לי. ע"פ ההימור שלי אולי חסר דרייבר לחלק כלשהו, או שאולי הגדרות הRAM …

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  6. מחשב חדש מחובר באמצעות חייגן ללא ראוטר מנסה להפעיל את האמיול והוא מראה רק 4 שרתים וכאשר הוא מנסה להתחבר הוא לא מצליח רושם DEAD SERVER למרות שבפועל השרתים תקינים גם לאחר עדכון רשימת השרתים אין הצלחה בהתחברות יש לציין שהפיירוול פתוח הפורטים פתוחים וגם הוחלפו מספר פעמיים על מנת לבדוק בעיה בהם בדקתי באמצעות האמיול האם יש בעיה כלשהי בפורטים והכל היה תקין כולם פתוחים ניסיתי להוריד גירסה נוספת ושוב אותה הבעיה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה??

7. Started by itai_1813,

אני לא יודע אם הגעתי ל"מקום" הנכון אבל בכל זאת: יש לי בעיה שמציקה לי במחשב, כל חצי דקה בערך אני שומע צליל של העכבר - הצליל שיש כשלוחצים על לינק. (למה לעזאזל זה קורה אני לא לוחץ על שום לינק! LOL ) רציתי לדעת אם מיישהו נוסף נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by intel suck,

היי כשאני מנסה לפתוח נוסחה חדשה מופיעה לי שגיאה שרשום בה: שהקובץ עם הסיומת .csproj לא מותקן על המחשב ניסתי למחוק את התוכנה כדי להתקין מחדש אח"כ אבל התוכנה לא יכולה להימחק... 2) מותקן לי על המחשב שתי תוכנות אופיס אחת ENTERPRISE ואחת PROFESSIONAL אני מנסה למחוק את גרסת הפורפשיונל אבל זה אומר לי שחסרים לי קבצים ומסרב למחוק... תודה רבה ויום טוב

9. יש לי שני כרטיסי קול במחשב ואני מנסה לגרום לVNCPLAYER להשתמש בשני (לא זה שמוגדר בDEFAULT של המערכת). יש למישהו מושג איך עושים את זה?

10. Started by veredaniel,

משהו יודע איך אפשר לשחזר מועדפים של firefox אין לי גיבוי אבל יש לי את כל תיקיות ההתקנה האם יש קובץ שניתן להעביר כדי לשחזר אותם?

11. אז ככה לחבר שלי בעייה כל פעם שהוא נכנס למסנג'ר הוא עושה לו התוכנה ניתקלה בבעיה ועליה להיסג'ר ולפעמים גם באנטרנט ניסיתי לימחוק את המסן אבל לא עוזר.. עם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה עם אפשר להעביר את זה לפורום המתאים אני חושב שזה המתאים כי זה בעייה בתוכנה אבל בכל זאת תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]

12. שלום לכולם. 1. כשאני כותב כתובת (או מילה מסוימת) בלי סיומת או www, אני מופנה משום מה למנוע החיפוש נטקס/netex. רציתי לדעת איך אפשר לשנות את זה לגוגל או כל מנוע חיפוש אחר, אבל בלי למשל להתקין את סרגל כלים של מנוע חיפוש מסויים (את של גוגל למשל). 2. מכירים את הסמל הקטן הזה, חץ לבן קטן שמוטבע משמאל לאייקונים בדסקטופ, ואומר שהאייקון הוא קיצור דרך. אז החצים הקטנים האלה נעלמו לי, יש אפשרות להחזיר אותם? אפשרות איפשהו ב-windows? * אני מודע לאפשרות של שינוי המסל דרך מאפיינים, שאין בה שום דרך לשנות את החצון הקטן. ** אני לא מתכוון להחזיר את הסמלים האלה בכלל, כי זה לא אסתטי, אבל אני מעוניין לדעת אם קיימת האפשרות. תודה, ויום נעים.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by edeNF,

הי, עד היום השתמשתי בקורא RSS המובנה בפיירפוקס, אבל בגלל שכבר יש לי כמות ענקית של RSS feeds שאני מתעדכן בהם זה נהיה מאוד מסורבל. אשמח לשמוע על המלצה לקורא RSS טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by NeverMore,

האקדח והפרצוף נעשו עם חיקוי יפני לוואקום, לא הדיוק המירבי אבל לעבודות מהסוג הזה זה סוחב כל השאר זה מברשות / פן טול http://zautner.deviantart.com/art/The-End-68481549

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. הכתובת של הבלוג שלי: http://www.captioned-pics.blogspot.com/ אשמח לקבל ביקורת גם על העיצוב בכולל של הבלוג תודה [attachment deleted by admin]

16. Started by Galit17,

הורדתי את הדרייבר האחרון הבטא של אנוידיה לקרייסיס ובגלל זהRIVA TUNER לא מאפשר לי לעשות OC לכרטיס מסך. למה זה ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. אסביר בקצרה: יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים של DVD. אני רוצה להעביר את התוכן שיש על דיסק ה DVD שיצרתי למחשב כסרט אחד. כשאני מצלם, בכל פעם שאני עוצר וממשיך לצלם זה כאילו יוצר פרק חדש, אבל כאשר רואים את זה כסרט DVD אז זה סרט אחד ארוך שנשמך 45 דקות. שאני מעביר את זה למחשב עם כל מיני תוכנות שניסיתי, זה מזהה שיש סרט DVD של 45 דקות, אבל הוא מעביר את זה למחשב עם כל מיני קבצים וכאילו עושה לי העתק הדבק מהדיסק למחשב. קיצור מה שאני רוצה הוא שהתוכן של ה 45 דקות שיש לי על דיסק הDVD יעבור כקובץ אחד בלבד למחשב (ואני מעדיף כקובץ AVI ) כלומר, צריך תוכנה שתזהה שמדובר בסרט ארוך אחד של 45 דקות (ולא תוכנה שתתחיל לשגע אותי ולהראות שיש שם פרקים או לא יודע מה) ושתדע להמיר את זה ל AVI בל…

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  18. אני משתמש באנטי וירוס הזה המון זמן ולא היו לי איתו בעיות אף פעם. בשבוע שעבר הוא התחיל להראות לי מדי פעם הודעות על וירובים שיש לי במחשב ונתן לי לבחור אם למחוק או להכניס לבידוד. לאט לאט שמתי לב שכמעט כל יום הוא מוצא כמה וירוסים כאלו- ואני מחקתי אותם. ואז הוא התחיל להשתגע- הוא התחיל למצוא וירוסים בקבצי הפעלה של המדייה פלייר וכל מני דברים אחרים שקשורים לוינדוס. הבנתי שאין ברירה ופירמטתי את המחיצה של וינדוס. התקנתי מחדש , הורדתי את כל העידכונים לנוד והרצתי סריקה למחש- לא היו שום וירוסים. עברו 4 שעות ושוב זה מתחיל! הוא מוצאוירוסים בכל מני קבצים שאף פעם לא היו לי בהם וירוסים ואין לי מושג איך הוא הגיע לזה... מה עושים? יכול להיות שזו רוגלה שגורמת לו לחשוב על כל קובץ כוירוס?…

19. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להזין אקורדים ושהיא תנגן אותם איך שאני רוצה + אפשרות ליצירת ביט? יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. יש לי סרט MKV שהמחשב לא מנגן (היחיד שפותח אותו בכלל, זה VLC והוא מראה מסך אפור בלי אודיו) סרטי MKV אחרים המחשב מנגן בלי בעיה אני מנחש שזה בעית קודק, למרות שיש לי K-LITE מלא, איך אני בודק איזה קודקים צריך הסרט הזה?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. לילה טוב כולם דבר ראשון דבר שני אני מנסה ללא הצלחה למצוא תוכנה טובה ששומרת על איכות התמונה והוידאו של הסרט וממירה אותו לאייפוד ... ניסיתי את videora ועוד איזה 5 תוכנות ...אני לא ינקוט בשמם רק עם יהיה צורך בכך... בכל אופן הקובץ המקורי ( avi הסרט שאני מנסה להמיר ) , באיכות גובהה ושאני ממיר אותו האיכות שלו יורדת אני מחבר את האייפוד לטלויזיה וזה בלתי נסבל ...וגם עם בתוכנות שממירות אני שם הכל על הכי גבוה ... רק התוכנה videora שמרה על איכות הסרט אבל עושה באגים בסרט עצמו פתאום הוא בהיר מהרגיל באמצע הסרט כל מיני שטיות כאלה ...למישהו יש המלצה

22. Started by OFIRLEVY66,

איך אני מסיר ת הדריבר הישן בעזרת התוכנה?

23. Started by nzehavi,

שלום ותודה לעוזרים לאחרונה שמתי לב שנגמר לי המקום בהארד דיסק, ורציתי למחוק דברים, כשהגעתי לאחד הסרטים שרציתי למחוק (הסרט MKV) הופיעה ההודעה הזאת: //cannot delete this file: It is being used by another person or program. Close any program that might be using the file and try again.// עכשיו אני לא טיפש (אני מקווה), וקראתי את מה שכתוב אבל אין שום תכנה שעולה לי בראש שמשתמשת בזה, ואפחד לא פרץ לי למחשב למיטב ידיעתי. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כמה דברים שמטפלים בפורמט הזה: Matroska shell extension Matroska pack תודה תודה תודה למי שיעזור.... אני ממש חייב למחוק קבצים כאלה, זה שוקל המון וכולם לא רוצים להימחק... :s05:

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by Andrey22,

VLC QUICKTIME ו REAL TIME לא פותחים את זה,איך לפתוח קובץ כזה? זה קובץ וידאו.

25. Started by SMAZ,

שלום אני מחפש אתר שפעם מצאתי ואני לא מוצא שהיו בו הרבה מדריכים של תוכנות 3D וגם כמה שפןת תיכנות ודף הבית היה בו יד כזאת איך בונים בתוכנה בתמונות כסרטון וזה תודה לעוזרים אם זה לא עוזר או משהו לא מובן תגידו לי אני ינסה להסביר אחרת טוב אם זה יעזור זכרתי שהאתר בעברית

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים