תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה מה שזה רושם: 80048820 קוד שגיאה: משהו יודע מה זה ? ואיך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מרחבא משום מה הפיירפוקס החליט לנתק אותי מהפרופיל הראשי שלי (שיש לי בו מועדפים, היסטוריה וכו'..) ופתח לי פרופיל חדש נקי לגמרי. יש למשהו מושג איך משחזרים את הפרופיל הישן?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
^^^^?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתראה בצורה טובה ועל מסך מלא מה שיש ב Video in של הכרטיס מסך (7800GT ViVo) תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש להקרין לילדי סרט DVD שיש לי צורך לדלג במהלך ההקרנה על מספר קטעים מפחידים . שאלתי האם ישנה תוכנה שאני יכול לסמן בה את נקודות הזמן אותן אני מבקש לדלג והיא תדלג עליהן אוטומטית במהלך ההקרנה ? תודה לכולם ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! איך אני צורב קובץ iso בגודל 6.32 ג"ב ב-nero 7 בפורמט dvd-image ואיזה דיסק צריך?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
להורדה (אנגלית): ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b1-candidates/rc3/unsigned/firefox-3.0b1.en-US.win32.installer.exe (עברית): ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b1-candidates/rc3/unsigned/firefox-3.0b1.he.win32.installer.exe אנחנו קרובים יותר מתמיד לגירסא הרישמית של FF3 תהנו עריכה: דעה אישית משעה+ של עבודה איתה: דברים חדשים שאהבתי: +ביציאה מהדפדפן הוא שואל אם לשמור את העמודים שאתה צופה בהם ולפתוח אותם בפעם הבאה או שהוא יפתח בHOMEPAGE כרגיל (ניתן לעשות שיזכור את תשובתך ויפעל כך כל הזמן) +ליד הADRESS BAR יש אפשרות הוספה (או הורדה במיקרה שהוא כבר שמור) מהBOOKMARKS. הוסיפו PLUGINS בADD-ONS MANGER (בנוסף לערכות נושא ות…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת .. יש לי E4300 @ 2.6 8800GTS 320 2GB RAM 300GB HD לפני כמה ימים התחלתי לשחק במולטי פלייר של COD 4 החדש והמשחק עבד אצלי פשוט מצוייין על ההגדרות הכי גבוהות ורזולוציה 1440 X900 עכשיו אני נכנס והמשחק פועל אצלי על 10 - 20 FPS ואני בקושי זז.. אותו הדבר קורא לי גם במשחק NFS:PS יש לי 5 FPS מקסימום בהגדרות הכי נמוכות בלי שום פילטרים .. ופעם אחד עשיתי ריסט וניראה לי ביטלתי איזשהו תהליך ב TASKMANAGER והמשחק פעל אצלי מצויין .. אחרי זה עשיתי שוב ריסט והמשחק חזר לפעול על 5 FPS ושום סגירת תהליכם לא עזרה.. אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי WINDOWS VISTA תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שממירה קבצי MPG בפורמט VCD לקבצי AVI (פורמט DivX או XviD), וכוללת גם את הקודקים הדרושים. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואחרי שאני מחלץ את כול החלקים מקיבצי הראר אני מקבל 80 חלקים ואין שמה קצבי ISO או BIN כלומר אני לא יכול לעשות MOUNT ל דיימון טולס ,אז אם אתם יכולים לעזור לי ולהסביר לי איך להפוך את כול החלקים האלה לחלק אחד של BIN או כול קובץ אחר שהדיימון יוכל לקרוא? תודה אגב יש שמה קובץ אחד שהסיומת שלו SFV אני נסיתי לעשות לו MOUNT עם דיימון אבל זה לא עושה כלום :'(
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
משחקים שדורשים איזה עיבוד של הכטיס מסך. התקנתי לאחרונה לכבוד איזה דמו[שלמרבה ההפתעה בכלל לא פעל] דרייברים, יש לי FX5200, הדרייברים היו באלפה לדעתי. אני חושב שפה קבור הכלב, אז ברצוני לדעת היכן ניתן למצוא את הדרייברים ההכי יציבים וההכי עדכניים לכריס המסך שלי. במקרה שמומחי הפורום חושבים שזה לא מקר הבעייה, בבקשה, תקנו אותי ועזרו לי לתקן את המחשב. העסק הזה מעיק ברמות מטורפות, מה גם כשאני ממזער אין בעייה, הבעייה היא כשאני יוצא.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
נשמות יקרות של פורום זה, האם מישהו מכיר תוכנה להקלטת המשחק בזמן שאני משחק שהיא אינה FRAPS?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע המחשב שלי חזר מפירמוט, (אצל טכנאי רציני) התקנתי מחדש משחק שעד הפירמוט עבד מעולה. (GTA San Andreas אם זה משנה) פתאום הכל עובד ממש לאט, נאלצתי להוריד את כל הגדרות הגרפיקה לנמוך ביותר ועדיין המשחק עובד לאט. (לפני זה הכל עבד על ההגדרות הגבוהות ביותר) ניסיתי על עוד כמה משחקים שהיו לי וגם הם לפתע בקושי עובדים. כרטיס המסך radeon 9550, הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI עם הcatalyst control center. דיירקט X גם כן מעודכן בהתאם לדרישות המשחק. השאלה שלי היא מה קרה לפתע? ואיך מחזירים את הביצועים האבודים? זה ממש נראה כאילו שאני עובד עם כרטיס מסך משנת 95. אגב אין שום בעיות חומרה במחשב עד כמה שידוע לי. ע"פ ההימור שלי אולי חסר דרייבר לחלק כלשהו, או שאולי הגדרות הRAM …
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אם יש ל VISTA 64BIT עדיף
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום טוב אז ככה לפני כמה חודשים התקנתי על המחשב שלי Microsoft Visual Studio 8 ואז הסרתי אותו בצורה לא הכי נקייה לפי דעתי...(אני אני עדין ראה אותו בWindows Update) עכשיו אחותי צריכה ללמוד עליו ואני צריך להתקין אותו שוב ועכשיו הבעיה.... כאשר אני נכנס להתקנה הוא לא נותן לי אפשרות של התקנה אלה רק "לתקן" את ההתקנה אז אני עושה את זה וזה עובר שני שלבים ובשלב השלישי זה מפסיק ונותן לי שלח אל תישלח.... למה זה? אך אני יכול להתקין את זה בכול זאת... תודה מראש מקווה שזה הפרום המתאים
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש בכל מה שקשור לתוכנות האלו עד עכשיו אני משתמש בEmule ורוצה להתחיל להשתמש באלו ששאלתי עליהם אז יש לי כמה שאלות. דבר ראשון איזה מבין התוכנות אתם ממליצים להשתמש? לפי בדיקה ראשונית שלי הAzureus Vuze נחמד מיכוון שבעמוד הראשי שלו יש ים לינקים למלא דברים. אני לא יאמר (ומצפה מכם שגם לא תעלו את זה בשביל שיהיה לכולם דיון מועיל שיוכלו ללמוד ממנו) מה בשביל שלא יגרור את הדיון הזה לאיזה וויכוח טיפשי או שינעל, אבל הבנתם למה אני מתכוון. הבנתי שבתוכנות האלו אין שיטות "דירוג" של קרדיט כמו בEmule (שאת האי מיול שלי התקנתי על D וכשאני מפרמט את המחשב זה לא משפיע על התוכנה מין הסתם הincoming\temp ממוקמים באותו תיקייה) אני אומר את זה מכוון שאם זה לא עובד ככה בתוכנות האלו אז אי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ מהאימיול וכשהקובץ ירד הוא הראה לי במקום צבע ירוק אז הוא הראה לי פסים בצבע צהוב שחור (בינתיים כול הקבצים שהורדתי הם היו בצבע צהוב שחור ואי אפשר לפתוח את הקבצים האלה ) מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה להתחבר ל SOULSEEK והתוכנה לא מצליחה לעשות CONNECT לשרת. אני חושד שברק חוסמים, מישהו כאן מחובר ל SOULSEEK תחת 013 ? ולפני שכולם קופצים כאן שאני אסדר את הפורטים, אז א. ה PORT FORWARDING שלי מכוון כהלכה ב. ההתקשרות לשרת בכלל לא תלויה ב PORT FORWARDING שיעבוד
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה שבועות מחשב נייד וכבר כשקיבלתי אותו ראיתי שמנוצל זיכרון קצת מעל למצופה ממחשב חדש... הדיסק הקשיח שלי מכיל סך הכל 106GB כשהוא מראה ש שפנויים רק 30GB. משהו כאן היה נראה לי לא ממש הגיוני כי אני לא מוריד הרבה קבצים במיוחד לא בקצב כזה, אז עברתי תיקייה תיקייה (ואין לי הרבה) ובדקתי כמה כל אחת שוקלת, בסופו של דבר ראיתי שזה לא מתחבר ביחד ל76GB (שזהו בעצם ה"שטח בשימוש" שלי) אז לקחתי תל כל התיקיות ביחד ובדקתי כמה הן שוקלות והתוצאה היתה 36GB. 70 = 106-36 ולכן אמורים להיות לי 70GB פנויים על המחשב. חשוב לציין שכבר עשיתי איחוי דיסק וזה לא שינה כלום. תודה רבה על העזרה!! עריכה: חשבתי אוליי יכול להיות שיש לי תיקיות\קבצים מוסתרים בכונן ולכן היה הפרש בין הגודל …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה באתי להריץ את NOD32 ועלתה הודעה שחסרים קבצים וצריך להתקין מחדש. אני בא להתקין ועולה לי ההודעה הזאת http://img138.imageshack.us/img138/5543/nod32lf0.jpg ניסיתי גירסה אחרת וגם בה זה עולה אז אמרתי ננסה אנטי וירוס אחר Kaspersky גם בו עולה משהו http://img88.imageshack.us/img88/9515/kaspestv8.jpg עכשיו כבר ממש התחלתי להתייאש גם ב-AVG חטפתי שגיאה http://img512.imageshack.us/img512/5628/avgdb1.jpg מה עושים? אני בלי אנטי וירוס כרגע
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בדיבור באינטרנט (VOIP). אני יכול לשמוע אחרים אך לא יכול לדבר. ה-MIC לא מושתק ואני יכול לשמוע את עצמי מדבר אך לא יותר מזה. מה עליי לעשות? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הורדתי נורטון אנטיורוס 2008 ואני רוצה למחוק אותו הוא לא מופיע בהוספה הסרה ואי אפשר למחוק מהתיקיה שלו איך אפשר למחוק את זה ? תעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-