תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
צרבתי על דיסק של דיוידי קבצים מסויים , שחלק מהם היו מעל 2GB , והוא המיר לי את הצריבה ל-UDF עכשיו כשאני מכניס את הדיסק לכונן , הוא לא קורא אותו ראיתי שיש תוכנות מסוימות על מנת ל"הוציא" את הקבצים מהדיסק , אחת מהן היא IsoBuster שהורדתי , אבל צריך לקנות אותה על מנת להשתמש.. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית כזאת או אחרת , שעימה אני יוכל ל"שחרר" את הקבצים מהדיוידי.. או אפילו משהו לווינדוס שיוכל לקרוא סוג כזה של דיסק.. המון תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר לעביר את כל המספרים של כל האנשים לNotepad או משהו ? כי אין לי כוח לעביר אחד אחד לicq השני. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי איזה דו"ח לעשות בעבודה. בעיקרון במסגרת העבודה שלי הסתובבתי בכמה אתרים ובדקתי בדיקות קליטה. לאחר שיש בידי את כל הנתונים אני רוצה לערות אותם בצורה מסודרת בעזרת מפה. מה שאני רוצה זה לסמן על המפה את כל אותם הנק' (הם יהיו ממוספרות) ומה שאני רוצה זה איך שאני שם את הסמן של העכבר על נק' מסויימת אני מקבל במין חלון כזה קטן שנפתח את כל אותם הנתונים שאספתי (למשל עוצמת קליטה) זה ממש כמו שיש בתוכנה שאני שם את הסמן על אייקון מסויים את אני מקבל את השם של אותה הפונקציה. איך אני יכול ליצור דבר שכזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הראשונה היא עם הNOD32. התוכנה לא עולה לי עם המחשב..אחרי 2 דקות בערך שהמחשב וכל התוכנות עולים אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה 1) ניסיתי כמה גירסאות. בחלק מהן הסרה מלאה והתקנה עזרה אבל אחרי כמה הפעלות מחדש שוב חזרה השגיאה. אם אני מנסה לסרוק עם האנטיוירוס זה סורק. השגיאה מופיעה רק כשאני נכנס לNOD32 CONTROL CENTER. עכשיו הבעייה השנייה, כל פעם שאני מפעיל תוכנה, משחק או פותח את אחת התיקיות במחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה2) אחרי שאני עושה שלח או אל תשלח אין לי אפשרות לשנות את השפה בסרגל שפות..זה נשאר על השפה האחרונה שבה השתמשתי, עד שאני פותח עוד תוכנה או משהו ואז שוב יש לי אפשרות לשנות שפה עד שאני עושה שלח\אל תשלח. חיפשתי בגוגל וחלק אמרו שם להוריד CTFMON.EXE מהסטארטאפ. הור…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי כונן C במחשב שיש בו קובץ ראר של 6 וחצי גיגה, אני רוצה לפתוח אותו לכונן G שזה כונן מהארידסק אחר במחשב שלי בקיצור כל פעם שאני מנסה לחלץ זה אומר לי שאין מספיק מקום,אבל בכונן G יש 9 גיגה פנוי! ושאני מנסה לחלץ אותו לכונן D זה אומר לי משהו על NTFS ושזה לא תומך לא יודע מה זה בקיצור,אבל למה זה לא מחלץ לG?? והכוננים G וD הם אותו הארדיסק,וכונן C זה הארדיסק נפרד... מה הבעיה פה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מקווה שמותר לשאול למרות שזו תוכנה לשיתוף,אם לא אז מנהלים לנהול בבקשה כמה שיותר מהר יש לי שתי גרסאות אמיול על המחשב אחת הפסיקה להתחבר משום מה ,ואף שרת בה לא עובד. התקנתי אימיול חדש שמתחבר והכל טוב ויפה ,הסיפור הוא שבאמיול הראשון יש קבצים שעומדים לרדת ואני רוצה פשוט להעביר את הרשימה של ההורדות לאמיול התקין שהורדתי,האם ניתן לעשות את זה??
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
זה הדגם SiS 7012 Audio Device תווודה
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת + תוכנה שהופכת סרט DVD שמורכב ממספר קבצי VIDEO_TS לפורמט AVI של מחשב. תודה רבה לכם על העזרה! הסתכלתי כבר בסטיקי אבל התוכנות שמה לא ממש עזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחיצה שאני רוצה להרחיב אותה. גודל המחיצה הוא 33 גיגה בייט (כונן e) ואני רוצה להרחיב אותו בעזרת שטח שלא הוקצה שהוא 10 גיגה בייט (unallocated( .... יש לי את התוכנה partition magic 8.5 שמותאמת לויסטה ונכנסתי לmove\resize partition אבל אני לא יודע מה לכתוב שמה...: צהוב: הגודל הלא מוקצה שאני רוצה לצרף לכונן e (כתום) כתום: כונן e שאליו אני רוצה לצרף את הגודל שלא הוקצה... אדום: האפשרות שנכנסתי אליה בכונן e שחור: האפשרויות שיש בחלון move\resize partition- לא יודע מה לכתוב שמה... http://www.siz.co.il/up/fwlzdnijbzjn.jpg אז איך אני מוסיף לכונן e את ה-10 גיגה בייט הלא מוקצים?!?!? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת האם יש את האפשרות להתקין תוכנה בדיסק או קי שלי ופשוט לגשת איתה לכל מחשב ותעבוד לי חלק ללא צורך התקנת התוכנה בכל המחשבים ? תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כל פעם שNOD עולה בהעלאה של הווינדוס הוא עולה אבל במצב לא פעיל.. הוא רושם: לאחר מכן שאני לוחץ על START בAMON הוא רושם: ורק בניסיון השלישי הוא פועל..ועובר ממצב אדום לירוק...ככה זה כל פעם איתו וזה מעצבן... יש לציין שכמובן אמרתי לו להפעיל את AMON (שזה אומר שזה יהיה פעיל ברקע אבל בלי סריקה כלשהי נכון?) בעת עליית התוכנה באופן קבוע אבל לא ככה הדבר. מישהו נתקל בזה? הצעות?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצרוב קובץ ISO גדול (בערך 6.5GB), האם יש דרך לחלק אותו כך שאוכל לצרוב אותו על 2 DVD's?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע שבועיים קיבלתי את המחשב החדש ומייד התקנתי עליו את חלק מהמשחקים שאני משחק בהם, המשחק הבעייתי הוא NeverWinter Nights למי שמכיר כאשר הבעיה היא שכאשר אני מריץ את המסחק אני רואה את הלוגו של ATARI ואז את כל שאר הסרטים ואז המסך שחור אבל ברקע מתנגנת המוזיקה של המשחק, אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על משהו ואז עוד משהו, בד"כ מגיע לי למצב של LOADING MODULE או משהו, ואז אני חוזר ורואה את המסך הראשי של המשחק.. יש לי GeForce 8400 כלשהוא כרגע ועדכנתי את הדרייברים להכי חדשים וזה לא פתר את הבעיה, גם דיירקט איקס לא ואני כבר לא יודע מה לעשות, זה מעצבן רצח... ד"א, סליחה אם הטופיק לא במקום אבל לא ידעתי איפה עוד לשים אותו. אה ועוד שני דברים שלא מצאתי בFAQ: א. האם יש תוכנה או משהו…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי בעייה רצינית במחשב, זה קרה לפני כמה דק', אין לי מושג איך זה קרה בדיוק, לא הורדתי כלום.. פתאום המחשב השתגע, הרבה דברים לא מוצגים לי באתרי אינטרנט (ולא, זה לא הדפדפן) השחזור מערכת לא פועל, הwindows media player לא נפתח בכלל... וכל פעם שאני עושה שחזור מערכת, המחשב לא מגיב בכלל..כאילו אני לא לוחץ על זה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, ניסיתי הכל...ניסיתי לבדוק עם Xoftspy ניסיתי גם עם BugDoctor למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות חוץ מפרמוט שכרגע לא בא בחשבון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תזמון יומן צפיה אם אתם מכירים תוכנה בסיגנון .
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מקווה שפה זה הפורום המתאים , יש לי מצלמת רשת של חברת "matrix". באתר הזה ראיתי שמוכרים אותה גם: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=WEBCAM_Matrix&Cat2Cat1ID=8313&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he בכל מקרה , היה לי דיסק עם הדרייברים שלה , ואני לא מוצא אותו.. הבעיה שאני לא מצליח למצוא גם את האתר של היצרן הזה, אשמח אם תוכלו לעזור לי שבוע טוב. גל
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעייה אצלי בקול היא כזאת: 1. יש לי מערכת רמקולים למחשב של Logitech X-530. 2. כרטיס קול Realtech AC'97 On-Board (ידוע שזה גרוע אבל מספק..) 3. אני עובד עם Windows Vista Hebrew. 4. הורדתי את העדכונים האחרונים + עדכון לכרטיס קול. 5. לא התקנתי אף מקודד במחשב (חשבתי שמשם הבעיה אז הסרתי הכל בשלב זה) תיאור הבעיה: *** חשוב לציין, שהיה לי Windows XP הקול עבד מצויין ושמעו בכל הרמקולים!!!*** לפני שהורדתי את העדכון לכרטיס קול מאתר Microsoft Update, נכסנתי למאפיינים של "חומרה וקול -> צליל" מ "לוח הבקרה" ושם יש "קביעת תצורה", רציתי לקבוע תצורה של 5.1 אבל אין שם! (יש רק Stereo), אז התקנתי את העדכון של הכרטיס קול מאתר Microsoft Update ואז היה לי. הגדרתי את התצורה…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מיוחד מקווה שתוכלו לעזור לי אז ככה יש לי בבית שני מחשבים (ברשת) ובשלי יש אימיול וגם בשני עכשיו כל פעם אני מוחק את השני ואבא שלי או דודים מתקינים ומציקים לי והמחשב שלי לא זז יש איזה משהו שאני יוכל לעשות שלא יוכלו להתקין את התוכנה הזאת במחשב יעני שהיא לא תעבוד ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי office 07 מקורי אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין אותו שוב. ואין לי את הסיראל איך אני יודע מה הסיראל שלו?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אחרי שהאימיול כבר בקושי סוחב עכשיו גם לקליינטים של ביטורנט לוקח שבועות להוריד קבצים של 4-5 ג'יגה. מה הטרנד היום מבחינת הורדות מהירות? אני לא מבקש לינקים להורדות, רק המלצה על תוכנות שמורידות מהר ועם זאת לא מסובכות מדי, בזמנו ניסיתי את Direct Connet והיה קשה לי למצוא שם דברים שאני מחפש למרות שאם כבר מצאתי ההורדות היו מאוד מהירות ודאי בהשוואה לשני האופציות הקודמות. פעם גם זכור לי שהיו פורומים של FTPs שבד"כ עבדו בסדר, אבל דרשו המון התעסקות בגלל לינקים לא טובים, FTPs שנופלים וכו' וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט 2.0 כשאני מגלגל את הגלגלת שלו באתרים זה מגלגל לי את הדף ממש מהר וזה לא נוח ככה. נכנסתי להגדרות של העכבר והגדרתי שם שיהיה הכי איטי שאפשר אבל עדיין זה מהיר. יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי תוכנה ghost 10 . נסיתי לעלות בדוס ולעשות ghost. ומשהו מוזר אני רואה בגודל 2 דיסקטים קשיחים אחד בגודל 80GB והשני דיסק קשיח 160GB. נסיתי לעתיק בדוס ghost רואים דיסק קשיח 160GB מראה גודל קטן מאוד בגודל 152GB למה אני רואה גודל קטן,איפה הגודל מלא בדוייק ב- 160GB? לחבר שלי יש לו דיסק קשיח 320GB ועשה אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. וראה שבדוס GHOST רואים גודל 320GB ויצא קטן מאוד 300GB . איפה השאר 20GB?. צריך להיות דיסק קשיח גדול ומלא שיראה גודל 320GB מדוייק. מה עושים,האם יש גירסה יותר חדשה ghost בדוס שמראה גודל דיסק קשיח בגודל מלא ומדוייק? אם יש דבר כזה מה הגירסה של ghost בדוס? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שכן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..זה מ…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-