תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא שבויסטה בעלי כרטיסי קול מובנה של רילטק וסט רמקולים של 4 ומעלה לא נהנים מניגון MP3 או בכלל פסי קול סטריאו בסט האחורי אלא רק בסט הקדמי (באחורי מתנגנת המוזיקה בלבד, וגם כן בצורה מאוד מעוותת), דבר שלא היה קורה ב-XP. הייתי שמח לשמוע אם יש פה בעלי כרטיס X-FI (כי זה הכרטיס שהכי פופולרי היום במדפים בארץ), שיוכלו להגיד מה המצב אצלהם בניגון MP3 ב4+ רמקולים בויסטה... תודה רבה! רועי.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שלום רב מהי הדרך הכי פשוטה לצרוב תמונות וסרטוני MP4 מהמצלמה הדיגיטלית שלי לדיווידי רגיל? תודה מראש,עידן.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי את התונכנה EVEREST.. בכל כמה זמן לעכדן את הדרייברים..? וזה הורס את המחשב שמעדכנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תוכנות כגון סבבה די סי או תוכנה של after efect ועוד כמה תוכנה אני מקבל את השגיאה הבאה>תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם.. עד עכשיו עבדתי בעיקר בGoogle SketchUp למטרת בניית חדרים\בתים ב3D.. בזמן האחרון יצא לי לעבוד על מספר פרוייקטים קטנים, וחבר של ההורים החליט שהוא אוהב את העבודות שלי ורוצה שאני אתכנן לו גם חדר שהוא מתכוון להרחיב. וחשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אעבור לתוכנה קצת יותר רצינית בעניין הזה.. כרגע הSketchUp מתאים לי, אבל אני רוצה לראות איך אני יכול להתפתח באופן טיפה יותר מקצועי.. אני בעיקר בונה את החדר עצמו (קירות ותקרה) ורהיטים באופן בסיסי, לא נכנס לפרטי פרטים. בעבר ניסיתי לעבוד על 3dsmax, אבל ללא הצלחה. לא הבנתי שום דבר בתוכנה גם לאחר שקראתי\ראיתי tutorials. ככה שאם אפשר תוכנה כמה שיותר פשוטה =\ הבנתי שיש תוכנה בשם Autocad בנושא הזה, מה אתם אומרים? או שלדעתכם הSketchUp א…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי Outlook 2003 אמרו לי שיש קובץ OST שזה קובץ הכתובות שלי איך אני יכול לייצא ולייבא רק אותו או שהו חלק מה PST
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ? כי AD-AWARE לא עובד אצלי אני על ויסטה 64 והוא ניתקע =/
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להשים שם לינקים והיא אוטומטית תנתק ותחבר אותי לאינט' ותוריד עם מהר את הדברים (במהירות של IDM) יש כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תוכנה לשחקני רשת ויוזרים שמורידים ... שצריכים להחליף אי פי בשביל לקבל פינג נמוך ... התוכנה מבצעת פינג לשרת שהיוזר מבקש... ומחליפה אי פי עד שמגיעה לפינג הרצוי שהיוזר מבקש.. * צריך קצת ידע. * התוכנה חייבת חייגן. * התוכנה עובדת עם NET Framework 2 * מותאם לוויסטה ול XP (לא משנה סוג המעבד 32\64) במקרה של בעיות אפשר להגיב פה ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להדביק לאחד ...שני קבצי וידאו לקובץ אחד ...?! cd 1 cd 1 ...פשוט לקובץ 1 ... תודה לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה באקספלורר..שאיך שאני פותח אותו...בדיוק אחרי כמה שניות באות לי ההודעות הבאות.. אחרי שאני לוחץ על "click here" מגיע לי החלון הזה ובחלון הזה אחרי שאני לוחץ "click here" מגיע לי החלון הזה מישהו יכול לעזור ? תודה..=]
-
- 6 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כאשר אני מסתכל בניתוח של DISKEEPER אני רואה שיש פול קבצי מערכת שהוא לא מאחה (ורודים כאלה) איך לאחות אותם?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שנותנת פרטים על חומרה איזה חומרה יש לי במחשב ושל איזה יצרן פרטים נוספים יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להפעיל משחק והוא לא עובד.. כי אני צריך נראה לי להתקין משהו..סתכלו:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ אופיס עם פרטים מאוד חשובים לי. הייתי רוצה לדחוס אותו ולהצפינו כך שאוכל לשים אותו ברשת ולדעת שאפילו אם מישהו יוריד אותו וינסה לפרוץ אותו לא סביר שיצליח (אלא םא הוא ה- NSA נאמר). כלומר שלקובץ תהיה סיסמאת גישה שלא ריאלי לפרוץ. מישהו מכיר שיטה? תוכנה? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס קול.. אבל אין לי מושג איזה דרייבר להתקין... בבקשה עזרה עריכה: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח-אם והלוח אם הוא של GIGABYTE אם זה עוזר
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה (חינמית במידת האפשר) שיכולה להמיר סרט VCD גדול למדי (חצי שעה ומעלה) לפורמט AVI. בבקשה שימו לב: ברצוני להמיר מVCD לAVI, לא ההפך (כמו שגוגל כל הזמן מצא ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שאני אתקין במחשב בעבודה ,ואוכל לצפות בבית במתרחש. עדיף שייהיה דרך דף אינטרנט אבל כל דבר אחר יהייה גם טוב . תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ב-AutoGK כדי להמיר סרטוני DVD ל-AVI וב-Riva כדי להמיר את סרטוני ה-AVI שמתקבלים ל-FLV. את סרטוני ה-FLV אני מעלה לרשת. יש לי הרגשה שאם אבין את הנושא כמו שצריך אוכל להשתמש באופציות של התוכנות בצורה נכונה יותר וכך אקבל תוצאות טובות יותר ממה שאני מקבל כרגע - גם מבחינת איכות וגם מבחינת גודל קובץ. יש למישהו קישור למדריך כלשהו בנושא ? (חיפשתי ולא מצאתי) או שאולי מישהו שמבין רוצה לתת קצת טיפים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזה תוכנה יכולה לעזור לי בעיצוב החדר שלי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום הכל באתר עבד לי רגיל וטוב,כולל ההורדות שהייתי מוריד ממנו עד שאתמול מצאתי אתר ש"אפשר להוריד מראפידשייר ללא הגבלה וללא זמן"-זה בכלל לא נכון האתר הוא זה: http://www.yourpremiums.com/ נכנסתי,רשמתי שם לינק של ראפידשייר ואז קיבלתי מסך חדש עם הודעה שצריך להוריד תוכנה שנקראת Zend Optimizer,הורדתי את התוכנה,התקנתי(חשבתי שזה מה שיעזור) ואז בכלל זה לא עזר ולהפך מאז האתר ראפידשייר לא עולה לי יותר ואני לא יכול להוריד ממנו. מחקתי את התוכנה אבל זה גם לא עזר ומאז אני לא יכול יותר לראות את האתר ראפידשייר. מה הבעיה? ואיך אני אוכל לפתור אותה? (דרך אגב,הורדתי והתקנתי את Internet explorer 7 חשבתי שזה יעזור כי היה לי את 6 אבל זה גם לא עזר) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם ASUS KX600\PRO ואני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס כול ורשת.. ככה שאין לי מוזיקה ואינטרנט במחשב ההוא. מישהו יודע מה הבעיה ? אולי למישהו יש או יכול להשיג לי דרייברים חדשים יותר ?. בבקשה לעזור מהר. תודה רבה,מור
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם קובץ IMAGE שאני מעוניין להעתיק למחשב. הדיסק הזה די שרוט ואני מנסה להציל את מה שהIMAGE הזה מכיל. ניסיתי לפתוח אותו בדמון טולס, אבל לקראת סיום העתקה הדמון טולס סוגר את הIMAGE (עושה לו UNMOUNT מהכונן) והעתקה מתבטלת. ניסיתי גם עם אלכוהול 120%, אבל קורה בדיוק אותו הדבר. יש דרך להציל את המידע שבתוך הIMAGE? יש דרך אחרת להעתיק ממנו את הקובץ? (זה הקובץ האחרון שיש לי להעתיק ממנו. והקובץ די חשוב)
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בפלאש משו כזה לדוגמא: http://www.sratim.co.il/ ז"א להכין אייקונים שזזים .. הסרטים שזזים איך קוראים לזה? והאם יש מדריך לדבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-