עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by M-a-T-a-N,

יש לי בעיה עם התוכנה (לא יודע אם זה היא או הכרטיס קול) אחרי פירמוט התכנתי אותה ומשום מה אני לא מצליח להקליט קול רק תמונה מה עושים מה זה יכול להיות ? התכנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול וגם את התוכנה וזה לא עזר שומעים כאלה ליחשושים ומקוטע כזה חלש ופעם ב.. יש עליות כאלה מה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  2. אני לא יכול להתחבר לשרת כלשהו ולפעמים כאשר אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה מחדש הוא מתחבר לקצת זמן ומתנתק. יש לי ראוטר אבל אין לי בעיית של פורטים מכיוון שעשיתי בדיקה שלהם באתר מספר פעמים וזה תמיד היה בסדר, בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

יש לי כרטיס 1900XT, עשיתי OC דרך לוח הבקרה של (ATI (ATI OVERDRIVE ועכשיו אני לא יכול לשחזר להגדרות המקוריות. מהירות השעון המקורית היא 500MHZ והאוברקלוק נותן אפשרות בין 621 ל680, כשניסיתי לשחזר להגדרות מקור הוא פשוט ירד ל621 אבל אני רוצה להוריד אותו עוד ל500. אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by אברהם2,

שלום יש לי כרטיס מסך ati 9600 ניסיתי לשדרג את מערכת ההפעלה מ-sp1 ל-sp2 ובכל פעם התהליך נתקע במהלך ההתקנה כאשר המחשב פשוט קופא על מסך הפתיחה של וינדוס. אמרו לי שאולי זה נובע בכרטיס המסך שלי שאינו תואם את הגירסא. האם זה נכון? אם כן, האם החלפה שלו תפתור את הבעיה? או שאז אני עלול לגלות שרכיבי חומרה נוספים לא מתאימים? תודה רבה ושבת שלום אבי

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by HumanFly,

:s05:

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by D-M-X,

התמונות שלי במחשב מסודרות לפי תיקיות של שנים בתוך זה תיקיות של חודשים ובתוך זה תיקיות של ימים ויש לי קובץ WORD שרשום בו מה של מה התמונות בכל תאריך יש תוכנה שיכולה לעזור לי עם זה שאני אוכל לרשום מידע על כל תיקיה ולראות תמונות וכאלה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by haviv822,

אהלן, ה- µTorrent שלי פשוט התשגע, אחרי שהיה מוריד לי על מהירות מקסימלית- 180kb עכשיו כל ההורדות לא עוברות את ה 1KB . ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש ועכשיו כל הטורנטים נעלמו, איך אני מחזיר אותם? ומטפל בבעיית מהירות הזאת ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום כאשר אני מנסה להתקין NERO אני מקבל את השגיאה הבאה: CANNOT UPDATE MSI ENGINE PLEASE UPDATE MANUALLY מה זה MSI ? יש לי לוח אם של ASUS בכלל... יש למישהו פיתרון? ניסיתי כמה פעמים וגם ריסטרטים ובלי הצלחה....

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by MetalHead,

אז המצב הוא כזה. למחשב הקודם שלי היה לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה (Sound MAX). הדרייבר של הכרטיס קול המדובר הגיע עם Wave Table משלו שנשמע ממש מצויין יחסית לוויב טייבל של מיקרוסופט. לאחרונה רכשתי מחשב חדש, הפעם לוח אם של GIGABYTE. לכרטיס קול המובנה שלו אין וויבטייבל משלו, וזה משאיר אותי עם הסינטיסייזר של מייקרוסופט בלבד. השאלה שלי היא האם אפשר איכשהו להוסיף לרשימת ה MIDI Music Playback את הטייבל שהיה על המחשב הקודם שלי? אני עובד הרבה מאוד עם Guitar Pro וזה דבר נורא חשוב בשבילי. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.

10. Started by nore0,

אני שואל כי שמעתי שיש סקינים שדופקים את ה-boot screen

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by oded6188,

כשאני מפעיל סרט, ונכנס ל FULL SCREEN, אז הסרט אמור להימתח בפרופורציה לגודל המסך... אבל זה לא קורה... איך אפשא לפתור את זה?

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  12. שאלתי היא, אני מחפש תוכנה כמו בכותרת שתיתן לי אפשרות לישלוט על הדרייבר ועל עוד מיספר גורמים שקשורים אליו בישביל לקבל ביצועים יותר טובים או יותר נוחות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב!!

13. Started by מיכה,

שלום לכולם. נתון, מחשב עם H.D המחולק לשלוש מחיצות: E , D, C, תוכנת הפעלה XP PRO, הותקנה ושמורה במחיצה C. מחיצה C התמלאה והייתי צריך להגדיל את הנפח של ספריה C, על חשבון מחיצה E. החלטתי להשתמש בתוכנה חיצונית המוכרת בשם: PARTITION MAGIC 8. במהלך תהליך הגדלת נפח ספריה C על חשבון מחיצה E ( ביצעתי פעולת RESIZE A PARTITION ), המחשב נתקע ונאלצתי לכבות ולהדליק את המחשב. לאחר ההדלקה, כשהמחשב עלה, התברר לי, שנפח מחיצה C לא השתנתה ולא גדל, ואילו, ומחיצה E שהייתה NTFS הפכה להיות PqRP. כשאני נכנס דרך האייקון: " המחשב שלי ", אני לא רואה את מחיצה E. כשאני נכנס דרך: מחשב שלי > ניהול > ניהול דיסקים היא מופיעה בתור PqRP. אבל ב - PARTITION MAGIC, ניתן לראות את המחיצה. היא לא מופיעה כ…

14. Started by shimon_hr,

אני מחפש דרייבריים לכרטיס kworld והמספר kw-tv878-fbk

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by shimon_hr,

שלום הייתה לי בעיה בלוח האם ואז החלפתי ופרמטו לי את המחשב ונמחק לי כל הדברים בוונדוס.. איך אני יכול לשחזר אותם יש אולי תוכנה בשביל זה? עם זה לא המקום המתאים תעבירו

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by LinkTree,

שלום - יש לי מחשב נייד של LG R405 שמגיע עם ויסטה home basic יש לי תוכנה שאיתה אני מתחבר לעבודה אבל אין לה גרסה לויסטה ולכן אני רוצה להתקין XP - הבעיה היא שאני לא מוצא דריבר לכרטיס מסך! (ati xPress 1250) הורדתי כבר כל גרסה של CATALIST (7.9) ועוד כמה יותר ישנות - ואני לא יודע מה לעשות! אשמח לעצה / עזרה או משהו אחר איך למצוא דריביר לכרטיס מסך. תודה רבה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  17. תודה שמדמה כונן אמיתי כמו DAEMON TOOLS רק שיש לה תמיכה בקבצי .DMG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by D-Bang,

החלטתי להסיר את הנרו לטובת אשמפו אבל עכשיו אני בבעיה כי אני רוצה לצרוב על DVD-RW ואין לי תוכנה שתומכת בכך יש אפשרות להוריד INCD בנפרד? או אולי תוכנה דומה? תודה.

19. אין לי מושג מה זה... עם אני עושה אוקיי זה מנסה להתקין לי איזה תוכנה שניראת לי כמו ספייוור והירצתי חיפוש לספייוור במחשב ולא מצאתי כלום מישהו יודע מה זה? וזה קופץ לי כל רגע שאני ניכנס לאנשהו... אי אפשר להישתמש באקספלורר ביגלל זה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  20. שלום כאשר האייפוד מסתנכרן דרך האייתיונס כעבוד 10 דקות המחשב נכבה לי כל פעם מחדש וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם ל : the cpu was previously shoutdown due to a thermal event (overheating) בקיצר אני לא מצליח להעביר את המוזיקה לאייפוד בגלל שהוא נכבה כל הזמן מה אני אמור לעשות מישהו מכיר את הבעיה

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  21. הלך לי ההארד דיסק, ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה, קיצר בלאגן.. עכשיו היה לי שם חומר ממש ממש חשוב!! יש איזשהי תוכנה (חינמית/בתשלום) שיכולה לקחת משם את הקבצים שלא נפגמו? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by davidcohen,

אהלן, אפשר בבקשה את שם הגירסה הכי חדשה של האנטיוירוס NOD32 ? כאילו עם המספרים...יענו כמו זה : 3.2.1.59 תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום, אני מכיר את התוכנה דיימון טולס וראיתי עכשיו שיש גירסת Pro מה יש בגירסת הPro שאין ברגילה ?

24. Started by netanel38121,

יש לי את התוכנה שבאה עם המקלדת G15 הבנתי שאני יכול לתכנת מה לראות במסך ה LCD שלה . פעם מישהו כאן אמר שהוא רואה את הטמפרטורות על המסך LCD בזמן שהוא משחק דרך התוכנה everest כמובן. רציתי לדעת איך חיפשתי ולא מצאתי. תודה.

25. Started by ariel-ro,

שלום אנשים אני מחפש איי סי קיו שמתאים לוויסטה... מצאתי רק לXP.. אם אפשר קישור זה יהיה טוב.. תודה רבה לכם אריאל

• 4 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים