עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, ניסיתי מספר תוכנות כאלו, חלק טובות וחלק פחות, ובכולן יש פגם. אחת חינמית אבל משנה את שם האמן והאלבום לשמה של התוכנה (מתסכל מאוד), אחת ששמה כולל את המילה FREE מבקשת אחרי כמה קידודים לקנות אותה... הייתי אחת שהשתמשתי בה פעם, ב- XP, ושמה Acoustica MP3 to WAV Converter, תוכנה ממש מעולה, התקנתי אותה והכל אבל בתפריט קליק ימני על קובץ MP3/WAV אין שום איזכור לתוכנה, בניגוד למה שהיה ב- XP (אגב, אם מישהו מכיר גירסא לויסטה של התוכנה הזו, אשמח מאוד לקבל אותה). בקיצור, אני רוצה תוכנה, חינמית או לא חינמית זה לא יהווה בעיה עבורי (אם לא חינמית שתהיה מוכרת ברשת, אם אתם מבינים...), שתוכל להמיר במיוחד קבצי MP3 TO MP3 עם שינוי BITRATE בצורה קלה ופשוטה, ועם RENAME מלא של הקובץ כולל אמן, א…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  2. תקלה שאני חווה לאחרונה במחשב היא שכל כמה זמן נסגר אחד הדפדפנים ומופיעה כאילו שהקובץ הפעלה שלו הוא corrupted, לאחר אישור של ההודעה מס' פעמים ניתן להפעיל את ה EXE של הדפדפן שוב. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by nadabometal,

שלום לכולם, שדרגתי את המחשב הנייד שלי לוינדוס 7. כעת כשהכנסתי לחריץ ה-USB את מקלט הטלויזיה הWINDOWS לא הצליח להתקין אותו. בWINDOWS VISTA זה היה מתקין מצוין והייתי צופה בתוכנה שנקראת blazedtv בערוצי הטלויזיה (10,11,22,99,33). צריך בבקשה דרייבר להתקן הזה, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by .nimiking.,

איך אני יכול ליצור טורנט ולהעלות אותו לאתר טורנטים פרטי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

יש לי צורך של לייט-און שממש מאז שנקנה המחשב הוא צרב אולי 15 דיסקים בקושי.... יש לי את המחשב 2 בערך... משום שיש לו בעיה הוא דופק כל מה שאני מנסה חצרוב החלטתי לנסות לסדר את העניין הזה ולא להזניח, יש מצב שעידכון קושחה יפתור את הבעיה? אשמח גם לקבל הנחיות כיצד לבצע את הנ"ל ! תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  6. Started by aviadp,

שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים וכשאני עושה NAT/FIREWAL TEST אני מקבל את התוצאה הבאה: NAT Error - Usage limit exceeded (87.70.3.183:0). אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by VL,

שלום פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים אני לא יודע אם יש דרייבר ללוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אם ישנו דרייבר ללוח אם זה אם אפשר להביא לי קישור להורדה אליו אני אשמח תודה.

8. וואי אני משתגע... יש לי את המשחק BLOODLINES והוא לא עובד על X64 אז מצאתי תיקון לזה... רק שצריך להעתיק את התוכן של הדיסק.. להחליף את קובץ ההתקנה הראשי MSI ולעשות מזה דיסק חדש... ואז זה יתקין לי ויעבוד על מערכת X64... עכשיו השאלה היא... איך אני הופך את התוכן הזה של הדיסק שהתעתקתי לMDS,MDF? עם איזה תוכנה עושים את זה? ניסיתי מגיק איי אס או... אבל לא היבנתי כלום... תוכנה עם הסבר פשוט יועיל מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by wooper,

שלום איך אני מוחק את ההיסטוריה חיפוש בגוגל?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב ושאני מפעיל כעת סרטים רואים אותם מוזר עם צבעים מוזרים. התקנתי את כל הקודקים האפשריים והורדתי דרייבר מעודכן של הכרטיס מסך. יש לי מספיק זיכרון פנוי וכרטיס מסך חדש.. התקנתי ממש את כל הקודקים האפשריים ועדיין לא עוזר. בנוסף.. כשאני עושה נגיד לחצן ימני על הקובץ > פתח באמצעות > MV2PLAYER לדוגמא. בזמן הזה.. זה אומר לי שהאקספלורר לא מגיב ההודעה עם השלח אל תשלח.. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by yarivot26,

לאחרונה כל פעם שניסיתי לפתוח תיקייה או לפתוח סרט קיבלתי הודעה שיש שגיאה (ההודעה שמייקרוסופט מבקשת שתשלח לה את השגיאה) והתיקייה או המדיה פלייר נסגרו לי או שנתקע לי המחשב. לאחר חיפוש קצר בגוגל למילה DrWatson (שהופיע לי מספר פעמים), גיליתי שDrWatson זו תוכנה בווינדוס שמייקרוסופט משתמשת כדי שנשלח לה באגים בתוכנה ויש לי איזה סוס טרויאני במחשב שמשתמש בתוכנה לאחר עוד חיפוש קצר מצאתי מדריך שעוזר להיפטר מהוירוס (http://www.thenerdnetwork.net/forums/viewtopic.php?t=3086) אבל החלק האחרון כולל עזרה מהקהילה - פרסום לוג מהתוכנה hijackthis והם אמורים לעזור לך לגלות מה צריך למחוק בעזרת התוכנה KillBox, אבל כבר מזמן אף אחד בהודעה שם לא עוזר וקיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי הנה הלוג שלי (לא…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Zilberberg,

שלום מישוהא יכול בבקשה לכתוב שם של תוכנה או קישור לתוכנה שמעבירה קובץ שהוא בrm לmp3??? בתודה מראש Zilberberg

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by Component,

אהלן, לחבר שלי יש בעיה. הוא פירמט את המחשב, התקין windows, אך במהלך ההתקנה windows עשה checkdisk לכל המחיצות גם אלו שיש בהן מידע, ומשום מה הוא זיהה מידע תיקיות תקינות כפגומות, ניסה לתקן ויצר במקומן קבצים בשם file. המידע חשוב מאוד, האם יש דרך\תוכנה להצילו? תודה, עדי.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  14. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון... קניתי נגן ביתי DVD קורא DIVX . אני לא יודע באיזה אופן לצרוב את הסרטים שיש לי במחשב (עם צורב DVD כמובן) . בעקרון אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמט DIVX למדיה של DVD (עם נרו) יש לי את הסרטים +הכתוביות התואמות כל אחד בתיקייה ובאותו שם במחשב . האם מספיק לצרוב ככה את הסרטים , כלומר לגרור לצריבה בנרו בתבנית DVD DATA ואח"כ זה יראה לי אותם כתיקיות בנגן DVD ?? אנא עזרתכם .

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  15. בעת ניסיון לפתוח קובץ (מכל סוג שהוא; וידאו, pdf וכד') נפתח לי חלון ה-notepad ונשאר תקוע ללא כל תוכן. אני עובד עם XP ו-OUTLOOK EXPRESS. על מנת לראות קבצים שנשלחים אלי במייל אני חייב לשמור אותם קודם ואז לפתוח אותם מהמקום בו נשמרו. פתיחה ישירות מהמייל תמיד תגרום לתופעה שתיארתי. הבעיה נמשכת כבר מספר שבועות והחלה ללא כל סיבה ניראית לעין. אתמול כשניסיתי לעבור לאחד ממסכי העזרה ממסך הפתיחה הראשי של photoshop, נתקלתי בתופעה דומה, אלא ששם, מסך ה-notepad התמלא בג'יבריש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. שלום לכל מי שקורא את ההודעה שלי אני מחפש תוכנה שתגן לי על דיסק שאני יצרוב בלי שעוד אנשים יוכלו לצרוב אותו או להעתיקו למחשב יש דבר כזה או דומה לזה במה שאמרתי? או שאולי יש אופציה כזאתי באחד מתוכנות הצריבה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  17. כי נראה לי קצת הזוי למחוק 781 מ"ב אשמח לקבל קצת מידע על התוכנה תודה

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by itamardabush,

מישהו יכול להביא קישור לקאזה הכי טובה ובלי ספאמים בבקשה!!!! תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by QuietRiot,

שלום לכולם, שמי ניר. פעם ראשונה שאני כותב פה. רציתי להתייעץ אתכם, אני עובד עם פוטושופ כבר זמן מה ואני מרגיש שאני כבר דיי ממצא את עצמי בתוכנה (את עצמי, לא את התוכנה), חשבתי שתלת מימד תיהייה דרך להוסיף גוון חדש לעבודה שלי עם פוטושופ. השגתי ממכר את C4D, אתה הוא עובד באופן מקצועי, אבל אני לא ממש מוצא את הידיים והרגליים... אני למדתי להשתמש בפוטושופ לבד דרך האינטרנט ככה שאני לא לגמרי מטומטם... אשמח לקבל מדריכים שמסבירים את הבסיס של עבודה עם תלת מימד, בדגש על התוכנה C4D. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! אני משתמש חדש בפורום זה וזקוק לעזרתכם המקצועית. הבעייה: תוכנת האנטי וירוס (2002 גירסה מלאה)תקעה לי את המחשב, ולכן הסרתי אותה ע"י מערכת ההפעלה win me. וכאן מתחילה הבעייה. כל פעם שמפעילים את המחשב ישנה ההודעה הבאה: Error:NAV Auto-Protect is unable to start: SYMEVNT.386 is not loaded-you may need to reinstall Norton Antivirus to correct the problem. הבעייה שאין ברשותי דיסק לבצע התקנה חדשה אז איך נפטרים מההודעה בדרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  21. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

:] משום מה כשאני פותחת קובץ בתוכנה, היא מזהה רק את השמע ולא מראה את הוידאו [לא מראה שגיאה או משהו] יש לי מקודדים מתאימים במחשב..יכולה לראות סרטים .. וגם כשאני מנסה לשמור הוא שומר לי את זה בתור שמע כשהיה לי XP זה לא קרה, רק עכשיו בויסטה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. Started by omri_ro,

או כל תוכנה אחרת לפתוח קובץ מקווץ שמכיל מס' קבצי טקסט למספר סיפריות שונות(לפי שם קובץ הטקסט) כלומר: נגיד יש לי קובץ ZIP שמכיל בתוכו 3 קבצים 1.TXT 2.TXT 3.TXT לאחר פתיחת הקובץ אני מעוניין לקבל עץ סיפריות כזה c:\ | ||1 סיפרייה ||-1.TXT ||2 סיפרייה ||-2.TXT ||3 סיפרייה ||-3.TXT כמובן שאין צורך במילה סיפרייה....

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח, הזמנתי לא מזמן את הכרטיס מסך שלי כדאי להשלים את המפרט שלי ולהרכיב אותו. הכרטיס יגיע בסביבות ה20.1.06, ברגע שהוא יגיע אני יחבר הכול ירכיב ויתקין מערכת הפעלה XP (חוקית לגמרי) אם יש ספקות. יש לי עכשיו כמה שאלות בשאלה: אחרי התקנת המערכת הפעלה אני יצתרך להתקין דרייברים.. ללוח אם/כרטיס מסך/וציפסטים וכול זה/ בעיקרון אני מקבל עם הלוח אם והכרטיס מסך דרייברים. השאלה עצמה היא: אם עלי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך ועלהם את הדייברים המעודכנים האחרונים מאתר נווידיה? במקרה שלנו זה: ForceWare 81.98 מה אתם אומרים קודם את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שמגיע יחד איתו ואחרי זה את זה עליו? או שלהתקין את ה ForceWare 81.98 ישר וזהו? עכשיו בקשר ללום אם: צריך להתקין משם …

• 12 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים