עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DontTouch,

תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by skydancing,

האם קיימת גירסה לVISTA 64 BIT? אם כן אז איזה? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by pssheba,

שלום, ברצוני להפעיל קבצי אנימציה שהועברו למחשב ממצלימת וידאו וןלהם סיומת 3gp. עם איזו תוכנה ניתן לצפות בקטעי האנימציה הללו? בעזרת איזו תוכנה אפשר להמירם ל mp3 ? ל avi? תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. שלום, אני מצטער על הכותרת אני יודע שזה לא בדיוק ניסוח לפורום אבל אני אובד עצות. יש לי במחשב המון חומר חשוב ביותר, בקשר לפרוייקט ובקשר לכמה נושאים משפטיים שפשוט כתובים הפוך! אני לא מבין למה אתמול הכל היה בסדר. היופ פתחתי את המחשב, את הקבצים. וכל המילים כתובות הפוך + סדר המשפטים הפוך. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב,(ואת האופיס בהמון כסף=תוכנה מקורית) והם אמרו לי להתקין אופיס מחדש. הגרסא זה WORD 2003, וניסיתי את זה לא עזר. יש אפשרות לעשות משהו? תודה רבה קובי

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by nisimi,

מה זה? היה לי במחשב וכל הזמן מקבל הודעת שגיאה.בסוף הסרתי אותה ועדיין ממשיכה הודעת שגיאה להופיע??? האם זה חיוני וקריטי למחשב?(הסרתי אותו) עשה לי בעיות. מהיכן אני יכול להורידו ולהתקין מחדש ,כל הזמן הודעת שגיאה Service Program For Intel® desktop Utilities תודה מצןרף קובץ תמונה המראה השגיאה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. שלום, לפני כמה זמן התקנת crysis על המחשב ומשום מה המשחק לא רץ לי טוב. יש לי מחשב די טוב(מפרט מימין) אך עדיין המשחק לא זז על יותר מ-20 fps לדעתי.. אמרו לי לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך אבל עדיין אותו דבר. בנוסף, כשאני מנסה לעדכן/להסיר דרייבר של כרטיס מסך באמצע ההתקנה/ההסרה המסך נכבה וניהיה שחור והמחשב לא מגיב.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, אני משתמש בVLC להצגת סרטים, ולאחרונה הופיעה בעיה מוזרה. כאשר אני מנסה לפתוח תרגום, האות האחרונה בשורה קופצת לתחילתה. לדוגמא השורה "אבגדה." תראה כך "ה.אבגד" למישהו יש פתרון לבעיה? התרגום הוא SRT

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ruff stuff,

לא יודע אם זה המקום המתאים אבל יש לי בעייה בתוכנת שרזה למרות שיש לי פורטים פתוחים יש לי את ההודעה שאני מוגן בחומת אש בנוסף האתר של שרזה לא עולה . מישהו ניתקל בעיה? שוב אני הגדרתי את הפורטים פתחתי אותם אבל אין לי מקורות כמעט.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שיעמום: [ שיעמום: שיעמום אחוצ'רמוטה: חבר ביקש היה לידי... זה יותר ישן מהאחרים ניסיתי ליצור דם יבש לא דמעה שממש זולגת... האמת היא שהפסקתי באמצע העבודה ובאמת שגם אני לא מרוצה מהתוצאה איך שהיא... וזה פעם ראשונה שאני מנסה כזה דבר... סתם רציתי דעה אם זה ניראה לכם בכלל התחלה של משהו טוב

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  11. שלום כשאני פותח תיקייה בשולחן עבודה בשם חדשים ואני שם בה קבצים מה שזה לא יהיה ואני נכנס אליה אח"כ מופיע לי חלון של שגיאה ואז אני עושה אל תשלח דו"ח שגיאה..אם אני פותח תיקייה בכל שם אחר אז זה לא קורה.. מדובר בWIN XP למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  12. אני הייתי שמה, מישהו פה גם היה בכנס ? זה שהתקיים בסינמה סיטי, יומיים כנס עם מרצים מחול, היה נהדר! רוצה לדעת מי עוד היה בבוץ

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. למשל את כל מה שסימנתי אני רוצה שלא יופיע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  14. שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  15. Started by barlevi321,

שלום לכם!! יש לי win-xp , ואני משתמש בתוכנה outlook express של ה- windows. השאלה שלי זה כמה קבצים אני יכול להעמיס בתוכנה הזאת , הכוונה שלי זה כמה קבצים אני יכול לעמיס בכל התיקיות שיש בתוכנה. לדוגמא: דואר נכנס , דואר יוצא וכו'. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  16. אני מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי לMP3 ואני צריך תוכנה שתדע לעשות את זה ברגע שאני מכניס לה דיסק חדש, וגם שתהיה לה גישה לCDDB. תודה.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  17. כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר אני מספיק לגלוש שתי דקות עד שמופיעה שגיאה של SEND\DON'T SEND... זה ממש חריף, לא איזה בעיה של פעם ב... מה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עוזר... המפרט מצויין ליד האוטאר. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by mp91,

הבעיה הראשונה שלי היא שכשאני גוזר קבצים נגיד העתקתי שירים מכונן אחד לכונן אחר, לאחרן מכן אני רואה כשזה סיים להעתיק שזה לא העתיק את כל הקבצים.. ואז איבדתי חלק מהקבצים. הבעיה השניה שלי היא שבכל תיקיה, לא משנה איזה כונן זה יש העתק שלה , בעל אותו שם, ובעל אייקון קצת אחר משלה, שאין בו כלום והוא שוקל כמה קילובייט והוא תמיד מבלבל אותי ואני נכנס אליו, ואז המחשב חושב הרבה זמן.. קיצר תמונה: מה זה ואיך אני מבטל את זה.. ההעיה השלישית היא כשאני נכנס לכונן במחשב שלי הוא לא פותח לי אותו, אלא הוא פותח לי משימה שקוראים לה music.exe במנהל משימות, כל שתי לחיצות על כונן זה פותח לי עוד משימה שקוראים לה music.exe , ואני לא רואה שום תוכנה פועלת ברקע או משהו כזה.. זה פשוט לא נכנס לכונן שאני …

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. Started by id3232,

שלום אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן עולה לי שגיאה כזאת: ושאני לוחץ נסה שנית או כל השאר- הקספרסקי קורס לגמרי! ניסיתי גם בגרסאות אחרות של קספרסקי ועדיין אותה בעייה. גם המסנג'ר קורס ואני חושב שזה גם קשור... בבקשה תעזרו לי עם זה! תודה

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום, יצאה כבר הגירסה העיסקית החדשה של NOD32 ? אם לא אז מתי היא יוצאת ? תודה

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  21. שלום אנשים אני צריך תוכנה שתשלב לי לתמיד בין הסרט לכתוביות. תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום למה בקבצי mkv נחתך לי התרגום פשוט לא רואים אותו זה קורה לי בbsplayer רק אם אני עושה load subtitle אז אין חיתוך של הכתוביות בקבצי avi אני מגדיר את שם הסרט והתרגום בשם זהה ואין את הבעיה הזו

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by chenrp,

יש למישבו ניסיון איתה? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  24. שלום . אני מעוניין לתוכנה שבודקת לי דיסקים צרובים ... מתי הדיסקים נצרבו והכי חשוב באיזה מהירות נצרבה המדיה ? תודה רבה לכם צריך את זה ממש ....

25. Started by zoriza,

יש לי קובץ iso ששוקל 700 מגה . כאשר אני פותח אותך דרך daemon tools ויוצר כונן וירטואלי , גודלו נשאר 700 מגה, אבל כשאני מחלץ למחשב גודלו משתנה ל-2 גי'גה . כיצד ניתן לצרוב קובץ שלא יכיל את קובץ ה-iso אלא את החילוץ עצמו ( כ-2 גיג'ה) בדיסק cd רגיל של 700 מגה ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים