עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה מאוד מעצבנת ב-BSPLAYER. הגדרתי את גודל הפונט של הכתוביות ל63, אך כמעט כל פעם שאני נכנס מחדש לנגן הגודל משתנה. לפעמים הוא עולה, לפעמים יורד ולעיתים ממש רחוקות נשאר ללא שינוי. זה קורה לי בכמה גירסאות שונות כך שזה לא בעיה בגירסה ספציפית. זה קורה לעוד מישהו? ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by itayze,

יש לי קובץ bin שהוא סרט svd וכשאני פותח אותו עם winiso וצורב אותו עם נרו הוא רשום לי שיש בעיות הסאונד וזה לא mpeg2 כשאני פותח עם isobuster זה לא עושה בעיות אבל הקבצים גדולים מדי ולא נכנסים בדיסק . מישהו יודע למה , מה הבעיה ואיזה אפשרויות אחרות יש לי ??? . בנוסף אני לא משתמש ב cdrwin מכיון שזה עושה לי בעיות עם הצורב וכשאני מסיר אותו יש לו מנהג קבוע להוריד לי את ה cd-rom והצורב :asthanos:

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. יש לחבר שלי אי סי קיו חדש, וכל פעם שהוא לוחץ כפתור ימני על איזהשהו אייקון, נפתח לו התפריט ויש שם אפשרות שנותנת לשלוח משהו דרך האיסיקיו, השאלה היא, איך מעיפים את האפשרות הזאת?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  4. שלום לכולם או יותר נכון ערב טובבבב קיצור חברה שמעו אני חייב את העזרה שלכם בפייר וואל פשוט ולא מסורבל שאני יצתרך לפתוח לו את הפורטים ושאני יצטרך לבנות לו חוקים פשוט שאני יפתח תוכנה שישאל אותי ויצור חוק ולא יעשה בעיות לא אם האמיול ולא אם הicq כי עד עכשיו כמעט כול מה שניסתי עשה לי בעיות איתם ודרך אגב הפייר וואלים שבדקתי זה של מקפפייי והוא פשוט היה נוח אבל האמיול כול פעם החליף שרתים כול איזה כמה זמן הicq נסגר לי כול כמה דקות והיה לי בעיות והיה לי גם את הפייר וואל נורטון שהוא דווקה היה בסדר אבל אחרי כמה זמן היה לי בעיה מוזרה איתו שהיה לי איזה קובץ שפאום אחרי שאני שולח הודעה אצלכם באתר הקובץ הזה היגע ל-100% ב-windows task manager ואז מתי שאני סוגר אני לא יכול לגלוש יותר האינט…

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  5. זה מעצבן במיוחד בלפטופ כל העיצוב קונספט גוגל כרום.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  6. שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט סטנדרטיים ל- word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב בצורה נוחה יותר מתוך word. קובץ טקסט יכול להיות למשל 50 עמודים אבל אחרי הקטנת גודל הפונט, צימצום שורות, הגדלת שוליים וכו' אפשר לצמצם אותו משמעותית. הבעייה היא שאני לא יודע איך עושים את בצורה הנכונה. למשל, אם נניח שבקובץ טקסט, השורה גולשת באמצע המשפט השני. אם נעתיק ונדביק את הטקסט למסמך WORD או נפתח את קובץ הטקסט ב- word אז השורה תראה תקינה, אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא חושבת שצריך אות גדולה תחילת כל משפט (באנגלית). אם נקטין את גודל הפונט, או נרחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט יישאר חתוך איפה שהוא היה ואני אשאר עם "מקום מבוזבז" א…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by Spiritus,

שלום! לאחר שקיבלתי את המחשב החדש, התקנתי XP , התקנתי ICQ 2003 ואני לא יכול לקבל קבצים, אבל אני יכול לשלוח. התהליך הוא כזה: שמנסים לשלוח לי אני לוחץ על אישור ואז שום דבר לא נע על הסטוס, לאחר דקה אני מקבל הודעת שגיאה Can't Establish Connection (עזבו אותכם מטעיות כתיב) . מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by ZigZag,

MY PROBLEM IS: I'm trying to open AVI files (created on Pinnacle Miro DC-30 (editing computer) on a different machine with Broadway card installed. which CODEC shell I use, compatible for both cards? Thank you very much

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  9. Started by Googleness,

יש לי כמה תוספים בפיירפוקס שלאחרונה גורם לי קריסות מוזרות במערכת ואני לא מוצא אותם בכרום שאני משתמש בו יותר. 1. DownThemAll - מין מנהל הורדות בילט אין בדפדפן שמאפשר מגוון של אפשרויות כמו האצת מהירות ההורדה והורדה של אלמנטים מרובים בו זמנית בלחיצת כפתור. 2. VideoDownloadHelper - דומה לכל ההורדות מיוטיוב למיניהן אבל מאפשר לשמור קבצי סטרימינג בלחיצת כפתור מכל אתר. 3. אם יש לכם משהו מומלץ אחר תזרקו... אבל את שתי אלו אני לא מוצא בכלל.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. Started by achiya1,

ערב טוב . בעבר היו לי בעיות של מחשב קופא והומלץ לי לבדוק אותו עם MEMTEST ובדקתי והוא היה בסדר ואחרי זה הומלץ לי לבדוק עם MHDD . באותו זמן חששתי לשחק עם זה כי קראתי שזה יכול לפגוע בנתונים על הדיסק וגם עברתי אז טראומה של הריסת מחשב(חחח) עכשיו אחרי הרבה זמן של הרצת מחשב בסדר יחסית המחשב קפא ואני מעוניין לעבור את הבדיקה הזו . מצאתי מדריך בעברית הדפסתי אותו כבר שלא יהיו בעיות והורדתי את התוכנה לדיסק אבל משום מה היא לא עולה עם המחשב.. המחשב במצב של בוט פשוט הדיסק לא נקרא.. יכול להיות שלא צרבתי את הקבצים הנכונים? אני מעלה תמונה של הקבצים שצרבתי.. תודה רבה מראש ושבוע טוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by shalito,

http://3dmark.com/3dm11/2977262;jsessionid=w1hxjs1t3kzh1c19gup2vifas הורדתי 3DMARK 11 והרצתי ... וזה כתב לי שהתוצאה נמוכה ביחס לאנשים שיש להם את אותו המפרט... ואני לא מבין מה הבעיה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  12. Started by liransho,

אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום.....

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by NadavAfuta,

התקנתי את התוספות הבאות לכרום: Aniweather Facebook for google chrome הבעיה היא שכשאני לוחץ על האייקונים של התוספות משמאל לשורת הכתובת החלון שנפתח יוצא מהמסך. למישהו יש מושג למה?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  14. יש לי דיסק קשיח נפח 320gb. עשיתי חלוקה דיסק קשיח 3 מחיצות. בעזרה תוכנה ghost. אבל לפני שחילקתי ghost מראה לי גודל קטן ולא מלא. עשיתי גם פקודה בדוס fdisk ולא מראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb... שחיקלתי אותו. היתקנתי חלונות XP. לחצתי קליק ימיני "מחשב שלי" --> "ניהול"--> ניהול דיסקים. וראיתי מחיצה מלאה בגודל 298.09 והחלוקה שווה. אבל חסרים לי עוד 20gb. איפה הם? האם יש פיתרון אחר תוכנה אחרת שעושה מחיצה בגודל מלא שיהיה 320gb. ואח"כ לחלק מחיצות שווה או קטן או יותר? אני מבקש שהתוכנה שעולה בהפעלה בתקליטור(דיסק) ניכנס לדוס ומראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb. ואח"כ לחלק אותו לפי מה שאני רוצה. אני מחפש תוכנה טובה מאוד שגם מזהה דיסק קשיח מלא שאפילו בגודל 500gb בדוייק. איפה אפשר ל…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות שאוכל לשים ברשימה לינקים של הורדות ושהתוכנה תוריד לפי סדר. ז"א, בדקתי את כמות הקבצים שאני יכול להוריד בו זמנית והוא לא עולה על שתי קבצים, שאני מנסה להוריד קובץ שלישי הוא ממתין עד שאחד מהשניים יסיים. השאלה שלי היא אם קיימת תוכנה שאני אוכל לתת לה רשימה של לדוגמה 30 לינקים של הורדות והיא תוריד אוטומאטית כל פעם שתיים שתיים, לפי סדר, מבלי התערבות שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  16. אהלן.. אני לפני פירמוט של המחשב ושאלה קטנה לי אליכים. כיצד אני מגבה את כל המועדפים והBOOKMARKS של הפיירפוקס שלי? ובנוסף כיצד אני מגבה את הסמיילים של המסנג'ר שלא יימחקו? (אני אוגר אותם שנים ) תודה מראש. שחר.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

הסתדרתי תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by blackbimer,

אני מתחבר למסנגר ושאני מנסה להתחיל שיחה במצלמה ווינדוס כותב לי שיש חריגה מרוחב פס ואין מספיק רוחב פס זמין עבור המצלמה שלי... באי סי קיו הכל טוב בצאטים הכל טוב רק במסנגר זה חרא.... מישהו יש מושג..?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  19. שלום לכולם, הגעתי לכאן לאחר שלא מצאתי את התשובה באתרים אחרים, מקווה שכאן תימצא התשובה. העניין הוא כזה- לפני שנה וחצי התקינו לי cs4 על המחשב הביתי, כעת יש לי אפשרות לשדרג בחינם לcs5.5 עם דיסק התקנה מהעבודה (אני עובדת במלכ"ר), כמובן שיש לי בבית 64 bit, הבעיה היא שהבנתי שבאפטר אפקטס, תוכנה שבה אני משתמשת הרבה (חוץ ממנה גם פוטושופ ופרימייר) לא ניתן לפתוח קובץ שנוצר בcs5.5 במחשב אחר עם cs4 השאלה שלי היא האם ניתן פשוט להתקין בנוסף לcs4 את 5.5 או שזה מתכון לצרות? נ.ב. גם ככה ההתקנה של cs4 אצלי בעייתית, העכבר מופיע תמיד כריבוע שחור גדול עם שלושה חיצים, לא ניתן לשנות אטריביוטים שונים בקבצים לאחר שיצרתי אותם (אורך קומפוזיציה, שם וכד') נאמר לי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך (radeo…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  20. שלום , היתי היום בראיון עבודה במקום שעוסק בגרפיקה מומחשבת אני אמור להיות אחראי על המחשבים שם לתחזק אותם ולתקן בעיות ... מה שאני יודע כבר אבל בעל המקום ביקש שאני ילמד גם קצת PhotoShop , לא משהו רציני אלה דברים פשוטים כמו סריקות \חידוד תמונה \ שינוי גווני הצבעים \ אפקטים וכו' והאמת היא שתמיד רציתי ללמוד PhotoShop אבל אף פעם לא יצא לי ועכשיו יש לי הזדמנות וסיבה טובה ללמוד את זה קצת יש לכם איזה שהם מדריכים באנגלית\עברית (עדיפות לעברית כמובן, אבל גם עם אנגלית אני יכול להסתדר) שיכולים לעזור ? אם יש משהו שמסביר בקצרה על כל פונקציה זה יעזור לי מאוד .... נ.ב מהיא הגרסה האחרונה של PhotoShop ? תודה רבה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  21. שלום לפני פחות מ10 דקות התחיל להפתח חלון אקספלורר עם הכתובת הבאה: http://65.243.103.62/trafc-2/rfe.php?cmp=vm_mg_old&nid=ik&lid=home&uid=b4afa6be055811dcb1f1003048895bfc&guid=6c58594e+e59e8933c32444ed95b053fcc07d9bfb&affid=67508&url=http:%2F%2Fwww.ynet.co.il%2Fhome%2F0,7340,L-8,00.html החלק של YNET זה משתנה בהתאם לאתר שאני נמצא בו כמו כן מופיעה לי ודעה שברגע שתחזור אני אצלם אותה איןלי מושג מזו הכתובת הזאת אבל הנה מה שכתוב שם: ההודעה שמופיע לי מפנה אותי לאתר של תוכנת אבטחה או משו כזה.. מישהו יודע מזה ומה אנ צריך לעשות בשביל להפסיק את זה? עדכון הנה ההודעה שמופיעה לי וזה האתר שנפתח לי בנוגע לתוכנת אבטחה http://www.errorsafe.com/pages/scanner/index.ph…

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  22. אין לי קירור במחשב שלי אבל עם זה הפיטרון לבעיייה אז אני יקנה כמה עולה קירור לכל המחשב??? ואיך אני בודק את רמת החום של המחשב שלי??

23. Started by אנדי,

שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  24. שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת XP ואופיס מחדש אני לא מצליח לסדר שאני יראה נוסחאות כמו שצריך ב וורד מצורפת תמונה: איך אני מסדר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  25. התקנתי MEDIA PLAYER CLASSIC ושמתי את ה K LITE CODAC PACK אבל עדיין זה לא עובד. ניסיתי גם בVLC וגם לא יוצא. יש תמונה אבל אין לי קול עריכה: התקנתי איזה משהו שנקרא GSPOT וזה אומר שהקודק שחסר לי הוא 0x0130 (Sipro Lab ACEPLNET) שלכאורה נמצא בK LITE לא יודע למה זה לא עבד הסרתי את ה K LITE ושמתי FFDSHOW שזה גם איזה קודקפק אבל זה גם לא עובד איזה ייאוש אצל חבר שלי זה נדלק בלי שום בעיה...........

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים