עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wow,

אני נתקל כל הזמן בתרגומים לסרטים שרשום בהם שהם מותאמים לתבנית של MICRODVD. והרבה פעמים קורה לי שהם לא מסונכרנים(אצלי) אבל לפי הביקורות הם מושלמים. אז רגע אולי אני אמור לפתוח את הסרט בתוכנה מסויימת? לי יש BSPLAYER,מה עדיף?(ז"א האם התרגומים מסונכרנים לתוכנה מסויימת?)

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון... קניתי נגן ביתי DVD קורא DIVX . אני לא יודע באיזה אופן לצרוב את הסרטים שיש לי במחשב (עם צורב DVD כמובן) . בעקרון אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמט DIVX למדיה של DVD (עם נרו) יש לי את הסרטים +הכתוביות התואמות כל אחד בתיקייה ובאותו שם במחשב . האם מספיק לצרוב ככה את הסרטים , כלומר לגרור לצריבה בנרו בתבנית DVD DATA ואח"כ זה יראה לי אותם כתיקיות בנגן DVD ?? אנא עזרתכם .

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by ZigZag,

MY PROBLEM IS: I'm trying to open AVI files (created on Pinnacle Miro DC-30 (editing computer) on a different machine with Broadway card installed. which CODEC shell I use, compatible for both cards? Thank you very much

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה ( טובה ) שיודעת לבצע מה שתוכנת ה Partion Magic יודעת לעשות,כגון: המרה ל NTFS ול FAT32 ,חילוק מחיצות ,איחוד מחיצות וכו' ?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by d1v,

שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגו..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by ירון333,

שלום חברה, יש לי אימיול 0.48a, שאני מפעיל אותו, חומת האש שלי ( COMODO ) שואלת אותי אם אני רוצה לתת גישה לרשת לאימיול או שלא... היא שואלת פעמיים, פעם אחת לגביי ה TCP ופעם שנייה לגביי ה UDP ל TCP אישרתי גישה אבל לגביי ה UDP היה משהו מוזר, חומת האש התריאה מתן גישה לפורטים של UDP אבל הם היו פורטים שונים ממה שמוגדר היה לי באימיול. מישהו מוכן לאמר לי מה קורה פה והאם האימיול שלי נגוע ומתוכנן כך שאפתח את הפורטים שה"פורץ" הגדיר וכך הוא יפרוץ לי למחשב וכו... ??? תודה ירון

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב נייד של אייסר- 5670. המחשב חזר עכשיו מתיקון (של מאוורר וכונן DVD) אך הוא חזר עם בעיה מוזרה. המקלדת בקושי עובדת- לפעמים מקלידה ולפעמים לא (פעם ב 10 לחיצות בממוצע יוצאת אות). דבר מוזר עוד יותר הוא שאני מסתכל ב TASK MANAGER אני רואה שאחת הליבות של המעבד נמצאת על 100% באופן קבוע וה CPU USAGE בכללי נמצא על איזור ה 50%-65% למרות שאני מנסה לחפש את הפרוססים שגורמים לזה ואני רואה שה SYSTEM IDLE PROCESS נמצא מעל 90%... דבר מוזר עוד יותר הוא כשאני מסתכל דרך ה CPU-Z אני רואה שהמכפלה של המעבד כל הזמן משתנה... (כל שניה למשהו אחר) כשאני נכנס לביוס למשל המקלדת עובדת בסדר אך הבעיה אינה קשורה למערכת ההפעלה כיוון שניסיתי להתקין אותה מחדש אך זה לא עזר. תודה וסליחה על החפירה.

8. שלום, אני מעוניין לשמוע את הצעתכם בנוגע לתוכנת צריבת מוזיקה שתכלול גם מוזיקה בעברית, לא אכפת לי שתהיה חינמית או לא. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by SPONER,

גוגל כרום נדפק לגמרי , הוא מחסיר לי כרטיסיות/טאבים/לשוניות . למשל רק עכשיו מתוך 35 שהיו לפני שעשיתי הפעלה מחדש, הוא שמר לי רק 23 במחשב יש לי מספר פרופילים של ווינדוס, האם מחיקה של גוגל כרום דרך "הוספה והסרה" בפרופיל 1 תמחק גם את כרום מפרופילים 2 ו3ו4? איך אני יכול למחוק את כרום מבלי שהוא ישפיע על כל דפדפני כרום שיש בכל הפרופילים במחשב? ואני משתמש בתוסף Session Buddy שהודות לו אני מצליח להחזיר חלק מהגלישה . אני אומר "חלק" משום שהוא לא שומר את הפעילות שהייתה לי באותה כרטיסיה/לשונית/טאב ,ככה שאין דרך לחזור אחורה באותה כרטיסיה/לשונית/טאב ומאיפה שהגלישה הפסיקה זה כל מה שיש לי . ממש מבאס:( אז הבנתי שאפשר לגבור על החיסרון הזה שלSession Buddy ,יש ל…

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  10. אני רוצה להכין דיסק פלופי לפני התקנה הווינדוס בשביל לעדכן ביוס הלוח אם הוא ABIT IP35-E , ורק הביוס שלו שוקל 1 M יצרתי דיסק דוס דרך הווינדוס , ורק הדוס שוקל 800 K ככה שזה לא נכנס בדיסק 1.44 איך אני יוצר דוס שישקול 300 K ? [br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 18:31:02 אה הבנתי ...אני אכין דיסק אחד דוס ודיסק שני יהיה לביוס

11. Started by D.Apsentel,

אני מנסה לעצב פנים של דמות ומנסה לתפוס במצב outline את כל העין והוא בנוי מכמה חלקים ואני לא מצליחה לתפוס את כל העין במצב shift.בבקשה תעזרו לי..

12. Started by Omerole,

אני רוצה לשנות איקונים במערכת שלי,יש לי את האיקונים שאני רוצה בPNG ואני רוצה להפוך אותם בקלות לICO (ועם אפשר אז גם בצורה מאסיבית). מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by amirn,

היי, צרבתי סרט ב-VCD בעזרת NERO. את הסרט רואים מצוין על הטלוויזיה ע"י ה-DVD הרגיל אבל אני לא מצליח לראות את הסרט על המחשב! לא ע"י CD ולא ע"י DVD במחשב ניסיתי את POWER DVD 4, MEDIA PLAYER ולא עבד הוא צועק על פורמט לא מוכר [צרבתי ע"י גרסה חדשה של NERO EXPRESS] רעיונות? תודה!

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  14. כמו חיפושים שעשיתי בעבר בגוגל ודברים כאלה?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  15. משום מה ויסטה התקין את זה אוטומטית אבל 7 לא. ניסיתי את הדרייבר שיש לי ל XP - לא עובד. יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by tal396,

אני מתכננת לרכוש למשרדי תוכנות אנטיווריוס... על מנת לקבל עידכונים וכל הדברים האלה... עשיתי קצת מחקר לגליתי ששלושת ההבאים הם הכי נפוצים AVG SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS ESET NOD32 על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  18. היי חבר'ה (לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת, אני מחפש תוכנה אז נראה לי שזה פסדר לפרסם פה ) אני מנגן בגיטרה(חשמלית) ומחפש תוכנה אשר תוכל להשמיע מקצבי תופים\באס\גיטרת רקע(rhythm) כלומר, תוכנה שאני אבחר בה מקצב/רקע/ליווי לנגינה שלי. מקווה שתוכלו לעזור,תודה :]

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by lital18,

בכל פעם שאני נכנסת לאינטרנט בזמן האחרון ,קופץ לי החלון המצ"ב ולאחר שאני לוחצת המשך כל האקספלוררים נסגרים עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 833 צפיות
  20. קיימים אצלי מספר רב סרטונים מיוטיוב שאני מעוניין לסדר לפי רזולוציה (ליצור תיקייה לכל רזולוציה) אך לא מצאתי תוכנה שתעשה זאת. לדוגמא, אני מעוניין להגדיר לתוכנה שתמצא לי כל סרטון וידאו ברזולוציה של 320X240 ותסדר אותם באופן אוטומטי בתוך תיקייה שאני אגדיר לה. מצידי שהתוכנה רק תציג את כל הקבצים הנ"ל בצורה מסודרת ואני אסדר לפי תיקיות. מישהו נתקל בתוכנה כזו? מצאתי תוכנה כזו שמיועדת לתמונות אך לא מצאתי דבר דומה לקטעי וידאו.

21. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו יכו למהליץ על תוכנה טובה לניהול סיסמאות של חשבונות EMAIL וכן חשבונות אחרים לאו דווקא תוכנה ששומרת מספרים של כרטיסי אשראי אלא סיסמאות של כל מיני אתרים? תודה

22. Started by QQQ,

איך אפשר לעשות שכל שורה שאני כותב בWORD 2007 תיגמר בדיוק בסוף? (כלומר זה יראה כאילו כמו טור בעיתון) אני משתמש בגרסא אנגלית ד"א... תודה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by PsyGhost,

אני נתקל הרבה בכל מיני תוכנות שמציעות ניהול טוב יותר של ה RAM (לדוגמה איחוי של הRAM או פינוי שלו) השאלה שלי היא אם באמת יש תועלת בתוכניות האלו ואם כן איזה מהן מומלצת. כי עד עכשיו כל פעם שהשתמשתי באופציה של איחוי הRAM של אחת מהתוכניות קיבלתי רק את ההרגשה שהמחשב נהיה איטי יותר.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  24. כל מה שניסתי וכל מה שהורדתי לא עזר, עדיין אותיות יפניות מוצגות כריבועים בכל הוינדוס למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by 3d7,

יש לי אימייל ביאהו שאני רוצה להגדיר ב-Pidgin. איך אני עושה את זה? מה אני צריך להגדיר? שאלה נוספת: האם באמצעות האימייל הזה אני יכול לדבר ב-Pidgin עם מישהו שיש לו MSN Messenger, ואם כן אז איך אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.