תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו השתמשתי ב-SPY DOCTOR אבל בזמן האחרון היא עושה לי בעיות... לכן אני מחפש משהו אחר... מה הפיתרון המומלץ ביותר? תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, ברצוני להפוך סרט מ-avi ל-mpeg בעזרת התוכנה הזאת אבל משום מה שאני מגיע לקע שהיא אמורה לעשות לסרט אינקודדינג היא נתקעת,מישהו מכיר תבעיה או אולי יש לו תוכנה אחרת יותר טובה הממירה מ-avi ל-mpeg ??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חייברה , אני עובד עכשיו על פנטיום 4 1500. לוח - d850mv של אינטל 256 RDRAM Geforce 3 t500 התוצאות הללו הגיוניות? CPU Score 3160 Memory Score 3929 HDD Score 503
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
ופשוט, מתאים למשתמש שבחיים לא הצליח להפעיל אימיולים אחרים. תודה עריכה: ומשהו שיתאים לעבודה מאחורי ראוטר
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך להכין מדריך לשימוש בתוכנה במחשב, ברצוני לעשות מדריך שיכלול סרטונים על פעולות במקום סתם מלא צילומי מסך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמקליטה את הנעשה במסך (או חלקו) על מנת שאוכל לייצור סרטונים לשלבם במדריך "אינטרקטיבי". התוכנה צריכה להיות טובה ואמינה מבחינת עבודה ואבטחה (כלומר ללא כל מיני רוגלות ושטויות) בנוסף כרגע לא יודע אם יש לי תקציב לרכוש את התוכנה אז אשמח אם תמליצו לי גם על תוכנות השימוש בהן הוא חינם וגם על כאלה בתשלום. תודה לכל העוזרים, טל נ.ב. העניין דחוף (אין לי הרבה זמן להכין את המדריכים האלה)
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע כיצד ניתן לצרוב סרט בפורמט SVCD עם כתוביות? יש לי את קובץ ה mpeg מוכן ויש לי קובץ של כתוביות. חיפשתי מדריך באתרי הכתוביות אבל לא מצאתי. יש מדריכים כיצד לצפות בסרטי divx עם כתוביות במחשב אבל לא איך ניתן לצרוב אותם ב SVCD (הפורמט מאפשר צריבת כתוביות על ה CD). תודה.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לפני חצי שעה גלשתי לאתר רוסי נידח כשלפתע הופיע הודעהשהאנטיוירוס איתר וירוס.הוא המשיך עם האיתור וגילה שיש עוד כמה טרוינים הוא הצליח למחוק את הטרוינים אבל בוירוס הוא רשם שאי אפשר למחוק. שם הוירוס:BLOODHOUND משהו(יש המשך שאני לא זוכר). ניתקתי את האינטרנת עשיתי SCAN למחשב והפעם הוא לא גילה את הוירוס,אבל כן גילה כמה טרוינים בתיקיה של הJAVA שהורדתי מהאינטרנט. עשיתי RESTART הWINDOWS נכנס אממה יש בעיה, תמיד בSTARTUP של הWIN (XP( מופיע בפינה הימנית האייקון של המגן הצהוב.הפעם זה לא היה שם .בדקתי בMSCONFIG חלק מהאופציות נעלמו,וגם בRUN כשאתה רושם משהו ןלוחץ אנטר אז זה זוכר את מה שרשמת, ואם אתה לוחץ על החץ למטה זה עושה לך אופציות לבחור מה אתה רוצה לרשום,אז גם זה נעלם. עשיתי עוד הפעם ס…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מאז ששדרגתי לגירסא 7, פעם בכמה זמן, הוא עושה לי בעיות עם השליחת הודעות, או ששולח הודעה כן הודעה לא, או שלכמה דקות הוא לא שולח שום הודעה בזמן הזה אין לו בעיה לשלוח "כתב יד" אבל הודעות טקסט הוא כותב לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה לכל הנמענים". אני לא מוכן לחזור לגירסא 6, מה עושים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזושהי תוכנה שמאפשרת להמיר בין MPEG לDIVX? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את התוכנה windows defender ובשורת המשימות יש עליו עיגול קטנטן כתום עם סימן קריאה שחור בתוכו. כשאני מנסה לעשות עדכון אוטומטי אני לא מצליח וגם אין שום הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה בעניין תודה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מקווה שזה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי כל כך איפה עוד לשים את זה, אז אם טעיתי, מצטער.. טוב יש לי "בעיה" שמתי לב שאין אצלי במחשב תיקייה של קבצים שנשמרו מהגלישה באינטרנט (ובמחשב הקודם כן הייתה לי כזאת וקראו לה internet temporary files אם אני לא טועה) הקיצר, איך אני דואג שיהיה לי גישה לקבצים האלה? אם זה משנה, אז הדפדפן הראשי שלי הוא האקספלורר וחוצמזה אני משתמש גם בפיירפוקס (אני מעוניין שתהיה לי גישה לטמפוררי פיילס של שני הדפדפנים, דווקא יש לי עדיפות לפיירפוקס כי שמה אני נכנס לדברים ש"רוצים לראות שוב" בנוסח עדין..) יש מצב שזה בגלל שאני משתמש בספייבוט ואני לוחץ על הimmunize וזה חוסם לי תגישה לקבצים האלה?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי חברה! רק אתמול הורדתי טורנט כדי להתנסות בו לאחר שנים רבות של שימוש באימיול. רציתי לשאול כמה שאלו לגבי זה. מה היתרון שלו על פני האימיול מבחינת צורת השיתוף ובכלל? מהם אתרי הטורנט המובילים לסרטים? איך אני משיג הזמנה לאתר טורנטים פרטי? מה היתרון של אתר טורנט פרטי (סגור להרשמות) על-פני אתר טורנט ציבורי? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני נתקל כל הזמן בתרגומים לסרטים שרשום בהם שהם מותאמים לתבנית של MICRODVD. והרבה פעמים קורה לי שהם לא מסונכרנים(אצלי) אבל לפי הביקורות הם מושלמים. אז רגע אולי אני אמור לפתוח את הסרט בתוכנה מסויימת? לי יש BSPLAYER,מה עדיף?(ז"א האם התרגומים מסונכרנים לתוכנה מסויימת?)
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לו ב- options שיתאימו ל- ADSL 0.5 ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הנה תמנוה... http://img292.imageshack.us/img292/9926/untitledeb9.jpg
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה ( טובה ) שיודעת לבצע מה שתוכנת ה Partion Magic יודעת לעשות,כגון: המרה ל NTFS ול FAT32 ,חילוק מחיצות ,איחוד מחיצות וכו' ?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי אימיול 0.48a, שאני מפעיל אותו, חומת האש שלי ( COMODO ) שואלת אותי אם אני רוצה לתת גישה לרשת לאימיול או שלא... היא שואלת פעמיים, פעם אחת לגביי ה TCP ופעם שנייה לגביי ה UDP ל TCP אישרתי גישה אבל לגביי ה UDP היה משהו מוזר, חומת האש התריאה מתן גישה לפורטים של UDP אבל הם היו פורטים שונים ממה שמוגדר היה לי באימיול. מישהו מוכן לאמר לי מה קורה פה והאם האימיול שלי נגוע ומתוכנן כך שאפתח את הפורטים שה"פורץ" הגדיר וכך הוא יפרוץ לי למחשב וכו... ??? תודה ירון
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מבין שלושת האנטיוירוסים האלה (הכי טובים שמצאתי) איזה הוא הכי טוב מבינהם? Panda 2005 McAfee Kaspersky תודה לעוזרים! (זה חשוב)
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור את המידע שאני משנה בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להחליש או להגביר את מהירות המאווררים שלי(אני צריך שהיא תהיה קלה) פשוט הם מפריעים לי בלילה ואני לא צריך שהם יעבדו על 100% אני חושב ש50% יספיקו. אני מקווה שזה מתאים לפה ולא לפרום OC וקירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי קובץ mp3 , שמעתי אותו ולא שמעתי שום פגם שצרבתי אז היו מעין קפיצות , לא קפיצות של דיסק שרוט. יש דרך לדעת לפני צריבה או אחרי צריבה אם יש פגם בקובץ ? לא נעים להכין דיסק ואז לגלות שחלק מהרצועות קצת פגומות
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מנסה לעצב פנים של דמות ומנסה לתפוס במצב outline את כל העין והוא בנוי מכמה חלקים ואני לא מצליחה לתפוס את כל העין במצב shift.בבקשה תעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של FF3 ארעה בעייה מוזרה. לאחר מספר דקות של גלישה בשועל (לא משנה לאילו אתרים), פתאום הוא חוטף את הקריזה של החיים שלו. בתוך שניות הוא עולה משימוש בזיכרון של 40-50M לסדר גודל של 300-400M. ובסה"כ יש לי 512M זיכרון. הדבר קורה גם במצב בטוח ללא אף הרחבה. במצב זה לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא באמצעות סיים תהליך ב-Alt-Contrl-Delete. במשך ה-2-3 דקות הראשונות השועל עובד כהלכה. הדבר קורה גם כאשר אין לשוניות פתוחות על אתר כלשהוא. כלאמר פתוחה לשונית אחת על About:Blank. חשבתי שישתחרר לאחר זמן מה - נאדה. האקספלורר עובד תקין. ההתקנה המחודשת של השועל באה בעקבות שחזור של הקובץ SYSTEM של ה-XP. השחזור הוא לתאריך שבו היה מותקן FF2. האם יש קשר בין השניים ? האם למיש…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות איקונים במערכת שלי,יש לי את האיקונים שאני רוצה בPNG ואני רוצה להפוך אותם בקלות לICO (ועם אפשר אז גם בצורה מאסיבית). מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית. אחד מהם מחשב עבודה (AMD64-3200), את השני (P4-1700) הפכתי למחשב מדיה + P2P, הוא מחובר רק לטלויזיה ולא למסך רגיל. על שניהם יש XP PRO הכוונה שלי היא לעבוד רק על הAMD ולגשת לP4 דרך תוכנה לשליטה מרחוק כלשהי. את REMOTE DESKTOP של XP הורדתי מהרשימה כי הוא עושה LOGOFF מקומי במחשב שניגשים אליו מרחוק, מה שאומר שאי אפשר בשליטה מרחוק להריץ סרטים על הטלויזיה במחשב השני. כרגע אני עובד עם TightVNC שעושה את העבודה טוב מאד, אבל היא קצת מעצבנת וקצת מוגבלת - -לא יודעת לעשות LOGON במחשב המרוחק. -לא יודעת להעביר את שכבת הוידאו מהמחשב המרוחק. -הREFRESH שלה נוראי. -לא מצאתי אופציה של "זכור סיסמא", כך שאני צריך להכניס סיסמה כל פעם שאני ניגש למחשב השני. -נתקעת לפעמים, במיוח…
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-