תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאבא שלי יש חשבון איימל מהספק (בזק) לפני כמה ימים שידרגתי והחשבון האוטלוק לא נשמר עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
כאשר לא מחקתי את הווינדוס הישן.
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי בתקופה האחרונה קופצת לי הודעת שגיאה כשאני גולש באינטרנט (מצורפת תמונה). ההודעה קופצת סתם כך גם אם הדפדפן פתוח בלי טאבים כל 15 או 20 דק'. בגלל שרשום בהודעה משהו על פלאש ניסיתי לעדכן את הפלאש במחשב ואת הפלאגין בדפדפן. אני עובד על וינדוס ויסטה עם פיירפוקס 4 (התקלה הופיעה גם כשהשתמשתי בגרסה 3.6). למישהו יש רעיון ממה זה נובע? תודה מראש, ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, נכון תמיד כשמתקינים מערכת הפעלה מחדש יש סלט עם כל הSAVE-ים של המשחקים ? בכל מקרה לי יש אז ישבתי וכתבתי ב#C תוכנה לניהולSAVE-ים ! ניתן לגבות, לשחזר, להוסיף משחקים לרשימה וכן לערוך נתונים של משחק קיים בDB. אשמח אם תנסו אותה ותתנו לי תגובות - אני מתכן לזה עדכון אוטומטי לDB ואפשרות שכל הוספת משחק ע"י משתמש תעבור לכל שאר המשתמשים. בינתיים זה עובד לא רע - דווחו על באגים ****דרוש Framework 3.5*** Save Game Manager very early version
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איך בודקים באקספלורר החדש היסטוריה? איך ניתן לחסום אתרים באקספלורר? יש לי אח בן אלף שכל הזמן נכנס לאתרים מפוקפקים ומתקין לי ווירוסים על המחשב
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפיק לי קובץ TXT (או משהו בסגנון) שבו יופיעו כל תתי הספריות וכל הקבצים שנמצאים תחת ספריה מסויימת. אני מחפש את התוכנה ע"מ שאם הדיסק הקשיח יחדל מלתפקד (חו"ח) אני אדע מה הלך לאיבוד. (כמובן שקבצים חשובים מגובים בדיסק קשיח אחר ובדיסקים). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חשבתי שווינאמפ פחות מעמיס על המחשב ולפי הרשימה במנהל המשימות הוא מעמיס יותר, יש איזו הצדקה? איזה תוכנת מוזיקה כדאי להשתמש?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין גירסה עברית (MV) לחבילת התוכנה design standard 6 adobe creative suite שברשותי (חבילת התוכנה חוקית )?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי בעיה כאשר אני מוריד סרט בkazza ואני רוצה לעשות לא preview כדי ליראות איזה סרט הוא לא עושה המסך עדין נישאר שחור. אבל רק מתי שאני מסיים להוריד את הסרט אז אני יכול ליראות אותו
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תודה רבה... יש לי את התוכנה bandwith controller v0.13 אבל ה-30 ימים ניסיון שלי ניגמרו <צונזר>.. עריכת המודר: המלצה לתוכנה חינמית תוכל לקבל כאן, אבל קראקים לא. קרא את חוקי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי לא מזמן את VUZE, ביצעתי פתיחת פורטים לפי ההוראות אך עדיין התוכנה די מקרטעת, ההורדות עם פרצופים אדומים/כחולים וכשאני עושה NAT/FIREWAL TEST אני מקבל את התוצאה הבאה: NAT Error - Usage limit exceeded (87.70.3.183:0). אשמח לעזרה אביעד מפרט רלונטי: ראוטר LEVEL ONE WBR6001 ווינדוס 7 ספק 012+הוט 1.5 מגה פירוול ווינדוס
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתוודא כל הזמן שתוכנה אחרת עובדת ואם לא - שתטען אותה מחדש. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התקנתי את הקודקים הכי חדשים מהאתר של DIVX וזה עדיין מראה את הסרטים בשחור לבן אני משתגע מזה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה ??? ???
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
היי חברה! רק אתמול הורדתי טורנט כדי להתנסות בו לאחר שנים רבות של שימוש באימיול. רציתי לשאול כמה שאלו לגבי זה. מה היתרון שלו על פני האימיול מבחינת צורת השיתוף ובכלל? מהם אתרי הטורנט המובילים לסרטים? איך אני משיג הזמנה לאתר טורנטים פרטי? מה היתרון של אתר טורנט פרטי (סגור להרשמות) על-פני אתר טורנט ציבורי? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp psc 1315 all-in-one, העובדת תחת win xp pro + service pack 3. הורדתי מאתר hp את הדרייבר המעודכן וכן קובץ תיקון המשמש בדיוק לבעיה זו שה-hp director לא נפתח(Critical update to resolve an issue with HP Director after installing a new revision of Internet Explorer). גרסת האקפלורר היא 8, ומותקן גם גוגל כרום. להלן ההודעה שאני מקבל: http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenhunter01aug251108.gif/ האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה דומה. תודה, גיל.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ללכידת ווידאו ממצלמת אינטרנט? מצלמתי בכל מקרה היא GPT I-cam 340. תודה מראש, בן
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
למה בעלי האתר לא מכניסים אותה להורדות החדשות? היא מחליפה את גירסא 6.66
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי דפי לייבלים (מדבקות עגולות עם חור באמצע) להדבקה על CD או DVD. באיזו תוכנה כדאי להשתמש להדפסה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון... קניתי נגן ביתי DVD קורא DIVX . אני לא יודע באיזה אופן לצרוב את הסרטים שיש לי במחשב (עם צורב DVD כמובן) . בעקרון אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמט DIVX למדיה של DVD (עם נרו) יש לי את הסרטים +הכתוביות התואמות כל אחד בתיקייה ובאותו שם במחשב . האם מספיק לצרוב ככה את הסרטים , כלומר לגרור לצריבה בנרו בתבנית DVD DATA ואח"כ זה יראה לי אותם כתיקיות בנגן DVD ?? אנא עזרתכם .
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש יותר מידי בהירות וגם לא רואים טוב אבל אחרי שפירמטתי את המחשב הכל היה טוב ואז התקנתי Windows Media Player ואז פיתאום לא רואים בכלל טוב אפילו התקנתי מקודדים ולא עזר מה זה רק בגלל Windows Media Player זה עושה לי ככה אני לא עוד פעם היפרמט את המחשב בגלל זה בבקשה מישהו אני כבר נואש ניסיתי הרבה דברים והבהירות לא קשורה למסך שלי ועוד דבר במצב בטוח רואים טוב לא יודע למה אם מישהו יודע בבקשה הנה כמה תמונות שצילמתי איך רואים: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני לא רוצה להשתמש בפקודה של האוטנטיקציה . אני זקוק שרת SMTP שאוכל לשלוח מייל בלי אוטנטיקציה ובלי שאני יהיה בדומיין שלו. ניסיתי את אינטרנט זהב שאני מחובר דרכם אך הם דורשים אוטנטיקציה (גם ברק). ניסיתי את האונברסיטאות או כל ספק אחר אבל אני נופל על שגיאה 550 550 5.7.1 Relaying not allowed. לפי מה שהבנתי זו בעיה שאני לא בדומיין שלהם ( אני מחובר דרך אינטרנט זהב). משהו יודע על שרת SMTP כזה ?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-