תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם .. נגמרה לי תקופת הניסיון של השלושים יום ואני לא יכול להפעיל את התוכנה יותר... על מנת להמשיך להשתמש בה יש לי שתי אפשרויות או לקנות או שיש לי אפשרות לעשות Relicense כשאני לוחץ על האפשרות של ה Relicense הוא מבקש ממני קובץ שאמור להיות אצלי במחשב, קובץ גיבוי של הרישיון תוכנה שלי... בקיצור מה אני עושה במקרה כזה .. יש לי אפשרות למצוא קובץ כזה או מה? והאם יש לי אפשרויות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מבקש אם מישהו מכם מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוח קבצים בין משתמשים (לא תוכנת שיתוף) אלא תוכנה כמו שבאיי סי קיו יש שליחת קבצים רק שזה לא תמיד עובד שם, אז אני מבקש תוכנה שנגיד לי יש כמה פרטים (שמלאתי) ואני מוצא משתמש אחר ואז אנחשנו יכולים לשלוח קבצים אחד לשני. מקווה להבנה תודה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למשל שאני פותח חלון שני הוא פותח אותו בלי הStatus Bar וכל הזמן אני צריך ללכת לVIEW וSHOW STATUS BAR זה מעצבן יש למשהו רעיון? (אל תגידו לי SP1 כי גם שזה היה מותקן הייתה הבעיה הזאת) תודה לתגובות
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
הורדתי Norton Antivirus 2003 את הגירסה Professional Edition רציתי לדעת אם התוכנה הזאת שווה :
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שמעתי פעם שיש כזה דבר דפדפן תלת-מימדי אז אם מישהו מכיר אותו שיגיד לי את השם שלו או איפה אפשר להוריד אותו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, מישהו אולי יודע מאיפוא אפשר להוריד מיקרוסופט IIS 5? אני צריך לינק ולא מתוך דיסק ההתקנה של XP תודה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני יודע שאם כותבים משהו בוורד,ולמשל יש הפסקת חשמל הוא שומר אוטומטית את המסך חיפשתי את המסמך שאבד לי אבל אני לא מוצא אותו מישהו יודע איפה הוא שומר את הקבצים האלה או משהו אחר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! יש לי וירוס במחשב בשם: W32.SPYBOT.WORM יש לי את נורטון אנטיוירוס2002! ווינדוס XP-PRO מה אפשר לעשות?עשיתי בדיקת וירוסים מחיקה ולא נימחק... תודה לעוזרים! ואני חדש דרך אגב ופורום תותח.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחפש דחוף תוכנה ליצירת קבצי PDF או לפחות איך היא נקראת :jump:
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
או קיי עוד שעה באים עליי לראות סרט שהוא ב-VCD צרבתי אותו דרך NERO אבל NERO לא צורב לי טוב סרטי VCD אז בבקשה אתם יכולים להביא לי תוכנת צריבה טוה שהיא לא NERO שאפשר לצרוב שם VCD זה דחוף בבקשה!!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
אם יש תוכנה כזאת איכותית וטובה אני לא אצטרך לקנות מחשב כף יד... אני צריך תוכנה שיהיה בה הכל-מזכרים, פגישות, אנשי קשר, רשימת "דברים לעשות" ועוד כל מיני תכונות "ניהוליות".... לא משנה חינמי/לא חינמי תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי פוטושופ ואני רוצה לעשות לי יוזר בארים ואין לי מושג איך מישהו יכול להביא לי קצת צומי ולהסביר לי איך עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קניתי היום SanDisk 1GB Cruzer Micro U3 USB Flash Drive מה אומר : DOK של גיגה שמשתמש במערכת U3 אני מחפש תוכנות הם מתחלקות ל 2- תוכנות USB - תוכנות שנועדו לרוץ מאמצעים ניידים ולא מכוננים קשיחים: תוכנות U3 - תוכנות שנועדו לרוץ דרך U3 הנבחרת הנוכחית שלי: USB - 7ZIP PORTABLE , VLC PORTABLE U3 - AVAST , INFRANVIEW , מחפש עוד תוכנות
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום התקנתי על מחשב לא חדש WIN XP עם SP3 והרמקולים לא עובדים זה לא רמקולים של חברה מפורסמת ואני לא גיביתי את הדריברים של הכרטיס קול כרגע יש לי קול רק מהלוח אם . מה לעשות כדי שהקול יחזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נערך על ידי....
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדבר העיקרי שישפיע על מהירות של קידוד או עריכה של סרטון למשל אם זה מעבד? זכרונות? ואם מערך רייד 0 משפיע? בקיצור מה יתן את התוצאות המהירות ביותר? ואם OC עוזר לזה תודה!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היה לאבא שלי דיסק קשיח חיצוני של wd pasport והיה אליו גיבויים של המחשב שלו. לקחתי את הגייבוים ומחקתי אותם,והעברתי פרקים במקומם.עכשיו יש לו תקלה במחשב ואני מעוניין לדעת האם אפשר לשחזר את גייבוים מההארד דרייב ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום התחלתי לעבד על AE ונתקלתי בבעיה קטנה ברנדור של הקטע כשאני לוחץ על 0 או DEL במקשים שבצד לרנדר את הקטע זה נותן לי כמה שניות בלבד ולא את האורך המלא מה צריך לעשות בשביל שזה יראה לי את כל הסרטון\מוסיקה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע שבועיים קיבלתי את המחשב החדש ומייד התקנתי עליו את חלק מהמשחקים שאני משחק בהם, המשחק הבעייתי הוא NeverWinter Nights למי שמכיר כאשר הבעיה היא שכאשר אני מריץ את המסחק אני רואה את הלוגו של ATARI ואז את כל שאר הסרטים ואז המסך שחור אבל ברקע מתנגנת המוזיקה של המשחק, אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על משהו ואז עוד משהו, בד"כ מגיע לי למצב של LOADING MODULE או משהו, ואז אני חוזר ורואה את המסך הראשי של המשחק.. יש לי GeForce 8400 כלשהוא כרגע ועדכנתי את הדרייברים להכי חדשים וזה לא פתר את הבעיה, גם דיירקט איקס לא ואני כבר לא יודע מה לעשות, זה מעצבן רצח... ד"א, סליחה אם הטופיק לא במקום אבל לא ידעתי איפה עוד לשים אותו. אה ועוד שני דברים שלא מצאתי בFAQ: א. האם יש תוכנה או משהו…
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה רק כדי לפתוח קבצי AUTOCAD ? יש אחת כזאת? או שאני יהיה חייב להתקין את התוכנה המלאה בשביל זה ?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד EEE1000HE של אסוס יש לי מדפסת/סורק/מכונת צילום של HP מדגם pcs 1110 all-in-one הורדתי את הדרייברים היא מדפיסה יפה מאד אבל! כאשר אני רוצה לסרוק אני מפעיל את תוכנס הסריקה ובמקום לסרוק המחשב מפעיל את המצלמה של מחשב (מקור הסריקה בא ממצלמת המחשב) מישהו יודע איך לדבר את זה?? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה אשר מממשת מערכת קבצים המתבססת על שירות הדואר outlook.com? (בדומה ל-Gmail Drive)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-