תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לחצתי התחל >הגדרות > לוח הבקרה >הוספה או הסרה של תוכנית ואז לחצתי הסר על windows live essentials ולא קורה כלום. חזרתי על הכל שוב ושוב לא קורה כלום, התוכנה נשארה באותו המקום. מה צריך לעשות כדי להסיר את תוכנת המסגנר ?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ניסיתי להמיר קובץ וורד על ידי תוכנת doPDF v7 והניקוד השתגע, יש לי גם כותרות מספרי עמודים והערות שולים ואני רוצה שהכל יישמר, מה עלי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי לכאן לאחר שלא מצאתי את התשובה באתרים אחרים, מקווה שכאן תימצא התשובה. העניין הוא כזה- לפני שנה וחצי התקינו לי cs4 על המחשב הביתי, כעת יש לי אפשרות לשדרג בחינם לcs5.5 עם דיסק התקנה מהעבודה (אני עובדת במלכ"ר), כמובן שיש לי בבית 64 bit, הבעיה היא שהבנתי שבאפטר אפקטס, תוכנה שבה אני משתמשת הרבה (חוץ ממנה גם פוטושופ ופרימייר) לא ניתן לפתוח קובץ שנוצר בcs5.5 במחשב אחר עם cs4 השאלה שלי היא האם ניתן פשוט להתקין בנוסף לcs4 את 5.5 או שזה מתכון לצרות? נ.ב. גם ככה ההתקנה של cs4 אצלי בעייתית, העכבר מופיע תמיד כריבוע שחור גדול עם שלושה חיצים, לא ניתן לשנות אטריביוטים שונים בקבצים לאחר שיצרתי אותם (אורך קומפוזיציה, שם וכד') נאמר לי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך (radeo…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום שלישי הגיע המחשב החדש שלי [למטה] והביאו לי את הדרייברים האלה הם מתאימים ? ומה אני עושה עם הדיסק שקיבלתי עם המסך ? <blockquote> דרייבר לכרטיס קול- Ásia דרייבר לצי'פס-Ásia América דרייבר לכרטיס רשת- Ásia דרייבר ל-USB Ásia דרייבר לכרטיס מסך- http://download.gigabyte.asia/FileLi...in7)_8.961.exe המחשב Intel i5 3470 ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-B75M-D3H FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB X2 Seagate 1TB HD7950 Winforce OC 3GB LG DVD-RW x24 DELL U2312HM MICROLAB M-200 MICROLAB K320 </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי היום הודעה קופצת במחשב לפיה ZA free גילה וירוס \ סוס טרויאני הגונב סיסמאות לאתרי בנקים ונתוני חשבונות של אתרים פיננסים. לפי ההודעה רק גרסת ZA בתשלום מסוגלת להסיר את הוירוס שהוגדר כ: Risk: High הוירוס הוא: ZeuS.Zbot.aoaq בלחיצה על שני כפתורי הפנייה למידע נוסף: See Threat Details או: Get Protection מועבר המשתמש לאותו דף (זהה בשני המקרים) שם מוצע לרכוש ZA בתשלום ומוסבר כי AV אחרים לא מוצאים את הוירוס הזה (Norton, AVG, Avast, Avira) מייד עלה חשד שזו הפחדה לשם מכירת המוצר שלהם בתשלום, גם מכיוון שתאריך הגילוי הינו לפני 4 ימים : 13 ספט 2010 חיפוש בגוגל מעלה תלונות דומות מהיום , לפיהן כולם קיבלו אותה הודעה, ולכולם תאריך ושעת גילוי זהה לפני 4 ימים. לדוגמא באתר: http:/…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להכין מחשב לשיבוט כלומר ברגע שאני מקבל מחשב לתיקון אני רוצה שאני אכניס את דיסק ההתקנה הוא יריץ התקנה עם קובץ תשובות + תוכנות שהכינותי מראש מה שיהיה נותר לי לעשות הוא רק דרייברים ותו לא. להלן הפעולה שהתחלתי לעשות - התקנתי מחשב מאפס עם מערכת הפעלה XP SP3,עשיתי לו עדכונים מלאים מהאינטרנט,בנוסף אני רוצה להתקין תוכנות ולאחר מכן להכין לו קובץ תשובות ולסגור אותו לאימג' אשר ישמש לשיבוט מחשבים אחרים. שאלה אני רואה שהדרייברים הותקנו בתצורה Plug & Play ואין סימני שאלה אז מה קורה אם אני עושה אימג' למחשב הזה ושופך אות על מחשב אחר - האם הוא יזהה שינויים בדרייברים או שיגרום להתנגשויות ???
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי בתקופה האחרונה קופצת לי הודעת שגיאה כשאני גולש באינטרנט (מצורפת תמונה). ההודעה קופצת סתם כך גם אם הדפדפן פתוח בלי טאבים כל 15 או 20 דק'. בגלל שרשום בהודעה משהו על פלאש ניסיתי לעדכן את הפלאש במחשב ואת הפלאגין בדפדפן. אני עובד על וינדוס ויסטה עם פיירפוקס 4 (התקלה הופיעה גם כשהשתמשתי בגרסה 3.6). למישהו יש רעיון ממה זה נובע? תודה מראש, ערן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי win7 home התקנתי יחסית לא מזמן. עד שהורדתי את picasa כשהייתי מכניס מדיה ה-win היה מעביר אוטומטית את התמונות לספריות. אחרי שהתקנתי את Picasa וציפיתי שהיא גם באופן אוטומטי תשאב לתוכה כל תמונה שעולה , זה חא עובד ואני צריך לייבא כל פעם מחדש. בעיה נוספת היא שאת סרטוני הוידאו היא לא מייבאת. אני מניח שזה מצריך שינוי הגדרות. אודה לסיועכם.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מתקן שגיאות כתיב לדפדפן אקספלורר 9. יש תוסף דומה לפיירפוקס השאלה אם יש תוסף חיצוני שמתקן לי שגיאות כתיב בעת כתיבה? הן בעברית והן באנגלית? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צריך להשאיר את זה או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עשיתי פרסומת לתחרות שרד בול עושה השתמשתי באפטר אפקטס מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
אני מנסה לעצב פנים של דמות ומנסה לתפוס במצב outline את כל העין והוא בנוי מכמה חלקים ואני לא מצליחה לתפוס את כל העין במצב shift.בבקשה תעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי במארז כניסה ל E-SATA ואני לא יודע למה הוא משמש ואיך משתמשים בו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי נייד שיש בו מערכת הפעלה windows mobile. כאשר עבדתי עם xp הייתי מסנכרן את הטלפון עם אאוטלוק 2007 בעזרת התוכנה ActiveSinch. לאחר שעברתי לוינדוס 7 הסתבר לי שהתוכנה ActiveSinch לא נתמכת ע"י וינדוס 7. חיפוש קטן בגוגל הבהיר לי שהתוכנה שמחליפה אותה היא windows mobile device center. התקנתי את התוכנה והנייד מזוהה ע"י המחשב אבל מיד אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.up2me.co.il/v.php?file=8095813.png ומשום כך אני לא מצליח לסנכרן בין הטלפון לאאוטלוק.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
סרקתי היום את האינטרנט במשך כמה שעות, ניסיתי המון תוכנות, ביניהם: zip repair tool rar recovery ועוד... יש לי קובץ ost במשקל של 500 מגה +- , הקובץ פגום (אך ניתן לפתיחה בוודאות). כשבאתי לפתוח אותו עם הדמו של advanced zip repair זה רשם שאפשר לפתוח ואני צריך לרכוש את המלא. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח מסמך חדש בפוטושופ, ומשום מה נפתח לי מסמך עם קווי אורך ורוחב כמו דף חשבון איך אני מצליחה להחזיר את המסמך לצורתו המקורית ללא קווים אלא מסמך חלק?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי רץ לאט בטירוף העכבר ניתקע כשאני זז או מעלה חלון ואני בקושי יכול לשמוע מוזיקה בלי תקיעות ? אולי זה ביגלל זה ?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם התוכנה Internet Download Manager היא השתלטה לי על כל הדפדפן ואני לא יכול יותר לראות סרטונים או שידורים On-Line ואין באפשרותי גם לשמוע רדיו On-Line אם יש איזה שהם הגדרות שצריך לשנות או משהו... תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
המהירות הקודמת היתה מגה וחצי ומהירות ההורדה בביטורנט (ABC) היתה 187 הורדה ו 10 העלאה. יש צורך לשנות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש עוד גירסאות של winrar חוץ מהרגילה , extreme וכאלה רציתי לדעת איזה גירסה של winrar דוחסת להכי קצת MB .... חבר שלי דחס 4GB ל 300MB ואין לו מושג מה הוא עשה ואיזה גירסה יש לו.אני מניח שיש לו גירסה לא רגילה כי אני ניסיתי והוא בושי דוחס לי גם כשאני עושה על best אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Version Tracker pro וכשאני פותח אותה ולוחץ על הכפתור שיסרוק את המחשב בשביל עדכון דרייברים אני מקבל הודעת שגיאה מסוג הודעות השגיאה של "Don't Send" (למקרה שהלינק הראשון לא עובד) http://img162.imageshack.us/my.php?image=errorcx4.png לפעמים אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת כשאני פותח גם תוכנות אחרות. מה זה הודעת השגיאה הזאת ולמה היא קופצת? איך אני מסדר את זה שהתוכנה תעבוד כראוי ובלי הודעת השגיאה (כאשר ההודעה מופיע לא משנה על מה אני לוחץ זה סוגר לי את התוכנה)? תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים אני לא יודע אם יש דרייבר ללוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אם ישנו דרייבר ללוח אם זה אם אפשר להביא לי קישור להורדה אליו אני אשמח תודה.
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-