תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה החלפתי את המצלמה הדיגיטלית הקודמת שלי קנון A1100 IS, במצלמת קנון SX150 IS. המצלמה של ה-A1100 IS, מצלמת סרטונים בפורמט AVI ברזולוציות 240P, 480P ו-(480P LP (LP = Long Play. המצלמה של ה-SX150 IS, מצלמת סרטונים בפורמט MOV ברזולוציות 480P ו-HD 720P. השאלה שלי היא: האם סרטון בן 0:30 ברזולוציה של 480P בפורמט MOV יהיה קטן יותר מאשר סרטון באותם אורך ורזולוציה בפורמט AVI עם LP?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לבנות לי תוכנה או למצוא לי תוכנה (מאוד פשוטה דרך אגב) שכאשר אני אפעיל אותה כל פעם שאלחץ על נגיד המקש הימני בעכבר או על המספר 8 היא תשלח כאילו אני לוחץ במקלדת סידרה של מספרים ובמהירות של בערך 100MS (מיליסקונד) למשל שהיא תשלח 8887 נגיד? אם מישהו יהיה תותח מספיק ומלך מספיק בשביל לבנות לי את התוכנה הקצרה הזאת אז בבקשה תעשה שזה יהיה על 100 MS שכל פעם שאני לוחץ מקש ימני בעכבר זה ישלח את המקשים 8887 שיתחיל מ8 8 8 7 ולבקשה נוספת שאולי תוכל להכניס לי אפשרות להכנס לsettings ולשחק עם ה MS עד שאני אמצא את המהירות שאני אסתדר איתה תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי למצוא את המאקרו הפשוט הזה!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אם אפשר אז גם שתוכל לשלוט על כמה היא נכנסת פנימה לאותו URL מבחינת הלינקים ושליטה על הזמנים תודה
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לתופעה ממש מעצבנת רוב האתרים שאני נכנס אליהם גורמים לקפיצה משמעותית במשאבים שהם מנצלים מהמעבד מכיוון שאני עובד רוב הזמן על מחשב נייד, זה לא רק גורם להאטה בשימוש ובגלישה, אלא גם לקיצור משמעותי בזמן שהנייד יכול לעבוד בלי חיבור לחשמל אני משתמש בעיקר בפיירפוקס, ולעיתים נדירות בIE יש תוכנה שחוסמת פרסומות (לא פופ אפים) שמופיעות בדף האינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום התקנתי על מחשב לא חדש WIN XP עם SP3 והרמקולים לא עובדים זה לא רמקולים של חברה מפורסמת ואני לא גיביתי את הדריברים של הכרטיס קול כרגע יש לי קול רק מהלוח אם . מה לעשות כדי שהקול יחזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הי אני מחפש תוכנה שמתאימה ל HTPC הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי 2 תוכנות freevo ו- meedio את meedio התקנתי על המחשב שלי ולא מצאתי שם אופציה לתזמן הקלטה או בכלל להקליט משהוא מהטלביזיה את freevo לא התקנתי כי אין לי לינוקס ואני לא חושב להתקין אם אני לא אדע שיש שם את כל האופציות שאני צריך קיצר אני צריך משהוא שדומה ל meedio אבל אני מחפש גם אופצה להקלטה (גם מתוזמנת) אני מתכון להתקין את זה בסופו של דבר על P3 עם 256 זיכרון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש Izotope Ozone plugin for winamp המלא! או פריצה לתוכנה
-
שלום! רציתי להתקין בבית Windows Defender על Windows XP Professional x64, אבל לא מותקן לי במחשב בבית WGA, ואני גם לא רוצה להתקין. לכן, הורדתי Windows Defender במחשב בעבודה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את התוכנה במחשב שלי בבית בלי WGA ובלי שהתוכנה תנסה לבדוק את החוקיות של המערכת הפעלה, או שאני יכול להתקין את התוכנה והיא לא תנסה לעשות בדיקה או לדווח משהו למיקרוסופט.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי זוג חברים שלי חושב בבן שלהם שהוא מדבר עם כל מני אנשים בצאטים שאין להם ממש כוונות טובות... :-X :-X :-X הם ביקשו שאמליץ להם על תוכנה שתעקוב אחרי התאטים שוהא ממנהל במחשב ואם אפשר גם על המצלמת רשת. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו? על המחשב מותקן אקס פי.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
הבעיה היא שאני לא רוצה להשתמש בפקודה של האוטנטיקציה . אני זקוק שרת SMTP שאוכל לשלוח מייל בלי אוטנטיקציה ובלי שאני יהיה בדומיין שלו. ניסיתי את אינטרנט זהב שאני מחובר דרכם אך הם דורשים אוטנטיקציה (גם ברק). ניסיתי את האונברסיטאות או כל ספק אחר אבל אני נופל על שגיאה 550 550 5.7.1 Relaying not allowed. לפי מה שהבנתי זו בעיה שאני לא בדומיין שלהם ( אני מחובר דרך אינטרנט זהב). משהו יודע על שרת SMTP כזה ?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על כפתורי העכבר, כלומר לבטל למשל את הכפתור הימני, לבטל את הגלילה וכו'. מצאתי תוכנה קטנה שמבטלת את הכפתור הימני, אבל אני צריך משהו שיבטל לי את הגלילה. יש כזה דבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש ברשותי סורק מאוד ישן של HP שאין לו תוכנה שמיועדת לעבוד בחלונות 7. ניסיתי להתקין תוכנה שמיועדת לעבודה תחת חלונות XP - התוכנה לא עבדה, עשיתי uninstall ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב בעליית המערכת הפעלה קופץ החלון שניתן לראות בתמונה המצורפת. איך ניתן להסיר באופן מלא את התוכנה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שלשלושתם קרתה את אותה התקלה בפרק זמן קצר ולכן אני חושב שמדובר בוירוס. כל שמות הקבצים והתיקיות בעיברית השתנו לסימני קריאה ושאלה הפגיעה הייתה רק בשמות הקבצים ושום דבר אחר שקשור בעיברית לא נפגע. חוץ מזה לא עוד פגיעה במחשב. מערכת ההפעלהבשלושת המחשבים היא win98. האם התופעה מוקרת לכם ואם מדובר בוירוס כיצד ניתן להיפטר ממנו. (ניסיתי את nav2003 אבלהוא לא מצא שום וירוס.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
השאלה היא אם יש כזאת אפשרות בכלל? נגיד ואני רוצה להעלות מופע סטנד אפ על הH320 שלי, ואני לא רוצה קובץ ווידאו ששוקל הרבה - יש אפשרות להמיר אותו לMP3, נגיד...?? תודה לעונים ויום טוב. aaaaaa32
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים ללוח MSI דיי ישן, הדגם הוא MS-7005 VER 1. לא ממש הצלחתי למצוא אותם באתר של MSI ובכלל ברשת..אם מישהו מצליח למצוא משהו אני אשמח, תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לעבור ממעבד AMD phenom II X4 955 למעבד Inel i7 2600K (כמובן שאני גם מחליף לוח אם ) מאוד מסקרן אותי למדוד את ביצועי ה- 955 ואחר כך להתקין את ה- 2600K ולהריץ גם עליו בדיקות ביצועים כרגע אני כבר הרצתי על ה- 955: super PI 3DMARK 11 אשמח לשמוע המלצות על תוכנות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, האם המוצר הזה: http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3142418&refid=217 יכול לעשות עבודה סבירה בהמרה של חומר מקלטות אנלוגיות לפורמט דיגיטלי? מדובר על צרכים ביתיים, קלטות VHS דרך וידאו שיתנו תוצאה נורמלית לא ברמה מקצועית.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. נ.ב רק כרגע שמתי לב שבטעות פירסמתי בפורום אודיו וקולנוע ביתי,אז מצטער על הדאבל פוסט :-[
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מהי הבעיה בשגיאה זו, ז"א מה הלך (עכשיו) במחשב?? חיפשתי בגוגל, אבל זה מביא לי כל מיני תשובות מפוזרות כאלו, האם מישהו םה יודע מה זה?? אשמח לעזרה מקצועית
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני נתקל הרבה בכל מיני תוכנות שמציעות ניהול טוב יותר של ה RAM (לדוגמה איחוי של הRAM או פינוי שלו) השאלה שלי היא אם באמת יש תועלת בתוכניות האלו ואם כן איזה מהן מומלצת. כי עד עכשיו כל פעם שהשתמשתי באופציה של איחוי הRAM של אחת מהתוכניות קיבלתי רק את ההרגשה שהמחשב נהיה איטי יותר.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי 3 קבצי וידאו שאני רוצה לאחד לקובץ אחד (הם בעצם קובץ וידאו "שבור" לחלקים). הסיומות הן: name.avi.001, name.avi.002, name.avi.003 איך אני יכול לאחד אותם לקובץ אחד נורמלי? תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: לא משנה, הסתדרתי, זה נפתח עם 7-zip. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לעומת פיירוול אחרים ה-sygate הזה תופס די הרבה מהפעילות של המעבד!!! הוא תותח ויותר טוב מאחרים לפי דעתי. אבל הוא תופס מלא מהכוח של המחשב.... לא הרבה זיכרון מה שלא כ"כ חשוב אצלי כשיש 512 ראם,אבל מהמעבד הוא כן תופס לי !! אני מסתכל ב- procceses ,ו-sygate לוקח פעם 13 פעם 2 פעם 8 פעם 10 פעם 18 פעם 5 פעם6 מהמעבד!! זה המון לפי דעתי כפול מאשר חלון האינטרנט אקספלורר. ואם אני ירצה לשחק במשהו רצחני כמו האלף לייף 2 אני אצטרך את כל המעבד לרשותי. זה כמו שאני מפעיל איזה משחק קטן ואז מפעיל עוד משחק. פיירוול אחרים זה ממש לא ככה,הם תופסים הרבה זיכרון אבל לפחות לא מהמעבד,מה לעשות?? אפשר לשנות את זה?? אני רוצה אותו כי הוא תותח וכל הבעיות נפתרו איתו
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-