עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 12131,

קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו, התקנתי כמה תוכנות חדשות וההתקנה הצליחה, אבל בסוג מסויים של התקנות כשניסיתי לפתוח את ההתקנה המחשב כתב לי: NSIS error. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  2. Started by Xstyle,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  3. תודה רבה... יש לי את התוכנה bandwith controller v0.13 אבל ה-30 ימים ניסיון שלי ניגמרו <צונזר>.. עריכת המודר: המלצה לתוכנה חינמית תוכל לקבל כאן, אבל קראקים לא. קרא את חוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  4. הגרסא הבאה של אופיס, היא אופיס 2010 שתושק כנראה בתחילת 2010 יצא בגרסאת Technical Preview הודלפה לאינטרנט לפני כמה ימים, סיקור של Ars Technica: http://arstechnica.com/microsoft/news/2009/05/leaked-office-2010-technical-preview-screenshots.ars Office 2010 יהיה האופיס הראשון שיושק בגרסאת 64-bit בנוסף ל32-bit.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. צריך דרייבר למיקלדת בדגם Compaq SK - 2800C, המיקלדת ישנה, אני צריך דרייברים ל-XP 32Bit. בבקשה עזרה, פשוט חלק מהמקשים של המולטילמדיה שלה לא עובדים וזו בעיה שמטרידה אותי די הרבה זמן. בתודה, המפציץ..

6. Started by Anas-Nanas,

שלום, יש לי צורב DVD, נרו וסרט בפורמט VOB מה עליי לעשות בכדי שאוכל לראות את הסרט בנגן ה-DVD בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. אתם יכולים לתת לי שמות של תוכנות שאפשר להשתמש בהם כדי לפרוץ לאייסייקיו ולכל מיני שימושים אחרים באיסיקיו?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by Kidney_stonE,

חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן

9. הנה תמנוה... http://img292.imageshack.us/img292/9926/untitledeb9.jpg

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  10. לא יודע למה אבל כל סרט שאני רואה וכתוב בתרגום מספר כמו נגיד 1000 אז איזה קול רובוטי מקריא את זה בקול ואומר one thusend. מישהו יודע איך אני מכבה את האפשרות הזאת שהמחשב יפסיק להקריא לי מספרים? ד"א אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER עריכה: ממה שהבנתי זה כנראה בגלל התוכנה WINSOWS NARRATOR אבל כיביתי אותה וזה ממשיך.. יכול להיות שזה בעיה בנגן?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?? (אין לי מכשיר פקס)

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by approx,

אני צריך את הדריבר הכי חדש לGIGABYTE GEFORCE 7600GS

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by shishos,

איך אני יכול לשמור את המידע שאני משנה בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  14. הבעיה היא שיש יותר מידי בהירות וגם לא רואים טוב אבל אחרי שפירמטתי את המחשב הכל היה טוב ואז התקנתי Windows Media Player ואז פיתאום לא רואים בכלל טוב אפילו התקנתי מקודדים ולא עזר מה זה רק בגלל Windows Media Player זה עושה לי ככה אני לא עוד פעם היפרמט את המחשב בגלל זה בבקשה מישהו אני כבר נואש ניסיתי הרבה דברים והבהירות לא קשורה למסך שלי ועוד דבר במצב בטוח רואים טוב לא יודע למה אם מישהו יודע בבקשה הנה כמה תמונות שצילמתי איך רואים: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by קלוקיי,

יש לי בעייה עם ההפעלה של התוכנה 3DMark06, הבעייה היא שהתוכנה לא מגיבה כשאני מנסה להפעיל אותה. כבר הרצתי בעבר מלא בדיקות עם התוכנה וזה עבד ללא שום בעייה.

16. הורדתי סרט HD X264 והסאונד לא תואם לתמונה בחלקים מסויימים התקנתי את כל הקודקים כל התוכנות לא פועלל עכשיו הבנתי שהנגנים משתמשים רק בCORE 1 מהמעבד ולא ב2 כלומר CORE אחד עובד על 100 אחוז שהשני על 2 אחוז ובגלל זה אני לא רואה את התמונה עם הסאונד בקצב אחיד כי אין למעבד מספיק כוח השאלה שלי אם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת אולי נגן שמנצל את כל כוח המעבד או משהו כזה זה ממש מציק לי אני אודה למי שיצליח לפתור לי את בהבעיה

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Idan-h,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על כפתורי העכבר, כלומר לבטל למשל את הכפתור הימני, לבטל את הגלילה וכו'. מצאתי תוכנה קטנה שמבטלת את הכפתור הימני, אבל אני צריך משהו שיבטל לי את הגלילה. יש כזה דבר? תודה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by 343,

שלום לכולם ביום שלישי הגיע המחשב החדש שלי [למטה] והביאו לי את הדרייברים האלה הם מתאימים ? ומה אני עושה עם הדיסק שקיבלתי עם המסך ? <blockquote> דרייבר לכרטיס קול- Ásia דרייבר לצי'פס-Ásia América דרייבר לכרטיס רשת- Ásia דרייבר ל-USB Ásia דרייבר לכרטיס מסך- http://download.gigabyte.asia/FileLi...in7)_8.961.exe המחשב Intel i5 3470 ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-B75M-D3H FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB X2 Seagate 1TB HD7950 Winforce OC 3GB LG DVD-RW x24 DELL U2312HM MICROLAB M-200 MICROLAB K320 </blockquote>

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by frh,

אבקש עזרה דחוף למי יכול לעזור בקוד של תוכנת מג'יק 8 מחולל ישומים בעברית CD KEY דחוף

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by eladb21,

שלום אני ממש צריך עזרה באיי סי קיו כמה שיותר מהר כשאני מנסה להכנס לכל משתמש באי סי קיו זה נכנס לי אבל כשאני מנסה להכנס למספר שלי(229249811) זה לא נכנס לי ורק למספר הזה שעד היום נכנסתי אליו חופשי התקשרתי לחבר שלי גם הוא ניסה להתחבר לשלי ולא הצליח ניסינו דרך איי סי קיו 5 ניסינו דרך מירנדה וכלום לא עובד ולאנטרנט וכל מספר איי סי אחר זה כן נכנס בבקשה תעזרו לי מה קורה פה

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

יש לחבר שלי מחשב בעבודה שננעל לו והבעיה שהחשבון שננעל הוא אדמינסטרטור אבל הוא יכול להכנס דרך חשבון רגיל... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לגלות לי את הסיסמא של האדמיניסטרטור...אשמח לעזרה...תודה...

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by Gnome,

לי יש אי-מייל בוואלה משתי סיבות:1. בגלל שאפשר לאחסן בו עד 6 מגה 2. בגלל שאין מספר מוגבל של גודל הקובץ שאני יכול לשלוח. אזל יש לי בעי אחת, והיא שאני לא יכול לשלוף ממנו או לשלוח ממנו דרך ה OUTLOOK אז רציתי המלצה שלכם על אתר שהוא גם נותן שירות טוב כמו וואלה ושאני גם אוכל לשלוח ממנו ולשלוף ממנו את ה אי-מיילים שלי דרך האווטלוק או האווטלוק אקספרס או איזה תוכנה אחרת כל שהיא....

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  23. Started by imac,

למשל שאני פותח חלון שני הוא פותח אותו בלי הStatus Bar וכל הזמן אני צריך ללכת לVIEW וSHOW STATUS BAR זה מעצבן יש למשהו רעיון? (אל תגידו לי SP1 כי גם שזה היה מותקן הייתה הבעיה הזאת) תודה לתגובות

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  24. שזה יהיה כאילו על המספר של הבית שלי שאני יוכל לשלוח פקסים לקבל! ובבקשה שלא תיהיה מסובכת!! תודה מראש לכל העוזר תודהר רבה!! :-*

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by Gnome,

שמעתי פעם שיש כזה דבר דפדפן תלת-מימדי אז אם מישהו מכיר אותו שיגיד לי את השם שלו או איפה אפשר להוריד אותו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.