תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעצה ממישהו במקרה הבא: עשיתי טעות פטאלית ולקחתי על עצמי להכין בעבור הגן של הבת שלי אוסף סרטים לסיום השנה שחל מחר... מדובר באוסף של כ-1,200 תמונות שצילמה הגננת במהלך השנה. אני מנסה ליצור מכל קבוצת תמונות סרטון ולבסוף לתפור את הכל ל-DVD אחד עם תפריטים שיפנו לכל סרטון בנפרד. מעולם לא עשיתי זאת ולקח קצת זמן עד שמצאתי תוכנות שעושות זאת באופן יעיל. השתמשתי עד כה ב-3 תוכנות בנפרד: הראשונה הנה ashampoo השנייה הנה תוכנה בשם Photo DVD Slideshow Pro והשלישית Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe לאחר שהשקעתי אינספור שעות בהכנת החומר (ימים ולילות) והכל היה מוכן, התחלתי לקודד את הסרט הסופי. באמצע הקידוד התוכנה קורסת פעם אחר פעם. התקנתי את התוכנה על מחשב המדיה שלי, שהנו מחשב נק…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה Windows Vista. על המחשב התקנתי את תוכנת הפיירוול ZoneAlarm Pro בגרסה 8. מדי פעם כאשר התוכנה רוצה לעשות עדכון (לא שדרוג) היא תוקעת את האינטרנט ואיני יכול לגלוש עוד, ושום פעולה פרט לריסטרט לא עוזרת (כולל כיבוי התוכנה, הפעלתה מחדש או ניתוק וחיבור מחדש לרשת). אני משוכנע למדי שמקור הבעיה הוא בפיירוול כיוון שכאשר הוא לא היה מותקן לא נתקלתי בבעיה הזו, וגם בכל פעם שאני מוצא שהאינטרנט תקוע, אני מגלה שהזון אלארם מנסה לבצע עדכון. מדי פעם אני כן יכול לחזור לגלוש באינטרנט אחרי זמן מה, ולפעמים כל האינטרנט תקוע פרט למסנג'ר למשל שממשיך לעבוד כרגיל. אתמול קיבלתי מין הודעה מה ZA שבגלל משהו שקשור ל NetBIOS הוא חוסם לי את הרשת בפורט מסויים - "Blocked" (לא…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לבנות לי תוכנה או למצוא לי תוכנה (מאוד פשוטה דרך אגב) שכאשר אני אפעיל אותה כל פעם שאלחץ על נגיד המקש הימני בעכבר או על המספר 8 היא תשלח כאילו אני לוחץ במקלדת סידרה של מספרים ובמהירות של בערך 100MS (מיליסקונד) למשל שהיא תשלח 8887 נגיד? אם מישהו יהיה תותח מספיק ומלך מספיק בשביל לבנות לי את התוכנה הקצרה הזאת אז בבקשה תעשה שזה יהיה על 100 MS שכל פעם שאני לוחץ מקש ימני בעכבר זה ישלח את המקשים 8887 שיתחיל מ8 8 8 7 ולבקשה נוספת שאולי תוכל להכניס לי אפשרות להכנס לsettings ולשחק עם ה MS עד שאני אמצא את המהירות שאני אסתדר איתה תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי למצוא את המאקרו הפשוט הזה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להעביר סרטונים שנמצאים על DVD לפורמט FLV. ראיתי תוכנות שממירות AVI ל-FLV אבל לא משהו שיעביר ישירות מ-DVD ל-FLV. יש למישהו רעיון ? איזה תוכנה מומלצת להמרת DVD ל-AVI ? ובמה להשתמש כדי להמיר ל-FLV ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
איזו תוכנה (בתלות ברשת ההורדות) מהירה יותר: EMULE או UTORRENT? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עשיתי פרסומת לתחרות שרד בול עושה השתמשתי באפטר אפקטס מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איזה קודאק צריך כדי לראות כתוביות ב-Quick Time??
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעייה בצריבה של סי די. אני משתמש בתוכנה נרו 9 , צורב (מפרט). הצריבה נכשלת מקבל הודעה.... ברצוני לציין שאני משתמש בדיסקים מסוג - Verbatim CD-R לפעמים בכמה נסיונות בסוף הייתי מצליח לצרוב, לאחרונה אני מקבל את השגיאה שוב ושוב. אחרי נסיון צריבה כושל הדיסק נהפך ללא שמיש. במאפיינים של הדיסק: שטח בשימוש 0 בתים, שטח פנוי 0 בתים. עוד פרטים: הצריבה היא קובץ אימג' לדומא 696MB שאלה: האם עידכון קושחה יעזור במקרה זה ?. עוד הערה: גם בנרו 8 היתה אותה בעייה, כך שהבעייה כנראה לא התוכנה (גם לפי הודעת השגיאה). אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים עידכנתי את NERO ועכשיו על פעם שאני מסיים לצרוב הקונן נפתח ונסגר ללא הרף ומפסיק רק כשסוגרים את NERם(ע"י TASK MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין גירסא יותר ישנה אבל הבעיה עדיין מופיע. יש רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה ללכידת ווידאו ממצלמת אינטרנט? מצלמתי בכל מקרה היא GPT I-cam 340. תודה מראש, בן
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה לפני הרבה שנים למדתי להשתמש בפלאש 4 בקורס היום כשיש כבר פלאש 8 וכל התכונות השתנו לא לדבר על זה שאני גם לא זוכר את כל התכונות של פלאש 4 אני רוצה לחזור להשתמש בתוכנה יש הצעות איך אני יכול ללמוד להשתמש בתוכנה בצורה טובה? מדריכים טובים מהאינטרנט ספרים מומלצים וכו' עדיף אפשרויות מהאינטרנט ואם אפשר שכל אחד יגיד איך הוא למד להשתמש בתוכנה תודה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לחבר שלי אי סי קיו חדש, וכל פעם שהוא לוחץ כפתור ימני על איזהשהו אייקון, נפתח לו התפריט ויש שם אפשרות שנותנת לשלוח משהו דרך האיסיקיו, השאלה היא, איך מעיפים את האפשרות הזאת?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! לאחר שקיבלתי את המחשב החדש, התקנתי XP , התקנתי ICQ 2003 ואני לא יכול לקבל קבצים, אבל אני יכול לשלוח. התהליך הוא כזה: שמנסים לשלוח לי אני לוחץ על אישור ואז שום דבר לא נע על הסטוס, לאחר דקה אני מקבל הודעת שגיאה Can't Establish Connection (עזבו אותכם מטעיות כתיב) . מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל כל סרט שאני רואה וכתוב בתרגום מספר כמו נגיד 1000 אז איזה קול רובוטי מקריא את זה בקול ואומר one thusend. מישהו יודע איך אני מכבה את האפשרות הזאת שהמחשב יפסיק להקריא לי מספרים? ד"א אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER עריכה: ממה שהבנתי זה כנראה בגלל התוכנה WINSOWS NARRATOR אבל כיביתי אותה וזה ממשיך.. יכול להיות שזה בעיה בנגן?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגו..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?? (אין לי מכשיר פקס)
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מה שבכותרת (הסרט והתרגום על המחשב- התירגום הוא כמובן קובץ נפרד). תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הכרטיס מובנה על לוח האם.... Motherboard Name Asus P5Q Pro (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) אין לי מוסג מה הקרטיס קול בשורב הזו....לפי מה שידוע לי הוא צריך להיות פה.... תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
צריך להשאיר את זה או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
חיפשתי תוכנה שמתקנת פיקסלים שרופים או רדומים ולאחר ההתקנה שמתי לב למשהו מוזר. האנטי וירוס שלי נכבה ולא עלה יותר וכמו כן הסאונד שלי מנוטרל. יש לי process משונה בשם winupgro שעולה לי בכל פעם שאני מאתחל את המחשב. ניסיתי להסיר אותו דרך ה-MSCONFIG וגם דרך תוכנה שנקראת tune up utilities וזה לא עוזר!!! התקנתי מחדש גם את האנטי וירוס וזה עדיין משבית לי אותו למרות הכל. אני חייב שמישהו יעזור לי עם ההסרה של הרוגלה/וירוס הזה... אני יודע שזה אלוי בניגוד לחוקים של הפורום הכותרת שרשמתי בהתחלה אך אני משוכנע שתבינו את מצבי ואת הלחץ שבו אני נתון ותוכלו לעזור לי. בתודה מראש! שיניתי לך את הכותרת, אנחנו לא בגן חובה פה. multicore
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתאפשר להוריד את הפס קול מסרט מסויים כאילו יש לי כמה סרטים שאני צריך רק את הפס קול שלהם.. בקבצי מוסיקה ... תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שפשוט תעתיק את הסרט מכונן ה DVD ותצרוב אותו לDVD (יש לי צורב DVD) אם אפשר לדיסק אחד. אם לא אז ל 2 דיסקים פשוט לשמור עותק של סרטי הילדים
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-