תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לעצב אתר שרוב הסיכויים שיהיה דף אחד (אינדקס) הבנתי שכדי שהאתר יעלה מהר עדיף לשים רקע בצבע ולא תמונה, ופשוט להוסיף לוגו, אבל לאיזה גודל לעצב? אם אני פותח חלון חדש בפוטושופ ואני רוצה לדמות אותו בתור הדף אינטרנט, באיזה גודל עלי לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אני התקנתי כרטיס קול שיש בו גם יציאת גיים פורט סטנדרטית לחיבור ג'ויסטיקים וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מחדש לא מזהה את הגיים פורט אבל יש קול, ואני צריך למחוק ולהתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס קול. מה יפתור את הבעיה כך שהמחשב לתמיד יזהה את הכרטיס קול והגיים פורט?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן חברס! הרבה פעמים יוצא לי לגלוש באתרים כגון ספורט5 וכשאני צופה בוידאו פתאום הוא נעצר בגלל שהדף מתרענן ואז צריך להתחיל לצפות מחדש וזה באמת לא נעים לי ... איך אני יכול אם בכלל להפסיק את הרענון דפים שאני לא בוחר לעשות אותו בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
utorrent היא תעבוד עם האנטי וירוס של נוד 32 גירסא 3 האם לא תהיה בעייה של חסימת פורטים? האם תיפתר בעיית ה nat שקיימת ? מה הפורטים שעליי לפתוח שעובדים עם התוכנה הזאת? תודה מראש .
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לכולם. לפני שאני מתקין Office 2007 רציתי לדעת על ה-add-in שהיה ל-Office 2003 הנקרא Profiling Tools הוא תמיד מאוד עזר לי, אבל אני לא שמעתי שיש כזה ל-Office 2007, גם לא מצאתי עליו מידע באתר של Microsoft. אז רציתי לדעת אם יש כזו תוספת ל-Office 2007, ואם יש, אז מה שמה? או Office 2007 מתקן שגיאות אוטומטי בעצמו ללא שום תוספות?[br]פורסם בתאריך: 12.12.2007 בשעה 00:18:48 תודה רבה לכל המשתתפים.אבל אני מצאתי את התשובה. אין proofing tools(תיקון שגיאות למשל) בנפרד, אך יש אותו בתוך כל Language Pack של כל אחת מהשפות מידעה נוסף: http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113701033.aspx http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113681033.aspx
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון ביותר לפתוח את הדיון אבל אני אנסה.. יש לי פורום ואני רוצה להוסיף לו סמיילים, אבל כל פעם שאני מנסה להוסיף אחד הוא יוצא עם רקע שחור/לבן למרות שהוא לא אמור. תהליך העלאת הסמיילי הוא די פשוט, בפאנל ניהול יש אפשרות לעיון -> הוספת קיצור וזהו כביכול. אולי מישהו יוכל להסביר לי מה אני עושה לא כשורה?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך להצמיד כתוביות לצמיתות בשיטה מהירה יור מוירטואלדב, לא avisub. ושמעתי על איזה שיטה של הפורמט dvd שאפשר רק לשים בצריבה את הכתוביות עם הסרט יעני באותו דיסק רק נפרדים ושהדיוידי ידע לזהות שהכתוביות שייכות לסרט וינגן את הסרט עם הכתוביות.-מישהוא יודע על השיטה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני כבר שנים עובד עם האימיול ומאוד מודע ומשתדל שאהיה מחובר לשרת עם הכי הרבה משתמשים באותו הרגע (עד כמה שהוא נותן לי). הבעיה היא שלאחרונה התחילו להיות לי בעיות בחיבורים לשרתים גבוהים, ואני נאלץ להתפשר לפעמים על שרתים עם מעט יחסית משתמשים. אה-מה-מה, יצא לי לא מעט פעמים לראות שלמרות שהוא מחובר לשרת עם כמה קילו משתמשים בלבד (הרבה פחות מ-100, למשל) , הוא עדיין מסוגל להוריד במהירות של למעלה מ350 למשך זמן ממושך. השאלה היא - האם כמות המשתמשים לשרת משנה לאורך כל הזמן, או בעיקר בחיפוש, שאני מעדיף כמה שיותר מקורות אפשריים?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם... נמחקה לי התוכנה עקב וירוס שהיה אז אני מחפש את אותה אחת ולא מוצא בשום מקום עכשיו.....אני יודע שיש תחליפים אז אל תנסו כי כלום לא עובד לי ...חסר לי קובץ אחד ספציפי ששמו hdtv.exe והכל יהיה בסדר ... יש לו מין סמל כזה בצבע תכלת צהוב..... ד"א הכרטיס הוא FlyVideo98 תודה רבה מראש...
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי סרט בפרימייר וכל פעם שאני עושה EXPORT הסאונד יוצא באיכות נוראיתתתתת. אני צריך להשתמש באיזה מוקדד או משהו? אם כן באיזה? ואיך מתקינים? חח תודה [= נ.ב אני צריך את זה למחר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מסנגר גירסא 8.5 אחרי זמן מה המסנג'ר משנה את תצוגת השפה שלו למשהו לא ברור. וזה לא משנה שאני משנה שוב ושוב את השמות לעברית אחרי זמן מה שהמסנג'ר פעיל הוא מחזיר את השמות למשהו לא ברור. התקנתי מזמן תוכנה שהופכת ווינדוס לחוקי ככה שהטענות של ווינדוס לא חוקי נדחות על הסף.... ניסיתי הסרת תוכנה והתקנה מחדש. ניסיתי החלפת תוכנה למסנג'ר 8.1 והתקנתה. כל זה לא עלה בידי לפיתרון הבעייה. אם תוכלו לעזור לי... תודה..... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב להגדיל סמל (מצורף) שיהיה מספיק איכותי לפוסטר של 2 מטר גובה על 85 ס"מ רוחב... אך אני לא מצליח להגדיל את הסמל ללא פיקסול שמתווסף. אשמח אם מישהו שיותר מקצועי ממני יעזור לי בנושא זה ממש ממש ממש דחוף... כמו שאמרתי הסמל מצורף... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הורדתי את הבנצ'מארק 3DMARK 06 ממדור ההורדות של האתר ניסיתי לפתוח את ההתקנה שלו והוא לא מגיב תמונה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריכה להעתיק טבלה ואקסל לוורד. בהעתק-הדבק הטבלה יוצאת קצת מעוותת... זכור לי במעורפל שישנה דרך להמיר טבלת אקסל לוורד. מי יכול לעזור לי כאן?? בבקשה :
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת CPU-Z(מצורפת תמונה). חסרים לי כמה נתונים אחרי שאני לוחץ אישור. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום כל משחק שאני מתקין ומריץ הוא רושם שהוא לא מצליך למצוא את D3DX9_34.DLL מה הבעיה ? עריכה : לא משנה תודה זה הdirectx
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום . יש סירטונים שהקלטתי מהטלוויזיה ועכשיו אני רוצה להפוך אותם לסירטוני שאני יוכל לשים כסמלון באווטר ... איך אני הופך סרט רגיל ( קטע קטן הכוונה) לאווטר שהיה לי בצד במשתמש ? מקווה שהבנתם אותי ... תודה רבה ויום טוב .
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ASUS P4P800 והתקנתי מערכת הפעלה VISTA ואני לא מוצא הכול הרשת דריברים לכרטיס קול שלו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש יואב
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוריד הרבה סרטונים מסוימים (כמה עשרות) מ-YouTube ואני לא רוצה להוריד אותם דרך Naevius (התוכנה שאני משתמש בה) כי שם צריך להדביק את הלינק ושההורדה וההמרה מסתיימים צריך להדביק עוד לינק וזה יהיה הרבה עבודה. האם יש איזושהי תוכנה כמו FlashGet שאני אדביק את הלינקים לסרטונים בה והם ירדו אחד אחרי השני או אפילו כולם ביחד, העיקר שאני לא אצטרך לנפעיל אחד אחד. אם יש אתר שעושה את זה אז גם טוב, א חייב תוכנה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי nero 6 שלא עשה לי בעיות יש איזה גירסה חדשה מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מצב בו לאחר אתחול המחשב ולאחר חזרה לפעילות ממצב STANDBY האיקונים על שולחן העבודה ישארו בדיוק באותו מיקום, כיום לאחר כל מצב האיקונים מסודרים מעט שונה כי המרווחים האנכיים שלהם משתנים בין המצבים ואיני מצליח ליצור מצב שישאר קבוע בכל צורה של חזרה לעבודה, יש עצה טובה?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אני מקטין תמונה של 300 kb לגודל של 8-15 kb ?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לכולם. אני מחפש תוכנת תחזוקת מחשב חילופית ל-System mechanic 7 pro טובה, אשר תעבוד במע' VISTA x64bit
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-