עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idofr,

היייי תגידו מישו יודע איך אני עושה במקס גדר כזאת לא גדר עמודים כזאת אלא גדר גדר משו יפה.... 2. יש את החומר של הבטון שמגיע עם התוכנה איך אני גורם לו להיות בצורה של לבנים? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  2. יש למשהו מושג איך לנגן את הסרט הזה? יש לי קובץ שכביכול נראה כמו קובץ הפעלה לתפריט. index.bdmv אבל לא ממש עובד. סרטי ה HD עם סיומת MKV עובדים אצלי בסדר גמור בדרך כלל תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. שלום, עד לפני שלושה ימים הייתי משתמש הדוק של האנטיוירוס של Norton, הייתי מעדכן אותו בקביעות נגד וירוסים חדשים ומשדרג את הגרסה כל פעם שיצאה גרסה חדשה. לפני שלושה ימים פירמטתי את המחשב לאחר שנה שלמה שלא פירמטתי, כעת, אני רוצה כמה שפחות תוכנות כבדות שיפעלו לי ברקע, וכידוע לכולם, האנטיוירוס של נורטון כבד נורא יחסית למה שהוא מציע ואני בטוח שישנם פתרונות חלופיים. כנ"ל לגבי FireWall, הייתי משתמש קבוע של ZoneAlarm אך אני מחפש כעת פתרון אחר, תוכנה קלה יותר שגם תעשה את העבודה כמו שצריך. בינתיים יצא לי לנסות את האנטיוירוס של McAfee שכולל בתוכו גם FireWall מובנה, אך לא התרשמתי לטובה ממנו. ניסיתי גם את האנטיוירוס של Panda, התקנתי את הגרסה האחרונה (7.02.00 Platinium) הכוללת בתוכה FireW…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by 10GaZ,

לאחרונה אני שם לב שפיירפוקס מאט מאוד את המחשב שלי (מפרט בצד). בTask Manager התוכנה לוקחת לפעמים כוח עיבוד של כמעט 50 אחוזים, ושימוש בזכרון של חצי ג'יגה. יש לציין שזה קורה גם כשיש טאב אחד פתוח וגם עשרה (עם טאב פתוח אחד התוכנה לוקחת פחות זכרון, אבל ניכר שהמחשב איטי).

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  5. (וידאו של מצלמה דיגיטלית )

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  6. האתר מריץ מספר בדיקות טקסטים, מהירות חיפוש, מהירות מנוע פנימי, ומהירות גרפיקה רגילה (תמונות), מונפשת (Flash) ותמיכה ב CANVAS גרפיקה על מנוע פנימי ללא PLUGINS חיצוניים גוף שלישי כגון FLASH. http://service.futuremark.com/peacekeeper/index.action

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. Started by בזיק2,

זו תוכנה שממירה ל pdf ע"י כך שהיא שולחת את המסמך למדפסת וירטואלית. בנסיון להסיר אותה אני מקבל את ההודעה הבאה" " the cpw2 port provided by cutepdf writer is still being used/ disconnect all printers from this port then uninstall cutepdf writer" מה הכוונה ומה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by maormark,

אני כבר שנים משתמש בטורנט ליץ http://www.torrentleech.org/login.php אני באתי להתחבר אבל זה לא נותן לי (פעם היה את האימות הזה אבל עכשיו אני לא רואה אותו) ניסיתי גם באקספלורר גם באבנט ברוואסר וגם בפיירפוקס...אף אחד מהם לא מראה לי את האותיות שאני צריך לכתוב זה מציג לי כתובת כזאת אחרי שאני כותב את השם משתמש והסיסמא http://www.torrentleech.org/login.php?error=incorrect-captcha-sol איך אני מסדר את זה? נ.ב נירשמתי לאתר https://admin.recaptcha.net ואז כתבתי את הטורנט ליץ, זה הביא לי שם Private Key ו Public Key לא יודע מה לעשות איתם, זה קשור בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by pazer005,

הורדתי את הבטא ושמעתי עליה דברים טובים. התקנתי ועשיתי ריסטארט. אחרי שעלה הווינדוס מסתבר שהוא נעל לי את היוזר ואני לא יכול להכנס לווינדוס בכלל כי מופיע לי להקליד סיסמא. אחרי התפתלויות בין מיליון תוכנות לפריצת הסיסמא לפני שהווינדוס עולה, הצלחתי לפתור את הבעיה, העניין הוא, למה זה קרה ואיך אני מתקין עכשיו את האקספלורר הזה?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by 00000,

כותרת מגרה הא? באתם לצעוק "ווארז ווארז", אבל לא! אדובי מעלה לרשת גירסה חינמית של פוטושופ. היא סופסוף קלטה שגוגל משתלטת על העולם. הם מבינים שהם בתחרות עכשיו, אז הם יוציאו גרסה חינמית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371341,00.html אולי זה צריך להיות בפורום תוכנה, אם כן מנהלים תעבירו.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by Leo101,

יש לי מיקרוסופט אוטלוק 2003 ואני רוצה להגדיר בו חשבון.... עכשיו האי מייל שלי הוא זה aloncom@walla.co.il זאת אומרת אי מייל של וואלה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו באוטלוק אם זה ביכלל אפשרי.... תודה לעוזרים........... ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by אנדי,

שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by התנין,

יש תוכנת ווינראר טובה וחינמית?

14. Started by shuy,

ווידאו ואודיו, פורמט הפלט לא חשוב. (אפשרי תוכנה להקלטת מסך כולל אודיו כל עוד היא יכולה להקליט גם את הווידאו שבתוך החלון [OVERLAY]). תודה.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by AB,

מישהו יכול להביא לי מדריך שיעזור לי להבין את התוכנה הזאת???

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  16. עכשיו יש את הוינדוס החדש ויסטא כאשר אני יתקין אותו לכל המערכות מחשב שאני מוכר רציתי לדעת עם איזה תוכנות לשלב אותו...עשיתי רשימה ורציתי לדעת אם מישו יכול לעזור ולהשלים לי מה שמומלץ אחזקת המחשב- AdAware 6 pro Registry Mechanic spybotsd Spy Sweeper CCleaner אבטחת המחשב Kaspersky Anti-Virus 6.0 פיירול של הראוטר מובנה.. מוזיקה מולטמדיה winamp BSPLAYER xvid divx ac3 תוכנות שיתוף ABC EMULE התחברות לשרתים FlashFXP.v3.15.Build.1054.Beta.SCENE.EDITION מסרים icq msn miranda כייוץ צריבה Nero Burning ROM וינראר דמון טולס Alcohol 120% מה עוד צריך...???..

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. כי ניסיתי ותמיד נותן ERROR ב-83% (הבעייה כבר 21 יום)

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by Vlad3,

איך בודקים באקספלורר החדש היסטוריה? איך ניתן לחסום אתרים באקספלורר? יש לי אח בן אלף שכל הזמן נכנס לאתרים מפוקפקים ומתקין לי ווירוסים על המחשב

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  19. הורדתי והתקנתי מחדש את הפלאש בדקתי שהוא 'זמין' בהרחבות האקספלורר פשוט לא מנגן לי ביוטיוב את הסרטים האקספלורר עושה כאילו נשאר לו פריט לטעון, שזה בדיוק המסך של הסרטון, שאף פעם לא נטען מה עושים???

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  20. ^^^^^^^ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  21. שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. כאשר אני מנסה להריץ קובץ EXE של WINZIP, כלומר קובץ של WinZip Self-Extractor אני מקבל הודעה שגיאה של WinZip Self-Extractor ובה כתוב: "WinZip Self-Extractor header corrupt. Possible cause: bad disk or file transfer error." פעם כן הייתי מצליח להריץ קבצים מהסוג הזה ועכשיו לא. התקנתי WinZip Self-Extractor ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזאת. יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by ER_BOGO,

היי, התקנתי את ה NORTON ANTI SPAM 2004 ואני עובד עם OUTLOOKEXPRESS ,לאחר שהסרתי את הנורטון אנטיספאם אני כבר לא יכול לקבל הודעות ל אימייל. ההודעה שאני מקבל היא: Task 'pop.012.net.il - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC0F) : 'The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).' צריך עזרא דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by omnius,

שני אנטיוירוסים אני יודע, צריך אחד למערכת הפעלה, אבל מה בקר לפיירוול?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by irav,

יש איזה מדריך איך לכוון את ההגדרות של הNOD32.... תנו לי תקישור וד"א עשיתי חיפוש אבל יש איזה 10 עמודים

• 7 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים