עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Griffin,

בוקר טוב. בשעות האחרונות פירמטתי את המחשב הנייד. השארתי את המחיצה של המערכת הפעלה הקודמת כדי להעביר את הקבצים. אני מעוניין להעביר את הססמאות,העדפות והסימניות של האינטרנט אקספלורר שהיה במחשב לפני הפירמוט למשתמש הנוכחי. ניסיתי לעשות זאת כמו עם המוזילה, C:/users/user/AppData ומשם להעתיק את התיקיות של IE במקום הנוכחיות אז זה לא שינה כלום. איך אני יכול להעביר את הפרטים? תודה והמשך יום טוב. עדכון: סימניות הצלחתי להעביר. אבל הסיסמאות קריטיות בשבילי.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by holly man,

לא יודע איך משתמשים באמיול ושמעתי שהיא תוכנה טובה להורדת משחקי קונסולות!! ;D מבקש עזרה בבקשה!! :'( אם אפשר אני מחפש מדריך לאמיול!!! ??? תודה מקרב לב ושבוע טוב!!! :smoke:

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  3. שאני רואה סרטים אז את הדיבורים אני שומע חלש ואת הפיצוצים ואת המוזיקת רקע אני שומע רגיל (זה קורה לי רק בAC3) ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האקולייזר וזה לא עזר וניסיתי גם את ההגדרות של הכרטיס קול וגם לא עזר אני הולך להשתגע כבר, יש למישהו רעיון?? יש לי במחשב כרטיס קול SOUND BLASTER חיצוני שמחובר למגבר של ימאהה דרך כבל אופטי, והמגבר מפצל את הסאונד ל5 רמקולים בסראונד.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by Jenia24,

זה המערכת שלי P-3 866 512 Sdram FX5200. עכשיו כשאני מנסה להתקין דרייבר אני מקבל את ההודעה הזאת הגרסא של הדרייבר: 94.24

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  5. התוכנה PCPBROBE של אסוס מראה לי מעבד 52 מעלות צלסיוס, לוח אם 35 עלות צלסיוס. התוכנה AIDA32 מראה לי מעבד 47 מעלות צלסיוס, לוח אם 33 מעלות צלסיוס, וAUX(מה זה?!?) 24 מעלות צלסיוס. התוכנה SANDRA2003 מראה לי מעבד 48 מעלות צלסיוס, לוח אם 34.4 מעלות צלסיוס, וAUX(שוב מזה?!) 25.4. בביוס אני אבדוק עכשיו ואגיד לכם :-)

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by overload,

מישהו פה משתמש באתר למכירה או קנייה?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by Night_Crawler,

איזו תוכנה תוכנה אתם ממליצים בשביל לעשות Recovery למחיצה של הארד דיסק ?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by lmlm,

יש לי תוכנה שהיא בסיומת CAB ואני לא יודע איך להפעיל אותה. ובכללי איך אני מפעיל קובץ CAB? (סליחה על הנוביות)

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  10. Started by ohadsch1,

שלום האם ניתן ליצור מעברי שקופיות בpowerpoint בגירסה כלשהי כמו המעברים שיש בphotostory? תודה

11. Started by crazy in love,

יש לי windows 98 והתקנתי את התוכנה mv2 player והורדתי אפילו את המקודד. שאני באה להפעיל את מה שאני רוצה לראות מופיעים פסים לאורך כל המסך של התוכנה. איך אני יכולה לפתור את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by hck,

היי מישהו מכיר את האתר הבא: http://www.allsoft-disks.com ? השאלה היא אם זה בכלל חוקי למכור את התוכנות במחירים כאלה, והאם ניתן לסמוך עליהם?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by Wingedbull,

יש אתרים ספציפים שאני רואה בהם בג'יבריש. כדי לפתור את הבעיה אני הופך את הדף לאקספלורר, ואז הבעיה מסתדרת אך יש בעיה אחרת, אני רואה את זה בקטן מהרגיל. תמונה:http://img38.imageshack.us/img38/673/tinyf.jpg תודה, ושבוע מצויין.

14. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מבקש אם מישהו מכם מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לשלוח קבצים בין משתמשים (לא תוכנת שיתוף) אלא תוכנה כמו שבאיי סי קיו יש שליחת קבצים רק שזה לא תמיד עובד שם, אז אני מבקש תוכנה שנגיד לי יש כמה פרטים (שמלאתי) ואני מוצא משתמש אחר ואז אנחשנו יכולים לשלוח קבצים אחד לשני. מקווה להבנה תודה.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by SPONER,

גוגל כרום נדפק לגמרי , הוא מחסיר לי כרטיסיות/טאבים/לשוניות . למשל רק עכשיו מתוך 35 שהיו לפני שעשיתי הפעלה מחדש, הוא שמר לי רק 23 במחשב יש לי מספר פרופילים של ווינדוס, האם מחיקה של גוגל כרום דרך "הוספה והסרה" בפרופיל 1 תמחק גם את כרום מפרופילים 2 ו3ו4? איך אני יכול למחוק את כרום מבלי שהוא ישפיע על כל דפדפני כרום שיש בכל הפרופילים במחשב? ואני משתמש בתוסף Session Buddy שהודות לו אני מצליח להחזיר חלק מהגלישה . אני אומר "חלק" משום שהוא לא שומר את הפעילות שהייתה לי באותה כרטיסיה/לשונית/טאב ,ככה שאין דרך לחזור אחורה באותה כרטיסיה/לשונית/טאב ומאיפה שהגלישה הפסיקה זה כל מה שיש לי . ממש מבאס:( אז הבנתי שאפשר לגבור על החיסרון הזה שלSession Buddy ,יש ל…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  16. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום רב לכם, הבעיה היא, כצויין בקצרה בכותרת הנ"ל היא כדיקלמן: בגירסאות החדשות יותר של האייסיקיו, כול פעם כשמתקבל Event מסויים(הודעות וכו'), נפתח עוד אייקון בSystem Tray. הבעיה היא שכול פעם שזה קורה, כול השורת משימות שלי נתקעת וכך גם האייסיקיו למספר שניות. אני בטוח שהבעיה היא במצב הנ"ל משום שאם כבר מהבהבת הודעה, ומתקבלת הודעה נוספת, שום דבר לא נתקע. יש לציין שזה קרה לפני ואחרי פורמט, מערכת הפעלה Windows2000pro עם SP3. גירסת הICQ והBuild הם 2002a 3728. לפי מה שזכור לי, זה קרה גם בבילידים קודמים של 2002a. עכשיו לשאלתי, האם אפשר לעשות שאופן הצגת ההודעה יהיה בסגנון Old school, שהאייקון של ההודעה יחליף את הפרח הזה של הICQ ולא יפתח אייקון חדש, אם לא, אז האם יש פאץ' מסויים אשר מת…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  17. תוכלו להמליץ לי על תוכנת אמולציה לדיסקים שעובדים בחלונות 7? השתמשתי בעבר ב-daemon tools, אבל כשניסיתי להתקין אותה בחלונות 7 קיבלתי הודעת שגיאה על "בעיות תאימות ידועות".

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. שלום אני רוצה לפתוח גיבוי שסגרתי בGHSOT. בדד''כ זה היה עובד לי. ניסיתי לפני כ שנה בערך. הכנסתי את הדיסקט GHOST שיצרו לי ועשיתי ריסט, הדיסקט פועל בDOS, אבל הדיסקט לא מגיב והמחשב חושב שעה בדוס . איך אני יוצר דיסקט GHOST חדש שיפעל בGHOST? או איך אפשר דרך אחרת לפתוח את הגיבוי? התוכנה עצמה לא מופיעה לי במחשב. אבל הגיבוי כן וזה אמור לעבוד.

19. Started by LP_Fan,

אם מישהו כאן יכול לשלוח לי הזמנה ל Torrent Leech אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by ronle,

לא יודע אם כבר דובר על זה בפורום, בכל אופן נתקלתי בזה ב NANA וחשבתי לשתף אתכם. בתמונה הבאה שנראת תמימה, נמצא קובץ RAR אשר מכיל (לצורך דוגמא) קובץ WORD אם תפתחו את התמונה ע"י WINRAR תוכלו לראות את קובץ WORD מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=554494&TypeID=1&sid=127 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by tronado,

זהו הSonic Tower של ThermalTake עם 3 מאווררים מה דעתכם על התמונה?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  22. אני משתמשת גם באקספלורר גם בכרום וגם בפיירפוקס. איך אני קובעת בכל אחד מהדפדפנים האלו שיהיו ברירת המחדל?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  23. שלום ידידיי השבוע ניסיתי לפתוח קובץ BIN באמצעות קובץ CUE שניהם נושאים את אותו השם בדיוק אך שאני מנסה לפתוח את קובץ הBIN מופיעה השגיאה UNABLE TO MOUNT IMAGE. CUE SHEET:LINE1 - FILE NOT ACCESSABLE WHAT TO DO ?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  24. שלום. האם יש דבר כזה תוכנה לניטור ובדיקה של רכיבי המחשב (טמפרטורות, ביצועים, סקטורים פגומים וכו'...) שעולה מCD גם אם אין לי HD? ואל תגידו לי BIOS. תוכנה כמו MEMTEST - שבודקת טמפרטורות וכו'... תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  25. למי שלא הבין , אז זה כמו האווטר שלי , תמונה בלי רקע ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים