תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי אי-מייל בוואלה וריציתי לדעת איך אני יכול להשתמש באוטלוק אקספרס כדי לבדוק את הדואר שלי בוואלה או לשלוח אי-מייל וכל מה שעושים עם אוטלוק?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.UpFile4u.Net/Files/6j9z9t.html אמור לייצג מגזין סטיילינג, אופנה, וחיי לילה. אשמח לקבל הערות. נ.ב. אל תתיחסו לפרסומות המופיעות. זה רק להמחשה. ויהיה פלאש בבאר + בעוד כמה מקומות.
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בחיפוש תוכנה לנעילת מחשב בזמנים מסויימים לוינדוס xp לדוגמא: אפשרות לקבוע שהיום בתאריך X בשעה X המחשב ינעל בעצמו. אין לי בעיה שהתוכנה תהיה בתשלום העיקר שתעשה את העבודה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
לי יש אי-מייל בוואלה משתי סיבות:1. בגלל שאפשר לאחסן בו עד 6 מגה 2. בגלל שאין מספר מוגבל של גודל הקובץ שאני יכול לשלוח. אזל יש לי בעי אחת, והיא שאני לא יכול לשלוף ממנו או לשלוח ממנו דרך ה OUTLOOK אז רציתי המלצה שלכם על אתר שהוא גם נותן שירות טוב כמו וואלה ושאני גם אוכל לשלוח ממנו ולשלוף ממנו את ה אי-מיילים שלי דרך האווטלוק או האווטלוק אקספרס או איזה תוכנה אחרת כל שהיא....
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
על התוכנה לאפשר preview של תמונה, כלומר, ברגע שהעכבר נמצא מעל תמונה מסוימת נפתח אוטומטית חלון POPUP ובו הגדלה של התמונה (לא מסך מלא). ראיתי אופציה כזאת ב-ACDSEE PRO 2, אבל אני מחפש תוכנה פחות כבדה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
רק רציתי לעזור, אבל הבנתי מהר את רוח הדברים. אין סיבה לשקר, ולא משעמם לי. כבר פרסמתי את האתר הזה וקיבלתי פידבקים מאוד חיוביים. אני מקבל כול כמה חודשים לאימייל שלי מבצע אחר, הם באמת אחד האתרים הזולים בארה"ב. אגב אני גר כאן שטיות, ההפסד כולו שלכם.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
Firefox 3.1 Beta 3 - זמין להורדה, אחרי המון דחיות ועיכובים. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום , היתי היום בראיון עבודה במקום שעוסק בגרפיקה מומחשבת אני אמור להיות אחראי על המחשבים שם לתחזק אותם ולתקן בעיות ... מה שאני יודע כבר אבל בעל המקום ביקש שאני ילמד גם קצת PhotoShop , לא משהו רציני אלה דברים פשוטים כמו סריקות \חידוד תמונה \ שינוי גווני הצבעים \ אפקטים וכו' והאמת היא שתמיד רציתי ללמוד PhotoShop אבל אף פעם לא יצא לי ועכשיו יש לי הזדמנות וסיבה טובה ללמוד את זה קצת יש לכם איזה שהם מדריכים באנגלית\עברית (עדיפות לעברית כמובן, אבל גם עם אנגלית אני יכול להסתדר) שיכולים לעזור ? אם יש משהו שמסביר בקצרה על כל פונקציה זה יעזור לי מאוד .... נ.ב מהיא הגרסה האחרונה של PhotoShop ? תודה רבה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. אני מתכונן לעשות פורמט למחשב ואני לפני כן הייתי רוצה להכין למחשב שלי קובץ ghost image אני עשיתי חיפוש בקשר לנושא אך לא מצאתי משהו רלוונטי למשהו שאני מתכוון לעשות. עכשיו השאלה העיקרית שאני רוצה לשאול היא איך אני יכול לעשות תקובץ ה-image במיוחד לדיסקים 700MB ושיהיה BOOT מהדיסק ולא מהדיסקט אני רוצה שיהיה בדיוק כמו התקנה של משחק של מס' דיסקים אחד אחרי השני.. אם איזה תוכנות אני עושה את זה ואיך אם אתם יכולים לפרט אני אשמח..
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי יש לי רשת בין כמה מחשבים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבוד ממחשב אחד, על מחשב אחר שמחובר ברשת. על המחשב השולט יש XP HOME ועל הנשלט יש 2000 פרו לכן אין אפשרות ל remote desktop (שקיים ב XP PRO). השליטה היא דרך ה LAN (לכל מחשב IP קבוע) ולא דרך האינטרנט ככה שהמהירות בטח תהיה סבירה. מישהו מכיר ? לא ממש משנה לי אם זו תוכנה חינמית או בתשלום תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לניהול מצאי - עדיף תוכנה עברית שיהיה קל למשתמשים איתה. הכוונה היא לתוכנה אשר תעקוב אחרי הרכוש הקבוע של העסק (כסאות, שולחנות, מחשבים, מכונות וכו) תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד כמה תוכנות והוא נתקע כזה הוא לא מראה לי זמן הורדה אחוזים בכמה הוא מוריד נראה לי שהבעיה היא באקספלורר 6
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת התירגום Subtitles Translator ver. 1.72 שאני מפעיל את התוכנה אני מקבל שתי הודעות אחת אחרי השניה והיא ניסגרת 1.access violation at address 00427d3a in mudule 'translator.exe'read of address 000002f4 2.המחלקה לא רשומה ניסיתי גם גירסאות קודמות וזה גם ניסגר מה אפשר לעשות????? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 המטרה:הסתרה של פרטים בסרט
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי זמן מה המקלדת מחליטה שהיא איננה מעוניינת להעביר מעברית לאנגלית כאשר לוחצים על SHIFT+ALT. אני נאלץ לכתוב באותיות גדולות כל פעם ע"י הפעלת הקאפס-לוק. בעיה קלאסית אך לא זכור לי איך אני לפתור אותה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור מסמך אשר מכיל תבנית בסיס אשר אמשיך לעדכן בכל תקופה מסויימת. חוץ מהחלקים הבסיסיים במסמך, צריכים גם להיות חלקים דינמיים אשר אוכל לבחור ע"י בחירה מטבלת קומבו. לדוגמא יש לי טבלה עם סעיפים א,ב,ג,ד - במידה ובחרתי א' ייתווספו לחלקים הבסיסיים במסמך מספר שורות במקומות שונים במסמך. אשמח מאוד לקבל פתרון, תודה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי,קניתי סט אלחוטי של לוגיטק, MK220,חיברתי למחשב וקיבלתי הודעה ש''מנהל ההתקן לא הותקן בהצלחה'',התקנתי את הדרייבר מהאתר של היצרן,זה לא עזר,נכנסתי למנהל ההתקנים וניסיתי להתקין את הדרייבר לבד(מתוך רשימה) וכשזה סיים להתקין קיבלתי את ההודעה הזו http://srv2.jpg.co.il/5/51b1ce5f55a55.png ניסיתי עם דרייבר ג'יניוס וזה גם לא עזר.במחשבים אחרים (7 ,XP ) זה ישר עבד ורק אצלי (7) זה לא עובד. מה לעשות? תודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
היי, ברצוני להפוך סרט מ-avi ל-mpeg בעזרת התוכנה הזאת אבל משום מה שאני מגיע לקע שהיא אמורה לעשות לסרט אינקודדינג היא נתקעת,מישהו מכיר תבעיה או אולי יש לו תוכנה אחרת יותר טובה הממירה מ-avi ל-mpeg ??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חברים יקרים, בימים האחרונים אני עובד על אילוסטרציה של ידידה שלי בשביל להוציא אותה בדפוס ולתת לה ליומולדת, אז בקיצור, הכל טוב ויפה, עד שאני מגיע לעניין השיער, שהוא מאד קופצני, ואני ממש מסתבך עם לעשות את כל הקצוות http://www.zix.co.il/images/z-648037874.jpg גרסה סופית: כאן: http://mrsufgi.deviantart.com/art/Naama-s-Present-106033442 באופן כללי, אני צריך הארות וכל מיני, ואיך לעזאזל אני עושה את השיער הזה שלא יראה תלוש מהמציאות. למרות שנראה לי שסיימתי. בברכה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מתקן שגיאות כתיב לדפדפן אקספלורר 9. יש תוסף דומה לפיירפוקס השאלה אם יש תוסף חיצוני שמתקן לי שגיאות כתיב בעת כתיבה? הן בעברית והן באנגלית? תודה רבה, תום.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-