תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הבעיה כזאת, כרגע גליתי שהוא לא פועל אוטומטית והוא לא מאפשר לי לשנות אותו חזרה לאוטומטית... מה עלי לעשות? (הנה התמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הבעיה היא שיש יותר מידי בהירות וגם לא רואים טוב אבל אחרי שפירמטתי את המחשב הכל היה טוב ואז התקנתי Windows Media Player ואז פיתאום לא רואים בכלל טוב אפילו התקנתי מקודדים ולא עזר מה זה רק בגלל Windows Media Player זה עושה לי ככה אני לא עוד פעם היפרמט את המחשב בגלל זה בבקשה מישהו אני כבר נואש ניסיתי הרבה דברים והבהירות לא קשורה למסך שלי ועוד דבר במצב בטוח רואים טוב לא יודע למה אם מישהו יודע בבקשה הנה כמה תמונות שצילמתי איך רואים: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש כזה פלאג לווינאמפ 5 כי יש לי 7 רמקולים וסאב של קריאטיב ואני צריך פלאג כזה אם למישהו יש תודה לכולם !!!!
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, בעקבות בעיית SPYWARE אני צריך להתקין FIREWALL, הFIRE WALL של WINDOWS לא עוזר. יש איזה תוכנת FIREWALL טובה אמינה, שהיא גם בחינם ? ן
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה עם הדפדפן כרום שאי אפשר לסמן מילים ולתרגמן לדוגמא עם בבילון. האם קיים פתרון? תוסף כלשהו? מעניין העניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אז עברתי לLFF (שוב ) והבעיה היחידה שנותרה היא איך להעיף את הרקע הלבן בכל אתר שכל כך נורא לעין. ניסיתי שלל אופציות משינוי הצבע עצמו דרך ההגדרות, מה שלא חל על רובו המוחלט של האתרים, ועד תוספות NIGHT-SURFING דרך STYLISH. כשאני מוצא משהו שמתקרב להיות סביר, או שחלק מהאתרים משובש ויזואלית או שלא רואים טקסטים ואנימציות מסוימות. יש משהו מתוכנן היטב שתוכלו להמליץ מנסיון?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי,קניתי סט אלחוטי של לוגיטק, MK220,חיברתי למחשב וקיבלתי הודעה ש''מנהל ההתקן לא הותקן בהצלחה'',התקנתי את הדרייבר מהאתר של היצרן,זה לא עזר,נכנסתי למנהל ההתקנים וניסיתי להתקין את הדרייבר לבד(מתוך רשימה) וכשזה סיים להתקין קיבלתי את ההודעה הזו http://srv2.jpg.co.il/5/51b1ce5f55a55.png ניסיתי עם דרייבר ג'יניוס וזה גם לא עזר.במחשבים אחרים (7 ,XP ) זה ישר עבד ורק אצלי (7) זה לא עובד. מה לעשות? תודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לצלם דף אינטרנט מתוך אתר אינטרנט, בצורה כזאת שכל הדף יצולם כולל תמונות ומלל וכולל תוכן שכדי לראות אותו צריך לגלול מטה. ממש כמו שבהדפסה כל הדף יוצא, כך ארצה שכל הדף יתפס. תודה לעוזרים daido
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום איך אני מעתיק טקסט למסמך באופן שהטקסט יהיה בגודל 16 קבוע? אני מוצא את עצמי מבזבז זמן על הגדלת טקסט ל 16 כל פעם
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
משום מה לפעמים מקשי החיצים/HOME/END/PAGE UP/PAGE DOWN פשוט מפסיקים לתפקד אצלי (וזה ממש מעצבן כשכותבים הודעה בפורום) מה שמוזר זה שזה רק בFF ובתוכנות אחרות (NOTEPAD או IE לדוגמא) אין שום בעיה בזמנו בדקתי את כל ההרחבות של הFF ולא עליתי על בעייה (אפילו בדקתי את הגרסה הקודמת של הFF) לא עליתי על משהו. עזרתכם תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה ליצר באנר שעליו יעבדו שתיי סרטונים אחד אחרי השני הכוונה היא כסרטון אחד עדין רץ הסרטון השניי יפעל כמה דקות לפני שהסרטון הראשון נגמר אוקי הבנו יופי עכשיו איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את פוטושופ כשאני נכנס לפוטושופ זה מבקש ממני עוד סיסמה ולמלא פרטים את הפרטים אני יכול למלות אבל אני לא יודע מהי הסיסמה השתמשתי בסיסמה כבר בהתקנה בעלת 6 תיבות ועכשיו זה מבקש סיסמה בעלת 5 תיבות איזה סיסמה לכתוב ומה עושים???צריך תשובה דחופה אף אחד לא עונה לי תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אהלן חברים; אני משתמש בדפדפן פיירפוקס, וכאשר אני נכנס לקישורים של חברים (ישראבלוג) האתר לא מציג תמונות; גם אם אני מנסה להחליף דפדפן לאקספלורר עדיין התמונות לא מוצגות. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשהתקנתי את אינטרנט אסקפלורר 7 אחרי התקנה חדשה של וינדוס שמתי לב לתופעה מוזרה שקורת בהצגת אתרים מסויים. דבר שלא נתקלתי בו אצל חברים שיש להם את גירסא 6 של האקפלורר אינ אוסיף 2 תמונות,הבעיה היא בריבועי הלבנים שהוא מצגי במקום ה"frame" שבאמת צריך להיות שם להבדיל ממה שהוא כותב שהכתובת של ה"frame" אינה נכונה,הכתובת כן נכונה הוא פשוט לא מציג את זה טוב. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חוץ מוירטואל DJ אני מדבר על traktor pcdj clubdj וכו'..
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך תוחנה שמראה את כל התוחנות הרצות וכמה בדיוק רוחב פס כל תוחנה לוקחת מהחיבור שלי. עים יש תוחנה כזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנות טובות לשיתוף קבצים וגם אתרי קישור טובים
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, צרבתי סרט ב-VCD בעזרת NERO. את הסרט רואים מצוין על הטלוויזיה ע"י ה-DVD הרגיל אבל אני לא מצליח לראות את הסרט על המחשב! לא ע"י CD ולא ע"י DVD במחשב ניסיתי את POWER DVD 4, MEDIA PLAYER ולא עבד הוא צועק על פורמט לא מוכר [צרבתי ע"י גרסה חדשה של NERO EXPRESS] רעיונות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום את דואר הספאם על השרת (במקרה שלי,נטויז'ן)? זה כבר בלתי אפשרי לעבוד ככה. האם אני יכול להתלונן איפשהו? אני משתמש בתוכנה QUICKDELETE שבודקת אימיילים על השרת מבלי להוריד אותם אלי,אבל עדיין זה מעצבן בטרוף.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
תודה רבה... יש לי את התוכנה bandwith controller v0.13 אבל ה-30 ימים ניסיון שלי ניגמרו <צונזר>.. עריכת המודר: המלצה לתוכנה חינמית תוכל לקבל כאן, אבל קראקים לא. קרא את חוקי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי טובה לדיפרגמנט? ואיזה תוכנה יש [שעובדת] שמדברים אל המיקרופון וזה כותב את מה שאומרים.? [באופיס אקס פי יש כזו תכונה , ניסיתי אותה , וזה סתם חרא , יש לי גם את IBM VIAVOICE אבל היא לא עובדת לי ]
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-