תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
נראה לי שזה שייך לכאן... הפוטושופ שלי לוקח לי את כל הזכרון וגם מהזכרון הוירטואלי אני צריך איזה 2 ג'יגה ספייס נוספים כדי שהפוטו יעבוד איכשהו. הוא כבד בטירוף, כל 2 דקות של עבודה עם רזולוציות גדולות הוא נתקע וגם בעיצוב פונטים (וחוזר לעצמו לאחר איזה דקה ובעיצובים ברזולוציות גדולות אחרי איזה 5-6 דקות) בהתחלה הפוטו עבד ממש חלק, לדעתי מאז שהתחלתי לשים הרבה פונטים הוא התחיל להתקע...... מה אני עושה? יש לי איזה 3000 פונטים ואין לי עצבים לסדר אותם רק מה שאני צריך. יש איזה אפשרות להפעיל רק חלק מהפונטים או יש תיקייה מיוחדת שהיא רק של פונטים של פוטו? זה פשוט מעצבן לעבוד ככה.... תודה על כל עזרה שתבוא...
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם כן - מה צריך לסמן בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חברים, אבטחת מחשב (win7) זה לא רק אנטיוירוס, פיירוול או אנטיספייוור. אני מחפש תוכנה שתמנע מידיים לא מורשות לחטט במחשב (באופן פיזי, לאו דווקא מרחוק) ולא תאפשר לאדם לא מורשה להעתיק קבצים מהמחשב להתקן נייד כלשהו, או לצורב חיצוני. התוכנה צריכה לרוץ ברקע ולא להפריע לפעולה שוטפת של המחשב. ידוע לי שיש לא מעט תוכנות כאלה (בדיקה בגוגל הפנתה אותי לנענע 10, אבל נראה לי שהם לא ממש מעודכנים), ולכן אני מבקש המלצה לטובות ביותר שבהן. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה מעלות הכרטיס מסך ודברים כאלה...
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת XP ואופיס מחדש אני לא מצליח לסדר שאני יראה נוסחאות כמו שצריך ב וורד מצורפת תמונה: איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הייתי אצל דודה שלי כדי להתקין לה כמה דברים על המחשב ולסדר לה אותו באותו זמן. נתקלתי שם בבעיה באקספלורר שהוא מסרב למחוק כל מיני קבצים של אתרים עם ססמאות שלי שמוזנות באותם אתרים. ניסיתי לנקות דרך כלים, אפשרויות אינטרנט (כל מה שיש שם) אך זה לא עזר. אותם קבצים עדיין נשארים בשורת הכתובת של האקספלורר. ניסיתי גם דרך spysweeper אך הוא לא גילה שום מזיק או תוכנת ריגול.. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 3.6.22 והוא כל הזמן קורס לי וזולל זכרון התקנתי MEMORY FOX ועדיין לא עזר יש אולי גרסאות קודמות בעברית כי חיפשתי ןלא מצאתי תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי הבעיה בנושא....... אני לא רוצה לסגור את הIR כי זה עם 25 פריימים!! ואין לי כוח להכין את זה מחדש... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אתם בטח יודעים מה זה פלאש גוט,תוספת לפיירפוקס כל הזמן שאני מתקינה זה קורס ואין לי מושג מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7. התקנתי את הגרסה האחרונה של CCCP ואני משתמש ב-Media Player Classic לצפיה בסרטים. כשאני מגדיל את הסרט על כל המסך הסרט מאוד מפוקסל, כאילו אין החלקה של התמונה (זה לא קרה לי בעבר, ב-VISTA). כשאני צופה ב-Windows Media Player הכל בסדר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היי, ברצוני להפוך סרט מ-avi ל-mpeg בעזרת התוכנה הזאת אבל משום מה שאני מגיע לקע שהיא אמורה לעשות לסרט אינקודדינג היא נתקעת,מישהו מכיר תבעיה או אולי יש לו תוכנה אחרת יותר טובה הממירה מ-avi ל-mpeg ??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני ממש רוצה ללמוד לעצב תלת מימד זה ממש מגניב אותי. עכשיו השגתי 3Ds max 7 ואני מנסה לעשות וללמוד דברים מכל מיני מדריכים אבל זה קשה אני לא מבין את כל הממש את כל מה שהולך. אולי תוכנה אחרת תקל עליי? חוץ מזה אני מבקש מכם מדריכים להתחלה או חומרים מקורות דברים כל דבר ללמוד על התוכנה. דברים ללמוד איך להתחיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להעתיק קובץ ISO מהדיסק שלי, דיסק DVD למחשב. פעולה שכבר עשיתי בעבר. הקובץ שוקל 4GB וזה לוקח המון המון המון זמן.. המחשב מאוד חזק ובסופו של דבר, זו ההודעה שאני מקבל... מה עושים, מה הבעיה? חג שמח, דימה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני צריך להכין מדריך לשימוש בתוכנה במחשב, ברצוני לעשות מדריך שיכלול סרטונים על פעולות במקום סתם מלא צילומי מסך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמקליטה את הנעשה במסך (או חלקו) על מנת שאוכל לייצור סרטונים לשלבם במדריך "אינטרקטיבי". התוכנה צריכה להיות טובה ואמינה מבחינת עבודה ואבטחה (כלומר ללא כל מיני רוגלות ושטויות) בנוסף כרגע לא יודע אם יש לי תקציב לרכוש את התוכנה אז אשמח אם תמליצו לי גם על תוכנות השימוש בהן הוא חינם וגם על כאלה בתשלום. תודה לכל העוזרים, טל נ.ב. העניין דחוף (אין לי הרבה זמן להכין את המדריכים האלה)
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
-
-
כאשר אני בונה טופס וממלא אותו בעברית העברית נעלמת מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! רציתי להתקין בבית Windows Defender על Windows XP Professional x64, אבל לא מותקן לי במחשב בבית WGA, ואני גם לא רוצה להתקין. לכן, הורדתי Windows Defender במחשב בעבודה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את התוכנה במחשב שלי בבית בלי WGA ובלי שהתוכנה תנסה לבדוק את החוקיות של המערכת הפעלה, או שאני יכול להתקין את התוכנה והיא לא תנסה לעשות בדיקה או לדווח משהו למיקרוסופט.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לו ב- options שיתאימו ל- ADSL 0.5 ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! לאחר שקיבלתי את המחשב החדש, התקנתי XP , התקנתי ICQ 2003 ואני לא יכול לקבל קבצים, אבל אני יכול לשלוח. התהליך הוא כזה: שמנסים לשלוח לי אני לוחץ על אישור ואז שום דבר לא נע על הסטוס, לאחר דקה אני מקבל הודעת שגיאה Can't Establish Connection (עזבו אותכם מטעיות כתיב) . מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את כל המצרכים הדרושים, חוץ מהידע. כונן די וי די, סרט די וי די, צורב, דיסקים ריקים והרבה מאוד מקום פנוי על הקשיח. איזה תוכנות עליי להוריד? עשיתי חיפוש, והבנתי שעליי להוריד את התוכנה DVD2SVCD, וכך עשיתי. אך לצערי, אני מקבל הודעת שגיעה שאומרת כי המקודד של Cinema Craft לא נמצא. מה עליי לעשות? בתודה, --Vega.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום , הבעיה כאשר אני מנסה לפתוח את הצ'אט הוא נתקע פשוט מסך לא מוגיב אבל שאר הדברים פועלים , ב-yahoo קורה דבר דומא המסך שאומר להפתח נפתח וזהו מישהו יכול לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-