עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש ברשותי קובץ אודיו באורך של כשולש וחצי קדות ואני צריך רק את ה2 דקות הראשונות שלו. אני צריך תוכנה שתיהיה מסוגלת לחתוך את הקובץ הזה מתי שאני אומר לה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. אני יודע שזה דרייבר לא תואם אבל הורדתי מאתר של ati למי שיש דרייבר הכי עדכני שיביא לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  3. Started by SeRial_KiLLeR,

הורדתי את הדוונלוודר כדי שאני יוכל להוריד גם לא בשעות המוקצות להורדה חינמית. לחצתי על DOWNLOAD וכתבתי את הURL של הדבר שרציתי להוריד. אבל במקום להתחיל להוריד הוא הוריד לי קישור לאותו מקום שבו אומרים לי שאני צריך להוריד בפרימיום. מה לעשות כדי שזה יפעל כמו שצריך? אני עושה משהו לא נכון? תודה לעוזרים

4. אני לא רוצה אותו בטול בר . ועוד עינין מוזר אני רוצה להיכנס לתוכנה קליק פעם ראשונה היא לא מופיעה ורק רק אחריי לחיצה שניה על העכבר היא עולה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  5. Started by david86,

אני מחפס תוכנה שבודק את ארדיסק שלי אם הוא טוב הוא שלו תנו לי כמה תוכנות לבדיקת ארדיסק שהיו קל להשתמש איתם

6. שלום לכם הבעיה שלי היא כזאת... אני משתמש בתוכנה שבודקת בין השאר חומרה ותקינות\התאמה בין חומרה לדרייברים.(Sandra למי שמכיר). בכל מקרה, הנה השורה על הצ'יפסט- On-board Devices Intel® Extreme Graphics 3 Controller : Video Adapter (Disabled) Intel ® 82562 Ethernet Device : Ethernet Adapter (Enabled) Intel® Azalia Audio Device : Sound Adapter (Enabled) משהו היה נראה לי לא בסדר לגבי השורה הראשונה אז חיפשתי את הדרייבר המתאים באתר של אינטל. אחרי הרבה מאוד חיפושים הגעתי לדרייבר המתאים(Intel® 82946GZ Graphics Controller) הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר, אני מקבל את ההודעה הבאה: "מערכת זו אינה עונה על דרישות המינימום להתקנת התוכנה. תוכנית ההתקנה תיסגר" לפי מה שרשום …

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. היי לכם. יש לי שתי בעיות מעצבנות שאני לא מסתדר איתן: מיקום סרטוני וידאו ופלאש: משום מה, פאוורפוינט משתמשת במיקום האבסולוטי של הסרטון בכונן. לאחר צריבת המצגת לדיסק(או העברה לתיקייה אחרת), הסרטון לא עובד. מה אפשר לעשות? הוספת סרטוני פלאש: האם יש דרך נורמלית להוסיף סרטוני פלאש? הבעייה הכי גדולה היא שלאחר הרצה של המצגת, הסרטון נתקע במיקום שלו ולא מתחיל לרוץ מההתחלה אם מפעילים שוב את המצגת מ-0. עוד בעייה היא שאני מעוניין שהמצגת תמשיך לשקופית הבאה ברגע שסרטון הפלאש מסתיים. האם יש דרך לעשות זאת(מבלי לחשב את זמן ההפעלה של הסרטון, זה לא תמיד אמין).

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה מעצבנת! בעבר בXP היה לי תOUTLOCUK EXPRESS ששם הייתי יכול לקבל איימילים מיידים מאנשים והמפורום ! עכשיו יש לי את ה WINDOWS MAIL בוויסטה אני מקבל מייל אחרי 7 שעות שהאיש שלח או אחרי יום ... למה זה קורה ??... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. אמא שלי הלכה למוד שם גראפיקה לפני חודש ככה זה עולה משו כמו 12000 שקל (80 שעות\יום או משו כזה) עכשיו הם לומדים FREEHAND ומהמורה הביא לכולם FREEHAND אם CRACK והכל .. ניראה לי מוזר ... מישו שמע על המכללה הזאתי היא בסדר ? או שסתם ?

10. יש לי בעיה עם הפלאש פלייר כבר כמה ימים. לא מזמן שאלו אותי אם אני רוצה לעדכן ואמרתי לא כי לא היה לי כוח. זה נדנד כמה פעמים וכל פעם אמרתי לא עד שזה נפסק. לפני בערך 3 ימים רציתי לראות סרטונים מכל מיני סוגים והיה כתוב לי שאני צריך לעדכן את הפלאש ונתנו קישור. והנה הבעיה: אחרי שעשיתי את העדכון ניסיתי עוד פעם להכנס לסרטון הרצוי אבל זה בכל זאת אמר לי שאני צריך לעדכן. עשיתי כמה פעמים ריסט וניסיתי כמה פעמים לעדכן אבל זה לא מעדכן. מה שבאמת מפריע לי זה שזה אומר שהעדכון עבר בהצלחה ואני יכול המשיך לצפות בסרטונים הרצויים אבל בפועל זה לא קורה. למישהו יש רעיון? (לא מאוד קריטי כי גם ככה ביום ראשון יש לי מחשב חדש אבל בכל זאת... ויכול להיות שהנוכחי עובר לאח שלי ואנלא רוצה שהוא ידפק.)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by FresH-MeaT,

עשיתי לפני מלא זמן סיסמא לקובץ ראר שקיבצתי בה דברים חשובים... ואני כבר שעות מנסה לפתוח ולא מצלוח למצוא את הסיסמא... מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 11k צפיות
  12. שלום, פעם היה לי מדריך עם איזשהי תוכנה שדרכה אני יכול ליצור דיסק עם תפריט שממנו אני יכול לבחור איזה תוכנות להתקין ,וזה נוח מאוד לאחר פרמוט.. יש למישהו את התוכנה הזו? או אוליי דרך אחרת ליצור דיסק התקנה שכזה? (זה נראה כמו תפריט שאתה בוחר סרט\תרגום וכו שעושים בנרו ) תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. יש לי מחשב ישן יחסית(בן 3), כרטיס מסך Radeon X300 מעבד פנטיום 4 3.0 1GB זיכרוןספק 400W ולוח אם שיחסית ישן, עד אתמול יכלתי להפעיל סרטים/סרטונים בלי כל בעיה במחשב אבל היום כל פעם שאני מנסה להפעיל קטע וידיאו הזמן כאילו רץ אבל אני יכול לשמוע ובל לא רואה כלום(הכל שחור). דברים שניסיתי: -להפעיל עם 3 תוכנות שונות. -לנסות קבצים אחרים. -ריסט למחשב. -להפעיל עם תוכנת עריכה. נ.ב סירטונים של יוטיוב עובדים בסדר. בנוסף יש לי עוד שאלה שאשמח אם תענו עליה שלא קשורה לקודמת:אני יודע שספק כוח עם השנים יכול להחלש, האם גם כרטיס מסך יכול עם השנים להחלש או שהוא נשאר אותו הדבר? תודה

• 7 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by eliau21071981,

שלום אני מחפש תוכנה טובה לזיהוי תקלות בחומרה כזאת שמעידה עם התקן כלשהו לא עובד כראוי או שלא עובד בכלל מודה על עזרתכם שבת שלום לכולם

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Nosh,

אחרי שבוע מאז שדיווחתי על FireFox 3 BETA 2 RC1, יצא הגרסה הסופית של FireFox 3 BETA 2. הגרסה החדש זמינה ביותר מ25 שפות בינהם אנגלית ועברית. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

16. אהלן, מדובר במעבד 820D ולוח 945PVS של אינטל,4 G זיכרון פיזי... חקרתי באתר של אינטל,אפילו שלחתי מייל וקיבלתי תשובה של מערכת מיילים אוט' שצוינו שם איזה 10 מאמרים/לינקים על תאימות...ותשובה חד משמעית "עין" הוקצור,ממליצים להתקין? והאם באמת ארגיש בהבדל לעומת ה 32 BIT? תודות!!!

17. יש לי ויסטה 64 ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים האחרונים (169.25) לnVidia. גרסת ההתקנה 64 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 64 וגרסת ההתקנה 32 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 32... מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. טוב, די נמאס לי ממנו. כל פעם, סיפור אחר. אני משתמש (עדיין) בדפדפן MyIE2 המבוסס על IE6, וחווה בעיות על ימין ועל שמאל. ולא רק עם הדפדפן, אלא לפעמים זה כללית בשיטוט במחשב עצמו. פעם זה היה כשמדי פעם הוא היה מאתחל לי פתאום את ההגדרות, וחוזר לברירת המחדל, כאילו רק עכשיו התקנתי אותו, וכאילו לא הגדרתי לו מקשי-קיצור וכאלה. היום, הבעיה העיקרית שלו, היא שעד שאני לא מפסיק את ה Service הבא: mdmcls32.exe הוא בכלל לא נכנס לאיטרנט. אחרי שאני מעיף אותו, הוא עוד איכשהו גולש, אבל למשל חיפוש - בכל מנוע חיפוש בינתיים - הוא לא מסכים לבצע. אני נכנס לגוגל, כותב משהו, לוחץ אנטר, והבחורצ'יק מחזיר לי - 0. פשוט ככה. עמוד ריק, רק עם הספרה 0. כאילו צוחק לי בפרצוף. מלבד זאת, האימיול שלי מרבה להתנתק (ול…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LeM0n^,

אני צריך תכנה שיודעת לגבות מידע שיש לי על המחשב.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by Alex89,

כשאני משתמש בגלגלת של העכבר להעביר תמונות עוברות לי כמה תמונות בפעם אחת..איך אני מתקן את זה דרך ההגדרות של התוכנה? (אל תשלחו אותי להגדרות של העכבר שאני ישנה שם כמה שורות זה מעביר בפעם כי זא זה יפגע לי גם בדסרים אחרים)

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by xTz,

לא מצליח ליצור מחיצות \= אמרו לי לעשות צ'קדיסק, לא עזר. אחרי זה מצאתי באינטרנט "Run CHKDSK /F on the affected drive. For instructions on running CHKDSK, see the document How to run Microsoft CHKDSK from the command line." עשיתי גם את זה, לא עזר. מה עוד ניתן לעשות? גם תוך כדי הבדיקה שמתי לב שבהתחלה מופיעה הודעה שאומרת שבמחיצה D שאותה אני סורק יש קבצי מערכת. איך זה יכול להיות?? התקנתי את המערכת על C [בדיוק פרמטתי אך ורק את מחיצה C]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני אחרי פירמוט של ווינדוס xp והתחיל לקפוץ לי שגיאה מדי פעם שמטרידה אותי באמת מאז הפירמוט הזה הגלישה שלי יותר איטית משום מה בשגיאה רשום: could not find the file "flash.ocx מה זה?מאיפה זה הגיע? איך מתקנים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

ומתקבלת הודעה: Disk in drive d: is not formatted ב disk management ההארד דיסק מופיע כ active ו healthy מה קרה? איך מצילים את המידע?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי את הדרייבר ושאני בא להדפיס (רק להדפיס, סריקה עובד) הוא פשוט עושה לי ERROR : SEND / DON'T SEND. בכל תוכנה שניסיתי: notepad, office word. ניסיתי לחבר את המדפסת למחשב אחר וזה עובד טוב. מה יכולה להיות הבעיה? המדפסת היא 425CN MFC

25. למישהו יש לינקים לתמונות איכותיות ברזולוציה גבוהה (כ 2MB+) של הסרט 300 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים