עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם או יותר נכון ערב טובבבב קיצור חברה שמעו אני חייב את העזרה שלכם בפייר וואל פשוט ולא מסורבל שאני יצתרך לפתוח לו את הפורטים ושאני יצטרך לבנות לו חוקים פשוט שאני יפתח תוכנה שישאל אותי ויצור חוק ולא יעשה בעיות לא אם האמיול ולא אם הicq כי עד עכשיו כמעט כול מה שניסתי עשה לי בעיות איתם ודרך אגב הפייר וואלים שבדקתי זה של מקפפייי והוא פשוט היה נוח אבל האמיול כול פעם החליף שרתים כול איזה כמה זמן הicq נסגר לי כול כמה דקות והיה לי בעיות והיה לי גם את הפייר וואל נורטון שהוא דווקה היה בסדר אבל אחרי כמה זמן היה לי בעיה מוזרה איתו שהיה לי איזה קובץ שפאום אחרי שאני שולח הודעה אצלכם באתר הקובץ הזה היגע ל-100% ב-windows task manager ואז מתי שאני סוגר אני לא יכול לגלוש יותר האינט…

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by free fraek,

מחפש תוכנה לצריבה מהירה ונוחה מבחינת הממשק (לצריבת DVD) ואם אפשר נתיב להורדה אני אשמח מאוד.. תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  3. הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by eran131,

שלום! השבוע הורדתי Driver חדש לכ.מ שלי והוא רשם לי Error בהתקנה.. התעלמתי מזה ואז שהוא רשם לי לעשות Restart אז בStratUp של המחשב זה רשם לי את השגיאה הזו- בנוסף לכך, בStartUp לא מופיע לי האייקון של ATI למטה(האייקון הזה-) מה עושים תודה ערן

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  5. העבודה ללא צבע , אני עדיין לומד את העניין (מדריכים לצביעה , PAINT FX וכד' יתקבלו בברכה ) לקח לי בערך 5 שעות לכל העניין תגובות , הערות ומכתבי נאצה יתקבלו בברכה . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by JHHNUA,

בעיה חדשה מאתמול לגבי ניגון קבצי WMV בBS.Player הנגן אומר לי אוגר לזיכרון זמני וזה תוקע את הסרט לזמן מה ואחר כך ממשיך. כל דילוג בסרט גורם לתקיעתו למשך חצי דקה. ניסיתי הכל התקנת מקודדים הסרת הנגן ועוד. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by יקיר,

שלום חבר שלי פרמט את המחשב ונדפק לו הדיסק של הלוח אם שלו ואין לו שום דרייבר שמשתייך ללוח אם (סאונד , רשת) שם הלוח הוא : GA-8IPE1000 אני יודה למי שיביא לי את הדרייברים של הלוח אם הזה כדי שאני יוכל לעזור לו.... תודה!

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by אנדרי07,

אהלן,קיבתי דיסק מהצבא עם קבצים שאמורים להסביר על פעולולת מסוימות וטקטיקות לחימה שבטח בנוי.אי חייב לדעת את תוכן הדעסק בצורה מושלמת,רק שגיליתי שכל הקבצים הם קבצי TMP ואין לי אפשרות לפתוח אותם.אשמח אם מישהו יגיד לי שם של תוכנה שיכולה לפתוח קבצים כאלה.תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  9. מחפש תוכנה שתאפשר להוריד את הפס קול מסרט מסויים כאילו יש לי כמה סרטים שאני צריך רק את הפס קול שלהם.. בקבצי מוסיקה ... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  10. יש איזה מנהל הורדות טוב שעובד כמו שצריך עם רפידשייר (פרימיום)? לא ממש אהבתי את JDownloader, הוא לא עובד לי כמו שצריך, מוריד לאט, לפעמים לא מוריד בכלל, נתקע באמצע הורדות (ההורדה סתם נעצרת בלי סיבה ואפשרות להמשיך את ההורדה) וכו' אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  11. אני רואה הרבה סטרימינג, כי אין לי כוח לקנות הרד דיסק והרטיו שלי בTL בתחת. הבעיה התחילה לפני כמה ימים, שום דבר לא השתנה, שום חומרה ותוכנה חדשה, לא עדכונים של הווינדוס, לא עדכונים לא האנטי וירוס אפילו. הבעיה היא שכשאני מעביר למסך מלא בסטרימינג, לא משנה אם זה יוטיוב, מגה וידאו או כל אחד ממגוון האתרים הדומים הסאונד עדיין מנגן אבל המסך קופא לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי חמש שניות. הבעיה "נפרטרת" כשאני מוריד למסך קטן ומחזיר למסך מלא וחלילה. למישהו יש מושג מה קורה פה?! ???

12. Started by rap_tr,

אהלן, התקנתי ווינדוס 7 והוא מגיע עם WMP חדש,צריך להתקין קודקים והכל.. התקנתי חלק ומסתבר שחלק לא בכל אופן, חלק מהשירים עובדים וחלק נשמעים מוזר(לא מופיעה שום שיאה,הם פשוט נשמעים לא כמו שאמורים להשמע) יש כמה סרטים שעובדים לי ויש חלק שמופיעה לי השגיאה הבאה: Windows Media Player C00D11B1 Windows Media Player can't play the file. אם מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור,אני אשמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  13. אהלן, כבר זמן מה שיש מסמכים שאני מצליח להדפיס וכאלו שלא, ניסיתי כל מיני פתרונות קונבנציונליים אך לשווא. באחת הבדיקות שלי שמתי לב שמסמכים עם שם קובץ באנגלית, למשל abc.docx מדפיסים כרגיל וללא תקלות, אבל מסמכים עם שם קובץ בעברית, כמו אבג.docx תוקעים את המדפסת ודורשים איתחול של ה-SPOOLER רק כדי שאוכל להסיר אותם מרשימת ההדפסה. ניסיתי לחפש קצת באינטרנט על התופעה ולא מצאתי שום דבר מועיל. האם מישהו אי פעם נתקל בתופעה? יודע מה לעשות בנידון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by steve_morse,

היי שלום חברים, מדי פעם שאני מדבר עם המשפחה בארה"ב הוידיאו קצת נתקע ביחד עם הקול והתמונה ואחרי כמה שניות זה חוזר. זה קורה גם באפלקציית סקיפ וגם בגרסה הרגילה.. והכי מוזר שזה קורה רק עם ארה"ב,יכול להיות שאיזשהו באג או שזה משהו תקשורתי בסקייפ? וזה קרה גם ב-7 וגם עכשיו שפירמטתי ל-8 תודה על העזרה, סופ"ש נעים!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by 10GaZ,

לאחרונה אני שם לב שפיירפוקס מאט מאוד את המחשב שלי (מפרט בצד). בTask Manager התוכנה לוקחת לפעמים כוח עיבוד של כמעט 50 אחוזים, ושימוש בזכרון של חצי ג'יגה. יש לציין שזה קורה גם כשיש טאב אחד פתוח וגם עשרה (עם טאב פתוח אחד התוכנה לוקחת פחות זכרון, אבל ניכר שהמחשב איטי).

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by sarit_co,

רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  17. (וידאו של מצלמה דיגיטלית )

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by ranyadovner9,

שלום, ניסיתי להתקין את התוכנה GAMETRACKER וההתקנה לא סיימה לי ויצאתי באמצע, עכשיו מאז כל הזמן מופיע לי במנהל משימות הקובצ GSIinGameService ושאני מנסה לסייים את התהליך הוא חוזר כל פעם..איך אני מסלק את התוכנה הזאת?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by pilotkevin,

... אז רוצו לקחת! אתמול גם היה countdown שכזה ואמר שההזמנות יהיו פתוחות לקהל בשעה 6.00 לשעון ישראל, אבל הם פתחו את זה בשעה 2.00 בערך! אז נסו לרענן מדי פעם ולא להיות מופתעים אם פתאום זה ייפתח. אגב מי שלא אוהב להשתתף בגרסאות BETA לא כדאי לו להוריד. יש עוד באגים, כמו שאי אפשר לקבל קבצים ששולחים לכם וכל מני, אבל מצד שני יש תכונות חדשות, כמו הודעות מהירות ישר מה-contact list, טאבים (מספר חלונות של הודעות באותו חלון), ועוד כל מני. אז כמו שאמרתי, מי שאוהב להיות בין הראשונים לתוכנות, או שאוהב לדווח באגים ותלונות (כמוני), שיוריד! ועכשיו אמורות להיות שתי הזמנות לכל משתמש שרוצה להזמין אחרים, במקום הזמנה אחת כמו בפעם שעברה.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  20. שלוםם לכולם אשמח לדעת כיצד ניתן לכייל את חלונות האקספלורר כך שכשפותחים אותם הם ייפתחו ישר בגודל מלא. כשאני פותח חלון חדש הוא נפתח תמיד חלון "ממוזער" האם ניתן לשנות זאת? שאלה נוספת: כיצד ניתן אם בכלל לדאוג שכל חלון שאני פותח במקום "לרמוס" את החלון הקיים יפתח בחלון חדש. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by lilian,

אני רוצה לסמן ארוע שבצעתי (ע"י checkbox/ סימון אחר). אני מוכנה לקבל הצעות כגון תוסף ל- firefox או תוכנה לניהול משימות שתרוץ על לוח שנה עם אפשרות הוספת ארועים חוזרים. אולי בכלל יש הרחבה של google לסימון ארועים?... ד"א, התיאשתי מהתוסף- remember the milk (ראו פוסט קודם שפרסמתי לגבי חוסר עדכון יומנים מ- gmail ל- remember thr milk).

22. Started by avigdo,

האם ואיך ניתן להגדיר שאוכל לפתוח ולשלוח דואר HOTMAIL באמצעות outlook-express?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by 00000,

כותרת מגרה הא? באתם לצעוק "ווארז ווארז", אבל לא! אדובי מעלה לרשת גירסה חינמית של פוטושופ. היא סופסוף קלטה שגוגל משתלטת על העולם. הם מבינים שהם בתחרות עכשיו, אז הם יוציאו גרסה חינמית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371341,00.html אולי זה צריך להיות בפורום תוכנה, אם כן מנהלים תעבירו.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש תוכנה לניהול מצאי - עדיף תוכנה עברית שיהיה קל למשתמשים איתה. הכוונה היא לתוכנה אשר תעקוב אחרי הרכוש הקבוע של העסק (כסאות, שולחנות, מחשבים, מכונות וכו) תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  25. מעוניין בהמלצה לתוכנה שבעזרתה אני אוכל לקחת קובץ MP3 ולחתוך ממנו לדוגמא את ההתחלה, או לקחת קובץ ולחתוך ממנו את הכל חוץ מאת הפזמון. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.