תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול (אם בכלל) לגרום לIE לפתוח תמונות בגודלן המקורי (מבלי ללחוץ על ההמבורגר (או מה שזה לא יהיה) עם החיצים)
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Tools מהאתר של WD. פתחתי אותה ויש 4 אופציות : view installation tutorial set up your hard drive utilities hard drive information איפה אני אמור להיכנס ולבדוק את תקינות ה- HD? וע"פ הנתונים שהתוכנה תציג לי, איפה אני יכול להשוואת אותו לנתונים של HD תקין? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם לכדתי בערך שעתיים של וידאו ממצלמת וידאו והורדתי בעזרת הfirewire למחשב יצא בערך 22 גיגה אבל מסתבר שזה לא העניין קיבלתי עם הצורב dvd שלי את Sonic MyDVD , תוכנה נחמדה שמאפשרת לכידה או יבוא של קבצי וידאו מכל הסוגים והפיכתם וצריבתם לdvd העניין זה שאני מייבא את הקבצים שהורדתי ושאני מוסיף אחד מהם (12 גיגה) אז הmy dvd אומרת לי שנשאר רק 780 מגה פנוי לעבודה וזה יוצא שעה ודקה בסרט עצמו ניסיתי לכווץ את הdv לdivx שיצא בערך 1.8 גיגה , הוספתי לmydvd ועוד הפעם אותו הדבר , 780 פנוי מה עושים כדי להכניס שעתיים? או אפילו יותר? תןדה מראש :-*
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי קבצי VOB רבים. כיצד ניתן להשתמש בקבצים אלו באמצעות ה- windows media player ?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
... אז רוצו לקחת! אתמול גם היה countdown שכזה ואמר שההזמנות יהיו פתוחות לקהל בשעה 6.00 לשעון ישראל, אבל הם פתחו את זה בשעה 2.00 בערך! אז נסו לרענן מדי פעם ולא להיות מופתעים אם פתאום זה ייפתח. אגב מי שלא אוהב להשתתף בגרסאות BETA לא כדאי לו להוריד. יש עוד באגים, כמו שאי אפשר לקבל קבצים ששולחים לכם וכל מני, אבל מצד שני יש תכונות חדשות, כמו הודעות מהירות ישר מה-contact list, טאבים (מספר חלונות של הודעות באותו חלון), ועוד כל מני. אז כמו שאמרתי, מי שאוהב להיות בין הראשונים לתוכנות, או שאוהב לדווח באגים ותלונות (כמוני), שיוריד! ועכשיו אמורות להיות שתי הזמנות לכל משתמש שרוצה להזמין אחרים, במקום הזמנה אחת כמו בפעם שעברה.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ERROR CODE 800488FB זה הארור קוד שאני מקבל. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות כדי לשחרר את החשבון. בגדול חסמו לי אותו כי כנראה שלחתי לא במתכוון מלא דואר זבל וכו'.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מהי תוכנת המסרים הפופולארית יותר כיום? האם עדיין משתמשים בתוכנות מסרים, או שהפייסבוק כבר השתלט על התחום? אני די חלוד בכל מה שקשור לאינטרנט וטכנולוגיה, לכן נרשמתי לפורום, די להתעדכן וללמוד דברים חדשים.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
איך פותרים תבעיה כל כמה דקות המחשב מיתכבה יש פיתרון לזה????? מה עושים? :-\ תמונה למטה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש מעבד QUAD 4GB זכרון האם עדיף ויסטה 64 או XP 64 תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקנתי אותו והכרטיס שלי לא תומך בזה אז עכשיו איך שאני נגנס למשחק כל שהו זה נכנס ואחרי 2 היות זה יוצא ממנו
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקנתי את החבילה לאחר שהסרתי את כל הקודקים הקודמים!! הסרטים לא עולים בכלל!! וההודעה היא: failed to render file גם הנגן VLC לא מנגן אותם כלל עוד נסיונות: הסרתי הכל ואז התקנתי אפילו את K-Lite Mega Codec Pack ולא עזר למה זה? (קבצי הסרטים תקינים לחלוטין. ראיתי אותם לפני שפירמטתי את המחשב)
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק אחד במחשב והוא מחולק לשני כוננים אני מעונין שהגישה לאחד הכוננים תתיכן רק באמצעות הכנסת סיסמא אתם מכירים כזו תוכנה או משהו? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לניהול מצאי - עדיף תוכנה עברית שיהיה קל למשתמשים איתה. הכוונה היא לתוכנה אשר תעקוב אחרי הרכוש הקבוע של העסק (כסאות, שולחנות, מחשבים, מכונות וכו) תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מאז ששדרגתי קליינט נדפק משהו. הupload חורג מהמגבלה שאני מגדיר, ובכלל כל הup פשוט גבוה בלי שום טורנט שמעלה את הכמות הזאת. כאילו יש מקור בלי נראה ששואב הכל. יש לי כמה מחשבים ברשת הביתית, וכל הפס נחנק בגלל הקליינט הדפוק. ניסיתי לשנות הגדרות, החלפתי גרסאות, חרשתי הכל ולא מצליח למצוא איך לפתור את זה. ככה זה נראה מגביל ל20, זה עולה ל50 ואפילו 70. 30 מגה מהירות גלישה והכל נחנק ל1.5 מגה. ברגע שאני מנתק את הקליינט הכל מסתדר ברשת. אודה לכל מי שיעזור, אני כבר מיואש בקטע הזה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הורדתי Norton Antivirus 2003 את הגירסה Professional Edition רציתי לדעת אם התוכנה הזאת שווה :
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני יכול לערוך סרט לוהסיף לו קטעים,לחתוך קטעים, סלו מושן, אילוך לאחור ? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
הקבצים הגיעו אלי על Floppy. קבצים מאוד ישנים שאני חייב לפתוח. הסיומות הן: CAP, CHP, CIF, FRM, VGR, WS. אלו אמורים להיות קבצי טקסט או משהו כזה. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם יש דרך להתקין AFTER EFFECTS ו- PREMIER PRO על WINDOWS 7 32 BIT?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
המחשב שלי רץ לאט בטירוף העכבר ניתקע כשאני זז או מעלה חלון ואני בקושי יכול לשמוע מוזיקה בלי תקיעות ? אולי זה ביגלל זה ?
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקיי הורדתי את התוכנה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם המהירות של הליבה חייבת להיות עגולה לגמרי כלומר 2400 (יש לי 2.4C)?? או שהיא יכולה להיות 2406 (כי ככה זה אצלי, והמעבד ללא אוברקלוק). 2. האם המהירות של הליבה יכולה להשתנות? כלומר, כשאני נכנס לתוכנה מהירות הליבה היא 2405 ואז זה עולה פתאום ל2406.16 או נקודה 18 כל פעם זה משתנה כל כמה שניות? זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר, גם מהירות הבאס (bus speed) משתנה, 802 ל801... יש בעיה מסויימת או שככה זה עובד? כי חשבתי העערכים הם קבועים ואין סיבה שמשהו ישתנה כל עוד אני לא מאיץ אות המערכת. תודה רבה לכל העוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום יש לי Internet explorer 6.0, כאשר אני נכנס לאתר www.one.co.il (זו רק דוגמא לאתר, הבעיה קיימת בעוד אתרים) כל סרט שאני רואה באתר מופיע בצבעים מוזרים, נראה כמו Infra RED. מה עושים על מנת להפטר מהבעיה??? ניסיתי כבר: הסרתי את כל הקודקים שהיו מותקנים - לא עזר! התקנתי את Internet Explorer 7.0 - לא עזר! מה עושים?? תודה
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לא דף בפורום הזה אלא בפראש... אני מנסה להיכנס לאיזה אשכול ואני מקבל את זה : השס??|}?6?R¨4?¢SQ²q?כ? ¥A.¬wyA ,?ח(ב?c?8£hכ8}LK¼c?r k²בDנG¦9ז»Mןfps?5n'®6Z,(Nt&F b4r^ם;Y`'£¼L?×9E?3ך?ק6q/hLg³¢g?)L¢¨·6Rן1®?+1?½י~מX»¶?ע(ב9qח²¹·¦ר*sB4?¼©\£ס?IiGi?¼w}-´??WiJA3>כן[ן?§גa‾?\0¼l.fe?³?א?²m(b)זasXsL?k?x?¾Li?@"+·‾??07 ז©|>®0{I"?s°:¹x¦°rge6?C¤%Jf?פ17ן T?³? ¦Z?ry7A±K l||µb¶D?¸?9cL‾b?`3["´‾ 8ה?L?D¦uכ² ¼ע?-?´2?ןFyמ76מע»P¢ב?×?Q?"z?ע'¬???"?C¬³geN;¦]?<רB0??`H?°b+oב?aדS-n??z??5רןחO,?~qח«´VCץת2¶??§¼¥~!GY?}½&_?TSQ!x ?"°?lb L?ב?d1?X)q;??M- b-&?e?%_¢£?עU©?÷~ךUםS ?µ?? ¼©?yUk z¥Q?+נ??¨טW*ת½v§7?נBTT)jח_V‗?<90e????Xח??ס¾sע?כ·\??¸Zפ?ר4??Z??5?ןB1?$*¶ט ??d\g ??ו?´¾¶p???C`?nlA?n…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, בעקבות כשלון במערך ה RAID0 שבניתי, נאלצתי להפעיל את המחשב על ה103UJ הבודד שלי על XP חדש. ב IE7 שהגיע עמו, כאשר אני מנסה להגיע לאיזשהו אתר ע"י הכנסת הכתובת שלו בשורת הכתובות, זה פותח את האתר בTAB חדש(ואני רוצה שיפתח באותו ה TAB מן הסתם). מצ"ב תמונה של הגדרות ה TAB ב IE: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה/מערכת הפעלה שהמחשב יעלה מתוך DOK שכל מטרתה להיות vnc cliient או rdp client . המטרה שיהיה לי מחשב טיפש ללא דיסק קשיח שיתחבר למחשב הראשי בבית. זה אפשרי ? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-