תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב חדש ע"פ המפרט מעבד Q6600 לוח P35DS3R כ.מסך HD3850 זכרון :2GB 667MHZ מערכת הפעלה VISTA 32BIT בבקשה תמליצו לי על תוכנה/תוכנות לבדיקת מצב יציבות הרכיבים ואופן פעולתם(מהירות מאווררים,טמפ'כ.מסך,טמפ' מעבד וכו')
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות מוזרות במחשב שעוד לא הצלחתי לפתור, ויש לי חשד גדול שזה קשור לתוכנה שפעם התקנתי על המחשב. בזמנו, התחברתי דרך נטוויז'ן, והם הציעו לי (בחינם. עד היום אני משלם על ה'חינם' הזה..) תוכנה לסינון אתרים בשם 'מסננט'. בסוף התקנת התוכנה, הופיעה לי הודעת שגיאה. שיחה עם נציג החברה הבהירה לי ש'זה בסדר'. היה ברור שהתוכנה לא הותקנה כראוי, אפילו תפריט לתוכנה ב'התחל' לא נוצר. את התוכנה הפעלתי דרך קובץ EXE בתיקיית ה Windows. נדרשתי לקוד זיהוי, הכנסתי את הקוד שקיבלתי במייל מנטוויז'ן - והצלחתי להפעיל את התוכנה. בהמשך בחרתי קוד בסיסי, שישמש לכניסה לתוכנה. בהמשך, כשרציתי להפטר מהתוכנה, עשיתי הסרה דרך לוח הבקרה. התבקשתי להכניס את הקוד. הכנסתי, והתוכנה התחילה בהסרה, ו.. אופס. עוד פע…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכל משתמשי הפורום היקרים, עבדי כעת במשך המון שעות על מסמך חשוב מאוד. שמרתי אותו כל הזמן באופן רציף, וברגע שסגרתי אותו הכל נעלם. יש דרך להיכנס לתוכנת השחזור של WORD אם היא לא עולה אוטומטית? יש דרך לראות את הגרסאות האחרונות של הקובץ? עריכה: גיליתי ממה נבעה הטעות. שמרתי את הקובץ בגרסת DOC ו-DOCX ועבדתי כל הזמן על גרסאת ה-DOC (חשבתי שעבדתי על ה-DOCX). כשסיימתי יצאתי, ואז נכנסתי ל-DOCX ואמרתי לשמוא אותו על ה-DOC. יש דרך לשחזור קובץ "דרוס"? זה ממש חשוב.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, בדיוק התקנתי ויסטה ultimat 64bit ואני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך משום שמערכת ההפעלה פשוט לט מזהה את הכרטיס ובנוסף בהתקנה מופיעה לי הודעה שמערכת ההפעלה שלי היא 32 ביט תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/software/microsoftrevealsinternetexplorer8details.shtml
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (אם יש כזאת) שתראה לי מה/איזה תוכנות לוקח לי רוחב פס וכמה רוחב פס או במילים אחרות מה מכל התוכנות שפועלות אצלי ברקע מאיט לי הכי הרבה את האינט'
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר תוכנות להסרת אנטיוירוס סוסים טרויאנים רוגלות וכאלה ורציתי לדעת אם זה בסדר אם כולם יפעלו באותו זמן כי להפעיל כל אחת בנפרד לוקח מלא זמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 8 חיבורים של usb ובכולם חיברתי הרבה דברים שונים ועכשיו אם אני רוצה לחבר משהו כמו פלאפון,mp3 , או זיכרון נייד , אז המחשב כותב שהחיבורים כבר תפוסים ואי אפשר השאלה שלי זה האם יש תוכנה או איזה דרך לאפס את החיבורים שבו נגיד אני חבר משהו שהיה מחובר והמחשב יכתוב שזה התקן חדש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
נראה לי הכותרת אומרת הכול כשאני כותב רגיל בתוכנה זה יוצא הפוך איך אפשר לטפל בבעיה (נ.ב. עשיתי פורמט, לפני זה הכול היה בסדר) תודה! לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי קובץ שנשלח אליי באוטוקד אני רואה את הכיתוב בג'יבריש. ואני לא מצליח לקודד אותו לעברית! בכל מקרה יש לי אפשרות לכתוב בעברית והוא אל עושה עם זה תקלות.
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש המון זמן בפורט של ביטורנט שמקבלים אוטומטית בהתקנה לאחרונה הביטורנט התחיל להאיט קראתי המון מדריכים אבל שום מדריך לא מציין החלפת פורט (בדומה לחמור) לפי מה מחליפים פורט? גם פורט של ביטורנט צריך לפתוח בחומת האש? כשמחליפים פורט בביטורנט אפשר לרשום איזה מספר שרוצים או שזה פורטים קבועים? אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני חושבת שהפורום הזה הוא הכי מתאים לשאול את השאלה, אז מנהלים אז זה לא טוב תעבירו לאן שצריך... איך אני עושה בג'ימייל שלי, לשלוח להרבה אנשים אימייל, ושמי שמקבל ממני את ההודעה לא יראה את כל האנשים ששלחתי להם את ההודעה? ז"א אני שולחת הודעה אחת לאיזה 40 אנשים או יותר ואני לא רוצה שהם יראו את הכתובות האחרות. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כרגע בברירת מחדל יש לי SCSI VIRTUAL DRIVE. אני מנסה להוסיף IDE VIRTUAL DRIVE. פתחתי את התוכנה, הלכתי ללשונית TOOLS, אח"כ בחרתי ב-ADD IDE VIRTUAL DRIVE. הוא שואל אותי: IDE ADAPTER HAS TO BE ANABLED TO ADD VIRTUAL DEVICE. אחרי שאני בוחר YES, הוא כותב לי הודעת שגיאה: UNABLE TO ADD ADAPTER. DEVICE PROBLEM 28. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני חייב לציין קודם, שלא ידעתי לאן לשייך את השאלה (אם לפורום Windows, פורום אינטרנט או פורום תוכנה), אז אם השאלה אינה שייכת לכאן, אנא התריעו בפניי. הבעיה היא כזאת: שמתי לב לאחרונה, שאתרים מסוימים, שאני נכנס אליהם, לא מתעדכנים זמן רב. יש לציין שלא מדובר בכל האתרים. אתרי פורומים (לדוגמה) ממשיכים להתעדכן כרגיל. עם הזמן גיליתי, שעל מנת לגרום לאותם אתרים בעייתיים להתעדכן אני צריך להיכנס ל- Internet Options ב- Explorer ולבצע מחיקות של קבצי האינטרנט הישנים במחשב (Delete Cookies ו- Delete Files). המחשב שלי יחסית חדש, וזה לא קרה לי במחשב הקודם. האם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז כך יש לי וינדוס ויסטה והפיר ואל שלי לא מאפשר לי לשחק בשום משחק אונלין כגון: L2,ARCHLORD,2MOONS,RF ויש עוד רשימה ארוכה כאשר אני נכנס לאחד המשחקים יש לי לאגים נוראים אני אפילו לא יודע אם זה לאגים כי לאג בעיקרון מתי שזז לאט אבל פה זה זז בסדר אבל איזה 5 דקות אחרי שאני לוחץ על העכבר וזה עוד במקרה הטוב במקרה הלא טוב אני מקבל דיסי עוד לפני זה אפילו מתי שאני מנסה לעשות פינג למחשב שלי ממחשב אחר 90% נעבד אותו דבר גם כאשר הפירואל מכובה אין לי שום אנטיוירוס או ספיואר או פירואל אחר ולא אין לי גם וירוסים כאילו היה לי את כול ההגנות אבל ברגה זה מחקתי את כולם ועדין אותו דבר שום דבר לא משתנה זה כמעט בדוק בגלל הפייר ואל של הויסטה אני גם מנסה להוסיף לחריגים את בפיירואל את כול המשחקים אבל …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א. באופיס הרגיל יש אפשרות שכותבים באנגלית אז זה עושה אוטומטית שהמילה תתחיל עם אות גדולה או קטנה, איך עושים זאת באופן אופיס? ב. יש אפשרות לכתוב מעל מילה? (לדוגמה אני כותב משהו באנגלית ואני רוצה מעל המילה שאני לא מבין לכתוב פרוש בעיברית-בפונט מוקטן).
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
תקשיבו רגע אתם ישר נועלים?! תתחשבו אנשים! אני לא אמרתי ואני לא בא לשקר שאני סתם רוצה תוכנת פריצה ולא רק..אני פשוט נתתי אופציות כי אין לי אפשרות אחרת יודעים מה נשאל אותכם שאלה כזאת שכחתי ת'סיסמא שלי של האייסי קיו מה עושים? בבקשה ממכם תעזרו לי אני לא סתם איזה אחד שמשעמם לו בחיים ויחפש לפרוץ קראתי ת'חוקים והכל ואני יודע שאסור לפרסם תוכנות שקשורות לפריצה ואפילו לתת לינקים אבל לפחות תנו קצה חוט משו..או שכמו שרשמתי בכותרת תוכנת שיחזור סיסמאות
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
תקשיבו יכול להיות שאני הכי לא קשור בעולם אבל אני חייב ומחפש תוכנת פריצה לאייסי קיו..ונשבע לכם שזה לא במטרה לפרוץ לילדים פשוט שכחתי את הסיסמא שלי..אני חשבתי שפרצו לי..שיניתי ת'סיסמא ושכחתי אותה.. אפילו אם מישו יכול להביא לי תוכנה לשחזור קבצים..אבל שהיא לא בכסף כמו ה-Recover ואלה.. למרות שאני מוכן לעשות הכל בשביל להחזיר ת'סיסמא שלי.. אני לא יודע אם זה הפורום..אני גם לא יודע אם עברתי על איזה חוק בפורום פשוט אני במצב נואש אני לא יודע מה לעשות דרך אגב פירמטתי את המחשב..אז מה אני אמור לעשות? כי גם נראה לי שתוכנת שחזור סיסמאות לא כל כך תעזור כי זה אחרי פירמוט אז ככה אני חיפשתי במלא מלא אתרים תוכנות שיחזור תוכנות פריצה והכל או שעולה כסף או שזה חארטה אז בבקשה ממכם אנשים אני חייב ש…
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 2.0.0.11 הבעיה היא שברגע שכותבים עברית הוא כותב רק בצד ימין ואי אפשר לשנות לצד שמאל מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי הפעלתי היום את המחשב החדש שהותקנה בו תוכנת ויסטה התקשרתי לספק האינטרנט כדי להתקין את החייגן והוא ביקש שאכנס למחיצה של לוח הבקרה אני מקליק על לוח הבקרה הסמן מתחיל ל " הסתובב " אבל לאחר מכן מפסיק ולא מגיע למסך של לוח הבקרה??? באג של ויסטה???יש למישהו רעיון מה הבעייה??? שבת שלום בריזה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לגבות תקליטור די וי די שברשותי. איזה תוכנה אתם ממליצים ויכולים לתת קישור עבור תוכנה שתעשה ריפ לסרט עם AC3 באיכות גבוהה ועם כל התפריטים של הסרט ? אם אי אפשר לעשות את הריפ עם התפריטים אשמח אם תגידו לי על תוכנה שתעשה ריפ בלי התפריטים. בתודה מראש High
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לפעמים סרטים נמרחים לי איזה מקודד חסר ? XVID או DIVX ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DivX Play היא רק תוכנת נגן או שיש בה גם מקודדים?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-