עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. קיבלתי לפני כשבוע מחשב נייד : IBM think pad T42 . העניין הוא שהדגם הזה מגיע עם 40GB של דיסק קשיח. המחשב מגיע עם חלונות מותקן ורוב התוכנות שקשורות לIBM מותקנות גם כן. למחשב יש פיצ'ר של RECOVRY, שזה מחליף באופן אפקטיבי את הפורמט. לאחר ביצוע הפעולה, המחשב אמור לחזור למצב ההתחלתי שבו קיבלתי אותו, לשם כך, "נידבתי" כ5GB של נפח, שאמורים להוות כונן נסתר ממנו יתבצע השחזור (לפחות כך הבנתי). הבעיה שלי מתחילה בכך ששמתי לב כי יש מספר תיקיות על המחשב שיש בהן (למשל) קבצי התקנה של כל מיני תוכנות שכבר מותקנות (תוכנות צריבה, NAV וכיוב') יתרה מכך, יש לי את תיקיית I386 שהיא תיקיית ההתקנה של חלונות, תיקייה עם דרייברים לכל ההתקנים על המחשב , ותיקייה עם עוד המון דברים שאין לי מושג …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. הכנתי קליפ עם חומרי DV של דקה ו55 שניות והוא רינדר לי בדקה ו54 שניות(קודק DV של קונאפוס) בפרמיר CS3 כ.מסך 8800GT יכול להיות?! אותה איכות בידיוק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nokobik,

יש אפשרות להגדיר ב-MAXTHON משהו שנקרא ALIAS, אפשר לשמור שמות מקוצרים לאתרים, כך שלדוגמא, www.ynet.co.il יהיה קיצור y וכו' אפשרי ב-FIREFOX? שאלה נוספת היא אם אפשר לשנות את השיוך של CTRL+ENTER או שאר הקומבנציות שישלימו לסיומות אחרות? לדוגמא במקום ש-CTRL+SHIFT+ENTER ישלים את ynet ל-www.ynet.org אז שישלים אותו ל-www.ynet.co.il. תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. שלום אני יודע שיש דרך לגבות מחשב כמו שהוא לIMAGE FILE ואז לעשות לו RESTORE לאותו מצב בדיוק ע"י תוכנות כמו GHOST. רציתי לדעת אם יש דרך לעשות IMAGE למחשב כלשהו ולעשות RESTORE למחשבים אחרים עם אותו IMAGE שהם יהיה בדיוק אותון מחשב שממנו יצרתי את הIMAGE גם אם למחשבים יש נתונים שונים ומחיצות שונות. יש דבר כזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by maxwell10,

צילמתי במצלמת וידיאו מספר סרטונים וקיבלתי קובץ vro יחיד שגודלו כ - 800 מ"ב. הייתי רוצה לערוך אותו עם moviemaker אך תוכנה זו איננה יודעת לעבוד עם פומרט זה. לפי המלצות שקראתי באינטרנט שיניתי את הסיומת מ vro ל mpeg. ה moviemaker אכן העלה את הקובץ אך סבל מבעיה בה זמן המופיע הוא רק 21 שניות (למרות שאורך הסרטון הוא 20 דקות). מה עלי לעשות על מנת שאוכל לערוך את את הסרטונים שבקובץ עם moviemaker?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, יש את התוכנה הזאת: GameCollector שמקלטגת משחקים של כל האמצעים (PSP, PlayStation 1+2, Wii וכו') עם תמונות, מה שטוב בה זה שמכניסים שם להיא מוצאת את המשחק לבד ומורידה תמונות, תקציר על המשחק והכל..הבעיה הקטנה שקשה לפרוץ אותה (לפחות אני לא מצאתי משהו שעובד.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח! בברכה, ניר ישראל חן.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  7. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אני מחפש אחר האנטיוירוס והפיירוואל החינמיים הטובים ביותר. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי תוצאות שעזרו לי.. אז מה הכי טוב?? וכמובן זכרו שיהיה חינמי לגמרי בלי כסף בלי זמן מוגבל לשימוש שיהיה חינם חינם חינם תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  8. בPOWER DVD הוא ישר יוצא מההקרנה וכשאני רוצה להפעיל שוב הוא אומר שהיתה בעיה קודם בלה בלה...... בתוכנה אחרת קפץ החלון "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו". גם במדיה פלייר זה נתקע..... מדובר בצורב+DVD (ז"א COMBO) של LITE ON. יש לציין שהדיסק *מלא* שריטות. יכולה להיות שזה בגלל זה? אגב שמתי לך שבמנהל התקנים כשאני עושה מאפיינים על הכונן DVD ב"אזור DVD" לא נבחר אף אזור. אני לא חושב שזאת הבעיה כי הסרט עולה ורק אחרי איזה 10 שניות נתקע אבל אם זה חשוב אז יידעתי אתכם...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בעיה בליצור את הכונן עצמו לא ל עשות M [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  10. למעסה הוא לא מראה לי GPU -באזור שרואים את הטמפ' של הרכיבים... בבקשה (זה משגע אותי..)עיזרו לי.. נ.ב הכ.מסך הוא 4870X2 הגירסה של ה EVEREST היא 4.50.1330

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by 6kwar,

יש למשיהו מדריך או שהוא יכול להדריך אותי להכנת רדיו בתוכנה WINAMP תודה זה המספר של האיסיקיו שלי 101502332 תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אתמול נתקלתי בבעייה במערכת שלי, אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לבעייה הזאת אבל אני זוכר שהיא קרתה בדיוק אחרי שסיימתי לקודד סרט בפורמט WMV עם TMPGEnc (בדיוק לאחר שיצאתי מהתוכנה). הסרת התוכנה לא עזרה. אני נתקל ב-2 הודעות בו זמנית, הודעת שגיאה של RUNDLL32 "התכנית ביצעה פעולה ועלייה להיסגר" והודעת שגיאה של ווינדוס אקספלורר אותו סיפור, לא משנה כמה פעמים אני סוגר את ההודעות ועושה RESTART ההודעות ממשיכות להופיע, הבעייה הכי גדולה היא עם ההודעה של ווינדוס אקספלורר, ברגע שאני סוגר אותה היא חוזרת אחרי 4 שניות בדיוק וברגע שהיא מופיעה אי אפשר לעשות כלום במחשב ומאז אתמול אני מבצע פעולות בהפרשים של 4 שניות :s05: ניסיתי אתחול למערכת, ניסיתי להיכנס למצב בטוח וגם שם הייתה איזשהי…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מנוי לדואר של GMAIL ואני מקבל דרך התוכנה של הוינדוס Outlook Express את כול האמילים שלי אחרי שאני מסים לצפות בהם ומחוק אותם הם נמחקים אבל לא מהדואר עצמו שאני נכנס דרך האתר של GMAIL עדין כול האמילים שם ולא נמחק כלום מהשרת עצמו מה לעשות יש דרך לסדר את זה ? או להחליף תוכנה?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. אמרו שחומת האש של WIN XP היא לא טובה לביטורנט אז אני החלתתי להחליף אך אני לא יודע למה פעם היה לי NORTON אבל הוא עשה לי קצת בעיות ואני לא ממש אוהב אותו עכשיו, משהו יכול בבקשה להמליץ לי על חומת אש טובה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by A.S computers,

הורדתי gta5 ורשום לפלייסטישן ואני רוצה להפוך למשחק מחשב משהו מכיר תוכנה כזאת ??? או תוכנה שמפעילה את המשחק. שישלח לי לינק או את התוכנה תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by urich,

הקבצים שהורדתי באזורוס נשארו עם סיומות 01 02 וכ' ולא של סרט והקבצים מחולקים ל100 קבצים במקום שניים (הורדתי סרטון) למה זה ואיך משנים את זה

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by yehielio,

שלום יש לי בעיה להכנס לאתר מסוים www.israelbody.org , בתחתית הדף מופיע סמל של משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים, יש למישהו מושג מה הבעיה? במחשבים אחרים כשניסיתי להכנס לאתר לא הייתה בעיה. תודה ???

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אני צריך מישהו שיסביר לי את היתרונות והחסרונות של התוכנה והאם היא מהירה בדרך כלל, וכמה זמן לוקח לה להתחיל להוריד וכו'....

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. גרסה 1.2 של התוכנה הפופולרית זמינה להורדה, לחצו כאן ונעבור לעידכונים: We are proud to announce that Spybot-S&D 1.2 is ready for the public! Over the past two month, we've been working hard to add some nice new features as well as to make the whole thing easier for newbies. Here's a short list of the most important changes: Introduced Easy mode for newbies, Advanced mode for pros Improved detections to avoid false positives (MD5 checksums) Improved detection mechanisms for morphing files (dynamic checksums) Added new Immunize section as a preventive measure against spyware Improved help (including description of each page, quick help & help buttons on each pa…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by Internal,

אני אוהב את התוכנה הזאת ותמיד משתמש בא אבל אני לא יודע בדיוק מי איזה גירסה זה התחיל אבל היא עושה לי יותר מידי בעיות עם קבצי *.wmv בכללי אני משתמש ב קודקים שך K-LITE בדקתי עם ווינאמפ והסירטונים עובדים מושלם אבל אני לא אוהב שאותה תוכנה גם למוזיקה וגם לסרטים אז מחפש אלטרנטיבה או מקסימום תיקון אם מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by DS,

אז ככה קניתי סרט בארה"ב(יותר נכון הביאו לי) DVD אחרי שקנו לי רציתי לשים כתוביות. אז ככה הכנסתי אותו לכונן DVD שלי וניסיתי לפתוח ואז הצלחתי הופיעו לי כל מיני קבצים. נכנסתי ל MPEG ויש שם קובץ ששוקל 800MB. נכנסתי פתחתי אותו בעזרת ה BSPLAYER ורציתי להוסיף כתוביות. אז חיפשתי בגוגל ומצאתי. הורדתי את הכתוביות וכשהוספתי את הכתוביות הם לא סונכרנו(הם לא התאימו לזמן של הסרט) איך אני מסנכרן לסרט כזה? יש לי את Subtitle Workshop

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. תקשיבו. אני משתמש בנורטון אנטי ווירוס וגם בנורטון פיירוול. ובזון אלרם. גם כשאני מכבה את שלושתם יש עדיין סממנים שיש לי עדיין פיירוואל. כמו שאני לא מצליח לעדכן את הAll seeng eye אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו. בדקתי ואין לי את הפיירוואל המובנה בחייגן השאלה שלי האם יש אולי פייוול שאני לא יכול לכבות תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by N82,

איך אני משנה סיסמה במסנג'יר?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  24. אני מנסה להתקין אנטי וירוס והוא לא יכול כי יש אנטי וירוס ישן שבעצם כבר לא קיים אני מנסה למחוק אותו בלוח בקרה ומקבל שגיאה היתה לי פעם תוכנה ואני לא מוצא אותה שמוחקת בקלות וביעילות תוכנות/תיקיות וכל דבר ואני לא זוכר מה השם שלה מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ward,

הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.