עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Banana-Man,

הורדתי שני משחקים ג'י טי איי סאן אנדראס וג'י טי איי 3 אני מנסה להפעיל אותם הוא מביא לי הודעה האם אני רוצה לשלוח דו"ח שגיאות. פעם הייתי משחק במשחקים האלה במחשב הזה לפני מלא זמן אבל לפני שנה+ איך אני מתפטר מזה? יש לי מחשב באמת ישן אבל המשחקים האלה היו מותקנים לי פעם במחשב ועכשיו הורדתי אותם שוב. Geforce 2 mx 440 intel p4 1.8 256 ddr זה המפרט פחות או יותר. מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by artv8,

היי שלום לכם! מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שסוגרת לי את הדפדפן. אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי ? :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  3. Started by rjjb7,

Generic Host Process for Win32 Services נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. מהי השגיאה ובאיזה הקשר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. היי, יש לי בעיה. יש לי מספר תוכנות במחשב שאני מעוניין להסיר ושלא ישאר שום זכר. שימוש בתוכנות שמנקות רגיסטרי לא עוזר. למשל NETLIMITTER- אחרי ההסרה המלאה שלו והסרת כל ערכי הרגיסטרי , עדיין מופיעה לי שגיאה " עלייך להסיר את הגירסה הקודמת" כשאני מנסה להתקין גירסה ישנה יותר. איך אני מגיע לכל הערכי רגיסטרי כדי להסיר ל-ח-ל-ו-ט-י-ן את התוכנה? הבעיה היא לא רק לגבי התוכנה הזו אלא בכלליות לגבי כל התוכנות. תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי מקלדת של SILVER LINE עם הרבה מקשי קיצור חוץ מהמקשים הרגילים.. למשל כפתורי נגן (הפעלה, עצירה, ווליום..) ומקשי קיצור לדפדפן (דף בית , הקודם, הבא...) בקיצור אני מקווה שהבנתם לאיזה מקשים אני מתכוון... עכשיו יש לי כמה כפתורים שבברירת מחדל שלהם מפעילים כמה תוכנות שאני לא רוצה שהם יפתחו אלא תוכנות אחרות... למשל... כפתור הנגן מדיה... כשאני לוחץ עליו נפתח לי BSPLAYER ואני רוצה שיפתח לי WINAMP ניסיתי להגדיר בתוכנות עצמן ולא ראיתי אפשרות כזאת... ניסיתי להכניס בקיצור דרך את האפשרות להפעיל את התוכנה ע"י לחיצה על הכפתור הרצוי אבל משום מה הוא לא נותן לי אפשרות לעשות זאת... יש לי גם תוכנה שיכולה לעשות את זה... אבל היא מסורבלת ולא נוחה... אולי אתם יכולים לעזור לי... אולי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מישהו מכיר תוכנה כזאת ?!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  7. אינטרנט אקספלורר מסריח ! הקליקים האלה מעצבנים ולא מצאתי בהגדרות איך אני מבטל אותם קורה בעיקר שלוחצים על לינקים נגיד אם אני לוחץ בעמוד הפורומים הראשי של HWZONE על פורום תוכנה זה עושה קליק אתם בטח מבינים אותי.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by amit71,

קיבלתי את המלצת המנהל והתקנתי את התוכנה הנ"ל ורציתי לשאול האם ניתן לראות גם את הטמפ' של כרטיס המסך (HD3850)ובנוסף האם יש דרך להציג את נתוני הבסיס (טמפ',מאוורר וכו')בסרגל הכלים על לוח העבודה או באיזה חלון קטן בצד[br]פורסם בתאריך: 1.01.2008 בשעה 22:10:14 ???עזרה בבקשה [br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 18:38:11Vatos-Locos איפה אתה ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  10. Started by eliXir,

יש לי אקספלורר 7 על אקספי, והוא עושה צרות.. כל פעם שאני מעביר את העכבר על איזשהו באנר האתר קורס. ובנוסף, יש מלא אתרים שהוא פתאום מחליט פשוט להיתקע. בלי שום סיבה.. פשוט נתקע. אולי reinstall יעזור.. איך עושים התקנה מחדש לאקספלורר?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. Started by Banana-Man,

איך פותחים קובץ uif מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. יש לי מקלטIR ישן מכרטיס טלוויזייה של PINNACLE ואני לא יודע איך להפעיל אותו.. הוא מתחבר לCOM ואני רוצה להפעיל אותו עם השלט מדיה סנטר שלי יש איזה תוכנה פשוטה כלשהיא שמאפשרת לי לקבוע לכל כפתור שאני לוחץ פקודה כלשהיא, או לחלופין ,משהו שיהייה יותר טוב:האם יש תוכנה שמאפשרת לי להוסיף פלאגין מוכן שמתוכנת לשלט של המדייה סנטר?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by LP_Fan,

אם מישהו כאן יכול לשלוח לי הזמנה ל Torrent Leech אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by veredaniel,

יש לי תמונה jpeg האם אפשר להפוך אות לicon?

• 4 תגובות
    • 7.3k צפיות
  15. Started by tintin,

יש לי 2 סרטים על ההארדיסק שאני מנסה לנגן עם POWER DVD 7 ואחד מהם הוא מראה תמנונה אבל לא מנגן,זאת אומרת לא עושה פליי בכלל והשני הוא מנגן בלגים כל שניה רואים מפסיקים רואים מפסיקים וגם הסאונד נקטע כל שניה אני לא מבין מה הבעיה! זה כל כך מפגר. המחשב שלי חדש לגמרי, הדריברים הכי חדשים המסך שלי תומך בHDCP דרך DVI ובתוכנה כל ההגדרות נכונות כולל האצת חומרה של PURE VIDEO של NVIDIA. הורדתי טריילר של WIN DVD סתם כדי לנסות אם אולי זה עובד אבל הוא לא פותח את הסרטים. זה פשוט כל כך מפגר אני לא מבין מה הבעיה ולמה זה צריך להיות כל כך מסובך אחרי שאתה קונה תוכנה חוקית והכל.. זה פשוט בזיון!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  16. שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. לא משהו מסובך - שיהיה אפשר לשים כמה סרטונים קטנים ב-DVD אחד עם מסך פתיחה פשוט שיכלול סקרין-שוט מכל סרטון כשלחיצה על התמונה מפעילה את הסרטון. יכולת המרה מפורמטים אחרים לא קריטית. יש 1000 תוכנות מנופחות - רובן בתשלום. אני מחפש משהו פשוט בהרבה - משהו קליל פשוט ויעיל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

שלום לכולם יש כמה בעיות שניסיתי להתמודד איתם אבל ללא הצלחה - דברים מעצבנים לאללה 1. קודקים -- יש לי חבילת קודקים מצויינת(אני יודע כי אני עובד איתה הרבה זמן ללא בעיות), העניין הוא שאני לא יכול להריץ סרט,כל סרט בתכנה כלשהי רק אם אני נכנס דרך ה-MC 2.לא מצליח להוסיף תיקיות לחיפוש קבצים ב-MC: לסרטים אני לא מוצא איך להוסיף עוד ומוזיקה הכנסתי והוא לא מראה ת'שירים 3.כשכבר רואים סרט - אז יש זום שכתוב עליו 2 ואפשר לפי החיצים שבתמונה למתוח לכל הכיוונים, אבל אני לא מצליח והוא סתם מותח לי לרוחב 4.ב-WINTV אני רואה טלוויזיה מצויין, ב-MC הוא מצא את כל התחנות אבל כל פעם הוא נכנס לשנייה לאיזו תחנה, שומעים קול (ממש לשנייה) אבל אין תמונה 5.איך לעזאזל מעבירים קדימה\אחורה בסרטים?! אני…

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. שלום רב, יש לי ILLUSTRATOR CS3 , אין לכל חבילת הCS3 גרסה של ME , אבל ראיתי אנשים שמכניסים איכשהו פונטים בעברית לתוכנה וכותבים בעברית (למשל אצלנו במעבדות יש עברית, נכון צריך קצת להסתבך ולכתוב בכתב ראי אבל הפונטים קיימים)- אצלי בבית הם פשוט לא מופיעים בכלל באפשרויות פונטים- איך אני יכול לייבא לשם פונטים עבריים.? (אני חוזר, אני מבין שאין תמיכה רישמית בעברית ושזה יצריך כתב הפוך, אבל לפחות שיהיה כתב (כרגע אין שום פונט בעברית, ואני כבר חוזה עוד בעיה שהוא לא יבין את הפונטים ויכתוב אותם בריבועים. כרגע אני מוריד גרסת הדגמה רשמית מהאתר של ADOBE , אולי שם יהיה...למרות שלא נראה לי בבקשה עזרה מישהו שפתר את המחלוקת?

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. יש לי בעיה בסייד באר כתוב שצריך לגרור אבל זה לא נגרר לי http://www.thoosje.com/how-to-use-the-sidebar.html http://img247.imageshack.us/img247/9061/thoosjesidebarfm4.jpg

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by david86,

המחשב שלי עושה ריסטארת קופץ חלון של איזה 60 שניות ואחרה זה המחשב עושה ריסטארת מי שהוא יכול להביא לי תוכנה נגד זה ? שיפסיק לעשות ריסטארת הוא הוא ירשום מה לעשות נגד זה? תודה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  22. יש לי קובץ של איזה 40 מגה עם כל מיני דברים חשובים לי ששכחתי את הססמא שלו הרצתי מלא מתקפות פיענוח וניסיתי כל ססמא אפשרית... עכשיו לעניין: יש לי תמונה או שניים שהן בדיוק אותו קובץ כמו מתוך הספרייה המוצפנת אני צריך תוכנה שפורצת את הזיפ על ידי שימוש בקובץ מפוענח שנמצא כבר בחוץ

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. שלום הורדתי עדכונים לדרייברים דרך התכונה VersionTracker Pro וראיתי בשמות של חלק מהדרייברים שהיא הורידה VISTA השאלה שאלי היא אם אני יכול להתקין אותם על XP או שזה יצור בעיה?ופשוט לדלג על דריברים אלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by Jenia24,

כל פעם שאני מעלה טיפה את התדרים ואז לוחץ על SET CLOCK כדי שישמור אותם אז הוא מחזיר את המהירויות לדפולט. יש לי X1600P של ג'יגהבייט

• 0 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים