עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by netanel38121,

שלום... הורדתי את התוכנה fraps .. מי שלא יודע מה זה התוכנה הזאת אז , זה תוכנה שמקליטה משחקי מחשב... שיחקתי ב דום3 והקלטתי את עצמי משחק במשך 15 שניות...הקובץ יצא 180מגה בייט שיניתי שם כמה דברים ועכשיו הקלטתי שוב 15 שניות וזה יצא 100 מגה בייט... זה עדיין מלא...! שמעתי שיש דרכים להוריד את כמות הקובץ.... אז אתם יודעים אולי מה הדרכים האלו? זה ממש חשוב לי.... או שיש לכם תוכנה אחרת יותר טובה להמליץ לי עליה? או שיש תוכנות יותר טובות להקלטת משחקי מחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by em28,

TabSidebar היא הרחבת פיירפוקס שאיפשרה להציב את סרגל הטאבים כסרגל צד כשלכל טאב מוצג Preview. על ה-Preview הוצגו כפתורים לניווט בסיסי (קדימה/אחורה, עצור/טען). השילוב של ההרחבה עם AIOS היה מושלם והחיים היו טובים ונעימים כמו שמוצג בתמונה: עד ש........ :s05: עם פרוץ פיירפוקס 4.0 לחיינו הפסיקה ההרחבה לעבוד והמפתח שלה הודיע שאין לו כוונה להמשיך ולתחזק אותה. ניסיתי תחליפים כ-Tab Catalog, Tab Preview, Firefox showcase ו-FastDial ולא מצאתי תחליף ראוי. האם מישהו מכיר הרחבה המאפשרת להחזיר לי את הפונקציונאליות האבודה של TabSidebar גם ב-FF4.0 ?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  3. שלום לכולם, לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל אנסה את מזלי... אני צריכה לצלם באמצעות מצלמת הלפטופ שלי מה הולך בבית בזמן העדרותי. אני צריכה להקליט את הצילום הזה. בעבר השתמשתי בyoucam שהיה מעולה אבל פג לו זמן הניסיון. מחפשת תוכנה חלופית שעושה פעולה זהה והאם לדעתכם שווה לרכוש את ה- youcam בגרסתו המלאה בעלות של 35$? אשמח לתשובה מהירה. בתודה, טלי

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  4. Started by Argo013,

התוכנה שבאה עם הסורק (Avision 261c) ישנה ולא נוחה לעבודה, לכן אני מחפש תוכנה שתתאים לכל (או רוב) סוגי הסורקים ושתהיה בעלת ממשק עברי . תודה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. היי אני מחפש אפליקציה לאייפון שדרכה ניתן לצפות דרך סטרימינג בשילוב עם כתוביות. כלומר - להעתיק לאפליקציה קישור מ-YOUTUBE ואז לנגן אותו בשילוב עם קובץ כתוביות נפרד. ניסיתי דרך VLC אבל לא הצלחתי לטעון קובץ כתוביות ולכן זה לא רלוונטי עבורי. **עם אנדרואיד יש אפליקציה בשם BSPLAYER שנותנת לי מענה אך באייפון לא מצאתי אפליקציה מקבילה. מכירים אפליקציה כזו ?

6. Started by gbox,

שלום רב קיבלתי עם המחשב את התוכנה power dvd אבל אני רוצה משהו אחר איזה תוכנה טובה יש בחינם או דמו טוב תודה

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by davis5,

מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר דרך המודם וגם להקליט הודעות ושיחות תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by AviadF,

יש לי בעיה עם מדיה פלייר 9.0. כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: windows media player an internal apllication error has occurd איפה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by the red dragon,

איך מוחקים הסטוריה כאילו לאתרים שנכנסתי ואני רוצה שלא יראו שניכנסתי לאתר הזה נגיד אז איך אני מוחק את זה?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by KKK,

שלום כולם יש לי את התוכנה פלאש גט ואמרו לי שאם אני משהה את ההורדה\המחשב נכבה\האינטרנט מתנתק או משהו דומה, לאחר מכן אפשר להמשיך להוריד מהנקודה בה ההורדה הופסקה...השאלה איך בדיוק אני עושה את זה? אם אני לוחץ על השהה ולאחר מכן על התחל אז ההורדה מתחילה מהתחלה...אין עוד אפשרות חוץ מללחוץ על התחל. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. מוזר כי לא מזמן דווקא כן הצלחתי. עכשיו משום מה זה לא מאפשר לי להגדיל את C או לאחד אותו עם מחיצה אחרת שיצרתי במיוחד בשבילו. אפילו שיניתי את האותיות של המחיצה החדשה ל-D כי חשבתי שהוא מאחד רק מחיצות עם אותיות עוקבות אבל גם זה לא עזר. יודעים מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  12. שלום רב, כתבתי קודם את ההודעה אבל ככל הנראה זה נמחק לי לפי הודעת שגיאה של הפורום. בכל אופן, אני מחפש (כאמור בנושא) תוכנה שתוריד לי אתר אינטרנט שלם כולל הלינקים שלו כיוון שדבר זה מאוד יעזור לי בלימודים.. אז אם אתם מכירים תוכנה חינמית או ברת-פריצה שעושה את זה אני אשמח מאוד אם תוכלו לשתף איתי. Vega נ.ב. אני מצטער שההודעה כתובה בצורה עילגת פשוט שכתבתי כבר thread שלם שבו תארתי את תלאותיי בדרך לתוכנה שלא עבדה לי כי הם רצו כסף וזה די מייאש אחרי שזה נמחק לך... * רצוי שהתוכנה תשמור את האתר בפורמט שהוא קריא עבור Google Desktop Search, אם כי אני מוכן להסתפק במה שיש.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by eidova,

יש לי את התוכנה ואני לא מצליח להתחבר לשרת שלה ואני לא מבין למה ? - אני רוצה להוריד משחקים כמו דום3 האם במירק הסיכוי גבוה מהקאזה ?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by ביצה,

אהלן אהלן יש לי מחשב נייד IBM T42 כבר תקופה, רץ על XP הכל היה פנטסטי ואתמול שדרגתי אותו ל-WIN 7. המערכת עובדת טוב אבל לא התקינה לבד דריברים חשובים כמו LAN\WLAN\כרטיס מסך ניסתי לחפש באתר של lenovo והורדתי את כל הדריברים שצריך מלבד WLAN שלא היה שם ומלבד דריבר לכרטיס מסך שלא פועל כראוי. עכשיו אני תקוע עם מחשב בלי אינטרנט, גם חוטי לא עובד, מאיפה אני יכול למצוא דריבר ל-WIN 7 32bit שיפעיל לי את ה-hotkey (גם כן לא עובד), wifi, lan, כרטיס מסך וכל מה שצריך. באתר של לנובו אין תוצאות להכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. האתר הבא מחלק מידי יום רשיונות בחינם לתוכנות בתשלום. http://www.giveawayoftheday.com מומלץ להשתמש ב- RSS feeds של האתר כדי להיות מעודכנים כל יום לגבי התוכנה היומית שניתנת חינם. עד היום הורדתי עשרות תוכנות רציניות, פופולריות ושימושיות. אלו תנאי האתר - Terms and conditions Please note that the software you download and install during the Giveaway period comes with the following important limitations: 1. No free technical support 2. No free upgrades to future versions 3. Strictly personal usage THIS SOFTWARE PRODUCT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT ANY WARRANTY OF ANY KIND, EITHER EXPRESS OR IMPLIED. WITHOUT LIMITATION, TO THE FULLEST EXTENT ALLOWABLE BY LAW, END USER ASS…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by EG,

שלום, רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמכוונים אותה לשעה מסויימת ואז היא נדלקת, או אפילו שאפשר להכניס לתוכה שירים (בפורמט MP3 למשל) ואז היא נדלקת ומשמיעה את השירים. תודה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  19. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי כל דבר אפשרי ואני לא מצליח! נתחיל עם רקע קטן: יש לי רמקולים 5.1 , כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב הכל טוב ויפה, הכל גם מחובר כמובן ב 5.1 ואני שומע את המחשב ב 5.1 (סידרתי את זה בהגדרות..) בקיצור יש לי לא מעט סרטים שמקודדים בב ac3 = אני אמור לשמוע את הסרטים בסראונד! אז אכן התקנתי את המקודד ac3 בגרסה החדשה ביותר (0.70 כמדומני..) ואני לא שומע את הסרטים בסראונד! אני חושב ששינתי את ההגדרות כמה פעמים ב ac3 אבל אני לא שומע ניסיתי גם להשתמש בכמה תוכנות כדי לראות אולי באחת מהן ה ac3 יעבוד (ניסיתי ב WMP, micro dvd ועוד כמה..) אבל בכולם אני לא מצליח! מישהו יודע מה עלי לעשות כדי באמת לשמוע סרטים בפורמט הנ"ל? כאמור הכל מחובר ב 5.1 ואפילו המקודד …

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by BandiT,

שלום. יש לי Mirc ובשבוע האחרון הוא עושה לי בעיות התחברות. הוא עבד אצלי הרבה זמן בלי בעיות ועכשיו הוא לא מתחברת לשרתים וכתוב את הסיבה הבא Unable to connect to server (Software caused connection abort) הקטע שלפעמים הוא כן מתחבר. אבל רוב הזמן הוא כותב לי את זה. וכאשר הוא מתחבר אני לא משנה כלום בהגדרות. יש להם מושג מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by hck,

היי מישהו מכיר את האתר הבא: http://www.allsoft-disks.com ? השאלה היא אם זה בכלל חוקי למכור את התוכנות במחירים כאלה, והאם ניתן לסמוך עליהם?

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  22. האם יש תוכנות בלימודי הנדסת חשמל? איזה תוכנות ולאיזה שימושים? אני סטודנט במכינה, מקווה להתחיל שנה א' בספטמבר הבא.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by alonezer,

Hello I'm having trouble with my computer. He wont start up in normal mode Because of Boot\Memtest.exe he tells me to insert vista recovery disc and i did and i did the recovery and nothing helped.. what can i do? (the English is because the safe mode) thanks.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  24. אני מנסה ליצור image של תחנה עם 80 גיגה מידע אבל הכונן החיצוני שלי לא מזוהה. איך אני יכול לגרום לghost לזהות אותו? תודה.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים