עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jonloveuall,

הסקר בא להציג כמה מאיתנו משתמשים בגימפ כתחליף לפוטושופ. למה? כי אני פשוט רוצה לדעת. לך תבין

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  2. היי חברים. הרצתי על מחשב Spybot והוא מצא לא מעט אדווארים. כמובן לחצתי על "FIX" ע"מ שיסר את האדוורים. לצורך וידויי הרצתי שוב והוא מצא עוד 2 אדוורים, אותם ניסיתי למחוק שוב, להריץ שוב אך עדיין היו קיימים (ניסיתי בערך 3 פעמים לעשות את התהליך מחדש). הספייווארים המדוברים הם :HitBox וRightMedia. תצלום מסך : http://img202.imageshack.us/img202/8312/57472181.jpg רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר או יודע מידע על הספיירווארים האלה? האם יש ממה לחשוש? האם ניתן להסיר אותם? או אם בכלל הם לא קריטים או לא מזיקים - איך ניתן להתעלם מהם בסריקות הבאות? תודה רבה מראש לעוזרים והתומכים. רן

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by leoleo,

אני מנסה ימיםםםםםם להעיף את ה-antivir דרך add/remove אך אני מקבל הודעה cannot load master resource אשמח לסיוע.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by oOo0oOo,

סרטון של דקה אחת בלבד, קובץ בנפח 200 מגה, שצולם במצלמה דיגיטלית FHD בעלת דיסק קשיח, הקובץ הוא M2TS AVCHD אני מנסה להציג אותו ב VLC וב Media Player על גירסאותיהן האחרונות, אך הנגנים לא מצליחים להציג (קפיצות ותקיעות רבות). אני יודע בוודאות שהקובץ תקין (ראיתי אותו מוצג באופן תקין לחלוטין במחשב אחר), אני יודע בוודאות שהסיבה היא לא מחשב חלש, המחשב שלי הוא Intel Core 2 Quad 64bit Q6600 2.4GHhz עם 4 ג'יגה זכרון, כרטיס מסך GeForce 8800 GT, Windows Vists Ultimate Service Pack 2 אגב, המחשב מנגן ללא כל בעיה קבצי MKV בגודל 10 ג'יגה. אשמח לדעת מה ניתן לעשות ולבדוק, אני מניח שהכיוון הוא Codec/חבילת קודקים שמתאים לפורמט הסרט הזה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  6. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב. הדיסק הקשיח שלו מחולק לשתי מחיצות: C וD. מחיצה C למערכת ההפעלה, ומחיצה D לקבצים. יום בהיר אחד, מערכת ההפעלה פשוט לא מזהה את כונן D. הוא אמר לי שהביוס מזהה את מחיצה D (אין לי מושג למה הוא התכוון, ונראה לי שהוא גם לא ממש יודע). בקיצור, השאלה היא איזו תוכנה יכולה לשחזר את מחיצה D (ככל הנראה, רק הheader נפגע והקבצים עצמם לא נפגעו). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by totah,

תודה מראש!!!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by sharmeiri,

הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם

9. Started by SweeT_EviL,

זה כבר ממש בעצבן. לפעמים כשאני צורב DVD הוא אומר לי תמולטי עמה הזה ולא משנה אם אני אומר YES או NO אחרי זה אני לא יכול לקרוא את הקבצים והדיסק עובד לאט וזה... אני מנסה לעבוד עם הדיסקים האלה גם בצורב שממנו צרבתי וגם מכונן DVD רגיל אחר... מה אני יכול לעשות!@?#

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  10. אחרי שהסרתי איזה וירוס מהמחשב שלי אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט... במקום תמונה יש רק ציור כזה של משולש כחול עיגול ירוק וריבוע אדום בתוך ריבוע לבן... מה עושים? ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר. תודה לכל העוזרים...

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. Started by RayZ,

האם התוכנה NOD32 אמורה להאט טיפה את המחשב? ראיתי שכשהיא מופעלת המחשב פועל יותר לאט (חלונות נפתחים אחרי פרק זמן ארוך יותר).

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by Xstyle,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  13. איזה קודאק צריך כדי לראות כתוביות ב-Quick Time??

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי אנטי וירוס kaspersky internet security והוא גילה לי וירוס לפני יומיים אבל הוא לא מצליח למחוק את הוירוס... זה השם של הוירוס: : virus Email-Worm.Win32.Warezov.gc זה המיקום: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\20M2RREA\pics[1].pif/PE_Patch.UPX/UPX עם איזו תוכנה אפשר למחוק אותו??? תודה מראש...

15. Started by fredi157,

האם יש דרך להתקין AFTER EFFECTS ו- PREMIER PRO על WINDOWS 7 32 BIT?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by ben672,

היי לאחרונה ניתקלתי בכמה מחשבים שה-MP אצלהם לא עובד יש תמונה מצורפת. האם מישהו נתקל במשהו דומה? ניסתי להסיר ולאחר מכן להתקין לא עובד,ניסיתי עוד כמה דרכים ועדיין לא מצאתי פיתרון אני צריך את עזרתכם תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. Started by avivl22,

התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by hugo_hand,

הי, חיברתי את יציאת ה-HDMI אל מסך הטלויזיה, אני רואה תמונה אבל אין שמע. ניסתי להתקין דרייברים חדשים (gigabyte וגם ATI), וגם להחליף את הכבל אבל זה לא עזר. תחת לוח בקרה -> סאונד מופיע יציאת HDMI אולם מתחתיה רשום: HDMI not plugged in שמתי לב שזו בעיה נפוצה אולם לא מצאתי פיתרון בשום מקום. המערכת שלי: ווינדוס 7 32 ביט. טלויזיה של סמסונג. לוח האם במחשב - gigabyte MA78GM-US2H המחשב והטלויזיה תומכים בשמע, אני מניח שזו בעיית דרייברים אבל העדכון שלהם לא עזר. הטלויזיה משמיעה סאונד ב-HDMI מהאקס בוקס. תודה מראש לעוזרים יניב

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

שלום אני צריך לעשות שיהיה אפשר להשתמש בוורד אך ורק במשתמש אחד מתוך שתיים שיש לי במחשב. איך אני יכול לעשות את זה? (אני מדבר על ווינדוס XP). תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. שלום, פתאום בלי ידיעה מקדמת פתחתי מסמך טקסט עם מידע שהיה שמור לי במחשב ונדהמתי לגלות שהכל ברוסית וכך שאר מסמכי הטקסט (TXT) - חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי דרך לשנות את זה - את הגדרות הקידוד לא מצאתי WIN7 בעברית* תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by KF,

כרגע עם firefox ומעוניין לעבור לopera.. האם אני צריך למחוק את firefox לפני ההתקנה של הopera ? יש אפשרות של שחזור מועדפים לדפדפן החדש ? תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי זמן מה המקלדת מחליטה שהיא איננה מעוניינת להעביר מעברית לאנגלית כאשר לוחצים על SHIFT+ALT. אני נאלץ לכתוב באותיות גדולות כל פעם ע"י הפעלת הקאפס-לוק. בעיה קלאסית אך לא זכור לי איך אני לפתור אותה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by elihaip,

שלום לכם הורדתי התוכנה המלאה Hiren's BootCD 9.2 + keyboard.patch.rar לצערי אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה היא כבר באה עם קובץ iso מוכן כמו בתמונה http://www.swf.co.il/show.php?img=13791_.JPG.html ובתוך הקובץ יש את זה http://www.swf.co.il/show.php?img=13792_1.JPG.html בבקשה תעזרו לי איך לצרוב את זה ואיך להפעיל את זה וגם את הקובץ keyboard.patch מה עושים איתו תודה מראש לעוזרים ושתיהיו לי בריאים

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  24. היי, הבקשה בכותרת. מחפש תוכנה ידידותית למשתמש. תודה!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by ירון333,

שלום חברה, יש לי אימיול 0.48a, שאני מפעיל אותו, חומת האש שלי ( COMODO ) שואלת אותי אם אני רוצה לתת גישה לרשת לאימיול או שלא... היא שואלת פעמיים, פעם אחת לגביי ה TCP ופעם שנייה לגביי ה UDP ל TCP אישרתי גישה אבל לגביי ה UDP היה משהו מוזר, חומת האש התריאה מתן גישה לפורטים של UDP אבל הם היו פורטים שונים ממה שמוגדר היה לי באימיול. מישהו מוכן לאמר לי מה קורה פה והאם האימיול שלי נגוע ומתוכנן כך שאפתח את הפורטים שה"פורץ" הגדיר וכך הוא יפרוץ לי למחשב וכו... ??? תודה ירון

• 9 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים