תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מדגם דל אינספרשן 6400 וכשיר GPS מדגם מגלן 315, יש לי תוכנה בשם NAVI GUID 3, והיא אינה מזהה את הGPS. חשוב לציין כי הGPS אינו מגיע בחיבור בעל יציאת USB אלא עם יציאת COM בלבד, חיברתי מתאם בין COM לUSB. בתוכנה ישנה אפשרות לזיהוי של הGPS אולם הוא ידני בלבד. הוא מאפשר לי 5 זיהוים של COM, כלומר COM3-7 וCOM16, כאמור הGPS מחובר בUSB. בGPS הגדרתי לו תחת כותרת BAUD לעבוד ב19200. בתוכנה ישנה פאשרות להגדיר לו את המהירות של החיבור וכאמור הגדרתי 19200, אפשרות נוספת להגדרה הוא איזה סוג מערכת ניווט היא וכאמור גם היא תואמת בין המכשירים- רשת מסוגNMEA. אם למישהו יש רעיון איך לגרום לו לזהות את הGPS אשמח.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. יש לי Mirc ובשבוע האחרון הוא עושה לי בעיות התחברות. הוא עבד אצלי הרבה זמן בלי בעיות ועכשיו הוא לא מתחברת לשרתים וכתוב את הסיבה הבא Unable to connect to server (Software caused connection abort) הקטע שלפעמים הוא כן מתחבר. אבל רוב הזמן הוא כותב לי את זה. וכאשר הוא מתחבר אני לא משנה כלום בהגדרות. יש להם מושג מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה לפני כמה ימים וכשאני נכנס לאתר Atraf.co.il הוא לא מאפשר לי לדפדף בין תמונות עזרה בבקשה...
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי הורדתי קבצי RAR שלא היו אמורים להיות מוגנים מ-RAPIDSHARE אולם בזמן שאני מנסה לפתוח את קבצי ה-RAR הדחוסים ,אני נידרש להכניס קוד. אולם לא מצאתי שום אזכור לדרישה כזו טרם שהתחלתי להוריד את הקבצים. האם יש דרך כלשהיא שתאפשר בכל זאת לפתוח את הקבצים הללו
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו היה לי את המסינגר החדש 2011 , עכשיו הסרתי אותו ואני רוצה להתקין את הישן אבל הוא אומר לי שיש לי גרסה יותר חדשה איך זה ?? תודה ****** הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב שלי ואחרי זה התקנתי את הפיירפוקס ומאז אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להסיר, להתקין מחדש, ניסיתי את מצב בטוח. וכלום. פשוט לא עובד. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי אני משתמש באימיול של MorphTX ומוריד דברים די נדירים משם (וממש לא מצפה שהם ירדו תוך כמה דקות או כמה שעות)... השאלה אם הפעלת ה WEBCACHE תתן משהו ואולי תעזור לשפר קצת מהירות, או שאם מדובר בדברים נדירים זה לא יעזור כל כך ?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך להגיש חיבור ובהוראות של העבודה גודל החיבור צריך להיות: רוחב 12 ס"מ, אורך 17 ס"מ. הייתי מוציא את החיבור על דף ומודד עם סרגל, אבל יש לי תחושה שזו הדרך הטיפשית לעשות את זה. האם מישהו יודע איך אני בודק אורך/רוחב בתוכנה עצמה? תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שפשוט יגן על המחשב מפני מכל הזבל הזה שהמצא ברשת ומאט את המחשב שזקוק לפירמוט כל חודש והכי חשוב לא כבד תודה ..
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל פעם שאני מנסה להתחבר למסנג'ר אני מקבל הודעה שגיעה "הכניסה נכשלה מכיוון שהשירות אינו זמין כעת" כאשר אני לוחץ על "קבל מידע נוסף אני מקבל הצעה להוריד את הגירסא החדשה (שכמובן לא סידרה תבעיה) מישהו מכיר את הבעיה ? יודע איך לטפל בה ?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום.נכנסתי למנהל ההתקנים שלי והופיע לי סימן שאלה צהוב לי הגדרה של usb התקנים אחרים. הסרתי את ההתקנה. השאלה שלי האים זה יפגע בחיבור usb ?\ אני צריך להוריד דרייבר ולעשות התקנה מחדש?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הורדתי קובץ וזה ירד עם אייקון של אקספלורר במקום אייקון של זיפ או רר ? איך אני משנה את הקובץ ל זיפ או רר ?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה אשר מממשת מערכת קבצים המתבססת על שירות הדואר outlook.com? (בדומה ל-Gmail Drive)
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
http://internet.hadea.co.il/logosz.jpg זהו התוצר הסופי - גם מבחינת מיימדים
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להכנת באנרים המיועדים לפירסומות..? יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את העזרים של הווינדוס ואין לי פה את הדיסק של ההתקנה .. מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להמיר את היציאות בכרטיס קול המובנה ל REAR ול CENTER ... ומאחר ואין לי את התוכנה שתי הכניסות נשארות בתור כניסה למיקרופון .. יש עוד תוכנה חוץ מהתוכנה שבאה עם הווינדוס שיכולה לשנות את זה ? יש לי כרטיס קול מובנה AC97 ... ומאחור יש 3 כניסות\יציאות .. אחת מהן כרגע פעילה ..
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הכוונה שמי שאני אתן לו אישור (או משהו כזה) יוכל לראות את כל מה שהולך על הדסקטופ שלי. התוכנה צריכה לעבוד עם ווינדוס וMAC OSX. תודה..
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי WIN XP לפני כשבוע התחילה בעיה שהמחשב לא רוצה להחליף בין השפות שמותקנות בו שהם עברית ואנגלית על ידי הכפתורים ALT+ SHIFT וכדי להחליף את השפות אני צריך הוא ללחוץ על CAPS LOCK שזה מה שאני עושה עכשיו אבל הבעיה מתעוררת שזה הפוך מאנגלית לעברית וזה סיפור ארוך עד שזה קורה . האם יש אפשרות להסיר את ההתקנה של השפות ולהתקין מחדש {כדי להתקין אמרו לי להוסיף וי בריבוע בתפריט אז חשבתי שאם אני יסיר את ה וי זה יסיר את זה קיצור זה לא עובד } או האם יש פיתרון אחר. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי ל- Microsoft Outlook 2003, לאחר שנים של שימוש ב- Outlook Express הישן והטוב. כאשר אני מקבל עכשיו מיילים שמצורפת אליהם תמונה, אני לא רואה תצוגה מקדימה של התמונה למטה כמו שהיה לי ב- Outlook Express. חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי את האופציה הזו...?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו כל קובץ AVI שאני מנסה למחוק או לשנות את שמו מתקבלת הודעה שאין אפשרות כי הקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה כל שהיא חשוב לציין כי שום תוכנה שרצה ברקע לפחות לא כזאת שאני יודע עליה וזה קורה גם ב- SAFE MODE אני משתמש windows xp אנא עיזרו לי
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
הkaspersky אנטי וירוס שלי מזהה מתקפות כל 5 דקות בערך מכתובת 213.8.8.98 וזה לא מפסיק להציק לי מה אני יעשה???
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רק שמוע אני לא רואה בווינדוס מדיה פליר! אז אני צריך קידוד הכי חדש הווינדוס שלי WIN XP בעברית פרו ושיהיה קישור ישיר כי נכנסתי לאתר של www.divx.com ואני לא יודע מאיפה להוריד ומתיי יוצא ווינדוס מדיה פליר 10?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה להכין TUTORIALS מיקצועיים. דרושה המלצה לתוכנת VIDEO SCREEN CAPTURE טובה לא משנה שתעלה כסף העיקר שתהיה איכותית נוחה ובעלת יכולות ייצוא רבות עם אפשרות להקלטת סאונד של המחשב ומהמיקרופון אפשרויות זום הדגשה וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-