תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לקבל המלצה לתוכנה שיודעת ליצור פרוקסי כאילו בארה"ב הכוונה לשימוש באתרים אשר מציעים את השירותים שלהם רק לגולשים אשר נמצאים בארה"ב, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנת WINFAX אני לא מסתדר איתה יש אולי למישהו מדריך בעברית??
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש מעבד QUAD 4GB זכרון האם עדיף ויסטה 64 או XP 64 תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אם כן - מה צריך לסמן בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאחרונה גוגל הוסיפה "תמיכה" בתוספות וסקינים, בינהם התווסף התוסף ADSWEEW שבעיקרון כמו ADBLOCK אבל בינתיים אפילו מחזיר תוצאותיותר טובות. אחת הדרכים להתקנה היא בעזרת גרסאת הפיתוח של הדפדפן, אשר ניתן להוריד מכאן: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel לאחר ההתקנה תוסיפו לקיצור דרך שלכם לגוגל את השורה הבאה: --enable-extensions יש רווח בהתחלה וכן אלו 2 מינוסים. עכשיו יש להתקין את התוסף (כמובן לאחר הפעלה מחדש של הדפדפן) מכאן: http://www.adsweep.org/AdSweep.crx וזהו תבדקו שזה עובד, אפשר גם לוודא התקנה כאן: chrome://extensions/
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה..איך מסדרים את הכתב...הכל מבולגן...שחקתי בפונטים כלום לא עוזר... למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לחבר שלי היה את הווירוס MSBLAST.... אז מה שעשיתי זה למחוק את הקובץ מתיקיית SYSTEM32.... מאז לא נכבה לו המחשב אבל כן הופיע ההודעה שמופיעה עם הטיימר רק בלי הטיימר והמחשב לא נכבה! ועוד משהו מוזר...הלינקים לא עובדים! נגיד הוא נכנס לוואלה לחץ על ספורט ופשוט לא קורה כלום! קיוויתי שתוכלו לתת לי תשובה איך לתקן??? תודה רבה לכל העוזרים! 8)
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
BACKROOM.ROXY שזה סוג של סוס טרויאני ושהוא לא יכול לתקן את ההבעיה כמו כן גם קיבלתי ממנו (נורטון) הודעות על דואר יוצא שהוא לא יכול לשלוח (לא מותקן אצלי OUTLOOK) בררתי קצת על הוירוס הזה באתר של נורטון ויש שם הוראות הורדה לוירוס הם כותבים שם לעדכן את התוכנה (LIVE UPDATE) ולהוריד "ווליו" מה"רג'יסטרי" התוכנה שלי מעודכנת ולא מצאתי את ה"ווליו" שהם מדברים עליו הוא לא קיים אצלי ניסיתי להפעיל את נורטון במצב SAFE MODE (דרך אגב אני משתמש בWINDOWS2000) והוא לא מוצא שום דבר ניסיתי בדיקה ON LINE של פנדה והוא גם לא מוצא כלום מה עושים ??? שום תוכנה לא מוצאת את הווירוס אבל אני מרגיש שהוא שם (אני מאוד קשור למחשב) מי שיוכל לעזור לי יבורך מי שלא תודה בכל מקרה LIRIK
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם יש אפשרות "לפתוח" את הקובץ ולחלק אותו למספר תמנות? (למשל אם יש בקבוץ 200 דפים, אפשר להפוך אותם ל200 תמונות של JPG?)
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום..... מישהו יכול לארגן לי מדריך להאצת האימול בבקשה......................
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי תוכנות הדורשות רזולוציה של 1024*768 לפחות מה שאין במחשב המיני שלי ( - 1024*600), ורציתי לברר אם ניתן ל"דמות \ לזייף" מצב רזולוציה כזאת - אף שכמובן לא שייך פיזית במסך כזה זה מאד דחוף לי ותודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הכרטיס הוא כרטיס רשת חדש של Level One , עדכנתי קושחה. הIP סטטי. הייתי בשמחה "משנמך" לגרסה 5, אבל זה בלתי אפשרי. לא מצאתי פתרון לזה בחיפוש בפורום\ברשת. מישהו מכיר\יודע למה זה קורס? (כן, גם אני לא סובל את התוכנה הזו, זה בשביל אחי הקטן). תודה מראש. (וחג שמח)
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בדרך כלל אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ושם נמצאות כל הסימניות והסיסמאות שלי וכו'. היום ראיתי שApple הוציאו גירסא חדשה לדפדפן שלהם safari והחלטתי להוריד אותו. הדפדפן פועל מעולה אבל אני לא מוצא דרך להעביר את הסימניות והסיסמאות מהפיירפוקס לsafari. בsafari יש רק כמה סימניות של הפיירפוקס ואין סיסמאות בכלל. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להעתיק קובץ ISO מהדיסק שלי, דיסק DVD למחשב. פעולה שכבר עשיתי בעבר. הקובץ שוקל 4GB וזה לוקח המון המון המון זמן.. המחשב מאוד חזק ובסופו של דבר, זו ההודעה שאני מקבל... מה עושים, מה הבעיה? חג שמח, דימה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
התקנתי וויסטה ומאז פשוט נעלמה לי מחיצה של 100 גיגה מהמחשב. הדיסק התקנה של וויסטה רואה אותה בתור EXTENDED ואני לא מצליח להפוך אותה למחיצה שיהיה אפשר להשתמש בה. לא אפכת לי מהמידע שיש לי שם אני רק רוצה שאני יוכל להשתמש במחיצה הזאת של הכונן שוב. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (נייד וביתי) והייתי רוצה שחלק מהתיקיון שאני מעדכן באופן קבוע בביתי (כמו מוסיקה וכדומה) יעודכנו באופן אוטמוטי גם בנייד מבלי שאצטרך לחשוב ולמצוא איזה קבצים עידכנתי לאחרונה וכל פעם להעתיק אותם על גבי הרשת, בקיצור לעשות סינכרון קבצים בין תיקיות, יש תוכנה כזאת? ועם כבר בנושא, האם יש לי אפשרות לשמור את כל ה EMAIL, notes וכל הפגישות שלי (לא חייב חשבון פעיל) שיש לי במחשב הבייתי בתוכנת microsoft outlook גם במחשב הנייד שיש לי את אותה התוכנה שם? בתודה מראש. חג שמח
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב שמעו אני יודע שהמחשב שלי חלש מאוד (פעם הוא היה תותח ) אבל בשבוע האחרון שאני פותח את המחשב ב10 דקות הראשונות שהWINDOWS עלה המחשב קופא נגיד אני מסמן את הכפתור התחל אז זה לא מגיב אני מנסה להכינס לאינטרנט זה לא ניכנס אחריי 10 דקות בערך זה עושה את כל הפעולות בבת אחת... בד"כ המחשב תמיד פתוח אז לפעמים בבוקר שאני בא למחשב הוא גם קופא או לפעמים סתם ככה פתאום הוא לא מגיב לכלום עזרה?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של טרויאני שפשוט מסרב להמחק ,הדסקטופ מופיע ככחול ובתוכו יש קוביה צהובה שרשום בה: warning!spyware detected on you computer שום תוכנה לא הצליחה להוריד אותו לא aaw לא spy sweeper ולא spy hunter אז לפני הפירמוט באתי להתייעץ אולי יש עוד פיתרונות לבעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים עידכנתי את NERO ועכשיו על פעם שאני מסיים לצרוב הקונן נפתח ונסגר ללא הרף ומפסיק רק כשסוגרים את NERם(ע"י TASK MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין גירסא יותר ישנה אבל הבעיה עדיין מופיע. יש רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אמרו לי שניתך לעשות אימג כמו בGHOST רק בתוכנת אקוניס ולא צריך לכבות את המחשב בזמן עבודה מישהו עשה את זה . זה רק בגרסה מסיומת ?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! רציתי להתקין בבית Windows Defender על Windows XP Professional x64, אבל לא מותקן לי במחשב בבית WGA, ואני גם לא רוצה להתקין. לכן, הורדתי Windows Defender במחשב בעבודה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את התוכנה במחשב שלי בבית בלי WGA ובלי שהתוכנה תנסה לבדוק את החוקיות של המערכת הפעלה, או שאני יכול להתקין את התוכנה והיא לא תנסה לעשות בדיקה או לדווח משהו למיקרוסופט.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-