תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, לאחר ימים ולילות של חיפוש - אני מיואש!, ומה אני בסך הכל מחפש? שבצד יהיה לי שעון ולוח הודעות? כל מה שאני מוצא או שזה רק ל-Vista או שההתקנה לא עובדת. בבקשה עזרו לי למצא את מבוקשי!.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא להתבייש להגיד את האמת הלכתי על סיגון שחור צהוב אדום... תוכן הכותרת Devil שטן מזיר אדום בכל העינין זה האתר http://kobi.zapto.org תגובות חברה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם התוסף Download Statusbar הוא עבד בסדר עד לא מזמן שפתאום משהו השתגע, לא משנה כמה אני מוחק ומתקין, או מבטל, אני לא מצליח להוריד תמונות, ולא משנה מה אני מוריד, זה לא מופיע דרך התוסף או דרך החלון המובנה של FF, והוא מוריד ממש לאט... יש פתרונות? :\
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום בעת התקנת כרטיס קול (realtek hd sound card) לאחר סיום ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת כי HD inf file not found וההתקנה מתבטלת מה לעשות בתודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זוהי גירסת לייט של 2.47 מגה. התוכנה לא מפעילה לי קובץ מסוג MDF או MDS. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מע' הפעלה של VISTA64 על שני דיסקים RAID 0 ניסיתי GHOST9 .ACRONIS לא מצליחות לשחזר מתקבלת הודעה קובץ הרוס אבל גיבוי מבצעות ללא בעיה . אם יש למישהו פתרון אשמח.
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום, יש משחק שאני רוצה לשמוע את המנגינה שלו אך אין לו שום קובץ בדיסק הקשיח שאפשר להוציא אותו משם ולשמוע, לכן אני מחפש תוכנה שמקליטה live את הצלילים, באיכות גבוהה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מאיפה הכי כדאי להוריד את הדרייבר... מהאתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.25_whql.html או מהאתר של gigabyte: http://www.gigabyte.com.tw/Support/VGA/Driver_Model.aspx?ProductID=2726
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כיצד ניתן להתחבר לשתי חשבונות מסנגר לייב בו זמנית
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את אחת התיקיות שלי משולחן העבודה ורוקנתי את סל המיחזור. האם יש תוכנה שיכולה לשלוף את הקבצים מהתיקייה. שיחזרתי את המערכת אבל היא נתנה לי רק תיקייה ריקה בלי הקבצים... :-\
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי את ההופעה של אינפקטד משרום, ואני רוצה לשמוע את זה בקובץ של mp3 איך אני עושה את ההעברה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
נמאס לי שפתוחים לי 3-4 חלונות "סייר הקבצים" של WINDOWS בכל זמן נתון. האם יש סייר קבצים שמאפשר לעבוד בטאבים (כמו שיש בFIREFOX) כולל גרירה\העתקה מאחד לשני וכדומה?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למי שמבין קצת במסנג'ר וויסטה מאז שעברתי לווינדוס ויסטה אני לא מצליח לעשות קליפ קול במסנג'ר הוא לא מזהה לי את הכרטיס קול שממנו אני בעצם עושה את הקליפ, מישהו מכיר פיתרון? תודה!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בWINDOWS MOVIE MAKER, (ווינדוס XP) כשאני מנסה לפתוח שיר או תמונה אני מקבל הודעת שגיאה - UNSPECIFIED ERROR. וכשאני יוצא ונכנס לתוכנה אז המוזיקה והתמונה נמצאים שם (אבל אי אפשר להכניס אותם לסרט) אשמח לפתרון, תודה. וניסיתי להתקין כבר גרסה חדשה יותר של התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתקין את NERO 8 מכיוון שמשהו בהתקנה של NERO 7 נדפק ולכן אני לא יכול להסיר אותו. עד שאני לא מסיר אותו אין אפשרות להתקין את 8. מישהו מבין?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן אנשים! נתקלתי בבעיה מעצבנת בהתקנת הדרייבר לכרטיס קול 7.1 מובנה, הכרטיס קול של חברת RealTeK אם איני טועה, לקראת סוף ההתקנה עולה הודעה שאומרת שהדרייבר בעצם לא הותקן! מישהו בבקשה יכול לעזור לי למצוא דרייבר שיעבוד על הכרטיס קול והלוח אם הזה? המשחב נקנה אצל אייבורי מחשבים אם זה משנה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אולי מישהו יכול לעזור בבקשה : היתקנתי את SYSTEM MECHANIC PRO ואני מנסה להסיר אותו ולא מצליח ,ניסיתי להסיר אם YOUR UNINSTALLER 2008 וגם בדך הרגילה וזה מה שהוא כותב לי : מצורף תמונה מישהו יכול לעזור לי איך להסיר את זה בבקשה בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
היי שלום לכם. אני רוצה להדביק כתוביות לסרט. עכשיו ניסיתי התוכנה AVI RECOMP אבל כל הנקודות ושאר הסימנים נהיו בצד השני. אולי אתם מכירים אופציה בתוכנה שמתמודדת עם הבעייה הזו. או תוכנה אחרת שיודעת להדביק את הכתוביות . :s05:
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר.עכשיו כבר הרבה זמן פתחתי פורטים...אני יודע לפתוח וכל זה. והאימיול עבד טוב.רק פתאום נהיה לי בעיה מוזרה באמיול.האימיול דולק,אני מתחבר לשרת... מתחבר,ומזהה גבוה.רק שכל הקבצים בהורדות לא מוצאים שום מקורות,כולם דוממים, כולם בצבע אדום,לא מקור אחד אפילו.מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם - שאני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מלפני שבוע אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. ואני לא מתכוון שאני נכנס לאתר אחרי כמה שעות שגם אני מתנתק מהאינטרנט שלי (לא שבעבר זה שינה)... כבר שאלתי את זה פה אבל אף אחד לא ענה לי ופתר לי את הבעיה. זה מעיק רצח להתחבר כל פעם מחדש לאתרים תודה רבה על העזרה, שי.
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמליץ על תוכנה שרצה על המחשב שלכם, בודקת לכם את האימייל באופן קבוע, ואם יש אימייל חדש היא שולחת לכם SMS עם נושא האימייל וממי הוא. התוכנה חינמית וגם השליחה של הסמסים היא חינם. אפשר להוריד אותה ב: http://gsn.kipmi.com התוכנה תומכת בחשבונות דואר Gmail ו POP3 . (כן, אני כתבתי את התוכנה. לא, אני לא מרוויח ממנה כלום. היא באמת חינם.) אם יש הערות/הצעות/בעיות , אתם מוזמנים לספר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על FIREWALL טוב כזה שיתן הגנה טובה וביחד עם זאת יהיה קל לשימוש ולא יעמיס כלכך על המחשב, תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
רכשתי היום מצלמת רשת מדגם MX5 של TEAC 500K והCD של המחשב שלי אינו עובד לכן איני יכול להתקין את הדריוור. כיצד אני משיג אותו?(נכנסתי לאתר שלהם ואין להם שום איזכור למצלמות רשת).
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כשבועיים, שיחזרתי את המע', עדכנתי דרייברים, הורדתי קודקים חדשים. ועדיין בטלוויזיה רואים שחור לבן. (גם שאני הופך אותה לצג ראשי..) אני ממש חסר אונים - מה אפשר לעשות?? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לנובו נייד שלא מצליח לזהות רשתות אלחוטיות. ניסיתי עם התוכנה סנדרה למצוא איזה דרייבר חסר לי. יש לי כרטיס רשת intel pro wireless 3945bg network connection אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים לוינדוס קס פי. מודהלכם על עזסרה במצאית הדרייבר המתאים או בפתרון הבעיה בדרכים אחרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-