תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת איך אני מוציא מדיסק של motherboard את הדרייבר sata הנחוץ שצריך בהתקנת ווינדוס?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
למישהוא יש מוסג איך נאי יכול להפוך את הגיליון שהמספרים יהיו בצד ימין ב EXEL2000?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה גרסא יותר חדשה : 2.51.30 2.51.20 2.51.8 אם מישהו יוכל לדרג את הגרסאות מהחדשה יותר לפחות חדשה אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר דואר וואלה ו Gmail כך שאני אראה גם ב Outlook 2007? תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
תודה והאם היא מוחקת קבצים?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 בעברית ומדיה פלייר 11. כל הקבצים בעברית מוצגים בג'יבריש ובדקתי בהגדרות שפה של הווינדוס והכל מוגדר על עברית. בווינדוס הקובץ מוזיקה מוצג בעברית וכל שאר הפרטים גם אבל במדיה פלייר בג'יבריש. יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
??? (אם זה חשוב אז יש לי מדיה פליר 10)
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במציאת תוכנה שתוכל לשלוט על מהירות המאוורר, כיוון שכרגע המאוורר שלי עושה רעש כמו של טרקטור כשהוא על IDLE וכשהטמ"פ נמוכה. הוא נכנס לפעולה חזקה רק כאשר המעבד והכרטיס מסך מתחילים לעבוד במשחקים וככה הרעש של הטרקטור מפסיק. ככל שהוא מסתובב לאט יותר ככה הרעש גרוע יותר, כבר פתחתי את המחשב ושימנתי את המאוורר אבל זה כבר לא עוזר יותר גם בפעם השניה. אודה לעזרה נ.ב אני משתמש בגרסת ה CATALYST PRO למחשבים ניידים, האחרונה שיצאה לכרטיס מסך הנ"ל (4650).
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לדוגמא אם יש לי שלום אז שהתוכנה תוכל להפוך את זה ל-םולש ולהפך... יש תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב אז כפי שהכותרת אומרת... בזמן האחרון, כשאני צורב דיסק במחשב (משתמש בנרו, גרסה אחרונה), אז בזמן הצריבה, הכל נהיה איטי, העכבר קופץ, ה-WinAMP מקרטע כאילו שיש עליו עומס... והתיקיות נפתחות לאט והכל זז לאט כאילו המחשב עמוס... פעם בזמן צריבה יכלתי לעשות הכל... לשמוע שירים, קליפים, סרטים... בלי שום הפרעה... הצורב שלי הוא Yamaha 10*16*40 אני משתמש ב-WinXP Corp SP1 ובגרסה האחרונה של נרו (אני חושב 10.28) אשמח אם תוכלו לעזור לי ולו במציאת קצה חוט לפתרון הבעיה. תודה וסופשבוע שקט, אורן.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
באקספלורר 7 יש את האפשרות הזאת, איך אני מתפעל את זה ב-8?[br]פורסם בתאריך: 13.04.2009 בשעה 21:12:07 מישהו יודע? זה די דחוף לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו שמע על האנטי וירוס הזה (מישהו אמר אייסיקיו?!) הוא שווה משהו בכלל?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יכול לתת מידע על תוכנה שמוציאה את רצועות המוזיקה מקבצי ה VOB שיש לי? (לפורמט mp3)
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה את הגרסא שמתעדכנת אוטמטית זו שמופיעה כאן: http://www.filehippo.com רק שתתמוך במערכת 64bit. בנוסף, מישהו מכיר מקור חינמי כמו filehippo לגרסאות של 64bit? אתר מעולה! תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה חופשית קלה וידידותית לסינון אתריים פורנוגרפיים עדיף בעברית בחינם. אם לא אז באנגלית בחינם. תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום (: אני רוצה ליצור רשימה של כל מספרי האייסיקיו שלי (בלי לרשום כל אחד בנפרד כמובן...) יש אפשרות מהירה וקלה לעשות זאת? תודה מראש, RedFox.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
במחשב בו יש WIN7 מותקנים IE8 וגם FF5. ב IE זה נראה כמו בתמונה 1, כלומר תקין. ב- FF זה נראה כמו בתמונה 2. נראות שתי שורות טקסט מתוך המופיע בדף המקורי וזהו. הפתרון? חסר תוסף? התקנה של פלאג-אין, ואיזה בדיוק? כיצד מתקינים? תודה אהההההה....... כן. זו לא אנגלית. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
פירמטתי תמחשב והדוח שגיאות הזה עולה מיד שהמחשב עולה לאחר הדלקה: http://www.siz.co.il/my.php?i=thqnly0j2rbn.jpg עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה להריץ כל סוג של סרט/סדרה בכל סוג של איכות המחשב מתאפס. ניסיתי את כל סוגי הנגנים (10 בערך), התקנתי FRAMEWORK, התקנתי עדכונים אוטומטיים, התקנתי 3 חבילות מקודדים. בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows Media Player 9 בעברית ומערכת הפעלה WinXP Pro Corp SP1 באנגלית. כשאני מפעיל סרט על מסך מלא (במדיה פלייר 9), רואים בהתחלה במסך מלא, אך עם פסים של ה-Controllers מלמעלה ולמטה (הכפתורים של ה-play, pause וכו'...) לאחר כשתי שניות שאני לא נוגע בעכבר, ה-Controllers נעלמים ואז רואים באמת במסך מלא. אך הבעיה היא שכל תזוזה, אפילו תזוזה ממש קלה של העכבר, גורמת ל-Controllers לחזור ואז שוב הסרט לא במסך מלא... רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר שלא יראו את ה-Controllers במסך מלא.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שכן שלי סיפר לי שקיבל קובץ דרך המסנגר והאנטי וירוס זינק מיד לעמדת התקפה, הוא אישר מחיקת הקובץ. מאז יש לו בעיות עם מערכת ההפעלה. בעיות בצפיה בסרטים מחשב עובד לאט ועוד כל מיני תופעות מציקות האם מקרה זה ידוע? אם כן, מהו אותו הקובץ המזיק? האם יש פתרון מלבד פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בגרסה החדשה שיצאה יש שם דבר כזה שקוראים לו speed dial מישהו מכיר הרחבה ל firefox שעושה אותו דבר
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להריץ סרטי דיוידי ודיויאקס על המדיה פלייר מישהו יודע איפה אפשר להוריד קודקים חינמיים ואיכותיים? תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-