תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע למה אי אפשר להוריד איתה יותר דברים? היא לא מביאה לי להוריד שום קליפ שום דבר אומרת שכל הכתובות חסומות וכ"ו יש משהו מקביל? רק לא האתרים המגעילים האלה שצריך שעה בשביל להוריד שיר אחד מסכן..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי RADEON X1950PRO 512MB שמתחבר בPCIE, הבעיה היא, שכל פעם שאני מתקין דרייברים, לפני שהווינדוס עולההמסך נכבה. הווינדוס עולה בוודאות אני שומע את הצליל כניסה, פשוט המסך נכבה. בשביל בכל זאת לראות את הווינדוס אני נכנס למצב בטוח ומסיר את הדרייברים ואז הווינדוס עולה רגיל אבל אני תקוע בלי דרייבר. ניסתי גירסאות קודמות של דרייברים וניסיתי להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס ולא עזר. מה עושים? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי שיחזור למערכת ומאז כשאני רוצה לשלוח תמונות או הודעה הוא מפסיק את הפעולה באמצע ונסגר.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.... נגיד אני לוחץ ALT+W ייפתח הווינאמפ או ALT+G ייפתח לי המסנגר.... דרך הווינדוס זה לא טוב ניסיתי את זה הוא תוקע לי תמחשב ואז פותח אחרי 5 שניות... תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ברגע שאני מתקין driver nvidia חדש נעלם לי התצוגה על המסך יש לי ויסטה אבל אני שומע שויסטה עולה בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאני יכול לבנות בה קטלוגים של בולים כלומר: תמונה לידה תיאור + שאני יוכל לקבץ כמה תמונות במקום אחד = סדרה וכו'...?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מצאתי את הקובץ הזה ברשת http://www.planetnana.co.il/aoxl/TimeSheet.xls זה קובץ מעולה שמחשב כל מה שצריך חוץ משבתות וחגים , אם מישהו כאן שיודע לעבוד עם הקוד של אקסל ויכול להוסיף אפשרות לקבוע מתי זה שעות נוספות(125,150) או שעות רגילות תודה!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה. לפני ארבעה ימים שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ2.5 מגה ל5 מגה. מאז, (אם אני זוכר נכון) האינטרנט התחיל להתנתק פה ושם.. לא כל כך הבנתי מה זה ולמה יכול להיות מעומס של מהירות? שזה מוריד על 500+ קבוע או משהו בסגנון..? (קראתי את חוקי הפורום אני יודע שאסור לדבר על הורדות וכו' אבל אני רק שואל האם זה ייתכן מזה) ? צירפתי פה תמונה של השגיאה הזאת. מה שקורה שיש את השגיאה הזאת , למעשה זה כזה תשלח אל תשלח , אבל בגלל שביטלתי בהגדרות שלא יראה ויעשה לי את התשלח אל תשלח ויראה רק קירטיות . שזה קורה, ואז אני עושה סגור או מראה פרטים אחרים לגבי זה, ואחרי זה עושה סגור , פתאום הווידוס כזה משתגע, ההתחל וכל הסרגל למטה הופך להיות ווינדוס 98 כזה, אפור ואין , האינטרנט לגמרי…
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבועיים עברתי מ 012 (1.5 מגה) לבזק בינלאומי (2.5) אני לתומי חשבתי שמהירות ההורדה תרקיע שחקים אך לצערי לא כך קרה, בד"כ אני מוריד על 10 ק"ב גג 20ק"ב , ובקבצים שמפוצצים סידרים זה מגיע גג ל 100 ק"ב סרטי HD שאני מוריד בקצב הורדה כזה (10 ק"ב) לא יסתיימו גם עוד חודש, וכידוע הסרטים הללו לא מבורכים בסידרים. אבל עדיין ניסיתי גם קבצים אחרים והמהירות לא השתנתה משמעותית וכמו שכבר אמרתי לא עלתה על יותר מ 100 קב"ש. אם נשווה לרגע ל 012 (המסלול היה 1.5 מגה) , כן הם היו חוסמים פורטים אחרים, אבל אם היה איזה משתף שהיה גם הוא לקוח 012 זה היה מוריד על מהירות שיא ב 1.5 מגה - 180 ק"ב ועכשיו כשאני על בזק אני מוריד גג על 2 ק"ב מכל IP ולאחר הצי…
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בשיא תמימותי אישרתי איזה הוראת התקנה מאתר לא מוכר. שתי שניות אחרי כל המסך הופצץ בהודעות מהאנטיוירוס. ההודעות הפסיקו בשלב מסויים אבל עכשיו כל החלונות על שולחן העבודה נעלמים לכמה שניות ושוב חוזרים נעלמים וחוזרים וזה לא מפסיק. הרצתי סריקה של האנטיוירוס אבל זה לא ממש עזר. בבקשה עזרו לי. אני סטודנט וחייב את המחשב ללמוד בשבת.....
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול gigabyte realtek Audio Device on High Definition Audio Bus ומאז שקניתי את המחשב ( לפני כ-4 ימים מהיום ) אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו, לא זה שקיבלתי בתוך הדיסק ולא הדרייבר של ג'יגבייט מהאינטרנט ו\או של ריילטק. ההתקנה מתחילה להתקין אבל לאחר שהיא מתחילה להתקדם הוא מראה לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת ANTI SPYWARE שעובדת ב Win XP64 כי רוב התוכנות או לפחות אלו שנחשבות לא עובדות עליו. בנוסף אני מחפש גם תוכנת registry cleaner ל xp64 תודה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדר"כ בטימספיק אבל לאחרונה, אין לי מושג למה, הוא לא עובד. במסנגר יש DELAY עצום את סקייפ אני לא אוהב. יש המלצות? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
יש לי את 2004+INTERNET SECURITY. העידכונים אצלי הם כל שבוע. העידכון האחרון היה ב16.1.2008 ובעצם היה צריך להיות כבר ב23 עוד עידכון... ברגע שאני לוחץ UPDATE הוא רושם שהכול מעודכן. למה זה לא מתעדכן? נ.ב המחשב שלי "נקי"
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
האים אנטי וירוס זה יכול לחסום קבלת עידכונים לוויסטה ?
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה. קיצר אני מחפש תוכנה שהאייפי שלי יראה כאילו אני גר בחו''ל. אני מחובר ברשת אלחוטי לראוטר ומודם. כמה שאלות: 1. במה זה כרוך שהIP שלי יראה כאילו אני גר בחו''ל. 2. האם זה יעזור לי להכנס לאתר פנדורה שסגור לIP ישראלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה לפתירת משוואות רבועיות בעיקר , אי רציונליות וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה SYSTEM BOOSTER, היא עושה לי בעיות. כמשהוא לוקח הרבה CPU היא פשוט תוקעת את אותו משהוא. אני לא יודע אולי אפשר לתת הגדרות אחרות כדי שזה לא יקרה? אם לא אז איזה תוכנה אחרת יש יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים, שעה טובה קיבלתי את הלוח לאחר זמן ציפיה ממושך מעט (מה שמאוד הוריד את המניות של פנדה מחשבים בעיניי אבל זה סיפור אחר). בכל אופן אני כאן כדי להביא קצת רשמים ראשוניים מהלוח לאחר עבודה של כשבוע איתו. אז ככה, קודם כל הלוח נראה טוב,מראה APPLE כזה, לבן מינימליסטי וסולידי,אבל מינימליסטי ואיכותי, יש משהו שמאוד מציק לי וזה תאורת הLED הכחולה מסביב לעיגול הזום... בהתחלה נראה ממש מגניב כל ההבהובים הבלתי פוסיקם שלו,עדשהולכים לישון, זה יכול לשגע-תאורה כחולה על הקיר-לא רק שנפסקת אלא גם מהבהבת,חבל שאין לו מנגנון כיבוי. כפתורי קיצור,עיגול הזום ומה שביניהם, הרעיון מעולה, חבל רק שבמקרים שהכי יש צורך בהם הם לא עובדים (כמו בכל תוכנות ADOBE למיניהם, כנ"ל גם כפתור הגלילה שעל הPEN …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך להתקין כמה סקריפטים לתוך מאיה ואני לא יודע איך לעשות את זה... שמות של הסקריפטים הם: 1) CryExportUserInterface.mel 2) applyCrysisShader.mel תודה זה ממש חשוב, אני כבר מת למדל דברים ולשים בארגז החול של CRYTECK
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
צריך קצת עזרה...אני צריך לתרגם איזה עבודה אישית שלי ובכלל אני רוצה קצת להרחיב את הידע... אז הייתי רוצה לדעת באיזה תוכנה טובה אני יכול להישתמש לתרגום משמיעה וגם מקריאה להכול מהכול...אם יש דבר כזה משו נוח ולא מסובך מידי. תודה מראש לכול...=] אוקי אז לנושא אחר לגמריי יש לי מחשב חדש בן פחות משנה : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1290 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤654 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1647 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤430 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 80…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המקודדים האלה http://img168.imageshack.us/img168/8785/38995647hz3.jpg
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-