תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי אתמול ביצעתי סידרת בדיקות שונות עם התוכנה , לפרקי זמן קצר של 10 דקות עד 30 דקות, בכל הבדיקות לא קיבלתי שום טעויות , השאלה היא לכמה זמן יש לעשות את הבדיקות . רוני
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני צריך תדרייבר לכרטיס קול של realtek win xp 32bit J&W =חברה JW-IG31-CF-מודל לוח אם תודה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך תוכנה לקידוד סרטים מmpeg4-divx/xvid ל mpeg2-svcd/dvd עם ממשק פשוט ומהירה על איזה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, היום בבוקר רציתי ליצור מחיצה של 50 ג'יגה מכונן C. אז השתמשתי בתוכנה Partition Magic בשביל ליצור אותה (המחיצה). ואז קבעתי את כל הפרטים ולחצתי על "apply" בשביל ליצור מחיצה, המחשב נכבה ועלה והתחיל ליצור את המחיצה, ראיתי שזה לקח מלא זמן אז הלכתי לאיזה שעה. כשחזרתי הווינדוס כל הזמן ניסה לעלות אבל לא הצליח וניסיתי לעשות "Last good known config..." אבל זה גם לא הצליח. זה קורה אחרי שיש את הסמל של WIN XP ואז מאתחל את עצמו. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
יש לי Outlook 2003 אמרו לי שיש קובץ OST שזה קובץ הכתובות שלי איך אני יכול לייצא ולייבא רק אותו או שהו חלק מה PST
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מצליח להוסיף אותו אבל הוא לא זז לי. עריכה : מצאתי את המדריך הזה אבל אני לא מבין איך אני יוצר את הקובץ זה שאני צריך להדביק בתוכנה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני עובד עם Norton Internet Security. מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת איזה פורטים חסומים אצלי ע"י ה - firewall של התוכנה? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדומה לאשכול שמישהו פתח כאן לפני כמה שנים טובות; http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=43827.0 גם לי יש בעיה שכאשר אני שומע מוזיקה או משחק במשחק מחשב, לחיצות על כפתורים גורמים לקטיעת הסאונד, בעיה מאוד מעצבנת. מה שכן, לי אין כרטיס קול חלופי שבו הכל בסדר, אבל כשעבדתי עם WIN7 לא הייתה לי בעיה כזו, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בתוכנה. איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, האפשרות להרחבת שולחן העבודה ל-2 מסכים שמגיעה מובנת בWIN 7 די מוגבלת באופציות שלה: אני רוצה שמסך ספיציפי יהיה בצד ימין ומסך ספיציפי יהיה בצד שמאל (בת'כלס מדובר על המסך של המחשב שלי ובצד השני טלוויזיה בסלון שמחוברת בכבל HDMI דרך הקיר...). הכרטיס מסך שלי - 5770 של HIS מכיל חיבור HDMI, DP ו2 חיבורי DVI. את המסך הראשי שלי, סמסונג 2350P חיברתי בDVI ואת הטושיבה שבסלון חיברתי בHDMI כאשר המסך הראשי מוגדר כ"מסך 2" והTV שבסלון כ"מסך 1". כתוצאה מכך, כשאני עושה הרחבה של שולחן העבודה (עובר למצב Extend) אז השולחן העבודה "עובר" לסלון והמסך המורחב, הריק, זה המסך הראשי שלי. אני מעוניין בהפך כדי שאני אוכל להציג סרטים בסלון למשפחה ותוך כדי לעבוד על המחשב. ניסיתי למצוא בגוגל כל מיני או…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
והאם יש אפשרות לעשות search more גם באימיול?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב החלטתי להתחיל לגבות מאחותי כסף על המחשב שלה ;D אז אני צריך איזה תוכנת קפה אינטרנט חינמית... ואל תדאגו לאחותי...(יש לה כסף..)חחח לא סתם עכשיו באמת- אני מחפש בנרות תוכנת אינטרנט קפה חינמית ולא מצאתי עדיין משהוא טוב (הכל מוגבל למספר מחשבים או משהוא בסגנון...) תגידו יש מצב שיש תוכנה כזאת בעברית?? ועוד שאלה אחרונה- הפורום מפתחים פה הוא בסדר כאילו- יש מצב עוזרים לי לפתח אחת בVB??
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצרתי אימג' והוא שוקל 5.6G אני מנסה להבין איך אני יכול לחלק אותו לשני דיסקים ??? למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אל תגידו לי ללכת לסטיקי כי אין שם ביכלל המלצות על פיראללים יש שם רק ZONE ALARM וזה פיארר ואל גרוע. יש לי מחשב חדש מעבד E6600 אני צריך שמות של פיארר ואלל ואנטי וירוס טוב בבקשה כמה שיותר מהר כי אני הולך כניראה היום לקנות. חשבתי על פיאררואל SYGATE אבל הוא ישן כבר ואין לו עידכונים ביגלל ש SYNAMATEC קנו אותו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי נגן VLC, שאל אם אני רוצה סרגל. ביטלתי צ'ק-בוקס, אבל כשהנגן עלה, שאל אותי אם אני רוצה גירסה אחרונה, ואז בלי הרבה שאלות דחף לי את Sweetim המאוס שהתלבש לי על כל הדפדפנים. ביטלתי הרחבות, שיניתי הגדרות דף-בית ודפי חיפוש. הסרתי את התוכנה, את הפייפוקס והכרום - המשיך להופיע באקספורר עם כל הפרסומות הקופצות וההתקעות. הורדתי והפעלתי Malwarebye, הסיר לי תכנות זדוניות והקינג אבל לא את זה. התקנתי שוב את הכרום והחנטריש הזה מופיע שוב במנוע חיפוש ובפירסומות. יש כאן משהו שהתנסה עם הצרה הזאת לאחרונה (נראה לי שהם עשו אבולוציה).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש תוכנה לכיווץ של סרטים והמרתם ל AVI. ניסיתי להמיר ולקווץ בעזרת Virtual Dub אך אני לא בקיא בשימוש בה. אם שהוא יוכל לתת לי מדריך לשימוש בתוכנה או תהמלצה על תוכנה אחרת אודה לו מאוד תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד FLASH אבל אני מוצא את עצמי מאוד מבולבל אני רואה שיש FLASH 5 6 ואפילו 8 אבל מצד שני FLASH MX לכן רציתי שמישהו יעשה לי קצת סדר בעיניינם
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר איזה תוכנה חינמית לשחזור קבצים שרוקנתי מסל המחזור? זה ממש חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, קורה לי (פתאום) שהאקספלור לא טוען את העמוד שאני מבקש ואני לא מצליח להיכנס לאתרים. פרטים נוספים: * גירסת דפדפן 6.0 * בוצעה סריקה של קבצי ספייוור עם שתי תוכנות מעודכנות והמחשב נקי (לא נמצא כלום). * הגדרות האבטחה על ברירת מחדל (ניסיתי אף על פחות מכך, על LOW) * פיירוול של ZONE ALARM * אנטי וירוס של נורטון (רק אנטי וירוס ולא INTERNET SECURITY ) 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. אלי ישנו דפדפן שלא עושה שימוש במנוע של האקספלור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היה לאבא שלי דיסק קשיח חיצוני של wd pasport והיה אליו גיבויים של המחשב שלו. לקחתי את הגייבוים ומחקתי אותם,והעברתי פרקים במקומם.עכשיו יש לו תקלה במחשב ואני מעוניין לדעת האם אפשר לשחזר את גייבוים מההארד דרייב ?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בצד שמאל יש תוכנה שמראה את הטמפטורה רציתי דעת איזה תוכנה זו
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, שאני רוצה לכתוב בעברית בפוטושופ המסך נשאר לבן ולא מראה שום סימן שכתבתי, ואצל חבר שלי בCS2 זה פועל בסדר רק שצריך לכתוב הפוך... והשם של הLAYER מופיע לי בג'יבריש ולא בעברית..מישהו יודע איך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום התקנתי ubuntu על VMware Workstation עכשיו הכול עובד טוב ויפה אבל משום מה אני לא יכול לשנות רזולוציה בubuntu כהילו אין דרייבר לכרטיס מסך הוא גם לא נותן לי להפעיל אפקטים בשולחן העבודה(שדורשים כרטיס מסך). למה זה? בdisplay הגדרתי להשתמש בהגדרות של HOST וגם DX 9.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס XP מחדש על מחשב ישן. הסיפור לקח לי יחסית הרבה זמן, שכן היו המון בעיות בהמשך, בעיקר בהתקנת כל התוכנות הרלוונטיות. כעת המערכת מוכנה 100%, כולל כל הטוויקים, קבצים, הגדרות, רשת וכו'. איך ניתן לבצע גיבוי מלא (!) 1:1 של המערכת הכולל את כל הרג'יסטרי, קבצים, הגדרות, רשת והכל? אני מעוניין לגבות שכן אם משהו יקרה אני פשוט אכניס את הדיסק למחשב והמצב יחזר בדיוק למה שקיים אצלי עכשיו. יש תוכנה רלוונטית ומומלצת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-