עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב והדפסה על DVD, עם דיסקים המיועדים לכך. יש לי מדפסת תומכת והתוכנה שקיבלתי מצועצעת לחלוטין. מה שאני מחפש זה בעצם ליצור 6 "תבניות" מוכנות, ורק לשנות תמיד שמות ותאריכים בדיסק (אירועים). עשיתי כל מיני דברים מקצועיים בפוטו שופ, אבל הדבר לא פשוט לשינויים, ויוצא מעוות בתוכנה. יש תוכנה מקצועית שאתם מכירים?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by djsharon,

איך אני מוחק את ההודעה מהפורום

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  3. חוץ מוירטואל DJ אני מדבר על traktor pcdj clubdj וכו'..

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by spinchicken,

שלום - אני מנסה לפתוח קובץ של סרט מתוך קובץ rar, הסרט עצמו בגודל גדול מ 4 ג'יגה. בשלב מסויים המחשב לא נותן לי לעשות זאת ואומר שה destination full. נראה לי שאי אפשר לשים בספריה יותר מ 4 ג'יגה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by raziv1,

שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  6. Started by POD,

שלום לכולם, התקנתי IIS ואני מנסה לגשת לשרת ממחשב אחר לכתובת שלי. פתחתי פורטים. הבעיה היא שכל פעם אני מקבל את הבקשה ל-username ו- password. ב-IIS ניסיתי לשחק עם ה- anonymous user וכו'- אבל זה לא עזר אני די חדש בנושא ה-FTP. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. xvidvideo.ru כבר לא מדווחים על גירסאות חדשות משום מה(מנהל האתר בחופשה אם אני לא טועה). זו תיקיית הקבצים של אחד מיוצרי MPC-HC http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=bXBjLWhjX21zdmMyMDA4 עידכונים על בסיס יומי

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  8. צריך תוכנה שמקליטה את שולחן העבודה.. גם את המשחקים,התוכנות,הכל.. (עם קול) מישהו מכיר אחת?

9. Started by Bebush,

במהלך התקופה האחרונה השתמשתי ב foobar2000 אפילו לפני כמה שנים אני כבר משתמש בה.. העיצוב שלה מאוד סטנדרטי והיא בעלת קוד פתוח לכן יש לה הרבה מאוד plugins ועיצובים שונים, ניתן לקונפיגרציה במלא מובנים.. גם איכות הסאונד (עם כל הפלאגאינס) מאוד טובה.. הבעיה שהיא תופסת די הרבה זיכרון, וכבר קצת נמאס לי ממנה כי אני לא מעצב אותה יותר ולא שם פלאגאינס.. השתמשתי ב winamp לפני מלא זמן, אני בקושי זוכר איך התוכנה נראת, האם היא שווה משהו היום? כרגע אני בכיוון של itunes, כי יש לי אייפודים בבית וגם ככה צריך את הitunes חוץ מזה שאני אוהב את הממשק שלה, והיא מארגנת את סיפרית המוזיקה שלי אוטומטית.. יש אולי המלצות לתוכנות אחרות או משהו?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by Styx,

אני מנסה לעדכן את הדריבר לכרטיס מסך שלי Readon x800 ובאתר של ATI כתוב"AMD has moved a number of DX9 ATI Radeon graphics accelerators products to a legacy driver support structure" חיפשתי ולא מצאתי באתר שלהם וגם במאגרים שננתם פה יש רק דריברים עד 06 נ.ב חלק המישחקים עובדים בסדר וחלק לא(למשל COD5)

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני חושב פרצו לי לאיסי,כי אני מדבר אם מישהו פיתאום הוא ניכבה ואומר:שמישתמשים באיסי הזה במחשב אחר!!! מה עושים?? עריכה:עכשיו זה אומר שהסיסמא והשם מישתמש לא נכונים! האם זה אומר שמחקו לי את המישתמש? איך אני מחזיר יש לי שם מלא אנשי קשר חשובים!!!

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by LRa,

יש כאן מישהו שמתשמש ב OPERA 7? פשוט אני לא מצליח שהעברית תעבוד עליו. בכל האתרים אומנם אני רואה עברית אבל בחלק האותיות הפוכות ובחלק האותיות לא הפוכות אבל צריך לקרוא את הטקסט משמאל לימין. ישנם כמה אתרים שפועלים כמו שצריך גם אבל שוב רק חלק. אם למישהו יש פתרון תודה...

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  13. Started by גבריאל,

הביטורונט של אזוארוס דורש ג'אווה של סאן אבל בהתקנת הג'אווה של סאן (מילניום) אני מקבל הודעת שגיאה כל הזמן יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  14. Started by likantrop,

אתמול הורדתי את NETLIMITER,התקנתי אותה, ויש משהו שאני לא מבין. אני מגדיר אצלה מהירות הורדה או העלאה מקסימלית,עוזב אותה בשקט לחמש דקות,מסתכל בפלט שלה של כמה מידע מועבר והיא מראה לי מספר אחד.לעומת זאת כאשר אני בודק בתוכנה שהיא הגבילה(קאזא) מהי כמות המידע המועבר,אני מקבל מספר אחר. מה קורה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by tal_levi1000,

יש לי KASPERSKY 5.0.376 כל פעם שאני עושה ריסט למחשב האנטי וירוס הזה עושה בדיקה לכל הקבצים של ה STARUP, קבצים בזכרון ועוד כל מיני כאלה איך אני מבטל את זה תודה מראש טל

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  16. צרבתי סרט על דיסק הדי וי די לא מראה את הסרט(מסך שחור) אבל כן משמיע את פס הקול. הינה כל הנתונים של הסרט FORMAT : RIFF (little-endian) data, AVI, 352 x 288, 25.00 fps, video: DivX 3 Low-Motion, audio: MPEG-1 Layer 3 (stereo, 44100 Hz) מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט בדי וי די ?? הדי וי די שלי כן קורא divx והדגם הוא graetz av745dx

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  17. האם יש תוכנה שיכולה להראות לי מה רמת הקרינה בסביבה או מיפוי של אזורי הקרינה החזקים?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by gzlt,

שלום לכולם יש לי חשבון אימייל POP3 של ספקית אינטרנט. יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית ואני רוצה שכולם יוכלו להוריד אימייל מאותו החשבון. חשבתי להשאיר עותק על השרת אבל זה לא עוזר לי. כיצד ניתן לעשות זאת? (מה צריך בשביל כזה דבר, ואיזו גרסה של אאוטלוק ממולצת - אני יכל להיות גמיש). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  19. שלום אני מנסה לפצל דיסק עם מחיצה אחת לשתיים , ובתוכנת EASEUS מוצגת בשורה של מחיצה החדשה (לפני APPLY) שטח בשימוש של 68M- האם מעיד שצפוי בעיה? מצורף קובץ עם צילום מסך מהתוכנה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by shiler,

שלום יש לי את הגרסה האחרונה של ה-winamp והתוכנה לא יכולה להראות את השמות של השירים בעברית איך אני מטפל בבעיה?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by dd7,

כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Security מה זה ומה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by zin6,

כאשר אני בונה טופס וממלא אותו בעברית העברית נעלמת מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  23. יש לי windows 7 ואני רוצה לפרמט את הכונן שלי שהוא NTFS איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  24. מה נשמע אנשים? תשמעו יש לי כרטיס רשת של EDIMAX וחיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרייבר .. הכרטיס רשת הוא : EDIMAX IEEE 802.11G TURBO MODE EW-7128G WIRELESS LAN PCI CARD אם מצאתם דרייבר, בבקשה תוודאו שהוא בהתקנה תודה רבה, דרך אגב אני חדש :]

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by Dvich,

לחבר שלי כבר יש ניסיון דיי גדול בפוטושופ והוא רוצה להרחיב את הידע הזה עוד בעזרת מדריכים, הבעיה היא שהוא חרש על המון אתרי מדריכים לפוטושופ ולא מצא מה שהוא ביקש - מדריכים שמלמדים טכניקות ציור ולא אפקטים וכו'. מישהו מכיר מדריכים ספציפיים כאלה ברמה גבוה ויכול להפנות אותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים