תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה לדעתכם עדיף ולמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
נראה לי ששלחו לי פאץ' לסאב סבן או לנטבס ! אני צריך את עזרתכם יש תוכנה שיכולה לאתר את המזיקים ולהיפטר :AR15: מהם??
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה פה והגעתי בעקבות המלצה חמה של חבר. בעקבות לימודי התואר שלי יוצא לי להתקין תוכנות רבות למחשב חלקן חוקיות וחלקן לא חוקיות. מכיוון שחלקן לא חוקיות חלקן גם לא עובדות או שיש בעיה עם ה-activation ולכן חלקן משאירות לי כנראה שאריות התקנה גם לאחר שאני עושה הסרת תוכנה דרך לוח הבקרה. לאחר שאני מנסה להתקין תוכנה חדשה שוב, התוכנה כבר דורשת לעשות ישר activation או פולטת אותי החוצה כי כביכול נגמרה תקופת הניסיון. הומלץ לי להוריד את תוכנת registry cleaner לשם ניקוי המחשב מעודפי התקנה. רציתי לשתף אתכם בקורה ולקבל ממכם תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות? האם ההמלצה שקיבלתי טובה? ואם כן, מאיפה להוריד את התוכנה? מה הכי טוב? נאמר לי שאתם הטובים ביותר ותגובתכם מהירה ואדיבה אז תודה…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום רב אני עובד בחברה קטנה , נתקלתי בבעיה בOUTLOOK כאשר מיילים בצורה רנדומלית מתאריכים שונים ריקים מתוכן טענתי את הפרופיל אצלי במחשב אך עם אותה תופעה.(המחשב שלי ללא אנטי ווירוס) כאשר מעלים את התיבה דרך OUTLOOK WEB ACCESS ניתן לראות את המיילים שהיה חסר בהם התוכן. מישהו מכיר את הבעיה או שיכול להציע פתרון לנושא??? אודה לתשובה. המשך יום נעים.\
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה/דרך שתמנע גישה לתקיות. מי שירצה להיכנס לתקיות או להפעיל קבצים שבתוך התקיות יצטרך להכניס קוד. יש דבר כזה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שהיא בסיומת CAB ואני לא יודע איך להפעיל אותה. ובכללי איך אני מפעיל קובץ CAB? (סליחה על הנוביות)
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אחים שלי מישהו יכול להסביר לי או להביא לי מדריך לפתיחת פאב ב- FlashFxp
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה שנתקלתי בה אבל לא מוצא פתרון לה-כשאני רוצה למחוק תיקייה כלשהי או קובץ כלשהו, זה רושם לי "You need permission from User to make changes to this file" ולמעשה מונע ממני למחוק משהו בזמן שאני בחשבון של Administrator איך אני נותן הרשאה לעצמי שאוכל לבצע שינויים במחשב שלי? גם שמתי לב שכל הקבצים והתיקיות במחשב מסומנים כ"לקריאה בלבד", זה תקין העניין הזה? ואיך אני מונע מקבצים שהורדתי באנטרנט את ה"נעילה" של ווינדוס שכל פעם צריך ללחוץ לבטל את הנעילה?? וואו, להשתמש בווינדוס בימינו זה לא קל בכלל
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה זה צריך להיות לא מוצא לי שרתים איך אני פותר תבעיה הזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
פתאום לכל אתר שאני נכנס אני צריך להתחבר מחדש, אחרי שאני מתחבר ויוצא מהאתר אני צריך להתחבר שוב, כל פעם מחדש. הקוקיז לא נשמרים או משהו...? מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ובעיקר את הדרייברים לסאונד. לפי מה שהצלחתי להבין אני מחפש את Realtek AC'97 Audio אבל כשאני מנסה להשתמש בו אני תמיד מקבל שגיאה במנהל ההתקנים שמשהו עדיין חסר (code 10).
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה לפני כמה ימים וכשאני נכנס לאתר Atraf.co.il הוא לא מאפשר לי לדפדף בין תמונות עזרה בבקשה...
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש אתרים ספציפים שאני רואה בהם בג'יבריש. כדי לפתור את הבעיה אני הופך את הדף לאקספלורר, ואז הבעיה מסתדרת אך יש בעיה אחרת, אני רואה את זה בקטן מהרגיל. תמונה:http://img38.imageshack.us/img38/673/tinyf.jpg תודה, ושבוע מצויין.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ואם זה חסום-האם יש משהו דומה או שמקל על העברת קבצים למייל?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כלשהי שכאשר אני מוסיף הורדה ישירה מהאינטרנט היא תיכנס בעיקרון לתוכנה ותישמר אצלה (כלומר אותו עיקרון של אימיול אבל להורדות ישירות),כך שאם מתנתק המחשב ההורדה נשמרת אצל התוכנה ובפעם הבאה שאני יתחבר לאינטרנט תהייה המשך הורדה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי , היום צצה לי בעיה ( לאחר כמובן שנגעתי במשהו בטעות .. ) עם הסאונד מהאוזניות והרמקולים . עד עכשיו , הרמקולים היו מוציאים סאונד רגיל , וכאשר הייתי מחבר את האוזניות מקדימה ,הרמקולים היו משתתקים והאוזניות העבירו סאונד . עכשיו משום מה , זה או שהם עובדים ביחד(גם האוזניות וגם הרמקולים מוציאים סאונד ) , או שכשהאוזניות עובדות ואני מנתק אותם , עדיין לא שומעים כלום מהרמקולים . בנוסף, תמיד כשהייתי מחבר את האוזניות, הייתה קופצת לי הודעה כזאת של חיבור התקן סאונד חדש, ועכשיו כבר לא .. : http://www.s i z.co.il/my/kzn24zmiegjg.png - תורידו רווחים הכרטיס קול שלי משתמש בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANAGER ניסיתי למחוק את התקן , ולהתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק שבא עם הלוח אם , ועדיין…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס 7 במחשב אני נכנס למחשב שלי ולא מופיע לי כונן D ולא הצורב לא מופיע בכלל התמונה של שניהם אני מקווה שלא הלך לי החומר גם כשאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו כי לא מופיע לי הסמל של הצורב והכונן D במחשב שלי יש לי דיסק אחד של 500 גיגה ועוד אחד של 500 שמחולק לשלושה הדיסק של 500 גיגה השלם נעלם לי בבקשה אייך אני פותר תבעיה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את הגבלת מספר התווים שניתן לכתוב ב Label בתוכנת הצריבה Nero Burning Rome? אני רוצה להכניס שמות ארוכים לדיסקים שאני צורב והתוכנה אינה מאפשרת לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי כתוביות שלא מותאמות לקצב הדיבור שבקטע הוידאו האם ניתן להתאים בין הקטע לכתוביות? ואם כן, איך ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי אי-מייל בוואלה וריציתי לדעת איך אני יכול להשתמש באוטלוק אקספרס כדי לבדוק את הדואר שלי בוואלה או לשלוח אי-מייל וכל מה שעושים עם אוטלוק?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שתעשה לי קצת TWEAK ל2000PRO שיש לי על הנייד.. בזמנו כשהיה לי 98SE השתמשתי בWINBOOST שהיה ממש אחלה אבל הוא לא עובד כמובן על 2000 ובXP אני עובד עם TWEAKXP מישהו מכיר משהו ל2000??
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום כולם, אני עובד על פרוייקט שבו אני בונה משחק עם גרפיקה תלת מיימדית (לומד עכשיו איך לעשות את זה). אני צריך מודל של מכונית שמתאים לשימוש בXNA. אני יודע שיש הרבה מודלים כאלה ברשת אבל חיפשתי המון ומצאתי רק קבצים מסוג MAX, שלא מתאימים לתכנה, אני צריך קובץ מסוג fbx אני צריך שהמכונית תיהיה בלי גלגלים, כמו מכונית מתנגשת כזאת, זה לא חייב להיראות כמו מכונית רגילה. בנוסף, אני צריך מודל של זירת קרב בתלת מיימד, רק משטח של הזירה בלי דברים מסביב (עדיף) בלי כלום מסביב. אז אם למישהו יש אולי מודל כזה מוכן, או יכול לבנות לי אחד כזה אני אשמח מאוד אם הוא יוכל לעזור לי. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר אקסס? טוב, די תיארתי בגדול את הבעיה בכותרת - לקחתי קובץ קיים בפורמט של אקסס 2000 או XP משהו בסגנון, המרתי אותו באקסס 2007 לפורמט של 2007, וכעת אני לא מצליח למצוא איך אני עורך את הטופס הראשי. אני לא יודע אם הבעיה קשורה בכלל לזה שהקובץ מומר, כי גם ככה אני פשוט לא מצליח למצוא איפה אני עורך את הטופס. גם, נניח אם אני מקטין את הטופס (מינימייז רגיל), אני "מאבד" אותו ורק מצליח לפגוש אותו שוב אם אני סוגר ופותח את הקובץ. אני יודע שאני יכול למצוא טוטוריאלז באינטרנט ולהתחיל ללמוד אקסס מאפס ובסוף אני אמצא את זה אבל אני רק רוצה לשנות איזו תמונה בטופס הראשי, זה הכל. אולי מישהו פה מכיר ויכול לתת תשובה ספציפית? רוב תודות
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום .. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית הורדה טובה ??? ניסיתי כמה תוכניות אבל הן לא טוב .. מישהו יכול להמליץ לי על אחת ?? תודההה
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הייתה לי אותה והיא מנמחקה לי מאיפה אני מסיג אותה: הינה התמונה: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=26325 תודה מראש אהה גם אני צריך רת התוכנה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-