תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. מישהו מכיר תוסף כזה ל-Chrome? התרגלתי כבר שב-Firefox ה-Bookmarks מוצגים לי בצד וזה מאוד נוח לי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה במחשב עם Malware , מסוג "Rough.RemovalTool.M / Malware.Trace" שנכנס באופן קבוע למחשב על בסיס יומי, למרות שהסרתי אותו מס' פעמים באמצעות Malwarebytes ו- SuperAntiSpyware, הוא פשוט חוזר כל פעם מחדש. ניסיתי גם להסיר באמצעות תוכנה (שמריצה קובץ Batch בעצם) שנקראת "Generic Rogue Removal Tool", המסירה את כל סוגי ה-Malwares מסוג "Rough" או "Fake Alert" אך ללא הועיל. התוצאות מהסריקה עם Malwarebytes: ה-Malware עצמו מריץ איזושהי סריקה פיקטיבית של "תוכנה המסירה ספייוארים" וכד', עם אייקון אדום של "התראות אבטחה של Windows" , ניסיתי להסיר ידנית, גם ברג'יסטרי אך כנראה יש איזו פקודה (קובץ) המאפשרת לו להכנס ולהפעיל את עצמו כל פעם מחדש, ביצעתי סריקות גם עם Nod32…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1.איך אני מגדיר בADBLOCK שרק ב YOUTUBE ו YNET ינוטרל ADBLOCK?2. 2.אלה נתוני הקריסה של הדפדפן :4b87b2ac-8f75-456d-8078-6087f8dc7440 bp-e86afd00-2a86-4a31-bec8-4e1cc2111002 תודה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
-
התקנתי אופיס אקס פי והכל היה בסדר...בלי שום בעיות, עד שיום אחד פתחתי את הWord ולא הצלחתי לרשום כלום כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש כלשהו רשום למטה "פקודה זו אינה זמינה משום שהמסמך נעול בפני עריכה". לא ניתן להוסיף תמונות, להיכנס להגדרת עמוד, לשנות פונטים....בקיצור אי אפשר לעשות כלום!! ניסיתי לפתוח מסמכים ששמרתי פעם..כאשר הכל היה בסדר וגם בהם לא הצלחתי לעשות כלום! נכנסתי לExcel ול-Power Point ואותה הבעיה מה זה הדבר הזה? 10x
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה של ההתקנה שבאה עם הדיסק באריזה של של הצורב CRX175A2\C2 או CRX175E2, אם מישהו יכל להשיג לי אז בבקשה תודיעו לי ואני ידבר איתכם. [move] תודה[/move] :smoke:
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איך אני כותב בעיברית בFreeHand 9 כי אין שם את הגופן "דוד" אז איך אני מעביר אותו? יאיר
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ואני חייב לסגור אותה דרך תהליכים במנהל המשימות :AR15: מזה הקובץ ה$^#^ הזה? ואיך למחוק אותו?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי ללמוד בשיעורי עריכה ואני מחפש תוכנה טובה לא סתם זבל לעריכת וידאו אגב : מה אתם אומרין על התוכנות הבאות: Magix video Deluxe Adobe Primer
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שממירה AVI ל MPEG . חיפשתי שנה לא מצאתי. תודה מראש! זה דיי דחוף.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני התקנתי יותר נכון ניסיי להתקין לינוקס אחרי זה שהתקני אני מנסה לפתוח את הפרטישן מגיק וזה נותן לי את השגיאה הזו.. אחרי ניסיונות ללחוץ yes no כל מיני אפשריות כלום לא עזר.. אז מה השעשיתי זה התקנתי אותה מחדש.. ואז זה נתן לי את שגיאה הזו...
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוריד את DIRECTX 9 מהאתר של מיקרוסופט ואני הגעתי לאתר הזה http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/drx90.asp ואני לא יודע מה לעשות מפה.. חחח מישהו יכול לעזור? לחצתי DOWNLOADS למעלה ואז זה הכניס אותי לדף הבא http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/default.asp לחצתי שם על הכל וזה לא מוריד לי!! אתם יכולים לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
התוכנה מחפשת מקורות וכל זה אבל היא פשוט לא מורידה כלום, ה-STATUS הוא WAITING . וברגע שאני מצליח להוריד ב-EMULE אז הקצב הוא בסביבות הקילובייט. בבקשה, מי שמבין , העזרה מתבקשת .
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מי מוכן לקבל ממני קובץ של 2 דקות מידי ועוד היום להמיר אותו לקובץ נורמלי? תודה רבה מקרב לב
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב חומרים שונים לאיחסון לטווח ארוך ולשם כך אני מחפש תוכנת כיווץ {מעבר לZIP} שתאפשר לי לאחסן מקסימום מידע בדיסק צרוב אחד. האם מישהו מכיר תוכנה כזו? :-\
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל את המחשבה - מתחיל להבהב ואני מקבל הודעה על נסיון פריצה. כשבדקתי בלוג של התוכנה ראיתי את ההודעה הבאה: (Rule "Default Block Netspy Trojan horse" stealthed (localhost,1024 Inbound TCP connection (Local address,service is (0.0.0.0,1024 (Remote address,service is (localhost,3020 "Process name is "C:\WINDOWS\Explorer.EXE לא משנה איזה בדיקה הרצתי (וירוסים AD WARE וכו') - לא הצלחתי למצוא כלום. יש לכם רעיון מה לעשות? יש לי את הבעיה הזאת כבר המון זמן ולא הצלחתי למצוא פתרון. בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קודם כל שאלתי הראשונה היא האם כדאי להתקין MEDIA PLAYER 9 או שעדיף להישאר עם הגרסה שמגיעה עם XP שהיא 8 אם אני לא טועה?? יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 וכאשר אני בא לעשות LIVE UPDATE דרך התוכנה האופציה של עידכון טבלאות וירוסים היא מסומנת ב-X ולא מתאפשר לעדכן אותה, אלא אם אני נכנס לאתר של SYMANTEC ומוריד עידכון ומתקין. מדוע אני לא יכול לעדכן דרך LIVE UPDATE?? שאלה אחרונה, עשיתי פורמט ויש לי במנהל ההתקנים דבר אחד שנשאר כסימן שאלה צהוב כזה שצריך להגדיר, והוא: UNIVERSAL SERIAL BUS (USB)CONTROLLER איך אני מגדיר את זה?? תודה רבה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום... ניסתי לצרוב קובץ AVI בגודל 715 MB של דיסק 700MB אני יודע שזה אפשרי כי קיבלתי את הסרט על דיסק. צרבתי את הסרט בבחירת "צריבת DATA" בNERO. כאשר התחלתי לצרוב הוא שעל אם אני רוצה"FINALIZE" את הדיסק (אין לי מושג מה זה אומר, אבל אם אני לא מאשר הוא לא צורב). הוא צרב הכל הסתיים בהצלחה בדקתי את ה דיסק על ה CDROM שלי רק את ההתחלה ראיתי שזה עובד וכיבתי. כאשר הבאתי את הסרט לקרובים שלי הסרט נתקע בסוף והתוכנה שניגנה את הסרט התרסקה (כאילו אי אפשר לקרוא את הסוף של הדיסק). מה לא עשיתי נכון??? כמה פרטים: צורב: LG 48*24*48 תוכנת צריבה: NERO6 דיסק:LG 700MB מי שאכשיו צועק פירוסום ווארז באתר וכל השיט הזה. אז ממש לא זה פשוט סרט משפחתי. אני נגד וארז ופירטיות, סרטים אני מעדיף לראות על DVD ב…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מדוע האנטי ווירוס מתריע עליו כווירוס? הקובץ הנ"ל נצמד לכל קבצי ה-MP3 ? האם זה בעיה? וכיצד ניתן להפתר מזה?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
הלן מה נשמע? מי יודע איזו תוכנה מבטלת את החלונות הקופצים? (Pop ups) ? :itschy:
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
:asthanos: כול פעם שאנ נסנס לאינטרנט ( אינטרנט אקספלורר 6 ) לאתר הבית או לאתרים אחרים לאחרים מדיי פעם אבל לאתר הבית זה כול הזמן קורה קופץ לי מסך לבן כול המסך נהיה בצבע לבן ועים אני לא עושה alt+F4 זה לא יורד ואחריי שאני עושה alt+F4 הכול חזור למצב הנורמאלי ואני רואה את האתר שרציתי לראות לפני שקפץ המסך הלבן איך אני פותר את הבעייה הזאת זה מאוד מעצבן אותי
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הורדתי את גרסה 8.05 אבל בקובץ INFO רשום KNOWN ISSUES - WINDOWS NT/2000/XP ONLY האם יש גרסה שמתאימה גם לויסטה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אתם בטח יודעים מה זה פלאש גוט,תוספת לפיירפוקס כל הזמן שאני מתקינה זה קורס ואין לי מושג מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-