תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום ידידיי השבוע ניסיתי לפתוח קובץ BIN באמצעות קובץ CUE שניהם נושאים את אותו השם בדיוק אך שאני מנסה לפתוח את קובץ הBIN מופיעה השגיאה UNABLE TO MOUNT IMAGE. CUE SHEET:LINE1 - FILE NOT ACCESSABLE WHAT TO DO ?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
מדובר בדגם הזה: http://www.consolesandgadgets.co.uk/catalog/light-speed-racer-p-962.html Hais Light Speed Racer אני פשוט מחפש בכל מקום ולא מוצא! מישהו בבקשה יכול להתאמץ קצת ולמצוא את זה? אני בטוח שאתם יודעים יותר ממני! תודה מראש ד"א אני חדש פה
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום .. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית הורדה טובה ??? ניסיתי כמה תוכניות אבל הן לא טוב .. מישהו יכול להמליץ לי על אחת ?? תודההה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל פעם שאני מנסה להתחבר למסנג'ר אני מקבל הודעה שגיעה "הכניסה נכשלה מכיוון שהשירות אינו זמין כעת" כאשר אני לוחץ על "קבל מידע נוסף אני מקבל הצעה להוריד את הגירסא החדשה (שכמובן לא סידרה תבעיה) מישהו מכיר את הבעיה ? יודע איך לטפל בה ?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי קבצי VOB רבים. כיצד ניתן להשתמש בקבצים אלו באמצעות ה- windows media player ?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
יש לי שיר שאני מעוניין להעלות ל-YouTube על מנת שיהיה מעניין ולא רק סאונד עם תמונה שחורה, חשבתי לצלם וידאו של המבצעים בזמן שמתנגן הפלייבק ברקע כך שזה יראה לייב בהנחה שעשיתי זאת, עם איזו תוכנה אני יכול לשלב בניהם ואם יהיה מעט חוסר דיוק אוכל להקדים או לאחר את הסאונד/וידאו? אני מעוניין להעלות ל-YouTube אז אשמח גם להמלצה באיזה פורמט לשמור את הוידאו כדי שיהיה באיכות מקסימלית (מצלמה דיגיטלית Fuji S6500 אם זה משנה, והיא מצלמת וידאו באיכות לא רעה בכלל) תודה מראש לעוזרים. עריכה: דרך אגב, הסאונד הוא באיכות גבוהה וחשוב לי שלאחר ההעלאה ל-YouTube שהסאונד ישמע כמה שיותר טוב אפילו אם זה על חשבון איכות הוידאו. (שכן זו מהות הדבר, מוזיקה ולא קטע וידאו..)
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב חומרים שונים לאיחסון לטווח ארוך ולשם כך אני מחפש תוכנת כיווץ {מעבר לZIP} שתאפשר לי לאחסן מקסימום מידע בדיסק צרוב אחד. האם מישהו מכיר תוכנה כזו? :-\
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Sensor Properties Sensor TypeWinbond W83627HF Sensor AccessISA 290h Temperatures Motherboard32 °C (90 °F) CPU32 °C (90 °F) Aux44 °C (111 °F) Cooling Fans CPU3309 RPM Chassis6000 RPM אני לא מבין איזה חלק זה שלא מקורר היטב
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש משהו אחר כי לא עובד לי שני התוכנות האלה-עושות לי בעיות
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש תוכנה או דרך ליצור מולטיבוט ממחיצה על דיסק קשיח חיצוני עד עכשיו אני השתמשתי ב xboot התוכנה נותנת אפשרות לבחור בין syslinux ו grub4dos ועושה את הכונן החיצוני bootable כשעשיתי את זה על דיסק קשיח חיצוני שמחולק למחיצות זה לא עבד
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Firefox 3.1 Beta 3 - זמין להורדה, אחרי המון דחיות ועיכובים. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי כבל חיבור למחשב DKU - 5 של נוקיה 6100, ואני רוצה להעלות משחקים / תמונות / צלילים. בזמנו השתמשתי ב - Nokia PC Suite http://www.nokia.com/nokia/0,,72026,00.html אבל התוכנה הזו כל כך עוינת, היא ממש Spyware ( כל פעם מפעילה את עצמה בתחילת הפעלת Windows - אם מסירים אותה מה Startup, היא חוזרת ) והיא גם כבדה ומגעילה. יש תוכנה יותר נורמלית שעושה את אותם דברים בפשטות ובלי "Spyware" ?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שבעזרת אני יוכל לחתוך קטעי הקלטה של דיבורים שהקלטתי. כלומר הקלטתי מספר אנשים מדברים, ואני העברתי את זה למחשב. ואני מחפש תוכנה שבעזרת אני יוכל לעשות שכל בן אדם יהיה בקובץ בפני עצמו. איזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש שהיא הכי קלה לעבודה. ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות טראנסים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי בעיה... התקנתי windowx xp pro sp2 והוא מבקש ממני את הדבר של ה-30 ימים... איך אני יכול להעיף את זה? תודה רבה על ההעזרה
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני בוחר כל פורט אקראי ואז כשאני לוחץ על: "בדוק הם הפורט מנותב היטב" אז תמיד אני מקבל הודעה: Error! Port 50042 does not appear to be open. (או כל מספר אחר של הפורט) איך פותחים? אני משתמש בפיירוול של XP והפורט נפתח אוטומטית על ידי הביטורנט, אך כאמור לא עוזר
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
דבר ראשון! אם הדיון לא מתאים לפורום, אני מבקש שיעבירו אותו לפורום המתאים... עכשיו לבעיה: הכנתי משטח דשא גדול, מכמה אוביקטים, ורציתי לדעת; איך אני עושה שערוץ נחל יעבור באמצע?! :הנה המשטח:
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני לא חסיד גדול של קאזה , מדי פעם אני מחפש שם דברים שאני לא מוצא בשום מקום אחר בכל מקרה , שאני עושה search התוכנה מתחילה לרצד , ומפסיקה רק שאני עושה stop search שאני מחדש את החיפוש זה נפסק שאני עושה חיפוש אחר , עוד הפעם אותו סיפור
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך לזהות את הפונט ב"עופר ומירי מתחתנים" מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב בהפעלת "וורד" הוא נותן לי להקליד שורה אחת, אח"כ מופיעה הודעת השגיאה הבאה. מדובר על חלונות XP חבילת עדכון SP3 ואופיס 2003- מקוריים! אין וירוסים, אין רוגלות, אין שגיאות. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב את אופיס, הבעיה הסתדרה ליום אחד ואח"כ הבעיה חזרה. מה עושים? תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה... מישהו יכול להסביר לי איך למשל אני מעתיק חלק בתמונה ומעביר אותו למקום אחר בתמונה או בתמונה חדשה ??? אני מתכוון לעשות שיפוץ לתמונה מישהו יכול להסביר או לתת איזשהו מדריך ....תודה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד בוחנים את המחשב כדי לבדוק האם הביצועים שלו טובים או לא ,אני מבולבל מרוב האפשרויות בתוכנה .
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Trojan Remover מצא לי ככל הנראה קובץ שלא ניתן לסריקה ,הוא נותן לי 4 אפשרויות,איזה מהם לבחור ? תמונה :
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את השמע בקדמת המארז, מה שעשיתי זה חיברתי את הכבל AC 97 ל F_AUDIO. העניין הוא שזה עדיין לא עובד.. מה אני עושה לא נכון ? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין אקספלורר 8 על win 7?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-