עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מנסה להפעיל סרט די וי די בעזרת ה POWER DVD וזה אומר לי הודעה מוזרה (תמונה מצורפת). תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  2. התקנתי תתוכנה ולפני ההתקנה הוא אמר לי שאני חייב וינדוס מדיה פלייר לפחות בגירסה 9+ או משהו כזה התקנתי בכול זאת ועכשיו שאני מפעיל אותה הוא נותן לי את ההודעה הזאת in order to run properly,pcmark04 riquires windows media encoder 9 or newer to be installed on your computer יש מושג למישהו? נפתרה הבעיה עכשיו השאלה שלי לגבי התוצאות של התוכנה (המפרט בחתימה)? עריכה: התוצאות שלי הם PCMARK SCORE-4075 CPU SCORE-3627 MEMORY SCORE-3397 GRAPHICS SCORE-1608 HDD SCORE-3899

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by ElEmEnt,

אני התקנתי יותר נכון ניסיי להתקין לינוקס אחרי זה שהתקני אני מנסה לפתוח את הפרטישן מגיק וזה נותן לי את השגיאה הזו.. אחרי ניסיונות ללחוץ yes no כל מיני אפשריות כלום לא עזר.. אז מה השעשיתי זה התקנתי אותה מחדש.. ואז זה נתן לי את שגיאה הזו...

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by KingYes,

אהלן, יש לי מקלדת של Microsoft מולטמדיה. יש במקלדת כמה כפתורים שאומרים לעבוד עם WMP (כגון Play, Next, Volume). האם יש אפשרות לכוון את המקלדת שתעבוד גם על Winamp?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  5. יש לי שיר שאני מעוניין להעלות ל-YouTube על מנת שיהיה מעניין ולא רק סאונד עם תמונה שחורה, חשבתי לצלם וידאו של המבצעים בזמן שמתנגן הפלייבק ברקע כך שזה יראה לייב בהנחה שעשיתי זאת, עם איזו תוכנה אני יכול לשלב בניהם ואם יהיה מעט חוסר דיוק אוכל להקדים או לאחר את הסאונד/וידאו? אני מעוניין להעלות ל-YouTube אז אשמח גם להמלצה באיזה פורמט לשמור את הוידאו כדי שיהיה באיכות מקסימלית (מצלמה דיגיטלית Fuji S6500 אם זה משנה, והיא מצלמת וידאו באיכות לא רעה בכלל) תודה מראש לעוזרים. עריכה: דרך אגב, הסאונד הוא באיכות גבוהה וחשוב לי שלאחר ההעלאה ל-YouTube שהסאונד ישמע כמה שיותר טוב אפילו אם זה על חשבון איכות הוידאו. (שכן זו מהות הדבר, מוזיקה ולא קטע וידאו..)

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי לפטופ שאני מחבר לטלוויזיה בסלון, ואני רוצה לנגן סרטים מהמחשב הנייח. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר אלחוטי. משום מה לא ניתן להוסיף לרשימת הנגינה של VLC קבצים מהרשת המשותפת. מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by uriya,

מהי הבעיה בשגיאה זו, ז"א מה הלך (עכשיו) במחשב?? חיפשתי בגוגל, אבל זה מביא לי כל מיני תשובות מפוזרות כאלו, האם מישהו םה יודע מה זה?? אשמח לעזרה מקצועית

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by Internal,

Sensor Properties Sensor TypeWinbond W83627HF Sensor AccessISA 290h Temperatures Motherboard32 °C (90 °F) CPU32 °C (90 °F) Aux44 °C (111 °F) Cooling Fans CPU3309 RPM Chassis6000 RPM אני לא מבין איזה חלק זה שלא מקורר היטב

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  9. אני מחפש משהו אחר כי לא עובד לי שני התוכנות האלה-עושות לי בעיות

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שיודעת להסיר תוכנה שהותקנה באופן מושלם, כולל DLL, OCX וכד' ובמיוחד במיוחד את כל המפתחות המיותרים שנשתלו להם ב-Registry. ניסיתי את ה-Norton Clean Sweep לא ממש להיט. תודה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by dids22,

יש לי ארד דיסק אחד במחשב והוא מחולק לשני כוננים אני מעונין שהגישה לאחד הכוננים תתיכן רק באמצעות הכנסת סיסמא אתם מכירים כזו תוכנה או משהו? תודה!!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  12. התקנתי MEDIA PLAYER CLASSIC ושמתי את ה K LITE CODAC PACK אבל עדיין זה לא עובד. ניסיתי גם בVLC וגם לא יוצא. יש תמונה אבל אין לי קול עריכה: התקנתי איזה משהו שנקרא GSPOT וזה אומר שהקודק שחסר לי הוא 0x0130 (Sipro Lab ACEPLNET) שלכאורה נמצא בK LITE לא יודע למה זה לא עבד הסרתי את ה K LITE ושמתי FFDSHOW שזה גם איזה קודקפק אבל זה גם לא עובד איזה ייאוש אצל חבר שלי זה נדלק בלי שום בעיה...........

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. Started by udi,

יש לי WIN XP לפני כשבוע התחילה בעיה שהמחשב לא רוצה להחליף בין השפות שמותקנות בו שהם עברית ואנגלית על ידי הכפתורים ALT+ SHIFT וכדי להחליף את השפות אני צריך הוא ללחוץ על CAPS LOCK שזה מה שאני עושה עכשיו אבל הבעיה מתעוררת שזה הפוך מאנגלית לעברית וזה סיפור ארוך עד שזה קורה . האם יש אפשרות להסיר את ההתקנה של השפות ולהתקין מחדש {כדי להתקין אמרו לי להוסיף וי בריבוע בתפריט אז חשבתי שאם אני יסיר את ה וי זה יסיר את זה קיצור זה לא עובד } או האם יש פיתרון אחר. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by eladbu,

אז ככה!מוזילה-פיירפוקס הגיעו ל1000000 הורדות ואני החלטתי אחרי שנה וחצי של שימוש במקסטון המאובזר להוריד את פיירפוקס לראות על מה המהומה! הקובץ ירד לאיטו כולי ציפיה!בטח ממשק וואוו אמרתי לעצמי! מה שהתגלה מול ענינ היה ממשק 2 שורות גג 3 לא ידידותי לא קריא חסר כל מעוף אסתטי!חסר כל סרגל נאה או משהו דומה לא עברו 5 דקות והסרתי את "השועל המכוער" במיוחד שהמקסטון פשוט נראה מעולה קל לתפעול כולל 99% המדברים שאני משתמש! אני יודע שיש פה כל כך הרבה חסידים של פייר פוקס! על מה המהומה!אולי לא הבנתי את הפואנטה של הפלא!

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by vid170,

אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה על הקצאת רוחב פס ברשת של 2 מחשבים , לויסטה X64 (מלבד NETLIMITER)

16. Started by netanel38121,

שלום... הורדתי את התוכנה fraps .. מי שלא יודע מה זה התוכנה הזאת אז , זה תוכנה שמקליטה משחקי מחשב... שיחקתי ב דום3 והקלטתי את עצמי משחק במשך 15 שניות...הקובץ יצא 180מגה בייט שיניתי שם כמה דברים ועכשיו הקלטתי שוב 15 שניות וזה יצא 100 מגה בייט... זה עדיין מלא...! שמעתי שיש דרכים להוריד את כמות הקובץ.... אז אתם יודעים אולי מה הדרכים האלו? זה ממש חשוב לי.... או שיש לכם תוכנה אחרת יותר טובה להמליץ לי עליה? או שיש תוכנות יותר טובות להקלטת משחקי מחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  17. כמה שאלות קניתי מחשב חדש (DELL V131) והתקנתי WIN 8 dev preview יש שתי אפשרויות לגבי דריברים אחת לתת ל WIN למצוא השניה להוריד מ DELL אני חשבתי שהשניה עדיפה אבל שבאתי להתיקן דריבר לכ. גרפי של אינטל מהאתר של DELL WIN התריע ושאל אם אני בטוח - כי יש כבר דריבר יותר חדש מותקן (שWIN מצא בעצמו) האם יכול להיות שהדריבר באתר מיושן, או שDELL יודעים מה הם עושים ובאמת עדיף לי להתקין גרסא ישנה יותר (מכל מני סיבות...)? שפתחתי את הכרטיס רשת הופתעתי לגלות שאי אפשר לשנות דרכו את ה MAC - כרטיס 1030 של אינטל (זה די מוזר כי בקודם שלי היה אפשר וזה היה דגם פחות מקצועי) יש סיכוי שזה קשור לדריבר או שזה מובנה בכרטיס? אם זה אבוד אז אשמח להמצלמה לתוכנה שאוכל לשנות דרכה MAC דבר אחרון אפשר המלצה לתוכנה …

18. הkaspersky אנטי וירוס שלי מזהה מתקפות כל 5 דקות בערך מכתובת 213.8.8.98 וזה לא מפסיק להציק לי מה אני יעשה???

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

יש לי אופיס 2007 בעברית.. הוא ננעל לי ולא נותן לי לעבוד בשום תוכנה (WORD, PP...) בגלל שהוא עבר את המגבלה של ה 30 יום. אני מנסה להסיר את התוכנה, ומקבל הודעה כזו " לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום. הפעל את תוכנית ההתקנה שוב מהדיסק המקורי או ממיקום ההורדה ". דרך אגב, ניסיתי גם להפעיל את ההתקנה וקיבלתי את אותה ההודעה. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני רוצה תוכנה לערוך איתה סרטים שאני עושה אני רוצה שיהיה אפשר לחתוך קטעים , להוסיף מוסיקה קרע, לעשות כניסות יפות ועוד הרבה דברים יפים השמח לקבל תוכנה שיכולה לעשות דברים כאלה

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  21. שלום: אינני מסוגל לאחרונה לשלוח או לקבל תמונות וקבצים מאנשי הקשר שלי בחו"ל בעיקר. החשבון שלי ושל אנשי הקשר הוא MSN. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  22. כמו שרשום בכותרת, בעקבות כשלון במערך ה RAID0 שבניתי, נאלצתי להפעיל את המחשב על ה103UJ הבודד שלי על XP חדש. ב IE7 שהגיע עמו, כאשר אני מנסה להגיע לאיזשהו אתר ע"י הכנסת הכתובת שלו בשורת הכתובות, זה פותח את האתר בTAB חדש(ואני רוצה שיפתח באותו ה TAB מן הסתם). מצ"ב תמונה של הגדרות ה TAB ב IE: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by alone66,

האם ניתן להתקין אקספלורר 8 על win 7?

24. שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה/מערכת הפעלה שהמחשב יעלה מתוך DOK שכל מטרתה להיות vnc cliient או rdp client . המטרה שיהיה לי מחשב טיפש ללא דיסק קשיח שיתחבר למחשב הראשי בבית. זה אפשרי ? תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  25. Started by רוני1,

מה דעתכם עדיף מבין התוכנות הנ"ל..??

• 2 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.