תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה שגורמת לפתוח כמה מסנג'רים ביחד?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש איזו בעיה לחבר שלי במסן ולא עולה לי פתרון יעיל לבעיה יש איש קשר אחד במסן שלו שכל פעם שהוא מתכתב איתו המסן נתקע לו ויוצא...וזה קורה רק עם האיש קשר הזה. זאת אומרת 80% מהפעמים שהוא מנסה להתכתב איתו זה עושה לו בעיות ויוצא מהמסן ושאר ה20 הוא מצליח להתכתב. הוא התקין ת'מסן מחדש והכל..בדק וירוסים (שלא נראה לי אם זה קשור בכלל..) אשמח לשמוע על פיתרון יעיל. -תודה, נחום.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שאני נכנס לאתר הזה www.go4score.com, התוצאה אצלי היא הפוכה. למשל במשחק הפועל עכו - עירוני ראשל"צ, התואה היא כרגע 1-0 לראשון (שמשחקת בעכו), כלומר ה1 בצד שמאל (של ראשל"צ) וה0 בצד ימין (של עכו). הבעיה שאצלי זה הפוך. כלומר ה-1 בצד ימין - כאילו עכו מובילה 0-1. מה העניין?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לפיצול קבצי וידאו תוכנה פשוטה לא יותר מדיי כבדה לא MOVIE MAKER של MS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני קניתי אתמול עכבר +מקלדת של LOGITECH ב550 שקל ... אני רציתי לשחק בCRYSIS והגלגלת לא פועלת במשחק כאילו המשחק לא מזהה אותה ... בכללי הגלגלת פועלת אני משתמש בא באינטרנט וגם המשחק בסדר אני שיחקתי עם עכבר אחר וזה בסדר ... אני חיפשתי באפשרויות של העכבר ואני לא רואה שיש שם משהו שמסדר את זה ... מישהו יודע איך לסדר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כשאתם קונים מחשב, מהן תוכנות החובה שלכם עליו? (כדוגמת winrar, אנטיוירוס וכו).
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי לצורך העניין קטע וידאו כלשהו בקובץ AVI, שהכנתי עם Windows MovieMaker. אני רוצה לערוך את הסאונד שבו, כדי להגביר אותו קצת, להוריד HISS (רעש רקע) וכו'. אם היה לי את הסאונד בנפרד הייתי יכול לערוך אותו עם Audacity, אבל.. אין לי :-X MovieMaker לא מאפשר לי לעשות export ל-audio.. ואני צריך אח"כ גם כמובן לעשות לו Import מחדש.. קיימת תוכנה קטנה, פשוטה (ועדיפות לחינמית) שיכולה לעזור לי בזה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קובץ עם סיומת DAA והשני UIF אני מניח שזה סוג של אימג' כי זה מה שניסיתי להוריד... מישהו מכיר תוכנה שפותחת את הקבצים האלה??
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ESET Smart Seccurity שזה בעצם NOD32 החדש בעיקרון הוא בא עם firewall ואני רוצה להתקין גם firewall אחר COMODO Firewall ושאני מתחיל להתקין רשום שאסור שיהיה פרסונל פייראול חוץ ממנו האם ניתן להתקין את ה comodo בנוסף לפירראול של הנוד 32 ?! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כשאני מקיש תאריך בתיבה מסויימת, הוא מראה לי במקום התאריך שורה של שולמיות (######). איך אני גורם לו להראות לי את מה שהקלדתי? ועוד שאלה, עשיתי טבלה עם מספר עמודות, שאחת מהן היא תאריך. איך אני גורם לתאי התאריך להציג אוטומטית את התאריך שנכון לזמן מילוי תא אחר? תודה, בז'נגלו.
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האמת, פעם ראשונה או שניה שאני שומע על הwindows הזה. מה מיוחד בו שאין בxp?? ואם הוא כזה שווה, מהיכן ניתן להורידו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום! לא סתם פתחתי את הנושא הזה , אני רואה שמציעים פה אנטיוירוסים בהודעות האחרונות אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי לפי מה שראיתי יש לי 2 אפשרויות : 1. להתקין NOD32 גירסה 2.7 + COMODO 2. להתקין את Kaspersky Internet Security 7 על איזה אפשרות ללכת ?! ולמה?! תודה
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריך להתקין את אחת מתוכנות האנטי וירוס הבאות: symantec trend micro CA eTrust Sophos אל תציאו לי תוכנות אחרות כי אני חייב רק אחת מאלה... העדיפות הראשונה שלי היא שזה לא יעמיס על המערכת ולא יקפיץ שום דבר שיהיה נוח לבטל אותו!!!!!! אני חושב שMCAfee עונה על הדרישות האלו, לא?!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:ylsuper:
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי למה אני אף פעם לא מצליח להתחבר לשרת זה? אני יודע שהוא עמוס אבל כל החברים שלי משתמשים בו ומתחברים תוך שנייה ואפילו אני הגדרתי לאימיול שיתחבר רק אליו, השארתי את המחשב שעה ולא התחבר! עזרה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפניי ככה שבוע התחילה לי הבעיה הזאת של הפופ אפ האלו , פשוט כל ריענון או מעבר דף קופץ לי אתר אל מול הפנים ניסיתי להפעיל את חוסם החלונות הקופצים באקספלורר ובפירפוקס וניסיתי דרך תוכנות צד שלישי אבל זה לא עוזר פעם אפילו עזבתי את המחשב עם אתר פתוח לחצי שעה ועלו לי אייזה 20 חלונות כאלה ,אני לא יודע מה לעשות זה קורה בכל אתר זה הפך את פעולת הגלישה לבלתי נסבלת ,מישהו יודע איך אני יכול להיפטר מהבעיה הזאת \או יכול להביא לי שם של תוכנה שתעשה את זה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרצת 3DMark- התקנתי את התוכנה ושמתי סיריאל, אבל שאני מנסה להריץ את זה, מופיע לי מסך כזה: http://img222.imageshack.us/img222/2267/10984713el3.jpg כפי שרואים, ישר אחריי שאני מריץ, זה נתקע כזה ועושה "לא מגיב". ניסיתי לחכות ולתת לזה איזה שעה וזה המשיך בדרכו... המפרט שלי זה: INTEL P4 3GHZ hyper threading ATI HD3850 256MB PCI-E GEIL 2GB DDR2 667MHZ 160GB SATA2 FSP 400W PNR DX9 WINDOS XP HOME EDITION
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה אתר כמו וואלה או ynet ומנסה לצפות בסרטי באתר חדשות - אני מקבל הודעה של נסיון חיבור - connecting ומיד לאחר מכן סיום - ללא כל הודעת שגיאה . מישהו יכול להגיד מה הבעיה וכיצד לפתור אותה . תודה מראש על העזרה. flash player מותקן במחשב. עד לאחרונה לא היתה הבעיה .
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אופיס 2003 רץ בחלונות XP-PRO. כאשר אני מפעיל את ה-WORD, הוא נראה כמתחיל ואז מתקבל חלון ממוזער שלו בשורה התחתונה אך החלון של התוכנה לא נפתח בשום אופן. במנהל המשימות יש PROCESS של ה-WORD. תוכנת האקסל עובדת באופן תקין. בצעתי התקנת תיקון של האופיס ולאחר שזה לא עזר בצעתי הסרה של האופיס והתקנתי אותו מחדש - ללא הועיל. ה-WORD לא נפתח בחלון ולא ניתן לעבוד עליו.מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך להתקין NET. כדי להריץ איזה תוכנה קטנה של הזנת ציונים. יש לי CURE 2 QUAD ו "WINDOWS XP PRO SP2" (לא 64 ביט). באתר של מיקרוסופט יש כל כך הרבה גרסאות שאני פשוט רוצה להיות בטוח... מה אתם ממליצים? אינני מפתח תוכנות בסביבה זו. לא הבנתי מה ההבדל בין RUNTIME ל DISTRIBUTIBLE וכל מני המספרים המקוצרים שם! מה אני צריך להוריד? אם אפשר אז תנו לינק בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. התקנתי Maxthon v1.6.3 (אני לא אוהב את גירסה 2). ב-Windows XP x86 וב-Windows XP x64 זה עובד בסדר. אבל, בויסטה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב ומפעיל את Maxthon, מופיע המסך של Support Maxthon (למרות שאני מבטל את הוי), כל הסידור האישי שלי של הסרגלי כלים שלו מתאפס לי, ואני מקבל הודעה ש-Maxthon לא מוגדר כדפדפן ברירת-המחדל (לא הפעלתי דפדפן אחר). אם אני סוגר את Maxthon ופותח אותו מחדש אז זה בסדר. זה מתאפס רק אחרי שאני מאתחל את המחשב. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור שעות הקלטה מוגדרות מראש במדיה סנטר. האם יש אפשרות כזאת? ועוד שאלה, עברנו להוט והלוח שידורים מתאים רק ליס. האם יש דרך לפתור את זה? והאם יש דרך לסדר את העינית ir blaster על הממיר של הוט כמו על יס כדי שישלוט בערוצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
איך משנים את צד הכתיבה באקסל שיהיה מימין לשמאל ולא משמאל לימין?
-
- 4 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח לאן הפוסט הזה שייך, (נחשתי לתוכנה, זה נכון?) בכל אופן הבעיה שלי היא כזאת: כפי שתראו בתמונה (למטה) המסנג'ר תופס 56K (ראם?) רציתי לדעת אם זה צריך להיות ככה, או שיש בעיה אצלי? כי עדיין לא קרה לי מקרה כזה. http://img163.imageshack.us/my.php?image=wowowowodx1.jpg
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-