עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שמרתי עבודה בשם מסויים, ואז עשיתי בדף וורד חדש שער, בטעות שמרתי אותו באותו שם כמו העבודה כולה ואז נשאלה השאלה "האם להחליף את הקובץ הקיים?" ואישרתי בטעות וא העבודה כולה נמחקה! מה עושים? ניסיתי לשחזר את המערכת ליום ראשון 10/2 שעה 00:20 (אתמול בלילה) אבל הקובץ נשאר אותו דבר. (העבודה כולה נעשתה אתמול בצהריים.) תוכנות שמשחזרות קבצים שנמחקו לא עוזרות כי הקובץ לא נמחק אלא הוחלף. יש אולי דרך להגיע לקובץ לפני שהוא נשמר בפעם השנייה?! משהו כמו תוכנת שיחזור מערכת לא של הווינדוס? תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by Ferrari599,

איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לקנות?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2008 בשעה 20:47:44 KASPERSKY נראה טוב על פי הדברים שקראתי עליו ברשת. יש למישהו נסיון איתו?

3. מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה ?

4. Started by DanielHatuka,

יש לי הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין NET Framework v.2. ואחרי ההודעה שאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה ויוצא. הנה ההודעה: תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. אהלן , אני יודע להכין את כל מה שרציתי להכין בתוכנה וסיימתי הכל הבוס שלי הציב לי דד לין שלוחץ אותי . אני אמור להגיש לו את הקליפים כמה שיותר מהר . אני עובד בטלויזיה קהילתית . השאלה שלי היא כזאת סיימתי את הקליפ אך איני יכול לייצא אותו לפורמט של קוויק טיים שהבנתי שנמצא כרגע ברמה הכי נוחה וטובה בשביל יצוא קליפ שאני מנסה לייצא לפורמט אחר האיכות לא מספיקה וכייוון שעדיין לא הצלחתי ליצא לקויק טיים איני יודע היכן אני עובד . ההודעה שמופיעה לי היא ( creating movie bad parameter (50 מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by firemebad,

אהלן אני מחפש תוכנה טובה שבודקת את תקינותם של המועדפים ,מסמנת איזה ליניקים שבורים ומוחקת אותם,וגם עדיף שתוכל לגבות אותם ,ושתהיה מהימנה. ניסתי כבר איזו תוכנה אבל לא אהבתי את חוסר המיהמנות שלה,היא סימנה לי קישורים כלא תקינים שנתגלו כתקינים בבדיקה ידנית. עדיף שתהיה תוכנה חינמית ,אבל גם אם אין אשמח לשמוע על תוכנות טובות בתשלום. אז בעצם זהו.. יש לכם להציע תוכנה כזו ?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  7. א. שיהיה אפשר לשים למעלה לוגו מותאם אישית (עדיף בפלאש). ב. שיהיה אפשר להחליף את הטקסט בתפריט ניווט של האתר לקבצי תמונה - דרך הפאנל ניהול ולא בהתעסקות בקוד. ג. חשוב שהמערכת תיהיה יחסית מוכרת ושהיו לה הרבה עיצובים שונים עם אפשרות לשינוי צבעים לערכות המוכנות. * המליצו לי כבר על דרופל ג'ומלה ו-xoops אבל כנראה שהם לא תומכים בסעיף "ב". * הכרחי שהמערכת בוודאות תאפשר את הדברים האלה ולא סתם לזרוק ניחושים. תודה רבה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Xilver,

הפעלתי NOD32 ומחקתי כ4 מזיקים, הפעלתי פעמיים את הAd Aware 2007 וזה מצא כ200 ספייווארס, עכשיו אני מפעיל גם את Ad-watch ברקע (קצת מוזר שזה בינתיים לא מצא כלום, כי לפני כן הוא מצא כ200-300 בשבוע), והווירוס עדיין פועל ברקע! הוא מפעיל פופ אפים של התוכנה virus heat ומראה לי כאילו יש לי ווירוסים במחשב... כשאני מנסה לצאת דרך מנהל המשימות זה לא מאפשר וזה מופעל שוב ושוב.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by bennyye1,

כשאני מפעיל במדיה פלייר סרט אוטומטית המחשב טוען את הכתוביות דרך vobsub ושם רואים תכתוביות רגיל ובעברית.. כשאני מקודד סרט בwinavi הוא גם טוען את הכתוביות אבל במקום עברית זה ג'יבריש.. איך אני יכול לעשות שזה גם שם יהיה בעברית?? (נכנסתי לvobsub וזה שם על עברית..) בכל התוכנות שמפעילות את vobsub זה בעברית חוץ מwinavi.. תעזרו לי בבקשה..

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by peripushkin,

שלום, לא מזמן החלפתי לקודקים אחרים במחשב כדי שאוכל להפעיל בקלות HD הבעיה היא שמאז אני לא מצליח שאוטומטית הנגן שיריץ את קבצי הוידיאו שיש לי במחשב יהיה media player classic. הורדתי אותו כקובץ של exe. וכשאני עושה "open with" ואז בbrowse לוחץ עליו, הוא לא מופיע לי ברשימה של הנגנים בחלון. אז עכשיו הדרך היחידה שאני מצליח להריץ עליו קבצים- זה קודם לפתוח את הנגן ואז לגרור אליו את הקובץ.. האם יש דרך שאני אצליח להריץ אוטומטית איתו ולא לעשות את כל זה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עד עכשיו השתמשתי בדמו של anytoicon, אבל אני צריכה תוכנה קבועה. תודה

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  12. שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  13. שלום יש לחבר שלי לוח אם של MSI 865PE והורדתי לו DRIVER מהאתר של MSI אבל אני לא מצליח להתקין אותו אין שם קובץ התקנה ואני לא יודע מה לעשות... חיפשתי באינטרנט הורדה אחרת ולא מצאתי משהו יכול לעזור לי אך להתקין את הכרטיס רשת הזה. תודה מראש

14. Started by BlackBird71,

כותרת אבל לא מהאתר הראשי כי ההורדה לא מתחילה ותודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by אישי555,

ובבקשה אל תציעו ללחוץ על print screen כי זה עושה עם פחות איכות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sam1441,

איך פותרים את זה למען השם? עשיתי מסע קניות ארוך באתר newegg.com, ובשלב הקריטי של לחיצה על CHECKOUT, האתר לא מגיב ובמקום להמשיך לדף הבא נרשם לי איזה קשקוש מכוער של אייקונים חייכניים בג`אווה בתחתית הדפדפן. זה קורה לי באין ספור הזדמנויות ואתרים, אבל הפעם החלטתי לטפל בב"z .

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. תמיד השתמשתי בתוכנה מצויינת כזאת שגם מצפינה תקשורת בין שני כתובות IP בהן מותקנת התוכנה והיא נקראת INVISIBLE SECRETS הנדירה. אני מחפש תוכנה שמוחק כונן קשיח או תיקיות. יש את האפשרות הזאת בתוכנה הנ"ל, אבל זה לא עובד לי טוב ומוחק חלקי קבצים ואת השם שלהם, משהו דפוק בזה. המידע שיימחק כולל את כל סוגי הקבצים. נועד בשביל למחוק לחלוטין דיסק קשיח לפני העברתו לאדם אחר. (אני יודע שתמיד אפשר לשחזר, אבל אני גם יודע שתקן ה DOD מאוד חזק וכותב אפסים על מיקום הקובץ שנמחק מואז רק מעבדה מקצועית תוכל לשחזר את זה פיזית ותידרש השקעה משמעותית בשביל לבצע את זה שלא תהיה כדאית למי שמקבל את הכונן הקשיח. אתגר חברים זאת INVISIBLE SECRETS:

• 39 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by hedva,

האם יהיה שיפור בביצועים בעקבות התקנת התוכנה, ואיך השיפור אמור לבוא ליידי ביטוי?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה אני פונה אלייכם בקשר לשניי בקשות... הראשונה היא שהמירנדה לא עובדת לי בויסטה שום גרסא, בהתחלה עבדה לי הכל טוב ויפה פתאום הפסיקה לעבוד לי... והדבר השני הוא כל פעם שאני מפרמט את המחשב או משהו נמחקים לי המון המון אנשים מהאיי סי קיו ולא רק זה אני לא יכול בכלל להוסיף עכשיו לאיי סיקיו אנשיי קשר כי נגמר המקום יש איזה משהו שאפשרלהוסיף עוד אנשיי קשר לאיי סי קיו? תודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  20. שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eliau21071981,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה של nvidia ntune ואני מקבל תמיד הודעת שגיאה שיש בעיה לעלות את הקובץ baseline.npe מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

22. Started by talisman,

היי.. מאיזה אתר אפשר להוריד את התוכנה? (והאם היא בחינם).

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  23. איך אני מחזיר בחזרה לעיגול? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by eladbu,

יש לי מצלמה של לוגיטק מדגם QUICKCAM ראיתי אצלם באתר את כל האפקטים של הוידאו שיש לי את רובם חוץ מהבובות הזזות כמו הכריש וכו וזה חא מופיע אצלי בתוכנה למרותשהיא מעודכנת ולמרות שרשום שהמצלמה שלי תומכת בעניין יש למישהו מושג??? http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/video_software_services/video_effects/&cl=us,en?WT.ac=ps|3294

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  25. Started by soldier,

אני צריך המלצה על אנטי וירוס חינמי וטוב שלא מעמיס על המערכת שמתאים לויסתה 64-BIT

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים