עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kisin,

שלום חברים. יש לי בלאפ-טופ של קומפאק כונן די.וי.די: LG dvd-rom drn8080b הבעיה היא שדיסקים של די.וי.די הוא מנגן אבל דיסקים צרובים די.וי.די הוא לא. הרצתי חיפוש קל בגוגל וראיתי שיש עוד כמה אנשים שמתלוננים על הבעיה וגם מצאתי מקום שמציע דרייבר שפותר את הבעיה אבל לא הצלחתי להתקין את הדרייבר כי הוא טוען בזמן ההתקנה שמשהו חסר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את בעיית הדרייברים הזו? תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  2. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה (רצוי חינמית) שיודעת לשנות מהירות נגינה של שיר ללא ירידה בטון. תודה!

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לעשות Image למחשב כדי לעשות גיבוי ואני לא יודע מה התוכנה המובילה כיום בתחום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה פשוטה שעושה את העבודה בצורה טובה. לא חייב שתיהיה חינמית. תציעו לי גם חינמיות וגם כאלו שבתשלום. האם Norton Ghost היא עדיין הכי טובה או שמשהו השתנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בעבר היתה לי תוכנה אשר היתה מראה לי את כל מה שיש בכונן c לפי צבע וגודל, וכך הייתי רואה איזה קבצים יש לי על המחשב והיתי יכול להעיף כל מיני קבצים גדולים שאני לא צריך

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  5. שלום לכולם ,במסנג'ר שלי יש כמה אנשים שכל הזמן נשלחים מהם וירוסים בהודעות ואמרתי להם להתקין את הגירסה האחרונה של מסנג'ר והם התקינו. אחרי שהם התקינו זה לא הסתדר וזה עדיין שולח את הוירוס לפעמים . השאלה איך מתקנים את הוירוס הזה כי אנטי וירוס לא עוזר להם ?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by gobits,

שלום. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ופירמטו לי את המחשב. יש לי במחשב צורב אבל אין לי את התוכנת התקנה שלו, האם ניתן להוריד תוכנה כזו? (אין לי מושג איזה צורבב זה)

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  7. כמה תוכנות יש לחברת Adobe ? לא נמאס להם להמציא תוכנות מוזרות?!

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by matu89,

אחלה דפדפן , התקנתי אותו דרך היוזר שלי, בשאר המשתמשים במחשב הוא לא קיים . יש אופציה שהוא יהיה זמין לכלל המשתמשים במחשב ? תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום! איזה דרך יש להמיר סרטים למכשיר,באיזה פורמט ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני כרגע התחלתי לעבוד עם פרימייר פרו 2 תוכנה שדורדשת הרבה מאוד זכרון השאלה שלי היא האם קיימת אפשרות מסויימת שהתוכנה תעבוד על זכרון הפיזי בלבד ושאר התוכנות יעבדו על הזכרון הוירטואלי באופן כזה שפרימייר תהיה רק על הזכרון הפיזי ויהיה תמיד זכרון פיזי פנוי לשימוש התוכנה. אשמח לדעת אם הדבר בכלל אפשרי?? בתודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה לעריכת קובץPDF..

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  12. היי חברים, אני מעוניין להכין לחברה שלי תוספת צנועה למתנת יום ההולדת, יש לי תמונה שלה נשענת עם מעקה של גשר ואני רוצה לקחת את התמונה הזו ולשלב אותה עם תמונה של פורש, כך שיראה שהיא נשענת על מכסה המנוע של הפורש, אבל חשוב לי שהעיצוב יראה אמין ממש כאילו מדובר בתמונה מקורית. יש מישהו שיהיה מוכן לעזור לי בכך ?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by blackbimer,

אף פעם לא נתקלתי בדבר הזה... זה פשוט לא נותן לי לצרוב אותו לא ב MP3 ולא באודיו... מישהו יכול לעזור לי??? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

לאחר שהורדתי MSIE 8, מדי פעם אני נתקל בקריעות תמונה מינוריות. האם עוד מישהו ניתקל בתופעה? האם מישהו יכול לעזור לי לתקן אתל הבעיה? עוד דבר (למנהלים): למה בפרופיל שלי כתוב שיש לי MSIE 7 ולא 8? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by לרה,

היי לכולם, לאחר בעיות עם המחשב כפי שרשמתי קודם לכן, החלטתי לפרמט אותו. הפירמוט עבר בשלום, התקנתי XP ועדכנתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. הורדתי את התוכנה וינראר בגרסתה העברית והפלא ופלא במקום עברית אני רואה עיגולים עם נקודות (ג'יבריש). התקנתי בשפות עברית וכתיבה מימין לשמאל, ובחרתי בכל מקום שהיה עברית אך זה לא עזר. הורדתי 2500 פונטים נוספים עבריים בתקווה שזה יעזור והתקנתי אותם אך עדיין יש לי עיגולים ונקודות. יש לי עוד תקיות שכתובות בעברית ברורה ודווקא התוכנה הזו וכל מה שקשור אליה בג'יבריש. בבקשה עצה דרושה... :s05:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם רציתי לשאול אם קיימת אפשרות כזו לשמור סרטונים מUTUBE או MY SPACE למחשב??? והכי חשוב לשמור אותם בצורה כזו שלא יהיה צורך בחיבור לאינטרנט תודה

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by My_Name,

במהלך ההתקנה מופיעה לי ההודעות שגיאה הבאה: "This program wil install SCSI Pas Through Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDGB etc.)! please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine." ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, ניסיתי להוריד גירסת ניסין (ל-30 יום) מאתר היצרן. ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד, תמיד מופיעה השגיאה הזאת, אני עושה אישור ואז רשום "System file write eror" וזה יוצא לי מההתקנה. אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2. אותה בעיה יש לי גם בתוכנה Deamon Tools ולכן מותקנת אצלי על המחשב גירסא ישנה שלו כי בכל גירסא אחרת מופיעה ההודעה הזה. כרגע גם הצלחתי להתקין גירסא ישנה של Alcohol 120…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  18. עם סיומת כזאת?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by sroolik,

קניתי מחשב חדש ולא יכולתי להוריד מתוכנות שיתוף עד שעליתי על זה שהפיירוול של הווינדוס פועל........... כיביתי אותו אבל הוא עדיין פועל: איך אני מסדר שאני אצליח להוריד מתוכנות שיתוף ? ? ? יש לי אנטי וירוס של קספרסקי שפועל אם זה משנה בכלל......... תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by לרה,

היי לכולם, יש לי Windows XP ויש לי מלא קבצים שאני מורידה המקובצים ע"י תוכנת וינראר. גרסת הוינראר היא 2.71 והיא לא פותחת לי את רוב הקבצים... מה עושים?? הצילו ???

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by godisme171,

איך אני עושה שהשירים ישמעו לפי הסדר? :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 00000,

אני רוצה לפתוח אתר שיכלול מדריכי וידאו בתוכנות Adobe After Effects, FL Studio ועוד... אני צריך רעיונות למדרכים בתחומי המוזיקה והוידאו. הקיאו הכל.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by dor123,

כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו מכל אתר, הוא מוריד רק עם חיבור אחד (כלומר מוריד רגיל ללא האצה כלל, לא שונה מהורדה ע"י הדפדפן). כאשר שדרגתי את DAP לגרסה הנוכחית, הבעייה נפתרה, אולם חזרה לאחר כמה דקות. הסרה והתקנה מחדש לא הועילו. אני מנסה להוריד עם DAP את Dr-web Cure It מהאתר הישראלי למחשב של אמי, כיוון שבהורדה ללא האצה הוא מוריד בערך באותה המהירות כמו של מודם חיוג (התשתית היא של בזק, 2.5 מגה, והמודם הוא ללא נתב, בחיבור עם חייגן, כולם תקינים), ובאתר הרשמי, דורשים ממני למלא פרטים אישיים על מנת להוריד את Dr-web Cure It. מה הסיבה לבעייה?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by סמי24,

http://news.walla.co.il/?w=/3850/1054198

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  25. אם אני רוצה לחבר כמה קבצי VOB במשקל 1 GB לסרט אחד ארוך, איזה תוכנה אני צריך? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.