תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
-
ישר שאני מדליק את המחשב היא מתחברת לאינטרנט. היא צריכה להשאר במחשב???
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
היי, אני מקבל SPAM מכתובת noreplay@badoo.com חיפשתי קצת באינטרנט ראיתי שיש אתר כזה אבל בחיים שלי לא נרשמתי אליו. עשיתי סינון לכתובת הזאת דרך אנטי spam אבל המיילים ממשיכים להגיע, חשבתי שזה אולי וירוס שיושב לי במחשב ומפיץ את הSPAM אבל הוא יורד מהשרת לאוטלוק אז זה לא הגיוני וגם עשיתי סריקה ב safe mode עם malwarebayte ו combofix אבל זה גם לא עזר. כרגע אני חושב שהכתובת היא פשוט בדויה וזה לא הכתובת האמיתית, השאלה היא איך אני מגיע לכתובת המקורית וחוסם אותה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי סרט במחשב שאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי דוח שגיעות ומפיל לי את האקספלולר יש למישהו מוסג למה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
הבעיה: כונן D נמחק זהו כונן שני חצוי עם כונן C מערכת ההפעלה שלכם: Windows XP. פרטים והערות נוספות: WTF? פתאום זה קרה לי אני מנסה להכנס וזה כותב לי http://yfrog.com/1x51237374p תודה!
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן חג שמח לכולם אני מחפש תוכנה שתעשה לי קובץ ISO מכל הכונן החיצוני שלי (גיבוי לקובץ ISO ) תודה מראש אליאור
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני רוצה להכין קטע וידאו, אני צריך תוכנה שאפשר לשלב בה וידאו/תמונות ומנגינות. איזה תוכנה מומלצת? (חשוב שתהייה ידידותית)
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן DVD רגיל לא DIVX. איך אני צורב בנרו סרט (ובנוסף לו את קובץ הכתוביות שלו) ולראות אותם ב DVD? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להקלטת אודיו (רדיו בפרט) מהרשת - האם יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח DFI 662tmg ואני לא מוצא תדיסק שלי והאתר של DFI לא עולה לי :-[ מה לעשות אנשים הצלחתי להתקין רק את כרטיס קול וזהו מישהו ?.... עם מישהו יכול להגיד לי מאיפה להוריד דרייברים חוץ מהאתר שלהם ?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תוכנה כבדה שלדעתי לא עושה הרבה.. על איזה תוכנות אתם ממליצים? מנסיון אישי ו/או מביקורות שקראתם?
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט שאני מוריד והוא תקוע על 99.9 אחוז כבר כמה ימים איך אני יכול להפעיל את הסרט דרך תוכנה שתומכת בכתוביות (srt). בתודה מראש Zilberberg
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מישהו מכיר ? חיפשתי בפורום ובגוגל ולא מצאתי . תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הורדתי מספר הפצות כולם לא הצליחו לעשות את הפעולה המאוד פשוטה אני רוצה LIVECD שיאפשר לי לאפס סיסמאות של ווינדוס הורדתי trinity-rescue ניסיתי לאפס סיסמאות נראה לי שהוא לא מצליח לעשות MOUNT לא שאני יודע מה זה אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק איפה WINDOWS XP ממוקם יש לציין שבמחשב זה יש לינוקס UBUNTU אם זה קשור ובכל מקרה אני לא רוצה לבצע את איפוס הסיסמא דרך ה UBUNTU אלה על ידי LIVECD בשביל פעמים אחרות השגיאה הבאה מתקבלת: backup file already exists not touching this file ניסיתי לעשות winpass restore לא שאני מבין מה זה אבל זה גם לא הצליח עזרה בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בחיפוש תוכנה לנעילת מחשב בזמנים מסויימים לוינדוס xp לדוגמא: אפשרות לקבוע שהיום בתאריך X בשעה X המחשב ינעל בעצמו. אין לי בעיה שהתוכנה תהיה בתשלום העיקר שתעשה את העבודה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה חינמית (רצוי בלי התקנה) המיועדת ל-Windows 2000\XP, ומציגה סיסמאות המיוצגות בתיבות טקסט ככוכביות. פשוט, סימנתי שהסיסמא תיזכר, אבל שכחתי אותה. בעיקרון, אין עם זה בעיה כרגע, אבל כן תהיה לי בעיה אם אני אפרמט את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות או לכתוב מדריך לתוכנה SAMURUZE 1.63....??? בבקשה יש לי אותה כבר יומיים ואין לי מושג מה עושים בה...
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט מסווים בכמה חלקים שהוא בפורמט VOB איך אני צורב אותו על דיסק DVD? תודה
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום כל חברי הפורום! יש לי איזשהי בעיה עם אחת המשתמשות בארגון. במסגרת העבודה שלה היא צריכה לראות סרטים מmemritv.org. כל פעם שהיא מפעילה איזשהו סרט בדפדפן הוא טוען את הסרט במלואו ורק אז מתחיל לנגן אותו, ולא עושה buffering לחלק קטן מהסרט ומתחיל לנגן. חלק מהסרטים הם קצרים ואין עם זה בעיה, אבל עם סרטים ארוכים יותר זה קצת מעכב אותה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל כבר בכזה דבר, ואם הוא מצא לזה פתרון. ניסיתי לשחק עם הגדרות הstreaming של הדפדפנים (IE,FireFox,Chrome) ושל הwindows media player, אך זה לא כל כך עזר. למרות שזה לא כל כך קשור, נסיתי לעדכן גם net. framewok אבל גם ללא הועיל... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
התקנתי את ה SMARTRIPPER בזמן הפעלה הוא רושם לי את ההודעה הבאה : no ASPI adapter available ובזמן הפעלת RIP הוא עושה search ל code הוא עובר בין DeCSSPlus ל VobDec מספר פעמים ולא מגיע ל ASPI מה שכן נוצר לי קובץ vts_01_1.vob בגודל של 4M
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה תמונות וכאשר לוחצים על סוג קובץ כלשהו (מקש ימני) שמתאים לתוכנה זה נותן כל מיני אופציות נוחות... אך כאשר אני לוחץ על אותה האופציה שום דבר פשוט לא קורה... מישהו יכול לעזור לי... איך אפשר לגרום לזה לעבוד? תמונה:
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני לא מכיר את התופעה אבל משום מה כרגע אין לי מקום בכונן C , יש לי הארדיסק אחד עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. המחשב ריק לחלוטין , כאשר אני בודק את נפח תיקיית WINDOWS שבכונן C כמובן ,אני מבחין כי גודל התיקייה כמעט 70 ג'יגה, כאשר בפועל נפח התיקייה האמיתי פחות מ1.4 ג'יגה. כאשר אני נכנס לתיקיית WINDOWS עושה CTRL+A ומסמן את כל התוכן זה מראה 1.4 ג'יגה. אך משום מה שעושים בדיקה לתיקייה עצמה מתקבלת תוצאה מטורפת של 70 ג'יגה כמעט , ברור לי שמדובר באיזה ווירוס או משהו זדוני שמכוון לעשות זאת , שמעתי על התופעה בעבר ,אך אין לי מושג כיצד נפתרים מזה. ניסיתי לחבר עוד הארדיסק ולהרחיב את מחיצה C אליו(EXTENDED VOLUM) כך שהתווספו לי למעשה עוד 40 ג'יגה(HD של 40 ג'יגה הוספתי) , אך אחרי מס' ימים תיקיי…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאחדת כמה קבצי MP3 יחדיו. יש הצעות? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-