עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא יודעת עם זה הפורום המתאים, כבר התבלבתי יש הרבה פורומים שהנושא הזה מתאים להם. בכל מקרה, עם זה הפורום לא הנכון תעבירו נושא. לבעיה: יש לי XP בעברית מובנה. ניסיתי להוריד MUI , אבל לא מצאתי MUI שהופך את הווינדוס לאנגלית. אם יש למישהו פתרון\חבילת שפה אנגלית ,אשמח לשמוע. תודה!

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by GF,

אני מקווה שהשאלה שייכת לפה.. לפני שקניתי את המחשב ראיתי בפורומים פה שמעבד AMD 3000 לא רק שלא אמור לעשות בעיות עם MATLAB אלא גם אמור להריץ אותו יותר טוב מאינטל פנטיום 4. אבל: התקנתי MATLAB 7 ועכשיו כשאני רוצה להפעיל אותו - המסך של המטלב מבזיק לרגע ומייד נכבה(או שלא עולה בכלל...). הסתכלתי בtask manager ובאמת כשאני מפעיל את המטלב השימוש בcpu עולה ועולה במהירות עד ל99% ואז כאמור קורסת התוכנה ולא עולה (ושוב יש 2,4,0,שימוש בcpu) . למה זה קורה ? האם המעבד לא חזק מספיק? פנטיום 4 2.6MHZ ישן יחסית של חבר שלי מריץ את המטלב 7 והAMD החדש לא??? :s05: אודה מאוד לתגובות מהירות.. תודה מראש לכל העונים!!!

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by asdfg,

אני ורצה להעתיק תיקייה מסויימת מכונן אחד לכונן שני ע"י copy אבל התיקייה היא בעברית והיא רשומה בדוס בגבריש כזה איך אני רושם בשפה הזאת??????

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  4. היי חברה , בוקר טוב , יש לי בעיה כזו , אני עובד עם מערכת ג'ומלה אז כאשר אני לוחץ על עורך הHTML זה לא עולה , לעומת הINTERNET EXPLORER שזה פועל נפלא . זה גם בגירסה 2 וגם בגירסה החדשה 3 הנה תמונה ממה שקורה : זה מטריף אותי ומעצבן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by alibaba12,

אם זה לא הפורום המתאים אני מתנצל,בבקשה העבירו את זה למקום המתאים היי . אני מנסה בימים אלו להתחיל להבין בנושא הקידוד,ממה שהבנתי עד עכשיו התוכנה virtualdub היא המומלצת. עד עכשיו הדבקתי את התרגום דיי בפשטות והקובץ שהתקבל הוא בערך כ90% מגודל הקובץ המקורי, איך אני יכול לסדר את זה? האם יש אפשרות להצמיד כתוביות מבלי לאבד איכות? אני מחפש מדריך\הסבר כללי למישהו מתחיל על עניין הקידוד,קודקים וכל מה שמסביב אם מישהו מכיר משהו בסגנון אני אשמח

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by Michelle,

היי...יש לי בעיה עם קבצי AVI, אני לא יכולה לראות אותם, רק לשמוע. זה קורה גם ב- windows media player וגם ב- real one player, ניסיתי להמיר את הקבצים ל- mpeg בכמה תוכנות אבל הסתבכתי... ??? יש פתרון לבעיה מבלי להמיר את הקבצים? ואם לא איך ממירים ? תודה

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  7. מי מוכן לקבל ממני קובץ של 2 דקות מידי ועוד היום להמיר אותו לקובץ נורמלי? תודה רבה מקרב לב

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  8. כמה שאלות קניתי מחשב חדש (DELL V131) והתקנתי WIN 8 dev preview יש שתי אפשרויות לגבי דריברים אחת לתת ל WIN למצוא השניה להוריד מ DELL אני חשבתי שהשניה עדיפה אבל שבאתי להתיקן דריבר לכ. גרפי של אינטל מהאתר של DELL WIN התריע ושאל אם אני בטוח - כי יש כבר דריבר יותר חדש מותקן (שWIN מצא בעצמו) האם יכול להיות שהדריבר באתר מיושן, או שDELL יודעים מה הם עושים ובאמת עדיף לי להתקין גרסא ישנה יותר (מכל מני סיבות...)? שפתחתי את הכרטיס רשת הופתעתי לגלות שאי אפשר לשנות דרכו את ה MAC - כרטיס 1030 של אינטל (זה די מוזר כי בקודם שלי היה אפשר וזה היה דגם פחות מקצועי) יש סיכוי שזה קשור לדריבר או שזה מובנה בכרטיס? אם זה אבוד אז אשמח להמצלמה לתוכנה שאוכל לשנות דרכה MAC דבר אחרון אפשר המלצה לתוכנה …

9. Started by Ben N,

טוב אז ככה.. לחברה שלי פעם התקלקל המחשב, קיצר פה ושם, לקחתי את ההארד דיסק שלה, חיברתי למחשב שלי, גיביתי, פירמטתי והתקנתי עליו מחדש ווינדוס. אבל מה קרה? 1) כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב שלה הוא לא קיבל את הווינדוס והייתי צריך להתקין מחדש אותו במחשב שלה (כן, אני מכיר תבעיה הזאת ושכחתי ממנה.. אבל זה כבר סודר ממזמן) 2) עכשיו כשהמחשב שלי עולה (נגיד אחרי ריסטרט או כיבוי) הוא שואל אותי איזה ווינדוס להפעיל, את הווינדוס שלי (XP Pro) או את הווינדוס שהתקנתי בהארד דיסק שלה (XP Home). עכשיו הבנתי מאח שלי שבסה"כ זה דורש שינוי קטן באיזה קובץ ווינדוס שהסיומת שלו זה .ini או משו אחר לאדע.. מישהו יודע אפשר להוריד את האופציה השנייה של הבחירה שגם ככה לא עובדת כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס שלי ו…

10. Started by Funkyzord,

אך אני עושה encoding לDIVX הורדתי את התוכנה (5.0.2)אבל את מה אני מפעיל בשביל לעשות את הencoding

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  11. אני כבר חודשים מנסה לפרמט מיני לפטופ שקניתי בעבר ושמו לי עליו ווינדוס 7 שעבד בצורה מחרידה, לווינדס XP... עזרו לי בהמון פורומים שונים עד כה, אבל אני נתקע בשלב האחרון. ארי שצרבתי את הווינדוס דרך ULTRA ISO לDISK ON KEY שלי, אני מפעיל מחדש את המחשב, ואז במקום להעלות לי את המסך הכחול שלההתקנה ב-BIOS, מופיעה לי ישר השגיאה הבאה: (אני ממש מיואש וזקוק לעזרה דחופה!!! עשיתי כבר כל דבר אפשרי!!!) INF file textsetup.sif is corrupt or mission, status 18 תצלום המסך:

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by גליטו,

שלום לכולם ... רציתי להפעיל את הסרט פלאנט טרור ב-mv2 player וזה רשם לי הודעת שגיאה -out of memory ...זה רושם את ההודעה הזאת רק עם הסרט הזה ...הסרט הוא טוב כי הוא עובד ב-winamp ובמדיה פלייר אבל למה זה עושה בעיה ב-mv2 ? התקנתי מחדש את ה-mv2 וזה עדיין עושה את הבעיה ... מה הבעיה ? ואיך אני מתקן אותה ? תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by yonit,

אני מנסה להגדיל את כונן D על חשבון כונן C והוא לא נותן לי לעשות זאת. לעומת זאת להגדיל את כונן C על חשבון כונן D הוא כן נותן לי - מישהו יודע היכן הבעיה?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  14. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים "פנקס רשימות" וטרם שמרתי . למזלי הרע, מסך כחול הופיע ו.... הקריזות הופיעו... אני מברר אם יש יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם, אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם. כדי להיות מוכן לעתיד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה/תוסף ל"פנקס רשימות" שתשמור אוטומטית את המידע שלי שם או אם יש תוכנה דומה ל"פנקס רשימות" עם פונקציה כזו.. הכוונה לתוכנה קלילה...

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  15. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם! יש לי נורטון אנטי ווירוס 2003 מקורי... משום מה שאני מתקין אותו במחשב הוא לא עובד כמו שצריך ולא מפעיל את הauto protec t ניסיתי להתקין גרסאות אחרות אז הורדתי מהאינטרנט אבל גם הן לא עבדו כמו שצריך... למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש נועם! ד"א בהתחלה התקנתי עם זה פרסונל פיירוול 2003 (גם מקורי) וגם הוא לא עבד טוב עריכה: ככה הכותרת בסדר?

16. אז ככה, לא מצליח לראות בטלויזיה סרטים שאני רואה על המחשב. השולחן עבודה כולל הפלייר (zoom player או bsplayer) מופיע על הטלויזיה אבל ללא התוכן... (מוזר מאד). התעלומה היא, שעל המחשב אני מצליח לראות את הסרט בעזרת נגנים שונים כגון zoom player או bsplayer ובעבר ראיתי גם בטלויזיה אבל משהו השתבש. קצת מפרט : win XP עם כרטיס מסך mx440 Geforce4 התקנתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, הורדתי קודקים (xvid ac3 וכו') ועדיין לא מצליח. משהו נתקל בבעיה דומה או פתרון לבעיה זו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שמציגה את כול הפורמטים שקיימים, בלי ספי ווארז וכו, ושתהייה נוחה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום יש לי סרט, ויש לוגו של הערוץ בצידו הימני של הסרט. כיצב בעזרת sony vegas 9 או כל תוכנה אחרת, אני יכול להדביק על אותו הלוגו, לוגו שלי שיש לי, סתם תמונה שאני ישים והיא תופיע שם לאורך כל הסרט. איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by xxdragonxx,

יש לי DVD אבל לא קורא AVI אלה רק VCD והבעיה ש ה VCD יוצא באיכות מעפנה ואני רוצה לראות באיכות טובה יותר על פלאזמה.. אז מה עדיף לקנות DVD שתומך בפורמטים כמו AVI שיהיה אפשר לראות בלי להמיר את הסרט ל VCD/SVCD ? או לרכוש צורב DVD שאז יהיה אפשר לצרוב סרט באיכות גבוהה ולראות אותו באיכות DVD? ועוד שאלה, מה הפורמט של סרט באיכות DVD מלאה? תודה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  20. היי יש לי נורטום סיסטם וורק והוא מותקן על המחשב, אבל מאז שהחליפו לי לוח-אם אני לא יכול להיכנס אליו והוא בכלל לא עובד! מה אני יכול עשות? ויש לי את אותה בעיה עם ורטון אנטי ווירוס 2004 וניראה לי שהמחשב מלא ווירוס וכאלה המא ני יכול לעשות? ואני לא רוצה להחליץ תוכנות. מה אני עושה???? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by Jenia24,

זה המערכת שלי P-3 866 512 Sdram FX5200. עכשיו כשאני מנסה להתקין דרייבר אני מקבל את ההודעה הזאת הגרסא של הדרייבר: 94.24

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  22. מישהו יכול לארגן לי את התכונה Soulseek על לינק תודה לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by AmitDanan,

שלום לכולם סידרתי מחשב פנטיום 3 ישן התקנתי עליו אנטי וירוס AVG אבל ניראה שזה מכביד על המחשב ומאט משמעותי את המחשב כאשר הוא מגיע בCPU ל100 אחוז מאמץ כאשר האנטי וירוס מבצע סריקה, אני מחפש את האנטי וירוס הקל ביותר שקיים היום שהשימוש במעבד לא ירקיע שחקים, בקיצור "קל" מה ההמלצה שלכם ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. Started by Wingedbull,

יש אתרים ספציפים שאני רואה בהם בג'יבריש. כדי לפתור את הבעיה אני הופך את הדף לאקספלורר, ואז הבעיה מסתדרת אך יש בעיה אחרת, אני רואה את זה בקטן מהרגיל. תמונה:http://img38.imageshack.us/img38/673/tinyf.jpg תודה, ושבוע מצויין.

25. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי מחשב חדש והתקנתי WINDOWS XP של 64 ביט. ועכשיו אני רוצה להתקין OFFICE חדש . איזה OFFICE הכי טוב להתקין ל WINDOWS הזה?, אני מעדיף כמה שיותר חדש ומקצועי תענו מהר, תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.