עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה הגרסה הכי חדשה שיצא ל ספייבוט SD ואתם לא צריכים לדאוג לאופון שבו אני ישיג את התוכנה.... ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by eladbu,

איפה אני משיג סקינים למסנגר בגרסה 7.0.0777 ולא כל הבטות שיש לנו כבר 3 חודשים? <צונזר. קרא את חוקי הפורום.> תודה!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by NeverMore,

http://zautner.deviantart.com/art/Technology-ismy-drug-of-choice-69589552

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by ___michael___,

Trojan Remover מצא לי ככל הנראה קובץ שלא ניתן לסריקה ,הוא נותן לי 4 אפשרויות,איזה מהם לבחור ? תמונה :

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by eli_t,

היי, אני רוצה לחבר את השמע בקדמת המארז, מה שעשיתי זה חיברתי את הכבל AC 97 ל F_AUDIO. העניין הוא שזה עדיין לא עובד.. מה אני עושה לא נכון ? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  6. נגן ה-VLC מציג וידאו בתאורה/בהירות מעט חשוכה וכל פעם אני צריך להכנס אל :כלים - אפקטים ומסננים - אפקטים של וידאו BASIC - IMAGE ADJUST . ולכוון את עוצמת האור מחדש, האם יש דרך לשמור על ההגדרות? או דרך אחרת של כיוונון שישמר?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by Dante_9,

הרבה פעמים אני מוריד מ- deviantART אייקונים ואז אני נוכח לדעת שהם בפורמט PNG. לא מצאתי אף תוכנה שיודעת לעבוד עם הקבצים האלו. BTW שמתי לב שבדרך כלל האייקונים שבקבצי ה- PNG יותר יפים ואיכותיים.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  8. מה לדעתכם עדיף ולמה? תודה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. בעיה מוזרה מאוד. לפני שבוע בערך התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP , יחד עם ווינדוס XP בא IE , גרסא 6 אם אני לא טועה. מאז שהIE הותקן על המחשב שלי , כשאני לוחץ על כפתור ימיני או על כפתור CTRL ( למשל Ctrl +V) התוכנה פשוט לא מגיבה , פשוט לא. זה סיוט לעבוד בצורה כזאת :'( מישהו מזוהה עם הבעיה ויודע מה גורם לבעיה וכיצד לפתור אותה? אם אין ברירה אני אתקין מחדש . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  11. שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

שלום לכולם סידרתי מחשב פנטיום 3 ישן התקנתי עליו אנטי וירוס AVG אבל ניראה שזה מכביד על המחשב ומאט משמעותי את המחשב כאשר הוא מגיע בCPU ל100 אחוז מאמץ כאשר האנטי וירוס מבצע סריקה, אני מחפש את האנטי וירוס הקל ביותר שקיים היום שהשימוש במעבד לא ירקיע שחקים, בקיצור "קל" מה ההמלצה שלכם ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  13. Started by yoav23,

פורום יקר... נתקלתי בבעיה מעצבנת, כאשר אני צופה דרך הטלוויזיה במחשב כמעט ולא ניתן לראות את הכתב ולכן כאשר אני בא לבחור סרט מתוך רשימה שלמה אני לא מצליח לדעת באיזה סרט אני בוחר האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לראות את השמות של הסרטים בצורה ברורה בטלוויזיה? משהו כמו מערכת מדיה סנטר אבל שלא תהיה מערכת הפעלה שלמה יואב

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  14. שלום, כרגע אני על אוברקלוק מאוד גבוה יחסית למעבד שלי (3.77GHz) ואני צריך לצלם כמה תמונות ל OCDB, אבל אני לא יודע איך עושים את זה.. תמיד אני עושה print screen, נכנס ל paint ועושה ctrl+v, אבל עכשיו אני לא יודע איך משנים את זה מ 1680X1080 ל 510X410.. אני מנסה לעשות את זה, ואז זה כאילו חותך את כל התמונה ומשאיר רק את הפינה השמאלית (ולא רואים כלום, רק חלק מה desktop)... מה אני צריך לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by Odedb52,

אהלן חברים. רציתי לשתף אותכם בעבודה שסיימתי כרגע (לקח לי כ-4 שעות ). ה- htc TRIBAL החדש: http://up36.siz.co.il/up3/oyg4tbdmczz2.jpg במידה ויהיה שינויים/עדכונים/תיקונים, אשנה את הלינק. אשמח לקבל ביקורות ותגובות. עודד ב.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by xXaXdXaXrXx,

מה זה צריך להיות לא מוצא לי שרתים איך אני פותר תבעיה הזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by netanel1234,

שלום, מישו יודע היכן ניתן למצוא RADMIN פרוץ.. יש לי את התוכנה אבל ברשת אין סריאל..! תודה!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. ובעיקר את הדרייברים לסאונד. לפי מה שהצלחתי להבין אני מחפש את Realtek AC'97 Audio אבל כשאני מנסה להשתמש בו אני תמיד מקבל שגיאה במנהל ההתקנים שמשהו עדיין חסר (code 10).

19. Started by boogie,

התקנתי את התוכנה לפני כמה ימים וכשאני נכנס לאתר Atraf.co.il הוא לא מאפשר לי לדפדף בין תמונות עזרה בבקשה...

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by Ronaldinho,

בבקשה בבקשה בבקשה... אני חייב לינק לגירסא של ה 30 יום לתוכנה FREEHAND 10 כמה שיותר מהר... תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  21. מכירים פורום תמיכה למוצרי OFFICE השונים???? שלום, מחפש פורום תמיכה בעברית לנזקקים בבעיות OFFICE ומוצריו השונים... מכירים? תודה.

22. התקנתי את הקודק FFDSHOW שמומלץ בכל מקום. כשאני מריץ קובץ AVI\MPEG\MP4 עם כתוביות לידו, הכתוביות לא עובדות, גם לא נפתח האייקון הכחול והאדום למטה בבר. מישהו נתקל ויכול לסייע????

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by assaf990,

בתוכנה PAINT אין את האופציה הזו, היא תומכת רק בBMP מישהו יודע איך ניתן לשמור קובץ תמונה בפורמט החסכוני JPG ב-WIN2000 PRO?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  24. יש ברשותי סורק מאוד ישן של HP שאין לו תוכנה שמיועדת לעבוד בחלונות 7. ניסיתי להתקין תוכנה שמיועדת לעבודה תחת חלונות XP - התוכנה לא עבדה, עשיתי uninstall ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב בעליית המערכת הפעלה קופץ החלון שניתן לראות בתמונה המצורפת. איך ניתן להסיר באופן מלא את התוכנה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. היי, בלימודים יש לנו אתר שמחזיק את לכ מערכי השיעור, שיעורי בית, מטלות רשימות וכו'... בכדי להוריד כל קובץ, צריך ללחוץ על הלינק שמאחוריו מסתתרת הכתובה הבאה: http://moodle.technion.ac.il/mod/resource/view.php?id=83983 ורק אח"כ נפתח חלון הורדה. האם מישהו מכיר כלי שיכול להוריד את הקבצים? הקבצים לא נמצאים ממש בעומד שבו מבקרים לכן Download Them all (תוסף של Firefox) לא עובד.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.