תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה פעמים שאחותי (שלא מתמצאת יותר מדי במחשבים) צריכה תמיכה טכנית בכל מיני נושאים שקשורים למחשב, החלטתי פשוט להתקין אצלי ואצלה תוכנת Remote וכך יהיה יותר קל לשנינו. עכשיו חשוב שהתוכנה תיתן לי גישה מלאה למחשב שלה (admin) ושהיא תהיה קלה לתפעול מצידה של אחותי. תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי היתה פעם תוכנה שמשנה את השפה של טקסט שהוקלד בשפה לא נכונה כי שכחו לשנות שפה, למישהו יש אולי לינק לתוכנה?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אך אני מכניס את GOOLE.CO.IL עברית לחפוש בINTERNET EXPLORER ? ניסתי בחיפוש ספקים נוספים, שם יש רק את GOOGLE אנגלית
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום עד לפני 4-5 חודשים נכנס לי האקר ואין לי שמץ איך להפטר ממנו כבר נאכל לי ההארדיסק לגמרי אני כבר לא יכול לעשות כלום,כונן C:\ ב0 מגה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איך אני הופכת קובץ של שיר WAV Audio לMP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
להנאתכם. תמיכה וזיהוי בCore I7 וWindows7 http://www.lavalys.com/products.php?ps=UE〈=en&page=1
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן USB-WD Passport 1T מעוניין בתוכנת מחשב (ווינדוס 10) לגיבוי 1- שתגבה את המחשב בצורה אטוטומטית לכונן החיצוני שאחבר לו. 2-שתזהה כפילויות של קבצים הן במחשב עצמו והן בכונן החיצוני. אשמח לעזרתכם האדיבה והמהירה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה דקות התקנתי את ה- widows XP Home edition מחדש (אחרי פירמוט), ועכשיו אני לא מצליח להתקין את Mozilla, שעבדה לפני הפירמוט. תוכנית ההתקנה נתקעת בשלב "Currently installing Mozilla XCOM ". מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Error occurred during installation - Mozilla XCOM: - 204 NO_INSTALL_SCRIPT ניסיתי גם 1.3 וגם 1.2.1, אבל הבעיה עומדת בעינה. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני משתמש ב - 4 3D Studio MAX כבר הרבה זמן... ידוע לי שאפשר להעביר מודלים של 3Ds Max ל-Director אבל אני לא יודע בדיוק איך... אז עם מישהו יודע בבקשה שיעזור... :'( תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
המחשב של אחי לא מצליח להתקין כלום, גם לא קבצי EXE חדשים, ובכלל זה הוא לא מצליח להתקין כונן גיבוי חיצוני. הוא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה, אבל הוא לא יכול לגבות את המידע. חשבתי שמכיוון שבכל מקרה המחשב הולך להתפרמט, במקום לבזבז הרבה זמן ומאמץ בחיפוש התקלה ובפתרוה (במיוחד כשאני נמצא רחוק) עדיף שישתמש ב live cd כדי לגבות את החומר ואז יתקין WIN7. עכשיו, אני צריך המלצה על LIVE CD של ווינדוס, משהו פשוט כי הדרישות לא גבוהות. קריטי שיבוא כקובץ ISO כי כמו שאמרתי, הוא לא יכול להריץ קובץ EXE. תודה! (אני צריך תשובה במהירות מפני שהעניין הזה צריך להסתיים מהר, הוא צריך את המחשב בהקדם האפשרי)
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת , אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי .
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
אהלן, אחרי שנים של לימוד עצמי ואילתור בעריכת תמונות ע"י משחק חובבני וחיפוש מדריך לאפקטון ספציפי אני רוצה לעלות קצת רמה. מה לפי דעתכם הצורה הכי יעילה ללמוד פוטושופ מתקדם (מעבר להכנת חתימות אבל בגבול החודשים ולא שנים) ללא שיקולים כלכליים: קורס, ספר, מדריכי אינטרנט, דיסקים של הדגמות?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי כרגע xp pro באנגלית על המחשב (לא מקורי) קניתי דיסק מקורי xp pro בעברית אני רוצה להתקין אותו על המחשב אבל שכל החומר שקיים על המחשב ישאר איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, המטרה, להסיר את כל התמונות המוטבעות בכל קבצי ה MP3 בספריית המוזיקה שלי בבת אחת. מדובר בהמון קבצים. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה ידידותית למשתמש לצורך הקמת קטלוג וביצוע הזמנות ע"י אנשי מכירות ו/או לקוח סופי.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את העזרים של הווינדוס ואין לי פה את הדיסק של ההתקנה .. מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להמיר את היציאות בכרטיס קול המובנה ל REAR ול CENTER ... ומאחר ואין לי את התוכנה שתי הכניסות נשארות בתור כניסה למיקרופון .. יש עוד תוכנה חוץ מהתוכנה שבאה עם הווינדוס שיכולה לשנות את זה ? יש לי כרטיס קול מובנה AC97 ... ומאחור יש 3 כניסות\יציאות .. אחת מהן כרגע פעילה ..
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש ברשותי צורב DVD. 1. הבנתי שאם אצור סרטון HD ב-After Effects דיסק DVD רגיל לא יתמוך ב-HD ולכן אין טעם. אני צודק? 2. הבנתי שדיסק AVCHD תומך ברזולוציות HD ואפשר לצרוב אותו על דיסק DVD ולנגן בנגן bluray ביתי, אבל איזה סוג קובץ צריך ליצור ב-After Effects ב-render queue? אפשר פשוט ליצור קובץ AVI לא דחוס ברזולוציית 720 או 1080 ולאחר מכן להמיר אותו ל-AVCHD עם Nero Vision? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי הכין מצגת הקשורה לעבודה שלו, ויש בה הרבה תמונות. הוא שאל אותי אם אני יכול למצוא דרך להקטין את גודל התמונות שיהיה יותר נוח ללקוחות. המצגת שוקלת 5.91 MB. אני מוסיף אותה פה להורדה, אם ברצונכם לעזור לי. באילו דרכים אפשר להקטין את התמונות? תודה. הורדה: http://rapidshare.com/files/58019009/__1514___1513___1505___1495_ODT___1505___1491___1504___1488___1493___1514__.rar
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לא יודעת עם זה הפורום המתאים, כבר התבלבתי יש הרבה פורומים שהנושא הזה מתאים להם. בכל מקרה, עם זה הפורום לא הנכון תעבירו נושא. לבעיה: יש לי XP בעברית מובנה. ניסיתי להוריד MUI , אבל לא מצאתי MUI שהופך את הווינדוס לאנגלית. אם יש למישהו פתרון\חבילת שפה אנגלית ,אשמח לשמוע. תודה!
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי דואר ב יאהו האם ניתן להגדיר באווטלוק אקספרס את הדואר כידי שאוכל לראות אותו בעזרת האווטלוק אקספרס ? אם כן כיצד להגדיר ?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי! סייעו לי במציאת דרייברים עדכניים ללוח אם MSI דגם :RC410M2 הלוח O/B תודה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הצטרפנו לטריפל של הוט, המחשב שלי ושל ההורים חובר למודם קווית, והלפטופים אלחוטית(ככה אנחנו ביקשנו..) לאחר שהמחשב שלי חובר התחלתי לראות בעיות, המחשב נהיה איטי, נתקע הרבה וכו' והמחשב של ההורים עובד כרגיל. לאחר מספר בדיקות שמתי לב שכאשר אני הולך לnetwork ומבטל את החיבור לאינטרנט(עושה עליו disable) המחשב עובד חלק ללא כל בעיה, אבל ברגע שאני מחזיר ועושה ENABLE הוא חוזר לעבוד לאט ולהתקע. יש לציין כי המחשב נתקע וקופא לא רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנה אפשרת זה כותב לי not responding ואז אני מחכה קצת והוא חוזר לעצמו ולאחר זמן מה קופא שוב. הורדתי כלי של גיגבייט לבדיקת הכרטיס רשת, לא מצאתי משהו חריג. בנוסף הסרתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אבל עדיין אין פתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-