עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idofr,

היייי תגידו מישו יודע איך אני עושה במקס גדר כזאת לא גדר עמודים כזאת אלא גדר גדר משו יפה.... 2. יש את החומר של הבטון שמגיע עם התוכנה איך אני גורם לו להיות בצורה של לבנים? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by Croopy,

אני מחפש מפת צרטים אם זהו שמה הנכון אני צריך ממפה שלדוגמא הסימן ? -191 ´ - 180 וכל אלו אשמח אם תוכלו להביא לי אחת כזאת שתראה את הסימנים והמספר שלהם

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  3. Started by :Creative:,

יש לי בעיה... התקנתי windowx xp pro sp2 והוא מבקש ממני את הדבר של ה-30 ימים... איך אני יכול להעיף את זה? תודה רבה על ההעזרה

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין winks של מסנגר אבל אני נתקל בבעיה הורדתי את *.mco אינסטולר אבל משום מה זה עושה כאילו מתקין אבל לא! הבנתי שחוץ מהנ"ל אני צריך לשים עוד קובץ ב sys32 מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  5. יש של שדומה לקספלורר שאני אוכל לטעון אותו בתהחלת המחשב (במקום EXPLORER.EXE) והוא יהיה מעין EXPLORER LITE? אבל לא תוכנה כמו ASTON SHELL או DESKTOPX שבכלל לא דומים לEXPLORER המקורי

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by ofeky1,

יש למשהו? תודה מראש! זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by the red dragon,

איך מוחקים הסטוריה כאילו לאתרים שנכנסתי ואני רוצה שלא יראו שניכנסתי לאתר הזה נגיד אז איך אני מוחק את זה?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני משתמש בWINAMP בתור הנגן שלי במחשב, עכשיו כאשר אני מנסה להיכנס לקובץ מוזיקה יש לו את האיקון של מדיה פלייר וגם הוא לא נכנס לי לא למדיה ולא לווינאמפ הוא שואל אותי לאיזה תוכנית אני בוחר לפתוח את זה אני מסמן את הווינאמפ וגם אז זה לא נפתח איך אני עושה שזה יכנס לווינאמפ עוד מההתחלה ויהיה לו את האיקון של הווינאמפ ולי לעבור אחד אחד לשנות לו את האיקון אלא שכולם יהיו פורמט שיעבוד בווינאמפ

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  9. יש תוכנה שמגנה על דיסקים מפני צריבה? כדי שלא שלא יוכלו לצרוב אותו?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by KKK,

שלום כולם יש לי את התוכנה פלאש גט ואמרו לי שאם אני משהה את ההורדה\המחשב נכבה\האינטרנט מתנתק או משהו דומה, לאחר מכן אפשר להמשיך להוריד מהנקודה בה ההורדה הופסקה...השאלה איך בדיוק אני עושה את זה? אם אני לוחץ על השהה ולאחר מכן על התחל אז ההורדה מתחילה מהתחלה...אין עוד אפשרות חוץ מללחוץ על התחל. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by X1000P,

יש תוכנה שמפרשת מי אנגלית לעברית אבל לא מילה מילה את כול המשפט וגם מי עברית לאנגלית יש תוכנה /אתר כזות? ceesam> hehe i still dont understand but he's good ceesam> not best in finland but good ומה רשום כאן ואיך רושמים באנגלית איזה קבוצה יותר טובה ? בבקשה תעזרו

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by T-MacH,

משהוא יכול להביא לי מדריך להאצת האימיול שלי מוריד על 10 מקסימום

13. Started by DF30,

אני משתמש, (ומרוצה מאד) ב Music Match גירסה 7.0 הכל עבד מצויין עד שבוקר אחד בהיר התחילה בעייה מוזרה...(שאגב, לא נפתרה ע"י התקנה חדשה). מי שמכיר את התוכנה יודע שהיא מורכבת מכמה חלונות שונים ש"מחוברים" בד"כ ביניהם (חלון מוסיקה שמתנגנת, חלון הפעלה וכו'). בכל מקרה, בהפעלה של התוכנה הם היו תמיד נמצאים במצב האחרון בו סגרת אותה, או מחוברים יחדיו. מאותו בוקר בהיר, כאשר אני מפעיל את התוכנה, כל חלון נפתח במיקום שונה על המסך...(ניתן עדיין לחבר אותם ע"י הזזה שלהם). בקיצור, זו לא בעייה קריטית, או בעייה שמונעת עבודה עם התוכנה, אבל היא מרגיזה... (ניסיתי שדרוג לגירסאות מתקדמות יותר וזה לא עזר.) איך מגדירים את זה? איפה הקובץ הדפוק??? מה לעשות?? ??? ??? ??? דרור

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by GiZmo,

האם אפשר לקודד סרט MPEG ל Xvid עם תוכנה כמו VirtualDub ? ניסיתי וזה נתן שגיאה שאין תמיכה ב MPEG...יש איזה פלאג שאפשר להוריד ? תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by oev israel,

שלום ותודה למשיבים יש לי מחשב 2.4 הפעלה: 98 SE באנגלית madia player 9 הבעיה: רואה את הסרטים בקפיצות בקול ובמראה שלהם. לפעמים, במיוחד כשאני רואה סרטים מהאינטרנט, המחשב נופל למסך כחול ובו הודעת שגיאה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by sharon123,

שלום משהוא יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית. תודה שרון

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שיודעת להסיר תוכנה שהותקנה באופן מושלם, כולל DLL, OCX וכד' ובמיוחד במיוחד את כל המפתחות המיותרים שנשתלו להם ב-Registry. ניסיתי את ה-Norton Clean Sweep לא ממש להיט. תודה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Darkone,

איזה דרייבר הכי טוב שיש עבור כרטיס GEFORCE4 TI4400?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  19. Started by hagai-,

???

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by -yooy-,

שלום לכולם אני צריך בבקשה דרייבר למכשיר ברקוד שקורא קודים של מוצרים וכו' של חברת cipher lab model 1100 בבקשה זה דחוף מאודדד אני מתחנן אליכם!! תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה (רצוי שתהיה חינמית) שמאפשרת לשמור דפי אינטרנט בשלמותם בתור קבצי PDF או קבצי תמונה, אני מעוניין שהתוכנה תשמור לדוגמא את דף הבית של YNET בתור קובץ אחד (כלומר, שניתן יהיה לגלול מלמעלה למטה ושלא יישמר עמוד אחד בלבד).

22. בעיה שממש מתסכלת אותי, יש לי את הגירסה האחרונה של קופרניק ויש בה אופציה להתקנה של סרגל בפיירפוקס ( כדי לחפש קבצים במחשב ). הסרגל עבד מעולה בפיירפוקס 2 אבל לאחר השידרוג לפיירפוקס 3 הסרגל נעלם ולא ניתן לעשות בו שימוש. למישהו יש פיתרון, מלבד חזרה לפיירפוקס 2 ?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  23. איך אני מגדיר באי מיול הזה שכאשר הוא מתנתק מסרבר יישר ינסה לחייג לשני ? זה לא עושה את זה לבד לצערי ואחרי חצי שעה שעה ...שעתיים תמיד הוא יתנתק מתי שהוא וכמובן שאני לא בבית בכדי לחבר אותו מחדש לסרבר באי מיול אחר לדוגמא זה אוטומטית יתחבר לסרבר אחר , בגרסא שאני משתמש (כתוב בתמונה למעלה) זה משום מה לא . איזו הגדרה להוסיף והיכן? ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. מלפני כמה ימים האימיול שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא לא מתחבר לרשת קדמילה הוא כן מחובר לשרת והפורטים פתוחים כמו שצריך זה אימיול TLN 6 אבל ניסיתי גם 0.49b וקיימת אותה בעיה משהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by yair123456,

הורדתי משחק ניד פור ספיד החדש פר סטרייט ויש לי וינדוס ויסטה כל פעם שהורדתי משחק והתקנתי דרך דימון טוללס הוא ישר הביא אותי להתקנה מי שום מה הוא שאני נכנס לקובץ שהורדתי מי ביטורנט הוא לא מעלה לי ישר את ההתקנה הוא מעלה לי את התיקייה של ההתקנה....קבצים ותמונות של המשחק וכו..... מה עושים תעזרו לי בבקשה ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים