תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כמה שאלות קניתי מחשב חדש (DELL V131) והתקנתי WIN 8 dev preview יש שתי אפשרויות לגבי דריברים אחת לתת ל WIN למצוא השניה להוריד מ DELL אני חשבתי שהשניה עדיפה אבל שבאתי להתיקן דריבר לכ. גרפי של אינטל מהאתר של DELL WIN התריע ושאל אם אני בטוח - כי יש כבר דריבר יותר חדש מותקן (שWIN מצא בעצמו) האם יכול להיות שהדריבר באתר מיושן, או שDELL יודעים מה הם עושים ובאמת עדיף לי להתקין גרסא ישנה יותר (מכל מני סיבות...)? שפתחתי את הכרטיס רשת הופתעתי לגלות שאי אפשר לשנות דרכו את ה MAC - כרטיס 1030 של אינטל (זה די מוזר כי בקודם שלי היה אפשר וזה היה דגם פחות מקצועי) יש סיכוי שזה קשור לדריבר או שזה מובנה בכרטיס? אם זה אבוד אז אשמח להמצלמה לתוכנה שאוכל לשנות דרכה MAC דבר אחרון אפשר המלצה לתוכנה …
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את התוכנה שמגנה עלי(אתם יודעים מה RIAA הזה) בזמן שאני מוריד בביטורנט? או לפחות את השם שלה... תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי ID גבוה במיול אבל בבדיקת פורטים שביצעתי (ע"י הלחצן המובנה במיול) התוצאה היתה כזו: Starting TCP connection test... TCP test successful. Now testing UDP... Sending UDP packet... Waiting for result... UDP test failed * יש לי פירוול של ZONE ALARM PRO *פתחתי ידנית את הפורטים 5773 ו- 5783 כמו שמצויין בקובץ עזרה של LIONאך עדיין אותה תוצאה מתקבלת בבדיקה. *ההורדות מתחילות ומיד נפסקות. *העלאת קבצים ממני למשתמשים אחרים מתאפשרת. *ID גבוה. *מוד המיול שלי הוא: WarezFaw2.2 . קישור לתמונת מסך של הפעולות שביצעתי ע"פ ההוראות ב-LION : http://img112.imageshack.us/img112/6479/16ke.jpg http://img225.imageshack.us/img225/2025/31qq.jpg קישור למסך MY INFO מתוך תפריט סרברים: http://img109.…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שכרגע יש עליו ווינדוס 7 עם מעבד של אינטל דואל קור, 8 גיג'ה ראם ולוח אם של אסרוק. האם אני יכול לפרמט את המחשב ולהתקין במקום הווינדוס את הגירסה החדשה של מק LION 10.7.2? אם זה אפשרי, מישהו יכול לעשות סדר בדברים ולהסביר איזה בעיות עלולות לצוץ? בנוסף, האם תוכלו להגיד לי מה קורה אם אני ממשיך להשתמש במקלדת הרגילה של ווינדוס? האם הALT וCTRL יתפקדו כפקודות רגילות כאילו אני בעצם על ווינדוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה של חברת TECHNOLOGY INNOVATION ולא הוא לא ג'נרי הוא פשוט לא לוג'יטק... הדרייבר שבא איתו כמובן לא מתאים לויסטה,וניסיתי להוריד מהאתר שלהם דרייבר אבל לא הבנתי איך להתקין אותו... דבר ראשון: זה ההגה: http://www.tech-inno.com/showproduct.php?id=46 הורדתי דרייבר מפה: http://www.tech-inno.com/download.php?section=2 נראה לי שזה אמור להיות ההורדה השנייה.. עכשיו אני נכנס לקובץ שכתוב בו: INSTALLVISTA לוחץ הבא ובדיוק אחרי שנייה הוא אומר לי שזה סיים להתקין ולא מבקש ריסטארט לא כלום... מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק להתקין? אולי תורידו ותנסו לעזור לי... או שפשוט תעזרו לי למצוא אחד?
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טוב לניקוי וסידור הרגי'סטרי ! תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפצל דיסק עם מחיצה אחת לשתיים , ובתוכנת EASEUS מוצגת בשורה של מחיצה החדשה (לפני APPLY) שטח בשימוש של 68M- האם מעיד שצפוי בעיה? מצורף קובץ עם צילום מסך מהתוכנה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר שימושים - גרפיקה, שרטוט דו ותלת מימד, עריכת סרטים, מצגות, גלישה, עבודה משרדית. לא למשחקים: זו ההצעה שקיבלתי מKSP: מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 875 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 זכרונות DDR II 800Mhz סה"כ 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 360 כרטיסי מסך Sapphire סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 2 דיסקים קשיחים Western Digital סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 760 צורבים LG סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור Arctic Coolin…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : שאני עושה login ל - hotmail עם שם משתמש וסיסמה מהמחשב אני מקבל הודעה שבהדף אינו נמצא. לעומת זאת ממחשבים אחרים אני מצליח לעשות login. מערכת הפעלה win כמו כן המחשב נקי מוירוסים,מחקתי את כל ה temp של מערכת ההפעלה. בגלישה רגילה באינטרנט אין בעיות כלל. תודה על העזרה מראש שרון
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition ( תוכנה חינמית מבית מייקרוסופט) לאחר שהתוכנה יורדת מהאתר ועושה את ההתקנה , קופצת לי הודעה (מצורפת תמונה 1 ) ולאחר מכן שאני עדיין מנסה להפעיל את התוכנה יש לי את הודעה אחרת (מצורפת תמונה 2 ) * אני לא יודע אם זה קשור , אבל מותקנת אצלי תוכנת Visual C++ 2005 Express Edition . תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
טוב אז זה עיצוב חדש שלי לאתר מדריכים הוסטול או משהו כזה אין לי כח לבדוק בעיצוב חח עצלן.. קיצר זה העיצוב סורי על הווטרמארק נסו לדמיין בלי חח.. וזהו העיצוב:
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה שתוכל ליצור לי סרט מאוסף תמונות שיש לי, מעיין סלייד-שואו עם אפקטים וסאונד וטקסט שאני יוכל להוסיף על התמונות. התחלתי להשתמש ב adobe premiere אבל הסתבכתי שם וזה מסובך מדי בשבילי נראה לי... תודה!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
נכנסתי למצב בטוח הוספה או הסרה של תוכניות ו-NVIDIA Drivers Uninstall ואחר כך עם התוכנה Driver Cleaner בשביל לנקות שאריות אבל הדריבר עדיין נשאר בתקייה C:\NVIDIA\Win2KXP\91.31
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי זה. אני צריך שהתוכנה תהייה פשוטה לתפעול ותשלב הרבה מידע וגם טמפ' המעבד. Easy tune 6 ו- ClockGen לא עובדים אצלי משום מה. נועד לוינדוס 7.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אוקי יש לי עבודה ליום חמישי ואני חייב עזרה! בתמונה המוצורת יש מין שבר...[קויים שחורי] אני רוצה לעשות אפקט כזה של דבר אמיתי....חשבתי על מין קרני אור יוצאות מזה או משהו כזה.... מי שהבין אותי אז בקשה שיעשה לי משהו כזה/יסביר לי איך לעשות מי שלא שיגיד שלא הבין אז אני יסביר לו....... בקש אנשים תעזרו לי אני יודע שיש פו תותחים! ד"א אם יש לכם איזה עצות לשיפור בכללי אז אתם מוזמנים[אני לא סגור על הרקע ] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתעשה RIP של CD לקבצי MP3 התוכנה צריכה למלא את תגי השם של הקובץ מהאינטרנט (שאני לא אצטרך לתקתק את השמות...) לתמוך ב RIPPING ברזולוציה של 320KBPS המטרה לעשות גיבוי ל CDS שיש לי, אז אני לא צריך לצרוב אותם תודה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי קבצי MOV של המצלמה הדיגיטלית ... ואני רוצה לראות אותם ב DVD. הDVD שלי לא קורא קבצי MOV הקיצר מישהו מכיר תוכנה טובה ? :-\
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי פעם בחודש עושה אפדייט אוטומטי לג'אווה. האפדייט נעשה, וכנראה שיש עדכון אבל ג'אווה לא מצליח להתחיל את ההורדה שלו, זה מתחיל בכך שהוא שואל אותי אם אני רוצה לעדכן. הוא מחכה קצת זמן ואז מופיע הודעת שגיאה: error - java update the request has timed out ואז אישור. לאחר מכן יש שגיאה אחרת: error - java update Failed to download required installation files. ואז אישור. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש. עריכה: שכחתי לומר, זה דופק לי את כל הפעילות של המחשב... עריכה שניה: בכל הזמן הזה האפדייט עומד ה0%
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מכירים אתר שמוריד מיוטיוב מבלי להוריד את איכות התמונה ?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הורדתי כל קודק אפשרי ועדיין אינני מצליח לנגן קובצי XOR, למרות שב BSPLAYER כן. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך שמוסבר בו איך להשתמש בתוכנה Adobe Premier, מעדיף בשפה העברית אם יש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בעיה קטנה שאשמח עם תעזרו לי איתה. לפני כשבוע קבלתי הודעות שגיאה בPC על קובץ temp2.exe קראתי עליו און ליין ופתרתי את הבעיה עם Nod32 לאחר מכן החלה להופיע שגיאה של קובץ svchost.exe משהו כמו windows cannot find/load svchost.exe....." לאחר עיון והמלצות השתמשתי בCCCLEANR. השגיאה הפסיקה להופיע אבל האינטרנט כמעט ולא זז. בהתחלה הגלישה די "מהירה" ואחכ מאיטה ומאיטה עד שנעצרת לגמרי לאחר אתחול המעגל חוזר שנית . אני משתמש בחיבור קוי כרגע דרך הוט ו012 בלי חייגן (אינטרנט אלחוטי לא זז בכללל). אשמח אם תוכלו לעזור. תודה. מערכת הפעלה : Windows xp pro 2002 s.pack 3 אנטי וירוס : Nod32 מצורפים קבצי תמונות של הstart up manager ושל task manager במצב מחובר. מקווה שיעזור. [attachme…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש תוסף בסגנון TAB MIX PLUS. ותוסף תרגום, שיפתח חלון קטן עם תרגום המילה. בפיירפוקס אני משתמש בבילון.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-