עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by M07,

אז ככה יש לי בעצם שני קבצים חשודים שלפני כמה זמן לא היו הם נמצאים בתיקייה C:\WINDOWS זה - jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn וזה - _MSRSTRT ביצעתי סריקה ב NOD32 וב Malwarebytes' Anti-Malware והם אכן מצעו וירוסים ומחקתי אותם אבל לא היה להם קשר לקבצים האלו מישהו יודע מה הקבצים האלו. עוד משהו מצאתי אתר שמוזכר בו הקובץ jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn הבעיה היא שהוא בצרפתית http://lyonnais92.aceboard.fr/246694-11200-9813-0-google-infecte.htm

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by gt2,

שלום, יש לי בעיה עם אחד הכוננים אצלי שאני לא יכול למחוק בו כמה תקיות כי "אין לי הרשאה" בתכלס פשוט הן נוצרו במחשב שלי אבל פירמטתי את הכונן השני מאז ועכשיו כביכול אין למשתמש שלי הרשאות על התיקיות האלה הצלחתי להוציא מהן את כל מה שרציתי הבעיה זה שאני לא יכול למחוק את התיקיות עצמן ויש אחת שאפילו מקריסה את המחשב כל פעם שמנסים למחוק אותה אז חשבתי אולי כדאי לי לפרמט את הכונן הזה גם ככה אין עליו כבר כלום שימושי חוץ מכמה תיקיות שאני לא יודע מה התפקיד שלהם ובגלל זה אני בא להתייעץ אז ככה: יש תיקייה בשם IDE שבתוכה יש תיקיהCommon7 ובפנים יש עוד תיקיה בשם IDE ושם יש קבצים של ויז'ואל סטודיו משום מה...(שמתי בתמונה עם חצים תיאור של כל הקבצים) יש עוד תיקיה עם שם מוזר לגמרי f0cf9d9d29faac…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by Funkyzord,

אך אני עושה encoding לDIVX הורדתי את התוכנה (5.0.2)אבל את מה אני מפעיל בשביל לעשות את הencoding

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  4. Started by Stealth,

שלום לכולם לא מצפה לפיתרון כי כבר נשבר לי הצורה מלנסות להפעיל את האיינשטיין הזה מההארדיסק הבעיה היא שכאשר נכנסים לתפריט ניהול קבצים כדי לשמור או לטעון קובץ אז התוכנה קורסת לדוס (או לווינדוס) עם divide overflow error אם אני מריץ מדיסקט זה נכנס לתפריט בלי בעיה ניסיתי גרסאות של מערכות הפעלה כולל dos 6.22 הגדרות זכרון ..path ואפילו מעבר מfat32 לfat16 עוד דבר שכחתי להזכיר זה שמההארדיסק הישן (500mb) זה רץ יופי לא מבין מה הקטע אם משהו מכיר טריק לגרום לזה לרוץ אז בבקשה תודה :-*

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

יש תופעה כאשר מקודדים סרט: אך נקראת התופעה באנגלית ומה צריך לעשות : שימו לב יש פסים כאלה בתמונה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by Moo^Moo,

מנהלים, זה לא וורז... נכנסתי לאתר של EJAY והורדתי את התוכנה, אבל יש בעיה בהתקנה, אז אני מחפש את התוכנה "בנרות..." בבקשה, PLZ, למי שיש או יודע מאיפה להשיג EJAY HIPHOP 4... אני אפילו יביא לאדם פנטיום 3 800...

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  7. אז ככה יש לי מותכן במחשב פוטושופ CS2, עכשיו יש בעיה בסקלה של הצבעים של הפוטושופ לעומת כל תוכנה אחרת או בכללי בווינדוס. לדוגמה בתמונה המצורפת מצד ימין יש את מה שרואים בפוטושופ שזה צהבהב ובצד שמאל יש את הWindows Picture Viewer שמראה את התמונה לבנה. עכשיו זה בלתי אפשרי לערוך ככה תמונות כי אני לא רואה את הצבעים כמו שהם באמת (או שזה הפוך ונראה קונספרציבי קצת, אבל זה עדיין לא משנה). תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. שלום עבר התוקף ל seriel number שהיהי לי לבבילון ואני זקוקה דחוףף לחדש עזרה בבקשה

9. Started by Cupid Me,

אהלן חברים, מישהו מכיר החרבת RSS לכרום כמו של פיירפוקס? כלומר שאפשר לשמור הזנה בסרגל הסימניות לכל אתר? תודה

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  10. שלום. כמו שרשמתי בכותרת יש לי קבצי PDF שהן תמונות , שמתוכן אני צריך להעתיק טקסט (איך וכמה שבא לי ) ולהדביק במקום אחר. אמרו לי שאני תוכנת OCR בשביל זה , חקרתי את הפורום ואת גוגל לא מצאתי משהו שעשה עבודה טובה. חלק לא עשו המרה בכלל , חלק המירו לג'יבריש וקוביות וחלק בכלל לא עבדו. חייב תוכנה טובה שתעזור לי . אגב אין לי שום צורך שהתוכנה תתמוך באנגלית כי הטקסט שאני מתרגם הוא ספרדית/אנגלית. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by N82,

מדיה פליאר 11 כוללת בתוכה מקודדים?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by BoA,

שלום. אני מחפש תוכנה למצלמת מחשב שתעבוד ב"שקט" וללא ידעת הבן האדם שישב מול המחשב או יסתובב בחדר. שתקליט ללא הפסקה וללא סימנים שיעלו אליה. הכל כמובן מתוך רצון לעשות מן מצלמת אבטחה ולא שום דבר אחר שיעלה לכם בראש... תודה.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  13. עברתי דירה לפני יומיים ורק היום סידרתי את האינטרנט (בקושי רב מאוד), כשהמודם (כבלים) מחובר למחשב בכבל רשת. הגדרתי אותו דרך: Network Connections--> Network Tasks--> Set up a home or... בסופו של דבר זה הסתדר ולעת עתה האינטרנט פועל. הפעלתי את ה- ICQ פעם אחת והכל הלך בסדר. יצאתי ממנו, ולאחר זמן מה ניסיתי להיכנס עוד פעם. אבל הוא כתב לי את ההודעה הבאה: "ICQ Lite failed to initialize". עשתי ריסט וזה לא עזר. מה לעשות? תודה לעוזרים מראש. הביעה עם האיי סי קיו הסתדרה. יש בעיה אחרת בהמשך העמוד (כמובן =/)..

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  14. יש לי מסמך שצילמתי עם מצלמה דיגיטלית ואני רוצה לשנות חלק מהטקסט אבל אני לא רוצה שירגישו ששינתי משהו אני צריך שזה יהיה אותו פונט ואותו גודל. רציתי לדעת אם קיימת אשרות כזאת ואם כן איך אני עושה אותה? זה ממש דחוף צריך להיות מוכן עד היום בלילה...

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  15. שלום, אני מחפש תוכנה כמו ששמים בד"כ במחשבים באינטרנט קפה. כל הפעלה של המחשב התוכנה משחזרת את המחשב למצב 0. כמו GHOST אבל זה עובד אוטומטי כל הפעלה של המחשב ולא לוקח חצי שעה עד שמשחזר. יש הצעות? תודה

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  17. שלום, יש לי מדפסת hp psc 1315 all-in-one, העובדת תחת win xp pro + service pack 3. הורדתי מאתר hp את הדרייבר המעודכן וכן קובץ תיקון המשמש בדיוק לבעיה זו שה-hp director לא נפתח(Critical update to resolve an issue with HP Director after installing a new revision of Internet Explorer). גרסת האקפלורר היא 8, ומותקן גם גוגל כרום. להלן ההודעה שאני מקבל: http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenhunter01aug251108.gif/ האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה דומה. תודה, גיל.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by dovik,

זקוק לדרייברים מלאים (לא פאצ'ים). תודה.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by uzi2,

מישהו יכוללעזור לי בהסבר קצר בבקשה איך אני מגדיר באאוטלוק את כל הנימענים בסימני שאלה??? כלומר שאני שולח דואר למספר נמענים , אני לא רוצה שכולם יראו את כולם. המון תודה למתנדב להסביר

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  20. אני זוכר שהייתה אפשרות כזאת בVIRTUAL DJ אני פשוט לא מוצא אותה. ואין לי רעיון אפילו על איזה מילת מפתח לחפש בעזרה שם/ בגוגל.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by Oranili,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  22. לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  23. שלום אני מחפש תוכנה שעולהן CD Boot שנראה כמו חלונות...ובתוך חלון אני יכול לעשות עתקה קבצים ושינויי קבצים לימחוק קבצים...לפרמט דיסק קשיח...להפוך FAT32 ל- NTFS וגם ההפך FAT32....לחלק מחיצות נפרדות ובלי ליפגוע בקבצים בלי מחיקה. התוכנה הזאת היא כלי חזק מאוד...איך קוראים לתוכנה הזאת? ובאיזה האתר נימצא התוכנה? מיכאל

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי זה. אני צריך שהתוכנה תהייה פשוטה לתפעול ותשלב הרבה מידע וגם טמפ' המעבד. Easy tune 6 ו- ClockGen לא עובדים אצלי משום מה. נועד לוינדוס 7.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by overload,

אני מחפש את התוכנה של ההתקנה שבאה עם הדיסק באריזה של של הצורב CRX175A2\C2 או CRX175E2, אם מישהו יכל להשיג לי אז בבקשה תודיעו לי ואני ידבר איתכם. [move] תודה[/move] :smoke:

• 2 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים